سلام دوستان خوهشا اینجا هم سری بزنید.....ممنون forum.p30world.com/showthread.php?t=582953
سلام دوستان خوهشا اینجا هم سری بزنید.....ممنون forum.p30world.com/showthread.php?t=582953
اطلاعیه تکمیل ظرفیت اومذه یعنی هیچ دانشگاه پیام نور یا غیر انتغاعی تو تکمیل ظرفیت شرکت نمیکنه؟
سلام دوست من
بله تمامی افراد مجاز به انتخاب رشته چه قبول شده و چه مردودی میتوانند شرکت کنند
موفق باشید
دوستان جون من کسی اطلاعاتی از دانشکده صدا و سیما نداره ?! ضروریه .....ممنون
سلام . یه سوال فوری ، ممنون میشم هر کی میدونه جواب بده
تو بازار چند مدل کتاب ریاضی سیلورمن داریم؟
استاد ریاضی 1 سیلورمن ترجمه دکتر عالم زاده جلد 1 آبی رنگ معرفی کرده ... منم خریدم مشخصاتش همینه البته اسم دقیق کتاب:
حساب دیفرانسیل و انتگرال با هندسه ی تحلیلی (جلد 1)
ریچارد ا.سیلورمن
انتشارات ققنوس
کتاب همینه؟حالا ریاضی سیلورمن از انتشارات های دیگه هم هست؟
روی جلد کتاب نوشته "کتاب عام" تو مقدمه گفته قابل استفاده برای همه رشته ها ، الان یعنی مهندسی ها کتابشون فرق داره یا همینه؟
حالا چرا میپرسم؟! آخه آدرس هایی که استاد از این کتاب داده یه مقدار تطبیق نداره با کتاب ، یعنی بعضی صفحات اونی نیست که گفته ، میخوام ببینم شاید کتاب دیگه ای از انتشارات دیگه ای یا همین انتشارات اما کتاب مخصوص مهندسی ها مد نظرشه؟!
الان تو بخشی از پیشگفتار مترجم گفته:
"چندی پیش افتخار ترجمه کتابی در زمینه ی حساب دیفرانسیل و انتگرال را داشتم که خاص رشته ی ریاضی بود.اینک ترجمه کتابی از این نویسنده و در همان زمینه را که ویژه ی عام بوده و برای همه ی رشته ها مناسب است تقدیم می دارم با این امید که .... "
رشته ی من مهندسیه ...
Last edited by eshghe abi; 24-10-2012 at 00:01.
سلام در چه موردی؟
سلام دوست من
ببینید ریاضی سیلور من بریا خیلی دروس مشترک هست
یعنی چه رشته شما برق باشد یا عمران یا در گروه تجربی شیمی-میکروبیولوژِ و ...
این کتاب را باید بخونید
مشخصات کتاب در ویرایش های اون متفاوت هست.و این رو استادتون خواهد گفت مثلا غالب فیزیک هالدی جلد یک ویرایش 5 است
موفق باشید
سلام
استاد ما هم فقط همون اطلاعاتی که گفتم رو گفته و از ویرایش و ... چیزی نگفته، این کتاب الان ویراست 2 ، فکر نکنم تو یه ویراست شماره صفحات انقدر عوض شه الان بعضی تمرینات تو این کتاب نیست ، تمریناتو که کم و زیاد نمیکنن؟گفتم شاید انتشاراتش فرق داره که شماره صفحات و تمرینات من با آدرسای استاد مغایرت داره ...
الان مشخصات ریاضی سیلورمنی که بیشتر به کار میره چیه؟(اسم و انتشارات و ویرایش و مترجم) اطلاعی دارید؟(مثل فیزیک که فرمودید)
خیلی ممنون
Last edited by eshghe abi; 24-10-2012 at 14:04.
هیچ دانشگاه پیام نور یا غیر انتفاعی تو تکمیل ظرفیت شرکت نمیکنه؟![]()
در مورد نحوه مصاحبه و نحوه بورسیه و مدرک و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)