تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 624 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با سلام
    اولا به شما دوست عزیز اعلام می کنیم در صورتی که نتوانید حرف فوق را ثابت کنید ، مشمول تخلفات قوانین جرایم رایانه ای خواهید شد . متن آن را می توانید در آدرس زیر ببینید :
    (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوما :
    شما بحث اختلاف قیمت محصولات ما را فقط بر روی یک مدل پروویژن می دانید و در چند بحث بالا هم خودتان بر بدون گارانتی بودن تاکید کرده اید که آن هم جای بحث دارد !

سوما : پروویژن به خاطر سود کمی که برای فروشنده دارد ، شرکت فولاد رایانه(نماینده انحصاری پروویژن) روی آن برچسب قیمتی زده که قیمت آن را 72000 تومان تثبیت کرده است پس دوستان ما در توپخانه شاید روی آن برچسب برچسبی بچسبانند و قیمتی بالاتر ارائه کنند اما فکر نکنم در توپخانه کسی دلش به حال مصرف کننده بسوزد و قیمتی کمتر از قیمت مصوب ارائه کند

چهارما :
    شرکت جم سرویس و سایت پی ام پی فور نماینده رسمی و مرکز پخش مارکهای
    پروویژن - بلوسنس - برایت - دیجی مکس
    می باشد و هر گونه سوء استفاده ما را می توانید به شرکت های مرجع فوق یا تعزیرات حکومتی با شماره تماس 124 اطلاع دهید

ضمنا همینجا اعلام می کنیم که دوستانی که قیمت های اجناس فوق را با همین مارک و همین گارانتی با قیمت پایین تر سراغ دارند می توانند با دادن اطلاعات مربوط به مانبع قیمتی خود ، محصول علاوه بر اینکه با آن قیمت دریافت می کنند ، ارسال آن نیز رایگان باشد و هدیه ای ویژه نیز دریافت کنند

موفق باشید
    جم سرویس - پی ام پی فور
    من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من توی رشت ایکس ویزن دی وی بی رو با یکسال گارانتی خریدم 28 تومن در حالیکه توسایت 29800 هست و البته ارسال رایگان برای تهران که خب همین ارسال رایگانش شاید باعث همون اختلاف قیمت میشه
    ایکس ویژن بحث ما نیست و فقط محصولاتی است که در سایت pmp4 عرضه می شوند البته اختلاف قیمت 2 هزار تومان چیزی نیست ، بالاخره بعضی ها یا با شما آشنا هستند یا دوستتان هستند یا شما فردی هستی که خیلی تخفیف میگیری یا فروشنده جون قدرت فروش ندارد و جنسش مانده ، ان را با قیمت پایین عرضه می کنند.

اما هدف ما این نیست که بگوییم از ما فقط خرید کنیم ، بحث ما این است که اجناس قاچاق ، بدون گارانتی ، بدون هولوگرام تکتا نخرید

درست است که شاید اجناس قاچاق کمی ارزانتر از اجناس با گارانتی و مورد تایید صداوسیما باشد اما سودی که فروشنده آنها می کنند از سودی که نماینده های رسمی می کنند بیشتر است چون نه تعرفه گمرکی می دهند نه مالیات و نه خدماتی در قبابل گارانتی و تعمیرات می دهند.
    Last edited by SONY-SHOP; 12-12-2010 at 17:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عکس های مربوط به بلوسنس غیر معتبر و بلوسنس اصل
    بلوسنس معتبر (سمت راست عکس ) - بلوسنس غیر معتبر (سمت چپ عکس)

1- بلوسنس معتیر کارت گارانتی تعویض یکساله دارد و هولوگرام مربوط به اصل بودن آن

2 - بلوسنس معتبر دارای تاییده شرکت تکتا (صداوسیما) می باشد

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فیلم هایی که با TotalMedia 3.5 ضبط می کنم توی خود برنامه صدا داره ولی توی media player و km player و k-lite صدا نداره .( فقط با vlc media player صدا داره ! )
    میخوام فیلم ها رو تبدیل کنم به یه فرمتی که بشه روی divx خونه پخش کنه .
    با چند تا برنامه امتحان کردم بازم بی صدا بود .
    مشکلش از کدک هاست یا چیز دیگه ایه ؟
    کسی تاحالا کانورت کرده روی این دی وی دی های معمولی پخش کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عکس های مربوط به بلوسنس غیر معتبر و بلوسنس اصل
    بلوسنس معتبر (سمت راست عکس ) - بلوسنس غیر معتبر (سمت چپ عکس)

1- بلوسنس معتیر کارت گارانتی تعویض یکساله دارد و هولوگرام مربوط به اصل بودن آن

2 - بلوسنس معتبر دارای تاییده شرکت تکتا (صداوسیما) می باشد

جنس چینی که اصل و غیر اصل ندارد!
    واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
    اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جنس چینی که اصل و غیر اصل ندارد!
    واضح است که وقتی شما قید گارانتی را بزنی، قیمت آن کمتر می شود؛ حالا بسته به تصمیم خودت است که خدمات پس از فروش چقدر برایت مهم است.
    اینجا که اختلاف 15-10 هزار تومان است؛ گاهی ممکن است کسی برای خرید جنسی مثل ال سی دی چند صد هزار تومان اضافه تر بدهد جنس گارانتی دار را بخرد.
    این خدمات پس از فروش چی است؟
    تفاوت بین دو مدل 111 و 121 ایکس ویژن چیه؟دوستانی که این مدل ها رو دارند راضیند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من فیلم هایی که با TotalMedia 3.5 ضبط می کنم توی خود برنامه صدا داره ولی توی media player و km player و k-lite صدا نداره .( فقط با vlc media player صدا داره ! )
    میخوام فیلم ها رو تبدیل کنم به یه فرمتی که بشه روی divx خونه پخش کنه .
    با چند تا برنامه امتحان کردم بازم بی صدا بود .
    مشکلش از کدک هاست یا چیز دیگه ایه ؟
    کسی تاحالا کانورت کرده روی این دی وی دی های معمولی پخش کنه ؟
    اگه فرمتش ts هست شاید با TMPGEnc 4.0 XPress بتونید تبدیل کنید. اما اگه مثل BlazeDTV فرمتش MPEG هست که باید قیدش رو بزنید چون خیلی بد قلقه.
    TotalMedia رو رها کنید و از برنامه DVBViewer استفاده کنید خیلی بهتره. خروجیش هم استانداردتره باز امیدی به تبدیلش هست.
    Last edited by BraveKnight; 12-12-2010 at 23:30.

8. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

acc

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با توجه به این مطلبی که من خوندم لازم می بینم یه خبر موثق رو هم من بدم. چند روز پیش با چشم های خودم دیدم اداره تعزیرات یا بازررسی تعدادی از دستگاه های گیرنده دیجیتال بدون هولوگرام تکتا را از فروشگاه های پشت شهرداری و توپخونه جمع و توقیف کرد. حالا می فهمم که موضوع چی بوده. بابا دمشون گرم. ولی به نظر من گارانتی اگه واقعا گارانتی باشه ارزش داره آدم حتی 20 هزار تومن اضافه بده. تازه فقط گارانتی که نیست خود اون هولوگرام تکتا به آدم کلی دلگرمی میده که دستگاهی که خریده پدر مادر داره. اونم بلوسنس که اصلا تو سایت های چینی پیدا نمیشه و اصلیتش اسپانیاییه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب SONY-SHOP من هم كه گفته بودم در مورد گارانتي دستگاها تو اون پست ولي خب بقول دوستمون جنس چيني ...

ولي در كل وبدون در نظر گرفتن قيمت بازار عاقلانه ترين كار اين است كه خريدار جنس باگارانتي معتبر تهيه نمايد.
    اين سليقه مشتري است كه جنس باگارانتي باقيمتي كمي بالاتر بخرد ويا بدون گارانتي وارزانتر. شما كه فروشنده هستيد بايد به مشتري خود احترام بگذاريد.
    در هر صورت ازمن ناراحت نباشيد زيرا قصد من اطلاع رساني بود و همه بايد از قيمتهايي كه دربازار عرضه ميگردد با خبر باشند.
    Last edited by behrouz2; 13-12-2010 at 00:39.

داره خودمونی میشه madopak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز مشخصاتش مبهم نیست. مدلش که XDVB-131 هست و کاملا در سایت مادیران توضیح داده شده. این مدل میتونه فایلهای متعدد ویدیویی بر روی حافظه های قابل حمل رو که با پورت یو اس بی بهش متصل میکنین رو پخش کنه و خروجی HDMI برای تلویزیون LCD داره. ضمنا گارانتی یکساله مادیران هم داره.

اینم مشخصات کاملش:

کد:
    نه عزیزجون.مدل xvision 333.اگه اطلاعاتی دارید برام بگید لطفا.
    کد:
    Last edited by madopak; 13-12-2010 at 10:33.

12. این کاربر از madopak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •