تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 328 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

راستش بحث در مورد مورینیو و بقیه بازیکنا دیگه بی فایده هست
    ولی یه چیر میخوام بگم

ضرب المثل و سخن زیادی از افراد بزرگ واسه شناخت افراد هست

ایرانیا میگن : رفیق رو یا تو سفر بشناس یا تو معامله
    یه فرد مشهور بود که میگفت : اگه میخای رفیقت رو بشناسی یکبار بر خلاف میلش رفتار کن

و .....

اینا رو گفتم که بگم
    با این اتفاقاتی که این چند مدت افتاد خیلی چیزها معلوم شد
    میخواستم از 5 تا 6 تا بازیکن اسم ببرم ولی گفتم دیگه رو شخص خاصی بحث نکنن دوستان

دیدیم بعضی از بازیکنا چه اخلاقی دارن و یا به اصطلاح اون روی بعضی از افراد رو هم دیدیم
    ولی همه این مسائل باعث شد در آینده دید بهتری نسبت به بعضی از بازیکنان داشته باشیم
    که مثلا اگه یکی گل زد هزار تا لقب بهش ندیم و یه شبه اسطورش نکنیم و اگه یکی هم یه کار خطایی کرد یه شبه نابودش نکنیم
    این مسائل پیش اومده نشون داد بعضیا اونچیزی نیستن که نشون میدن و الباقی مسائل

امیدوارم فصل بعد و به طور فصل های بعدتر همچین حرکاتی رو نبینیم

Last edited by wooooow; 20-05-2013 at 00:11.

2. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایکر،از زبان ایکر....

"اگر صادقانه بخواهم بگویم به هیچ وجه این لقب را دوست ندارم،چون یک قدیس نیستم .فقط یک فوتبالیست مثل بقیه هستم که کار خودش را میکند و این شرایط برای همیشه ادامه ندارد باید به فکر بقیه جوانب نیز بود و به نظرم نباید از مردم دور شد و از آنها همیشه تشکر کرد تا این احساسات همیشه پایدار بماند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"همه ی دنیا میدانند که ایکر کاسیاس یک مادریستا باقی می ماند تا روزی که بمیرد"

"دوست دارم سالهای زیادی در رئال بمانم امیدوارم اینگونه شود،ولی نمیشود اینگونه به آینده نگاه کرد زیرا هرساعت هزاران اتفاق میتواند بیفتد و ممکن هست تو را بالا ببرد یا پایین بکشد یک روز میتوانی بهترین باشی و یک روز بدترین و باید با همه این ها با آرامش برخورد کرد و به جلو نگاه کرد و قدم برداشت"

"در اصل من چون ورزشکار هستم شناخته شده هستم.زمانی که در کوچه میگویند یک عکس با شما بندازیم با یک شخص معروف عکس بندازیم من میگویم که من معروف نیستم من ورزشکار هستم که چون در تلویزیون زیاد نشانم دادند شناخته شده ام.اهل استفاده کردن ازین شناخته بودن هم نیستم چون اعتقاد دارم این ما نیستیم که باید اجازه بدهیم مردم با ما عکس بگیرند این مردم هستند که باید این اجازه را به ما بدهند و به این خاطر که میتوانم با مردم عکس بندازم و در یادشان باشم میتوانم بگویم این شناخته شدن لذت بخش است. من دوست دارم مردم مرا به عنوان انسان خوب که ورزشکار خوبی بود به یاد بیاورند.نه بیشتر و نه کمتر."

"ارزش هایی که به عنوان کاپیتان رئال مادرید باید داشت:

مسئولیت پذیری،نداشتن ترس از رهبری کردن یک گروه،همیشه از گروه و تیم دفاع کردن،خیلی خوب باشگاه و هویتش را درک کردن، در تمام شرایط اضطراب و استرس در کنار تیم بودن.خوشبختانه از کودکی اساطیر بزرگی همراهم بوه اند که خیلی کمک کردند تا این مسائل را یاد بگیرم،مثل مانولو سانچز،فرناندو هیه رو،رائول همچنین شخصی مثل گوتی که شخصیت فوق العاده ای بود."

"رئال مادرید برای من به معنای زندگیم میباشد.8 ساله بودم که تست دادم و وارد تیم نونهالان شدم.روزی که فوتبال را کنار بگذارم روز سختی خواهد بود تصور کنید تقریبا تمام زندگی خود را اینجا بوده ام"

"تیم ملی عاشق یک کشور بودن را.احساس غرور به کشورم داشتن را به من آموخت"

از کاماچو، صمیمیت،تلاش، و جنگیدن...

از آراگونس، بلوغ،مسئولیت پذیری و مبارزه طلبی...

و از دل بوسکه، صداقت،صراحت و ظرافت را آموختم"

"بالاترین هدفم به عنوان یک کاپیتان این است که مردم مرا به عنوان کاپیتان قبول داشته باشند و هم تیمی هایم برایم احترام قائل باشند"

" بدترین اتفاقی که در یک ورزشگاه میتواند رخ دهد این است که

نوجوان های 15 ساله 12 ساله تو را هو کنن به تو توهین کنند،یک جوان نمیتواند احترام نسبت به بزرگتر خودش را فراموش کند"

"از سفر به آفریقا چیزهای زیادی یاد گرفتم ،چون آنها به تو نشان میدهند که با کمترین دارایی و امکانات هم میشود خوشحال بود،باید برای چیزهایی که داری ارزش قائل باشی و از آنها شکایت نکنی

دیدن بچه ها در حالی که خوشحالند و میخندند از هر کار یا حرکت ورزشی ارزشمندتر است"

"هواداران در برنابئو مهمتر از هر چیزی هستند. هوادارا در برنابئو بازیکنی میخواهند که خستگی ناپذیر بجنگد مثل رائول مثل سانتیانا،کاماچو...اگه خوب بازی کنی که عالی است،ولی مردم خیلی بیشتر میپسندند و تشویقت میکنند زمانی که برای جلوگیری از اوت شدن یه توپ تمام تلاشت رو بکنی تا زمانی که یه حرکت نمایشی انجام بدهی.هواداران مرا دوست دارند وقتی گلی میخورم بیشتر از اینکه برای خودم متاسف باشم برای هواداران نارحت میشوم"

" آن چیزی که بیش از سایر موارد به آن ارزش میدهم صداقت است و اگر میتوانستم یک آرزو بکنم آن صلح در تمام دنیا و شادی در تمام خانه ها بود"

"ایکر کاسیاس جزء ناچیزی از رئال مادرید است وقتی بخش های کم کنار هم جمع میشوند کامل و بزرگ میشوند"

" به نظرم بهترین نبودم.یک تیم هستیم.یازده پسر که در زمین هستیم.یازده نفری جانمان را در زمین میگذاریم و اگر من بتوانم چیزی در زمین به تیمم بدهم اینکار را میکنم همانطور که آنها برای من اینکار را میکنند."

"از زمانی که 12-13 سال داشتم میدانستم که روزی در تیم اصلی بازی میکنم.کم و بیش به این موضوع فکر میکردم.احساسات درونیست.زمانی که با پدرم با ماشین از روبروی برنابئو رد میشیدیم به این موضوع فکر میکردم و به پدرم میگفتم روزی اینجا بازی خواهم کرد..."

"واقعیت این است که وقتی شروع کردم به دویدن و اولین قدمهایم را برداشتم فکر میکردم که بازی نخواهم کرد،چون یک برخورد ساده بوده و همه چیز در یک گرم کردن باقی میماند و نه بیشتر.وقتی ویسنته به من گفت که محکمتر خودت را گرم کن،استرس وجودم را گرفت.زمانی که داور سوت پایان را به صدا در آورد،یک تسکینِ بزرگ را حس کردم.سپس گریه ام گرفت.طبیعی بود.مادرم را به یاد آوردم که به خاطر نیمکت نشینی ام به ورزشگاه نیامده بود و این موضوع خیلی دلم را میشکست..سپس ابراز احساست تمام هم تیمیها و مردم،که شروع به صدا زدن اسمم کردند.این را هرگز نمیتوانم فراموش کنم.بله میتوان گفت این شب تمام دوران بازی من را رقم زد."

"باعث افتخار بود که اولین نفر در بالا بردن این جام فوق العاده مهم بودم.هر طور که شده باید قهرمان دنیا میشدیم.همانطور که قبلا گفته بودم زمانش بود.اگر این فینال را از دست میدادم برای تمام زندگی افسرده و ضربه خورده میشدم."

"احترام فوق العاده ای برای هم تیمیهایم قائل بودم.حتی گاهی اوقات نمیدانستم چگونه باید با آنها صحبت کنم!مادریدیها را بیشتر میشناختم روزهای اول نمیدانستم از لفظ تو استفاده کنم یا شما.این جام ملتها(2000) هرچند یک دقیقه هم برایم بازی در پی نداشت ولی بسیار باارزش بود و چیزهای زیادی یاد گرفتم"

"از زمانی که خیلی کوچک بودم همیشه میخواستم دروازه بان بشوم.هزار بار پرسیده اند برای چه و جواب داده ام چون دوست داشتم.یک بار به عنوان دفاع وسط بازی کردم که بد هم کار نکردم.چیزی که مشخص بود این بود که همیشه دوست داشتم نزدیک به دروازه ام باشم.به نظرم یک دروازه بان روستایی هستم که فقط تحولات و پیشرفت داشته ام."

"در جایی نیستم که خودم را به لحاظ فنی آنالیز کنم ولی وضعیت و شرایطم را میدانم.مثلا میدانم ممکن است به خاطر چندسانتی متر دیرتر حرکت دادن پاهایم در یک ضربه دچار مشکل شوم. .ماموریت من تمرین و تلاش و بهتر شدن در تمام قسمتها بود، مسائل را حل میکنم زیاد شجاع هستم،خودم را پنهان نمیکنم.هیچکس حتی تا زمانی که بد شده باشم نمیتواند به خاطر تلاش نکردن به من شکایت کند"

"در فصول بد خیلی بیشتر متحول شده ام تا در فصول خوب.وقتیی جامی میبری موفقیت به تو اجازه نمیدهد خوب روی سایر مسائل متمرکز شوی.در سه سال بدون جامی که در رئال ماردید گذراندم خیلی چیزها یاد گرفتم و پیشرفت زیادی داشتم.بودن در رئال مادرید و نبردن هیچ جامی بسیار سخت است،خصوصا زمانی که به پیروز شدن عادت کرده باشی."

" من حتی وقتی که یک بازی را 4-1 میبریم به خودم غر میزنم.روزی که 6-1 به پیروزی میرسیم خودم را به خاطر گلی که دریافت کردیم سرزنش میکنم.برد 1-0 را به پیروزی 5-1 ترجیح میدهم.ترجیح میدهم زجر بکشم و به پیروزی برسم تا اینکه توپ را از دروازه ام بیرون بیاورم .از نصیحتها متشکرم ولی اولین کسی که فریب چیزی را نمیخورد و خودش را گول نمیزند خودم هستم.اگر یک شاخصه ی خیلی خوب داشته باشم ذهنم است.مقابل اینگونه شرایط بسیار قوی هستم.اگر در روی هوا اشتباه کنم میدانم که اشتباه کرده ام.هیچ نیاز نیست کسی چیزی بگوید...

از روز بعد با انگیزه و تلاش کارم را آغاز میکنم"

"مسکیتا،"همیشه او را به یاد خواهم داشت و همیشه از او متشکر خواهم بود.چند سال پیش فوت کرد و حسرت زیادی را برایم باقی گذاشت.او کسی بود که مرا به رئال مادرید برد.او کسی بود که مرا از اولین روز زیر نظر داشت.رشد کردنم را دید.همیشه مراقبم بود.همیشه در آنجا حضور داشت،در شهر ورزشی.در زمینها در رختکنها.."

"خودم بعد از پنالتیهای مقابل ایتالیا لذت بیشتری بردم تا بازی فینال.معتقد بودم که پنالتیها روی خوش به ما نشان خواهند داد و اینگونه نیز شد.خیلی مهم بود که ویا اولین پنالتی را گل کند و من نیز اولین پنالتی را مهار کنم،هرچند که موفق به مهارش نشدم.اعتماد به نفسم افزایش یافت.زمانی که کاسورلا پنالتی اش را گل کرد با خودم گفتم این ضربه را مهار خواهم کرد.قسم میخورم.یه حس خاص و پیشاپیش بود.اجازه دادم قدرت پیش بینی ام مرا هدایت کند.نمیخواستم بدانم قبلا به کجا زده بودند.گروسو در جام جهانی 2006 به سمت چپ بارتز ضربه زده بود ولی در مقابل من و در ضربه اول به سمت راست زد."

"بهترین تفریحم این است که خودم باشم.به عزیزانم و دوستان نزدیکم احساس داشته باشم"

"خوشحالم ازینکه شخصی عادی،معمولی و صادق هستم.البته به نظرم باید به جایی که در آن رشد کرده ای نیز توجه داشته باشی.شانس ادامه دادن کارم در رئال مادرید و بودن در کنار دوستان و خانواده ام را داشته ام.مادریدی هستم و به نظرم به همین خاطر در بهترین جای ممکن رشد کردم. همه نمیتوانند با شرایطی که دارند کنار بیایند ولی من خوشبختانه خوب با شرایط کنار آمدم و اکنون نیز همان هستم که بودم."

"چیزی که به فرزندانم آموزش خواهم داد احترام گذاشتن به مردم است.به نظرم اصول اساسی در زندگی وجود دارد که باید به آنها اهمیت داد،حتی اگر در نگاه عادی کار بیهوده و احمقانه ای به نظر برسد،همانند بلند شدن و صندلی خود را به یک بزرگسال دادن.هرکسی به آینه نگاه میکند و در آن میگوید"من آدم خوبی هستم".میتوانم اشتباهات خود را داشته باشم،میتوانم خودخواه باشم،میتوانم کینه ای باشم ولی در جامعه باید آدم خوبی بود."

"در رئال مادرید ارزشهایی به من اضافه شد.ولی تصادفی و مقطعی نیست.از هشت سالگی آرم باشگاه برایم اهمیت و ارزش داشت.پشت سر ما تصویر رئال مادرید قرار دارد."

"سخت ترین بازی دوران ورزشی ام.اولین بازی ام در سن مامس بود."

"بهترین لحظات ورزشی ام اول،نخستین بازی ام با رئال مادرید و دوم احتمالا بالا بردن جام ملتها در وین بود.طلسم و بدبیاری را که تیم ملی چهل سال بالای سر خود میدید از بین بردیم.خوشحالی بود که به تمام کشور دادیم...بعد ازین دو،تمام فینالهایی که بازی کردم."

"در فوتبال نمیشود از چیزهایی که نداری شکایت کنی.فوتبال تمام چیزهایی که به تو میدهد را میتواند از تو بگیرد.خصوصا در رئال مادرید

فوتبال خیلی با من خوب بوده.نمیدانم این مقصدم بود اتفاق بوده یا شانس"

"اکنون بیشتر از ده سال گذشته ی زندگی ورزشی ام انگیزه دارم.جو و شرایط جدیدی است ولی همچنان معتقدم که باید روز به روز سال به سال بهتر بشوم.نمیتوانم کنار بکشم.نمیتوانم به این فکر کنم که خب دیگر همه چیز را برده ام.میخواهم دروازه بان بهتری شوم و جامهای بیشتری داشته باشم.به نظرم درون دروازه هیچگاه یادگیری تمام نمیشود”

"با جدیت،تلاش و کار روزانه و عشق میتوان به همه چیز رسید.والدین در آن چیزی که خواهی شد اثر میگذارند و والدین من فوق العاده بودند"

"دیگران هر آنچه که بخواهند میتوانند بگویند اگر کارنامه ی 22 ساله ی مرا به خاطر ندارند لااقل این را به یاد بیاورند که من همیشه و هر لحظه با رئال همدل و همراه بوده ام،من همه چیزم را برای مادرید داده ام"

10 واکنش به یاد ماندنی ام:

مهار ضربه ی پنالتی در فینال.

"زیر 16 سال.پنجمین ضربه پنالتی بود و هیچکدام از چهار ضربه ی قبل را مهار نکرده بودم،با اینکه نزدیک بود یکی از مهار کنم.این یکی را فکر کردم که میگیرم.توپ تقریبا به وسط زده شد و از جایم تکان نخوردم."

مهار ضربه پنالتی مقابل غنا.

"جام جهانی زیر 20 سال،یک چهارم نهایی.در نیجریه سال 1999 برگزار شد.شانزدهمین ضربه بود.به سمت راستم ضربه را زدند و حدس زدم.اتفاق جالب این بود که این لحظه در اسپانیا سیگنال قطع شد و صحنه را ندیدند.فقط صدای پاکو گرانده برای توصیف صحنه باقی ماند."

واکنش در مقابل پرروتی.

"یکی از بازیهای لالیگا سال 2009،در سانچس پیسخوان.من روی تیر یک بودم و پاس به سمت تیر دوم در حال حرکت بود و پرروتی تنها در حال رسیدن به توپ بود.فکر نکردم.به سمت توپ رفتم با این اعتقاد که به توپ خواهم رسید.فقط کار اعتقاد داشتن به خود بود چه فاصله از تیری تا تیر دیگر بود. اعتقاد داشتم میرسم و رسیدم."

واکنش در مقابل روبن.

"احتمالا یکی از خاص ترین واکنشهایم است زیرا در فینال یک جام جهانی بود.فرصت برای فکر کردن داشتم چون روبن از فاصله ی دوری در حال آمدن بود.با خود گفتم تا جایی که میشود باید صبر کنم زیرا او میتواند در سرعت مرا از پیش رو بردارد.هر دو کار را میتوانست انجام بدهد:ضربه را بزند یا دریبل کند.به همین خاطر تا زمانی که ضربه را بزند روی پاهایم بودم تا اینکه ضربه را زد و با پای راست مهار کردم."

دو پنالتی جام ملتها.

"یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا.اولین ضربه ای که گرفتم را دروسی شلیک کرد.قبل ازینکه ضربه را بزند به صورتش نگاه کردم ولی جهت دیدش را پیدا نکردم.ضربه را بسیار محکم به سمت راستم زد و جهتش را تشخیص دادم.سختی کار قدرت زیاد ضربه بود که برای مهارش از هر دو دست و بازوهایم کمک گرفتم.دیناتاله ضربه بعدی را زد که به سمت دیگر تقریبا وسط و زمینی بود.در تشخیص جهت این ضربه هم درست عمل کردم."

بازی رئال سوسیداد-رئال مادرید.

(1-1).اولین فصل حضورم بود 2000-99.سرمربیگیری سوسیداد را کلمنته بر عهده داشت.احتمالا یکی از پرکارترین روزهایی بود که داشتم.بیش از بیست ضربه به سمت دروازه ام شلیک کردند.روز بعد روزنامه ها از هفت واکنش بسیار عالی صحبت میکردند.بله دو مورد از آنها را به یاد دارم که واکنشهای دوبل بود.در واقع دو واکنش پیاپی بدون وقفه.و یکی دیگر در آخرین دقیقه از روی ضربه ی آزاد آرانزابال."

واکنش در مقابل اینیستا در فینال کوپا.

"تقریبا ده دقیقه باقی مانده بود.قبل از آن یک واکنش خوب مقابل یکی از ضربات مسی انجام داده بودم ولی مهار ضربه ی اینیستا سخت ترین بود.توپ از هوا آمد و خوب هم به سمت دروازه رسید. کشش بسیار خوبی نشان دادم.ارزش این واکنش در جامی بود که به دست آوردیم."

واکشنهای اولدترافورد (2-3).

"آن نیز در اولین فصل حضورم بود.بازی برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان.در خانه صفر صفر مساوی کرده بودیم.قبل ازینکه بازی را پیش بیافتیم خیلی سرم شلوغ بود.احساس میکردم در حال شکنجه شدنم.در طی ده دقیقه مجبور به گرفتن چهار توپ بسیار سخت و جمع کردن توپهای زیاد دیگری شدم.در نیمه ی دوم و زمانی که به نظر میرسید نتیجه را به دست آورده ایم باز هم همان شرایط را داشتم.با اینحال دو گل به ثمر رساندند ولی واکنشهای سخت دیگری را نیز به یاد دارم."

پنالتی مقابل پاراگوئه در جام جهانی.

"یک چهارم نهایی.در میانه های نیمه ی دوم در شرایطی که در عدد صفر مساوی بودیم.لحظات بسیار پرفشاری بود.خیلی در زدن ضربه تاخیر افتاد.تقریبا ضربه را با بدنم گرفتم.کمی به سمت چپم بود. محکم و زمینی.توپ را به طور کامل جمع کردم."

دو یا سه واکنشِ در گلاسکو.

"اولین مهار،ضربه ای بود که به سمت راستم زده شد.پریدم و توپ را به کرنر فرستادم.ضربه ای از داخل محوطه جریمه بود،که نه زمینی بود نه زیاد هوایی.دومین مهار،توپی بود که با پای راستم مهار کردم.برای پوشاندن تیر دوم دویدم و ضربه به جلوی پایم برخورد کرد.پایم را به صورت غریزی به سمت توپ بردم.و سومین واکنش،ضربه ی سر محکمی بود که رو به پایین زده شد،خوشبختانه خوب جایگیری کرده بودم."

que eres el mejor y que gracias por estar en el madrid, gracias por empezar aqui y querer y desear acabar aquí. Gracias por salvarnos una y otra vez, por levantarnos del suelo cuando veíamos las cosas mal y gracias por hacernos disfrutar del fútbol tanto

CUMPLEAÑOS FELIZ SAN IKER

تو بهترینی و ممنون به خاطر حضورت در مادرید،ممنون به خاطر اینکه کارت را اینجا آغاز کردی و ممنون به این خاطر که میخواهی اینجا به کارت خاتمه دهی.ممنون به خاطر اینکه بارها نجاتمان دادی و ممنون به این خاطر که هربار شرایط بد بود ما را از زمین بلند کردی و ممنون به این خاطر که اجازه دادی از فوتبال بسیار لذت ببریم..

تولدت مبارک ایکر مقدس

این یه کلیپ خیلی قشنگ از ایکره یه جورایی کارنامه ی ایکر از کاستیا تا کاپیتانی و بالا بردن جام هاست که تند تند مثل صفحات کتاب ورق میخوره و واقعا حس نوستالژیکی به آدم میده پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید چون واقعا قشنگه.22 سال حضور ایکر تو رئال رو تو دو دقیقه و نیم ببنید

ایکر کاسیاس از کاستیا تا کاپیتانی

فوتی کلاب

4. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آيا فصل براي رونالدو به پايان مي‌رسد؟

کميته مسابقات احتمالا 4 جلسه محروميت براي جريمه رفتار غيرورزشي ستاره پرتغالي رئال مادريد در فينال کوپا‌دل‌ري در نظر خواهد گرفت.

کريستيانو رونالدو منتظر اعلام رأي کميته مسابقات است تا مشخص شود آيا فصل براي وي به پايان رسيده است يا نه. مهاجم رئال در فينال کوپا‌دل‌ري مقابل اتلتيکو مادريد پس از خطاي خشن گابي، با لگد به صورت وي کوبيد و کلوس گومز، داور مسابقه وي را از زمين مسابقه اخراج کرد.

به گزارش فارس، در گزارش رسمي مسابقه نوشته شده: در دقيقه 115 بازيکن شماره 7، کريستيانو رونالدو دوس سانتوس آويرو به اين دلايل اخراج شد: لگد زدن به صورت حريف با پا بدون هدف بازي با توپ.

کميته مسابقات فردا تشکيل جلسه خواهد داد تا در خصوص جريمه براي بازيکن رئال مادريد تصميم‌گيري کند. 2 احتمال وجود دارد: يک تخلف کوچک با حداقل محروميت دو جلسه‌اي مواجه مي‌شود و در همان رقابتي که اين تخلف صورت گرفته (کوپا‌دل‌ري) اعمال خواهد شد. به هر حال اگر اين تخلف شديد تشخيض داده شود، حداقل جريمه آن محروميت 4 جلسه‌اي خواهد بود و اين در 4 بازي بعدي تيم در تمام رقابت‌هاي داخلي لحاظ مي‌شود که شامل 2 بازي آخر ليگ در اين فصل (مقابل سوسيه‌داد و اوساسونا) و دو مسابقه اول فصل آينده مي‌شود. همچنين اين احتمال وجود دارد که با توجه به اينکه تنها 2 بازي به پايان فصل باقي مانده، محروميت 2 جلسه‌اي براي اين بازيکن در نظر گرفته شود.
    ورزش3

/////////////

رفتار غیر ورزشی ؟؟!!!!!!!!!!!!!!
    خطا بود دیگه !!!!

6. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بزرگترین ایراد مورینیو اینه که ثبات نداره و هیچوقت نمی‌تونه یه جا همکاری بلند مدت داشته باشه :(
    خیلی از انتقادها به موریتنیو بخاطر برخوردهای احساسی‌ش هست که از لحاظ منطقی قابل دفاع نبوده‌اند، در حالی که در جایی که با قدرت سر حرفش ایستاده جز کارهای خوبی بوده که انجام داده و این کارش طرفدارهای زیادی براش جذب کرده

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ظاهرا اومدن بیل هم کاملا منتفی شد

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ظاهرا اومدن بیل هم کاملا منتفی شد
    عمو پرز میخردش!....نگران نباش

10. این کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عمو پرز میخردش!....نگران نباش
    ساعت 10:30 امشب کنفرانس مطبوعاتی داره پرز...

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پيش فرض

من هم امیدوارم مورینیو بره ؛ بالاخره بد هم نیست 6 تا دیگه از بارسا بخوریم ، 4 تا از آلکورکون بخوریم ، هرسال جلوی لیون حذف بشیم و یا حتی به جایی برسیم که Guard Of Honor برای بارسا تشکیل بدیم و در عوضش ایکر مقدس بازوبند بی ارزش رئال رو ببنده و فیکس باشه و راموس کبیر هم کاپیتان دوم تیم باشه .

یه مربی درجه یک و سطح بالا مثل خوان ده راموس یا لوپزکارو هم میتونیم بیاریم ، خیلی شیک و مجلسی /
    اره سروش...!!!

خدایی راست میگی !!!

یه جور دوستان ناراحت هستن از این که امسال جام نگرفتیم(البته مثل خیلیهای دیگه؛دوستان رئالی سوپر جام اول فصل رو هم یادشون رفت) که انگار قبل از مورینیو چپ و راست داشتیم قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ و کوپادل ری میشدیم!!
    دوستان!!!یادتون رفته بارسای گواردیولا رو به این زودی که جام واسه رئال نمیذاشت و رئال از اول فصل به دنبال نائب قهرمانی بود؟؟؟
    الان جام نگرفتن تو یه فصل واستون اینقدر ناراحت کننده شده؟؟
    تیمی که مربیش و ستاره اش اخراج میشه!اون همه توپ گل نمیکنه!3 تا هم میزنه به تیرک!!چه ربطی به عملکرد ضعیف مورینیو داره هدر رفتن این توپ ها؟؟؟
    الان اگه اوزیل جلو دورتمند و اتلتیک اون 2 تا تک به تک رو گل میکرد و ما فینال چمپیونزلیگ بودیم و قهرمان کوپادل ری(که خوبه اونم با مورینیو بعد از 20 سال گرفتیمش و خیلی واسمون عادی نبود بردنش) مورینیو میشد بهترین مربی تاریخ رئال دیگه!!هاا؟؟؟؟
    کار به جایی کشیده که یه دوست عزیز میاد میگه که آنجلوتی بهتر از مورینیوه!!
    امیدوارم اگه مورینیو بره و آنجلوتی بیاد هم تا آخر همین پست رو ببینیم از این دوست تازه وارد...!!!

خیلی از دوستانی که الان حذف در نیمه نهایی چمپیونزلیگ سخته تحملش؛حتی سنشون به آخرین چمپیونزلیگی که رئال برده قد نمیده(توهین به دوستان دیگه نباشه!عمومی عرض میکن)
    اون وقت نمیتونن تحمل کنن حذفه رئال در نیمه نهایی رو!!
    آخرین بار به جز اینکه خود مورینیو کوپادل ری رو برد؛قهرمانیه رئال در این جام رو به یاد میارید؟یا اصلا به دنیا اومده بودید؟؟؟؟که اینطوری میاد میگید مورینیو هنوز بلد نیست یه تاکتیک درست کنه جلو تیم حریف(یادت رفته سوپر بارسای گواردیولا رو کی خلع سلاح کرد پس و باعث شد بره از لالیگا!)

چی بگم...!
    نگم بهتره...
    منم مثل سروش دیگه دوست دارم مورینیو بره از رئال تا یکی بیاد موفقیت های قبل از حضور مورینیو رو در رئال تکرار کنه!!!!!! (خیلی ستمه!یکی بیاد تیممون رو بکنه قدرت اول...اون وقت واسمون جامی که بدون خودش 20 سال نبرده باشیم رو با بدشانسی از دست بده و بیایم با آنجلوتی مقایسه کنیمش)!!!!

13. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سن رو به رخ ما میکشن!
    مهم نیست تو همین 18 سال خودمو از خیلی ها سر تر و سپید تر میبینم
    نمیدونم چرا زبون ما رو کسی نمیفهمه.......ترکی حرف میزنیم؟
    کی داره میگه مورینیو بزرگترین مربی جهان نیست؟ کی داره میگه مورینیو دوباره رئال رو سرپا نکرد؟
    ما داریم میگیم این حاشیه هایی که برا تیم ساخته رو دیگه کسی نمیتونه تحمل کنه! با این وضع هم احتمالش خیلی کمه سال دیگه با مورینیو بزرگترین مربی جهان هم جامی عایدمون بشه.
    نمیدونم چرا همش دوستان به اصطلاح رئالی! سال های کم فروغ رئال رو میکوبن تو سرمون برای دفاع از مورینیو! باریکلا رئالی!
    شمایی که هنوز نمیدونی چرا دوستان انقدر حساس شدن سر جام نگرفتن سر چی داری بحث میکنی؟
    دوباره رئالی ها دارن حس میکنن یه رئال پر قدرت رو دارن میبینن بعد از سال ها..... بله که انتظار ها بالا رفته......اصا برا چی بزرگترین مربی جهان رو اوردیم رئال؟ وظیفش اینه که هر سال جام بگیره اصا!
    نمیدونم هر چی ناکامی تقصیر بازیکناست هر چی موفقیت از صدقه سر مورینیو....... این که امسال لالیگا نگرفتیم تقصیر بازیکناست؟ عملکرد بد مورینیو هم بوده!

15. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

این موضوع داره بیش از حد بهش اهمیت داده میشه ..یه تابو نکنیم اختلافات رو تا چند وقت دیگه شاید هیشکی یادش نیاد..

آقا مورینیو خودش راضی نیس و میگه این بدترین فصلش از نظر تصاحب جام بود حالا ما کاسه داغ تر از آشیم؟؟
    اینجا کسی هم نگفت مو بده یا خوب نیس یا منکر توانایی هاش بشه کسی هم حق نداره!!چون یه بی احترامی هست که دستاورد های هر کس رو ندید ! چه مورینیو چه کاسیاس!

اختلاف نظر دارین درست اما سر هر اختلافی که نباید تند برخورد کرد که.

اینجا تازه وارد بودن کسی رو تو سرش نمی کوبن!! سن و سال هم همینطور !! اتفاقا هر چقدر سن آدم بالاتر بره این دید رو پیدا میکنه واسه هر کس تو هر سنی نسبت به دیدگاهش احترام قائل میشه!!! اینایی که میخوان یکی رو بکوبند و میگند تو بچه ای و سنت قد نمیده و این حرفا ماله کسایی که تازه 1-2 سال از اون دوران کودکیشون خارج شدن. که قطعا با توجه به شناخت کمی که قبلا ازت داشتم شما اصلا اینجوری نیستی پس خودت رو از این نوع تفکرا دور نگه دار!!از یه دوست دار رایش سوم بعیده

17. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •