با سلام.
برای کار عملی در زمینه شبکه ـــــــــــ>کار با شبیه سازهایی مثل packet tracer مناسبه.
در زمینه سیستم عامل هم ــــــــــــــــــــ>vmware ,virtual box
اگه سوال دیگه ای در زمینه شبکه بود در خدمتم.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با سلام.
برای کار عملی در زمینه شبکه ـــــــــــ>کار با شبیه سازهایی مثل packet tracer مناسبه.
در زمینه سیستم عامل هم ــــــــــــــــــــ>vmware ,virtual box
اگه سوال دیگه ای در زمینه شبکه بود در خدمتم.
سلام.
با VMware میشه روی یک سیستم هم Client تعریف کرد و هم Server هردو فقط در یک سیستم. کسی تاحالا انجام داده ؟
با Packet Tracer کار نکردم تابحال ، دقیقا کاربردش چیه.
جالبه که توی نظرسنجی همه به محصولات مایکروسافت به عنوان سرور رای دادن !! محصولات مایکروسافت دیگه برای سرور بودن منسوخ شده این روزا.
با آرزوی بهترینها..
بله میشه انجام داد. شما میتونی روی سیستمی که داری چند تا سیستم عامل دیگه نصب کنی که یکی از اینا میتونه ویندوز سرور و دیگری ویندوز سون یا XP (کلاینت) باشه...
Packet Tracer محیط واقعی یک شبکه رو شبیه سازی میکنه. بیشتر برای سیسکو هستش. شما میتونی سوییچ، روتر، سرور و ... بزاری و اونها رو کانفیگ کنی و در نهایت یک سناریو رو بصروت مجازی پیاده سازی کنی.با Packet Tracer کار نکردم تابحال ، دقیقا کاربردش چیه.
مرسی.
ورژن 4 پکت تریسر رو پیشنهاد میدین یا 5 ؟
با آرزوی بهترینها..
روی vmware وقتی سیستم عاملی نصب می کنیم لازم هست که درایور های قطعات رو باید نصب کنیم روش ؟ به چه صورتی ؟
مسلما هر چی جدیدتر باشه بهرته دیگه...
نه لازم نیست. خودش یه پکیج داره به نام Vmware Tools که بعد از نصب ویندوز خودش اتومات نصب میشه. دستی هم میتونی نصب کنی. اون میاد و درایورها رو برات نصب میکنه.
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
می خواستم چندتا PC رو بصورت بی سیم با هم شبکه کنم! الان شبکه LAN کابلی هستند و می خواستم بصورت بی سیم انجام بدم!
کارت شبکه وایرلس بر روی تمام PCها نصب هستش! مدل D-Link N150 . حالا یدونه هم Access Point گرفتم!می خواستم بدونم که اصلا اکسس پوینت کاربرد داره توی این شبکه؟! یا خیر؟!
با تشکر! اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه باید شبکه کنم؟!
سلام خدمت اساتید
داستان از این قراره که:
در یک مجموعه با فرض حدود 2000 کاربر که همگی به یک شبکه محلی وصل هستند و برای اتصال به اینترنت می بایست با VPN و با یوزر و پس خودشون وارد بشن.
حال در این مجموعه کسی پیدا شده که پسوردها رو -- میکنه به این طریق که یوزر و پس کاربران دیگر را پیدا و از آنها استفاده میکنه.
می دونید وقتی با VPN شخصی به اینترنت وصل بشه و شخص دیگری با همان یوزر و پسوورد بخاد وارد بشه خطای 691 (Access was denied because the user name and/or password was invalid on the domain.) میده.
حال من IP طرف یعنی آقا دزده رو پیدا کردم چطور میتونم بفهمم کیه؟
وقتی در منوی را IP رو با "\\" میزنم پنجره ای باز میشه که پسورد ورود میخاد اسم کامپیوتر طرف هم نوشته شده از شواهد پیداست که ویندوز 7 داره چون اسم کامپیوتر این شکلیه: "MEHDI-PC". درست میگم؟ معمولا ویندوز 7 این اسم کامپیوتر رو انتخاب میکنه یعنی با "PC-".
حالا چطور طرف رو پیدا کنم. حــــــــــیـــــــــــات ــــــــــــــیــــــــــ ـــــــــــــــه!
...: با سپاس فراوان:...
با سلام.
چگونه می تونم اینترنتی که از مودم ADSL گرفتم و به کارت شبکه شماره یک سیستم سرور وصل کرده ام رو از طریق کارت شبکه دوم سیستم سرور به هاب وصل کنم و کامپیوترهای کلاینت هم به اینترنت وصل بشوند؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)