تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 277 از 325 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان حواستون باشه كه به رتبه هاي پارسال اصلا اعتماد نكنين. من يه نگاه اجمالي به دفترچه انداختم متوجه شدم پزشكي ظرفيتش كاهش پيدا كرده اونم شديد ! به همين دليل خيلي از كسايي كه پارسلا رتبشون به پزشكي ميرسيده امسال ميان سمت علوم آزمايشگاهي و دارو و ... پس به انتخاب رشته پارسال اعتماد نكنين.
    جدی؟
    من شنیده بودم امسال ظرفیت زیاد میشه

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

بچه ها قضیه این قانون تغییر رشته چیه ؟
    من امسال هیچی نخوندم
    ولی سهمیه داشتم و 700 سهمیه شدم و تقریبا یه چیر تو مایه های 2000 منطقه3 در میاد درصد های تخصصیم هم اینا بود
    ریاضی 12
    فیزیک 2
    شیمی 15
    قصدم این بود بمونم سال دیگه مکانیک یه دانشگاه مثل پلی تکنیک یا خواجه نصیر دربیام اما نمیدونم قضیه این تغییر رشته چیه
    خب اگه میشه که مثلا من یه رشته درپیت دربیام یه دانشگاه تو تهران بگین بهم همونو بزنم که از ترمای بعد برم مکانیک
    ببینید با این اوضاع اگه خونده باشین و چنین درصدهایی دارین، بهتره این کار رو نکنید. چون معدل بالای 17 آوردن مخصوصا در ترم های اول یعنی اینکه بخوای ریاضی و فیزیک و دیفرانسیل و از اینا بالای 17 بیاری که چندان راحت نیست. تازه از رشته معدن بالای 17 بیاری هم نمیشه با اطمینان گفت با تغییر رشتت به مکانیک موافقت میشه. میگم که معدل یکی از شرایطه. ولی خب شرط خیلی مهمی هست. گرچه فوقش مکانیک نشد رشته های دیگه میشه اگه بالای 17 سه ترم بیاری، ولی من با این درصد ها بعید میدونم. قوانینش هم برات پیغام خصوصی میکنم.

3. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

داداش برا من بفرست که من دقیقا میخوام با همین دید وارد دانشگاه بشم

معدل بالای 17 شدن کار شاخیه ؟
    منظورم اینه که یه وقت مثلا یه رشته مسخره درنیام بعد معدلم بالا نشه بمونم تو آمپاس
    کاش همرو تو یه پست مینوشتی. ولی کلا سه ترم معدل بالای 17 آوردن از دروس ریاضی و معادلات و فیزیک و همچنین دروس تخصصی دیگتون تقریبا میشه گفت آره. کار هر کسی نیست، ولی ناشدنی هم نیست. من خودم زیاد نمیخونم تو دانشگاه، اکثرا یه هفته قبل از امتحان، آوردم 16.5 سه ترم، میخوندم بالای 17 هم میشد. ( البته الان اوضامون بهتر شده )

5. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جدی؟
    من شنیده بودم امسال ظرفیت زیاد میشه
    بله قرار بود ولي در آخرين لحظات كه دولت عوض شد تصميم ها عم عوض شدن. دانشگاه ما تا همين يه هفته پيش قرار بود امسال 120 نفر پزشكي برداره ولي يكباره شد 70 نفر ! دندانپزشكي هم قرار بود 40 نفر باشه كه شد 27 نفر ! يا مثل دانشگاه هايي كه پارسال بالاي 100 نفر پزشكي برداشته بودن امسال شدن 70 نفر !
    بقيه رشته ها رو دقيق بررسي نكردم ولي رسيدن به پزشكي و دندانپزشكي امسال خيلي سخت تر شده.

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حرف Alireza SM برای رشته تجربی فکر کنم درست باشه ( زیاد تحقیق نکردم ) ولی برای رشته ریاضی صحیح نیست. ظرفیت دوره روزانه امسال 3 هزار نفر افزایش یافته نسبت به پارسال و 7 هزار نفر نسبت به دو سال قبل. برای مثال چند دانشگاه رو بررسی میکنیم و به جز دانشگاه امیرکبیر که کاهش ظرفیت شدیدی داشته ( البته به نفع ماست چون زیاد شلوغ شده بود دانشگاه ) بقیه یا ثابت بودن یا افزایش داشتند. بین چند دانشگاه اول میشه گفت تغییر چندانی نداریم، چون کاهش در یک دانشگاه، در دیگر دانشگاه جبران شده است.

به طور مثال برای رشته ریاضی : ( بین سال 91 و 92 مقایسه میکنم )
    دانشگاه شریف -> تمام رشته بدون تغییر نسبت به سال قبل به جز نفت با 5 نفر افزایش ( 40 نفر ظرفیت کنونی) و هوافضا با 15 نفر کاهش ( 65 نفر ظرفیت کنونی)
    دانشگاه تهران -> اکثر رشته ها -مخصوصا رشته های تاپ - افزایش ظرفیت داشته است. مثلا برق 20 نفر افزایش ( 120 نفر ظرفیت کنونی )، عمران -مجموع دو گرایش 28 نفر افزایش (130 ظرفیت کنونی)،مکانیک 20 نفر افزایش ( 100 نفر ظرفیت کنونی ) و...
    دانشگاه امیرکبیر ( امسال تفکیک جنسیتی ندارد ) -> در رشته های علوم کامپیوتر، فیزیک ،IT و مهندسی کامپیوتر ، مکانیک (گرایش ساخت و تولید ) ،پلیمر ، مهندسی مواد، نساجی ، کشتی سازی ، نفت ، هوافضا و مهندسی پزشکی در دوگرایش بیومتریال و بیومکانیک تغییری در ظرفیت نداریم. اما در برق 30 نفر کاهش ظرفیت ( 70 نفر ظرفیت کنونی )، مهندسی شیمی 20 نفر کاهش ظرفیت ( 50 نفر ظرفیت کنونی )، صنایع 10 نفر کاهش ( 50 نفر ظرفیت کنونی )، عمران 5 نفر ( 55 نفر ظرفیت کنونی )، مکانیک -عمومی 10 نفر کاهش ظرفیت ( 60 نفر ظرفیت کنونی )، ریاضیات و کاربردها 15 نفر کاهش ظرفیت ( 45 نفر ظرفیت کنونی )، مهندسی پزشکی-بیوالکتریک 5 نفر کاهش ظرفیت ( 25 نفر ظرفیت کنونی ). تنها در رشته معدن 10 نفر افزایش ظرفیت ( 60 نفر ظرفیت کنونی )

دانشگاه علم و صنعت -> در تمامی رشته ها ظرفیت ثابت مانده. رشته حمل و نقل ریلی به رشته های این دانشگاه با ظرفیت 20 نفر اضافه شده است.
    دانشگاه خواجه نصیر -> اکثر رشته ها افزایش ظرفیت داشته است.
    دانشگاه شیراز -> اکثر رشته افزایش ظرفیت داشته است اما با تعداد محدود.
    دانشگاه صنعتی اصفهان -> تقریبا در تمامی رشته ها ظرفیت ثابت مانده.
    دانشگاه صنعت نفت -> تقریبا در تمامی رشته ها ظرفیت ثابت مانده به جز رشته های حسابداری و مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی که دانشجو نمی پذیرد.
    Last edited by vahid-p; 05-08-2013 at 12:12.

9. 5 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام درصد های کامل چند ماه بعد منتشر میشه
    فقط الان درصدهای چند رتبه که در مصاحبه ها گفته شد رو میتونید ببینید ...
    ممنونم
    یعنی تا الان درصد بچه های برتر تجربی 92 بیرون نیومده؟
    مثلا درصد رتبه های 1 تا 4 یا 5 کشوری تجربی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

الان حرف Alireza SM رو برای تجربی تایید میکنم. ظرفیت پزشکی و دندان پزشکی تو اکثر دانشگاهها هر کدوم 10 تا 20 تا کم شده.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنونم
    یعنی تا الان درصد بچه های برتر تجربی 92 بیرون نیومده؟
    مثلا درصد رتبه های 1 تا 4 یا 5 کشوری تجربی
    رتبه هاي تك رقمي كه درصدهاشون مشخصه دوست عزيز همشون كليه دروس عمومي و تخصي ( به جز زمين ) رو احتمالا چندتاشو 100 و چندتاشو هم بالاي 95 زدن شايد حالا يه درسي هم باشه كه 80 به بالا زده باشن.
    شما دنبال درصدهاي رتب هاي دو رقمي و سه رقمي باشين كه الگوي خودتون قرار بدين براي درس خوندن

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان حرف Alireza SM رو برای تجربی تایید میکنم. ظرفیت پزشکی و دندان پزشکی تو اکثر دانشگاهها هر کدوم 10 تا 20 تا کم شده.
    نسبت به پارسال 10-20 نفر كم شده ولي نسبت به اون چيزي كه قرار بود همين امسال پذيرش بشه شايد بالاي 50 نفر در هر دانشگاه كم شده باشه مخصوصا اين دوتا رشته پزشكي و دندانپزشكي.
    دانشكده دندانپزشكي دانشگاه ما كلي برنامه ريزي و تبليغات كرده بود كه امسال حداقل 50 نفر جديدالورود داره ! ولي الان فقط 27 نفر برميداره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نسبت به پارسال 10-20 نفر كم شده ولي نسبت به اون چيزي كه قرار بود همين امسال پذيرش بشه شايد بالاي 50 نفر در هر دانشگاه كم شده باشه مخصوصا اين دوتا رشته پزشكي و دندانپزشكي.
    دانشكده دندانپزشكي دانشگاه ما كلي برنامه ريزي و تبليغات كرده بود كه امسال حداقل 50 نفر جديدالورود داره ! ولي الان فقط 27 نفر برميداره !
    اقا شما که ما رو نا امید کردی
    کلا ظرفیتا چند نفر کمتر شدن؟شما ظرفیتارو از کجا دیدی؟
    با این وضعیت به نظرتون من با 1377 منطقه 2 و رتبه زیر گروه یک 1759 میتون مپزشکی نیمسال دوم ارومیه قبول شم؟
    Last edited by dooni; 05-08-2013 at 13:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •