رایتل خوبیش به ثبات سرعتش هست
رایتل خوبیش به ثبات سرعتش هست
سلام دوستان
من از رایتل مودم رای فای و سیم کارت دیتا با اینترنت یک ساله برنده شدم، کسی میدونه حجم این بسته یک ساله چقدر هست؟
چون قصد فروش مودم رو دارم...
بدیش هم به نظرم قیمت بالاش هست
ظاهرا قیمتش هم ثبات داره
خیلی وقته کم نشده
عزیز اینترنت موبایل برای دانلود بازی نیست
باسلام خدمت دوستانی که خیلی وقته دارن از اینترنت رایتل استفاده میکنن. میخواستم بدونم ارزش داره با اپلود کارت دانشجویی سرعت 128kb رو به 1mb ارتقا بدم؟ اخه الان موقعیت انتن دهی خونه ما بد نیست ، راضی هستم. ایا تفاوت این دو سرعت محسوسه یا نه؟ نکته ای که من رو تو تردید میزاره اینه که متاسفانه رایتل بسته های برای سیم کارت دیتا با اینترنت حرفه ای(1mb) نسبت به اینترنت پایه(128kb) اختلاف قیمت زیادی داره! به نظر به صرفه نیست حالا بازم دوستان راهنمایی کنن
عزیزم اون اسما 128 هست :( یه تست با موبایلت بگیر بعد خودت تصمیم بگیر ارزش داره یا نه![]()
ودستان کسی از این مودم های رای فای رایتل اطلاعات داره؟این جای مموری که گذاشتن بعد مموری بذارم به چه دردی میخوره؟
یه جا خوندم نوشته بود میشه فایل های مختلفی رو روی مموری کپی کرد و بین تمام اتصال های وای فای وصل شده به اشتراک گذاشت مثل یه شبکه کوچیک! خودم استفاده نکردم
یه جا خوندم نوشته بود میشه فایل های مختلفی رو روی مموری کپی کرد و بین تمام اتصال های وای فای وصل شده به اشتراک گذاشت مثل یه شبکه کوچیک! خودم استفاده نکردم
دوست عزیز گیریم از ۱۲۸ کمتر باشه من میگم همینم برا من کفایت میکنه.من سوالم خطاب به دوستانی هست که شخصا تجربه ارتقا سرعت رایتل از 128kb به 1mb رو داشته باشن.ببینم ایا اختلاف سرعت محسوسه یا نه؟ از اون مهم تر ایا بسته هایی که با نام اینترنت حرفه ای میزاره مقرون به صرفه هست یا نه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)