تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 457 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

بهتره کومودو را عزل و دوباره نصب کنید.
    چندین بار همینکارو کردم اما باز At Risk هست !

شما خودتون یه لینک سالم از برنامه بدید ببینم درست میشه یا نه .. (x64)

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چندین بار همینکارو کردم اما باز At Risk هست !

شما خودتون یه لینک سالم از برنامه بدید ببینم درست میشه یا نه .. (x64)

سلام

بعید بدونم مشکل از فایل نصب باشه. من احتمال میدم از ناسازگاری باشه. حالا با یک برنامه یا بقایای باقی مانده از یک فایروال یا ابزار امنیتی نصب شده دیگر. برنامه خاصی که مربوط به شبکه باشه که ندارید؟

اول نورتون را نصب کردی و بعد کومودو؟ (البته این فقط برای اطلاعات عمومی خودم هست)

الان با ابزاری که پیوست کردم سیستم را پاکسازی بکنید. و بعد مجددا فایل نصب را دانلود و فقط فایروال را نصب کنید.

هیچ فایروال دیگری هم نداشته باشید. حتی غیرفعال شده. فقط یک فایروال.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] => توجه: چون آنتی ویروس دیگری روی سیستم شما نصب است، حین نصب (در همان پنجره اول) وارد نصب سفارشی بشوید و تیک نصب آنتی ویروس را بردارید.

گزارش ابزار عیب یابی کومودو را هم از طریق پیغام خصوصی به من بدی بد نیست!
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    Last edited by Jadda; 22-12-2013 at 22:00.

3. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام

تصمیم بر نصب کومودو گرفتم ، از دوستان چندتا سوال دارم.
    به دلیل زیر:
    حدود چند سالی میشه که از اویرا استفاده میکنم که تقریبا نیازهام را پوشش میده(سبک و عدم کاهش سرعت سیستم ، شناسایی خوب ، آپدیت آنلاین راحت ، فایروال خوب و ...) اما در حال حاضر متوجه شدم که اویرا در وب پرتکشن تغییراتی داده که کمتر سرعت نت(دانلود) افت نکنه ولی در طی این تغییرات مشکل برای سرعت آپلود ایجاد شده و سرعت آپلود من را داغون کرده( از 100 کیلو به 10 تا 20 کیلو) رسونده.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم)

غرض :
    اینکه میخوام بدونم در صورت نصب کومودو این مشکل پیش میاد یا نه؟
    کلا کمودو چقدر سرعت نت را پایین میاره؟

بعدم چقدر سرعت سیستم را میگیره(مثل اویرا خوب و سبک هست؟)
    فکر کنم در این مورد خوب باشه.

قابلیت آپدیتش چجوری هست؟

بعدم با مطالعه حدود 20 صفحۀ قبلی تاپیک فهمیدم مثل اینکه کومودو تا بیای بهش عادت کنی اذیت میشی یکم نگران این موضوع هستم.
    (با مطالعه تاپیک فهمیدم کلا به همۀ فایل ها گیر میده و نرم افزارهای کرک را از کار میندازه)

برای نصب چجوری باید عمل کرد؟(تنظیمات پیشنهادیتون چی هست؟)

و در آخر تفاوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه که حجمش 162 مگ هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه که حجم نسخه 64اش ، 92 مگ هست چی هست؟(اگه لینک دانلود بهم بدید که خیالم راحت)

در نهایت یک دنیا سپاس برای وقتی که میگذارید و به سوالات دوستان رایگان پاسخ میدید.
    Last edited by M.Sadegh.M; 22-12-2013 at 23:22.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

تصمیم بر نصب کومودو گرفتم ، از دوستان چندتا سوال دارم....

سلام

بطور کلی کومودو هیچ تاثیر منفی در سرعت اینترنت شما نمیزاره. از این حیث خیالتون راحت باشه.

سبک بودنش بازم بهطور کلی کومودو در این زمنیه بد نیست.

آپدیت: باید عرض کنم در این زمینه کومودو بی نظیره!!

بجز آپدیت اولیه نسبتا زیاد که البته میتونید فایل آپدیت را با دانلود منیجر دانلود بکنید و اپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛؛ آپدیت روزانه کم حجم یکی دو مگابایتی داره. و قابلیت آپدیت افلاین بسیار عالی.

====

در مورد اذیت شدن: اگر سیستم/روش/متد حفاظت کومودو را متوجه نشی به دردسر میافتی. مگر اینکه با یکسری تنظیمات برخی قسمتها را موقتا غیر فعال بکنید.

اما اگر متوجه بشید که کومودو فقط به هر فایل دارای امضای دیجیتالی معتبر و فایلهای امن شده (توسط کابر یا کومودو) روی خوش نشون میده و به باقی اصطلاحاً گیر میده. متوجه میشی که راز بزرگ حل مشکلات با کومودو امن کردن هر فایل سالمی است که در زمره فایلهای امن کومودو قرار ندارند.

خب، با این توضیح آیا کومودو به هر برنامه دستکاری شده و کرک شده ای گیره میده یا نه؟ جواب: بله؛ راه حلش هم مشخصه: کرک/برنامه کرک شده را به لیست امن اضافه کنید.

=====

برای نصب هم من توصیه میکنم ابتدا از زبان فارسی استفاده کنید..... کمکتون میکنه. (بعداً که با کومودو بیشتر اشنا شدید میتونید زبان کومودو را انگلیسی کنید).... نصبش که چیز خاصی نداره... فارسی هم که هست و توضیحات معلومه....بعد از نصب هم خیلی نیازی نیست دستکاری کنید.

فقط:

پیکربندی را بزارید روی "پرواکتیو" و میتونید اتوسندباکس را غیر فعال کنید و HIPS را مثلا بزارید روی حالت آموزشی... بعد آروم آروم متوجه میشید چیکار کنید.

لینک دانلود هم پست در بالایی هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Jadda; 22-12-2013 at 23:59.

6. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

برای همیشه غیرفعال باشه؟
    یا بعد مدتی که وارد شدم فعالش کنم؟

شرمنده اشتباه کردم مطالعه تاپیک را از صفحه های آخر شروع کردم و بعد چون کاملا توجیح نشدم سوال پرسیدم ، باید با پست اول و دوم شروع میکردم(شرمندۀ شما)
    اتفاقا همین الان پست دوم را خوندم و اومدم پستم را ویرایش بزنم که دیدم پاسخ دادید.

امیدوارم از کومودو خوشم بیاد و باهاش خیالم راحت باشه و به دیگران هم توصیه کنم.
    امشب با شروع تایم رایگان شبانه دانلود و آپدیتش می کنم.(سوال: در مورد آپدیت اولیه آنلاین باشه بهترِ یا آفلاین؟)

سپاس.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

برای همیشه غیرفعال باشه؟
    یا بعد مدتی که وارد شدم فعالش کنم؟

شرمنده اشتباه کردم مطالعه تاپیک را از صفحه های آخر شروع کردم و بعد چون کاملا توجیح نشدم سوال پرسیدم ، باید با پست اول و دوم شروع میکردم(شرمندۀ شما)
    اتفاقا همین الان پست دوم را خوندم و اومدم پستم را ویرایش بزنم که دیدم پاسخ دادید.

امیدوارم از کومودو خوشم بیاد و باهاش خیالم راحت باشه و به دیگران هم توصیه کنم.
    امشب با شروع تایم رایگان شبانه دانلود و آپدیتش می کنم.(سوال: در مورد آپدیت اولیه آنلاین باشه بهترِ یا آفلاین؟)

سپاس.
    سلام

اتوسندباکس را برای هفته های اول میتونی خاموش کنی یا همینطور HIPS، البته نمیدونم شناخت شما نسبت به آنتی ها چطوره.... به هر حال بعد از چند روز HIPS را بزار روی "حالت امن" هر چند از روز اول هم میتونی HIPS را روی حالت امن بزارید.... و نکته بعدی اینکه فایروال را از همون اول حتما بزار روی "حالت کاربر"
    اپدیت اولیه را آفلاین انجام بده...... خود کومودو این قابلیت را قرار داده که کاربرها استفاده کنند. با این اینترنت ذغالی! چرا اپدیت اولیه را آنلاین انجام بدیم؟

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    چجوری میشه اتوسندباکس برای اجرا از کاربر سوال کنه؟
    در فایروال کومودو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

دوستان شما هم نمی تونید هیچ فایلی برای کومودو ارسال کنید ؟

چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام

بعید بدونم مشکل از فایل نصب باشه. من احتمال میدم از ناسازگاری باشه. حالا با یک برنامه یا بقایای باقی مانده از یک فایروال یا ابزار امنیتی نصب شده دیگر. برنامه خاصی که مربوط به شبکه باشه که ندارید؟

اول نورتون را نصب کردی و بعد کومودو؟ (البته این فقط برای اطلاعات عمومی خودم هست)

الان با ابزاری که پیوست کردم سیستم را پاکسازی بکنید. و بعد مجددا فایل نصب را دانلود و فقط فایروال را نصب کنید.
    من با این ابزاری که شما دادید همش ارور گرفتم ! عکساشو پایین میزارم ..

کلاً نورتون رو پاک کردم .. کومودو هم پاک کردم ..

بعد دوباره این فایلی ک دادید رو دانلود کردم و فقط فایروال رو نصب کردم که باز هم At Risk هستش !

فقط فایروال خود ویندوز هستش که اونم غیر فعاله !

این ویندوز 8.1 بدجور رو اعصابه

-------------

وقتی گزینه 1 انتخاب شد :

وقتی گزینه 2 انتخاب شد :

----

فایل ریپورت هم سیو کردم رو سیستم .. همون فایل XML هستش ؟ همونو براتون پ.خ کنم ؟

داره خودمونی میشه mhimhdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Tehran, Arak

پيش فرض

هارد SSD من فرمت نمیشه. نمیدونم کومودو این بلارو به سرم آورد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •