نه . بسیار مضخرف شده همینش . به هیچ وجه هم نمیشه اکمپلیشمنت ها رو 100 کرد . چون پروت فقط مربوط به همون کریر هستش و وقتی که میسازیش نمیتونی دیگه اتریبوتهاشو عوض کنی . واسه این 100 درصد نمیتونی تموم کنی چون باید بعضی اکمپلیشمنتها رو واسه پست خاصی بگیری . خودش هم توی اکمپلیشمنتها فقط اون اکمپلیشمنتهای مربوط به خودت رو مدنظر میگیره . مثلا میگه ST acomplishments .
یه اکمپلیشمنت هم داره که خودت رو هم بکشی نمیتونی بگیریش . بسیار مضخرف و باگه . اونم اینه که ضربه ازاد گل کنی . در حالی که هیچ وقت توی بازی بهت ضربه ازاد رو نمیدن که بزنی . فقط هم با ضربه ازاد زدن هست که FK acc ات قوی میشه .
نگاه صالح جان . التیمیت یه مود پیشرفته تر از کریر هست و اکثر کارهات با کارت انجام میشه . معاملاتت با ادمهای واقعی انجام میشه . در واقع یه جور کریر انلاینه . مسابقاتش هم انلاینه . البته افلاین هم میشه که بدرد نمیخوره .
گفتم همه چی با کارته . یعنی تو توی بازار یا از توی پکی که خریدی کارت میگیری . این کارتها مثل امتیازه . مثلا کارت مسی رو که میگیری امتیاز استفاده از مسی رو توی بازیت خریدی . یا مثلا کارت مربی میخری و اون مربی یه امتیازی واست داره .
کارتهای افراد دو نوعن . کارت سرمربی و کارت بازیکن . تو واسه تیمت یه ترکیب میبندی . مثلا 4-3-3 . بعد اگه کارت مربی ای رو بخری که ترکیب مورد علاقه اش 4-3-3 باشه (روش نوشته) یه امتیازی واسه تیمت داره . یعنی قدرت تیمت رو کمی زیاد میکنه .
بازیکنهات هم همینطور اگه توی پست موردعلاقه شون بزاریشون یا توی ترکیب موردعلاقه شون ازشون استفاده کنی قدرت تیمت زیاد میشه . پس اگه یه ترکیب خاص واسه تیمت داری بازیکن ها و مربی ای رو بخر که با اون ترکیب جورن .
و یه چیز دیگه که بازیکنهای هم تیمی یا هم لیگی یا هم وطن رو اگه کنار هم بزاری قدرت جفتشون کمی زیاد میشه . و در کل به chemistry تیمت اضافه میشه . chemistry در واقع هماهنگی بین تیمت هست که هر چی بالاتر باشه تیمت بهتر میتونه از پتانسیلش استفاده کنه توی بازی .
مثلا بنزما و کریس و ازیل رو توی تیمت بزاری توی پستهای مخصوصشون چون با هم هم تیمی هستن هماهنگی تیمت بالا میره .
راجع به کارتها هم بگم سه نوع کارت داریم و هر کارتی هم دو نوع معمولی و مخصوص داره . سه نوع کارت هستن : برنزی و نقره ای و طلایی . که بسته به قدرت اون بازیکن رنگش فرق میکنه . کارتهای خاص هم که نوشته سفید دارن ولی من خودم نفهمیدم فرقشون چیه .
کارتهای غیر از بازیکن یا مربی هم هست . مثل قرار داد (contract) ، کمکهای اولیه ، تمرین و ....
هر بازیکنی وقتی خریده میشه توی نمیتونی همیشه مجانی ازش استفاده کنی . هر بازیکن فقط چند بازی باهات قرارداد میبنده . واسه تمدید قرارداد باید کارت قرارداد بخری و روی اون بازیکن استفاده کنی . بازیکنهای طلایی قراردادشون زودتر تموم میشه تا بقیه . همینطور مربیها هم قرارداد دارن .
بعضی وقتها هم بازیکن مصدوم میشه . باید بری یه کارت کمک اولیه بخری (با توجه به نوع مصدومیتی که داره . مثلا مصدومیت زانو) بعد روش استفاده میکنی تا خوب بشه . مثلا یه بازیکنت برای سه بازی مصدومه . اگه یه کارت برنزی روش بزنی اونوقت واسه دو بازی مصدوم میشه فقط .
راجع به خرید هم یه پیشنهاد دارم این که هیچ وقت از این پکها نخر . در عوض برو توی trading (همون حراجی) و کارتی که میخوای رو سرچ کن و بعد یا مستقیما بخر یا از طریق مزایده بخرش .
شرمنده خیلی طولانی میشه اگه بخوام همه رو توضیح بدم . یک سال پیش هم بود که بازی میکردم دیگه . تازه نسخه 12 هم بود . شاید یه سری چیزا فرق کنه . به هر حال کلیتش همینه . به هر حال صالح جان اگه سوالی بود در خدمتیم .