ممنون جناب
تهران هستم.128 که داشتم نامحدود بوده و تا اون جا که میدونم برای تهران نامحدود هست.سرعت داناود هم با IDM بین 60 تا 70 عموما 68-69 هست.
ممنون جناب
تهران هستم.128 که داشتم نامحدود بوده و تا اون جا که میدونم برای تهران نامحدود هست.سرعت داناود هم با IDM بین 60 تا 70 عموما 68-69 هست.
بله دیگه پس نامحدود هستین. سرعت دانلودتون هم در اصل باید همون 64 باشه که اینطوری که دوستان گفتن از مقدار آپلود کم شده به سرعت دانلود اضافه شده و شما تا مرز 71 سرعت دارین
با آرزوی بهترینها..
256 باید 32 باشه. قبلاً 27 بود. حالا همون 32 هست ولی سرعت آپلود رو کم کردن.
احتمالاً 512 هم 54 بوده، حالا 64 شده. فکر نمی کنم بیشتر باشه.
نمیدونم والله ولی چیزی که وضعیت سرعتشون از Speednet هست، که 71هست، حالا باید با IDM دانلود بزنن ببینن چقدر میگیرن. منم راستش شک دارم.
با آرزوی بهترینها..
من فعلاً 256 دارم. سرعت ها رو دقیق با DU Meter حساب می کنم. IDM کم و زیاد می شه. دقیق نیست.
اگه 512 71 باشه خیلی خوبه!
من 512 دارم با idm رو 65-66 فیکس میشه.
چرا مخابرات تهران سرویس حجمی نمیده که سرعتش بالا باشه؟ مثل استانهای دیگه که دارن میدن و کاربراش خیلی راضین.
256 8 گیگ در ماه downstream رو روی 4 مگ بستن تو مخابرات مازندران...همین امروز تو تاپیک مخابرات مازندران دیدم.
سرویس محدود رو اگه به جا 4 مگ روی 40 مگ هم ببندن من به شخصه همون نامحدود با سرعت کم رو ترجیح میدم.
4 سال من سرویس محدود داشتم از 2 isp مختلف با سرعت حداقل 1 مگ و بالای 40 تومن در ماه هم پول بابت این سرویس میدادم. ولی از 2 ماه پیش که از مخابرات 512 نامحدود گرفتم تازه مزه واقعی اینترنت پرسرعت رو چشیدم!![]()
آخه من مدرک ندارم 128 بیشتر به من نمیدن..سرعت دانلودشم 15 ..شما با چه مدرکی 512 گرفتی؟ کاشکی منم مثل شما مدرک داشتم.
بازی هم نمیتونم بکنم اینقدر سرعتم کمه که تو بازی mw2 & mw3 پینگم میره بالا و سروراتوکاتیک کیک میکنه...من مشکل اصلیم اینه..اگر 256 هم داشتم خوب بود 512 که فبها///
خوشبحالتون...مدرک چی دادید به مخابرات که 512 گرفتید؟
فقط باید رییس مخابرات امضا کنه. شما برو باهاش صحبت کن که من کارم مربوط به اینترنته و به سرعت بالا نیاز دارم و ....
من بدون هیچ مدرک ( و زیر میزی) 512 گرفتم.
راستی ، اسم شما تو MW2 چیه ؟![]()
Last edited by MrDevil; 10-06-2012 at 11:38.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)