تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 686 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

واسه من 1.5 مگابیت شده:
    تست با سرور تهران

تست با سرور باکو:
    رایتل خوبیش به ثبات سرعتش هست

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من از رایتل مودم رای فای و سیم کارت دیتا با اینترنت یک ساله برنده شدم، کسی میدونه حجم این بسته یک ساله چقدر هست؟
    چون قصد فروش مودم رو دارم...

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

رایتل خوبیش به ثبات سرعتش هست
    بدیش هم به نظرم قیمت بالاش هست
    ظاهرا قیمتش هم ثبات داره
    خیلی وقته کم نشده

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه بجای دانلود شبانه حجم بیشتر بدن مشکلی نیست مثلا به جای 5گیگ 50گیگ بدن با همون قیمت یا طرح های نامحدود بیارن دوباره.درغیر اینصورت به درد نمیخوره اینترنت.مثلا 2گیگ ماهیانه با سرعت 10 مگ به چه درد میخوره
    عزیز اینترنت موبایل برای دانلود بازی نیست

6. 7 کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

باسلام خدمت دوستانی که خیلی وقته دارن از اینترنت رایتل استفاده میکنن. میخواستم بدونم ارزش داره با اپلود کارت دانشجویی سرعت 128kb رو به 1mb ارتقا بدم؟ اخه الان موقعیت انتن دهی خونه ما بد نیست ، راضی هستم. ایا تفاوت این دو سرعت محسوسه یا نه؟ نکته ای که من رو تو تردید میزاره اینه که متاسفانه رایتل بسته های برای سیم کارت دیتا با اینترنت حرفه ای(1mb) نسبت به اینترنت پایه(128kb) اختلاف قیمت زیادی داره! به نظر به صرفه نیست حالا بازم دوستان راهنمایی کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

باسلام خدمت دوستانی که خیلی وقته دارن از اینترنت رایتل استفاده میکنن. میخواستم بدونم ارزش داره با اپلود کارت دانشجویی سرعت 128kb رو به 1mb ارتقا بدم؟ اخه الان موقعیت انتن دهی خونه ما بد نیست ، راضی هستم. ایا تفاوت این دو سرعت محسوسه یا نه؟ نکته ای که من رو تو تردید میزاره اینه که متاسفانه رایتل بسته های برای سیم کارت دیتا با اینترنت حرفه ای(1mb) نسبت به اینترنت پایه(128kb) اختلاف قیمت زیادی داره! به نظر به صرفه نیست حالا بازم دوستان راهنمایی کنن
    عزیزم اون اسما 128 هست :( یه تست با موبایلت بگیر بعد خودت تصمیم بگیر ارزش داره یا نه

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ودستان کسی از این مودم های رای فای رایتل اطلاعات داره؟این جای مموری که گذاشتن بعد مموری بذارم به چه دردی میخوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ودستان کسی از این مودم های رای فای رایتل اطلاعات داره؟این جای مموری که گذاشتن بعد مموری بذارم به چه دردی میخوره؟
    یه جا خوندم نوشته بود میشه فایل های مختلفی رو روی مموری کپی کرد و بین تمام اتصال های وای فای وصل شده به اشتراک گذاشت مثل یه شبکه کوچیک! خودم استفاده نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یه جا خوندم نوشته بود میشه فایل های مختلفی رو روی مموری کپی کرد و بین تمام اتصال های وای فای وصل شده به اشتراک گذاشت مثل یه شبکه کوچیک! خودم استفاده نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

عزیزم اون اسما 128 هست :( یه تست با موبایلت بگیر بعد خودت تصمیم بگیر ارزش داره یا نه
    دوست عزیز گیریم از ۱۲۸ کمتر باشه من میگم همینم برا من کفایت میکنه.من سوالم خطاب به دوستانی هست که شخصا تجربه ارتقا سرعت رایتل از 128kb به 1mb رو داشته باشن.ببینم ایا اختلاف سرعت محسوسه یا نه؟ از اون مهم تر ایا بسته هایی که با نام اینترنت حرفه ای میزاره مقرون به صرفه هست یا نه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •