....نه متاسفانه ..خیلی هم دلم میسوزه از این بابت ..چکار کنم که تو فک و فامیل از اینجور تخصصها نداریم ...یه راه و چاره ای لطفا ( می دونم که جاش اینجا نیست ..خودم خجالت می کشم !)
![]()
....نه متاسفانه ..خیلی هم دلم میسوزه از این بابت ..چکار کنم که تو فک و فامیل از اینجور تخصصها نداریم ...یه راه و چاره ای لطفا ( می دونم که جاش اینجا نیست ..خودم خجالت می کشم !)
![]()
اونقدری که من واسه خرید این لپ تاپ تحقیق کردم،اگه زن میخواستم بگیرم تا الان پیدا کرده بودم،
من راستش رو بخواین میترسم بگیرم ولی مشکل دار دربیاد مثلا دکمه های کیبوردش در بیاد،صفحش پیکسل سوختگی پیدا کنه،خلاصه ازین جور مشکلات واسه همینه دو دل شدم.
برای من با وب وبگردی م+ وای فای روشن و آهنگ و اینجور چیزای ساده ودیدن فیلم 2ساعت دوام آورد![]()
دوست من ۲ ساعت تا ۲:۳۰ عادی هستش.
شما مشکلتون چیه؟
اگه بخواهد ارزون بشه طی 2الی3 هفته آینده فوقش میشه 2600000 تفاوتش با الان 50000 میشه.دلار هم به نظر نمیرسه به زیر 3000 بیاد.من هم مثل شما دو دل بودم ولی دیدم تا کی باید صبر کرد و رفتم گرفتم.
عادیه.زیاد حساسیت نشون ندین.از صحبت بچه های تاپیک تا الان جوری که من متوجه شدم بین 2 تا 3ساعت باطری دوام میاره.فقط زمان استفاده از گیم و نرم افزار های گرافیکی سنگین از باطری استفاده نکنید چون به باطری اسیب میرسونه.
بله 740 از 635 قوی تره و مصرف کمتری داره
از نظر من فردا بخر .. فک نکنم به این زودیا ارزون بشه...
به نظر پاساژ پایتخت بری بخری بهتره.. چون اونجا قیمت بالا و پایین زیادی داره
و اگه خوب بگردی می تونی ارزون تر بخری
بعله منم گفتم عادی هستش.
موقع گیم و کارای سنگین هم به احتمال زیاد خیلی با لگ اجرا کنه(بازی های سنگین) و همونطور که اشاره کردید به باتری و Cpu فشار میاره.
شما یه سر به این صفحه بزن
اون ستاره رو یادت نره پاک کنی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)