تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 280 اولاول ... 177227267273274275276277278279280 آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس از 7 سهمیه لیگ برتر فقط از 6 تاش استفاده کرده .درسته؟
    1-قاضی-2-حسینی-3- بنگر 4- ماهینی 5- گردان و احتمالا 6- پولادی
    خانزاده و اسماعیل زاده و انصاری فرد سهمیه زیر 23 سال

اگه اینجوری باشه که یک سهمیه رو سوزندن و میتونست از سهمیه اخر هم استفاده بکنن برای دفاع چپ و یا هافبک دفاعی و یا بازیساز
    تا فردا که نقل و انتقالات تموم میشه فکر نکنم بتونن هافبک خوب خارجی و دفاع چپ آسیایی بگیرن.حالا میگن با دروازبان صحبت کردن

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پرسپولیس از 7 سهمیه لیگ برتر فقط از 6 تاش استفاده کرده .درسته؟
    1-قاضی-2-حسینی-3- بنگر 4- ماهینی 5- گردان و احتمالا 6- پولادی
    خانزاده و اسماعیل زاده و انصاری فرد سهمیه زیر 23 سال

اگه اینجوری باشه که یک سهمیه رو سوزندن و میتونست از سهمیه اخر هم استفاده بکنن برای دفاع چپ و یا هافبک دفاعی و یا بازیساز
    تا فردا که نقل و انتقالات تموم میشه فکر نکنم بتونن هافبک خوب خارجی و دفاع چپ آسیایی بگیرن.حالا میگن با دروازبان صحبت کردن
    نه دوست عزيز، سهميه تكميل شده. انصاري فرد هم جزو سهميه ليگ برتري محسوب ميشه
    دليلش رو اينجا نوشته كه چرا جزو سهميه ها حساب شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا به جز دروازه بان بايد بين هافبك دفاعي و دفاع چپ يه نفر ديگه رو ميگرفتن
    مهلت نقل انتقالات براي بازيكن هاي خارجي هم مثل بازيكنان داخليه يا وقت بيشتري ميدن؟

3. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

یه خبر جالب (و خوب؟)

تيکي تاکا در تمرين امروز پرسپوليس

پيرمرد پرتغالي اصرار داشت هر تيم در فوتبال دستگرمي حداقل 45 پاس تا رسيدن به دروازه بدهد. ژوزه به بازيکنانش مي‌گفت نمي‌خواهد داخل محوطه جريمه حريف شويد و فقط پاس بدهيد .

روز سوم تمرين‌هاي مانوئل براي بازيکنان پرسپوليس روزي متفاوت از ساير تمرين‌ها بود. مانوئل تاکيد داشت بازيکنان در فضاي محدود فوتبال دستگرمي مدام به همديگر پاس بدهند و سرعت پاس‌ها و تعداد پاس‌هاي‌شان را زياد کنند.

در آن جلسه تمريني کار تا جايي شدت يافت که بازيکنان بعد از پايان تمرين به شوخي به يکديگر مي‌گفتند: «امروز بارسلونا شده بوديم».

اين اصرار مانوئل در روزهاي بعد هم ادامه داشت و پيرمرد پرتغالي اصرار داشت هر تيم در فوتبال دستگرمي حداقل 45 پاس تا رسيدن به دروازه بدهد. ژوزه به بازيکنانش مي‌گفت نمي‌خواهد داخل محوطه جريمه حريف شويد و فقط پاس بدهيد. وي بعضا سوسا و نوري را از ارسال پاس به جلو منع مي‌کرد و خواستار گردش سريع توپ در زمين بود.

اين اتفاق در ديدار تدارکاتي با آلومينيوم هم تکرار شد و پرسپوليسي‌ها در پاسکاري سريع فوق‌العاده کار کردند. سرخپوشان در بازي عصر دوشنبه بيشتر از 80 درصد مالکيت توپ را در اختيار داشتند اما در مجموع 7 موقعيت گل به دست آوردند که 3 تاي آن روي ضربات ايستگاهي بود و يکي از آنها هم با پاس به جلوي کيا، پريدن قاضي از روي توپ و ضربه نهايي انصاري‌فرد گل شد. با تمام اين برتري‌ها - هر چند با اشتباهات گردان و تغييرات زياد در ترکيب - پرسپوليس به تيم ميثاقيان باخت تا مالکيت زياد سرخ‌ها بر توپ به چشم نيايد.

با اين حال به نظر مي‌رسد ژوزه پرتغالي شيفته مالکيت توپ و سيستم بازي اسپانيا باشد حتي اگر حفظ توپ منجر به خلق موقعيت نباشد. بايد ديد مانوئل تا کجا روي اين تاکتيک اصرار مي‌کند.

منبع: ورزش 3

5. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مهلت نقل انتقالات براي بازيكن هاي خارجي هم مثل بازيكنان داخليه يا وقت بيشتري ميدن؟
    بازیکنای خارجی 1هفته بیشتر وقت دارن!

7. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نه دوست عزيز، سهميه تكميل شده. انصاري فرد هم جزو سهميه ليگ برتري محسوب ميشه
    دليلش رو اينجا نوشته كه چرا جزو سهميه ها حساب شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا به جز دروازه بان بايد بين هافبك دفاعي و دفاع چپ يه نفر ديگه رو ميگرفتن
    ممنون.
    اینجور که توی خبرها اومده خارجی ها یک هفته بیشتر وقت دارن
    پرسپولیس هم با دروازه بانی به نام نیلسون در حال مذاکره هست
    تیم قبلیش ویکتوریا گیمارش بوده که از سال 2005 که رفته توی این تیم تا فصل قبل دروازبان اصلی تیم بوده و فصل قبل 28 بازی لیگ توی دروازه بوده و تیم ششم لیگ برتر پرتغال شده و 40 گل هم خورده.
    اینجوری که من دیدم تیم ویکتوریا گیمارش توی این چند سال تیم متوسطی بوده و تقریبا همیشه وسطهای جدول لیگ پرتغال بوده.و بهترین رتبه شون سال 2007-08 بوده که سوم شدن

با این تفاسیر فکر کنم از لحاظ نام و اعتبار شاید خیلی بهتر از اودوکیچ باشه ولی خب سن بالا و قد کوتاه هم جز معایب این بازیکنه.
    البته اینجور بازیکنها رو باید در لیگ دید.کی فکر میکرد اودوکیچ اینقدر خوش بدرخشه.من که فکر میکنم خرید این دروازبان کار درستی هست و امیدوارم قرارداد ببنده
    ولی با تمام شدن فصل نقل و انتقالات به نظمر باید یک مقدار نگران خط هافبکمون باشیم.
    الان هافبک وسط بدردبخور فقط کریمی و نوری رو داریم و این سوسا که هنوز ندیدمش
    شاید موندن بادامکی خیلی به تیم کمک میکرد.امیدوارم توی روزهای باقی مونده به جای خرید دفاع چپ یک هافبک وسط آسیایی بگیرن.(چه دفاعی و چه تهاجمی)
    چون دفاع چپ میتونیم از علی عسگر و یا حتی یک از دفاع وسطهامون مثل سید جلال استفاده کنیم
    Last edited by aluminum; 12-07-2012 at 16:03.

9. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

می خواستم این دو لینک رو بزارم یادم رفت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

هواداران ورزشگاه درفشی فر را فتح کردند/ ۶ هزار نفر حتی روی سقف های استخر زنانه استادیوم پرسپولیس

لیگ برتر - هجوم هواداران پرشمار پرسپولیس مشکلاتی را برای بازی دوستانه این تیم ایجاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین ؛ بیش از 6 هزار هوادار علاقمند به پرسپولیس که در آخرین روز نقل و انتقالات به ورزشگاه درفشی فر رفته بودند ، هر طور بود بازی کهکشانی های تیم شان را از نزدیک به تماشا نشستند. جمعیت که تنها 1500 نفرشان برای نشستن روی سکو ، صندلی داشت ، با فشار به درهای ورزشگاه از فنس ها بالا رفتند و خودشان را به محدوده زمین رساندند. آنها حتی از سقف های استخر زنانه مجموعه هم بالا رفتند و مشکلاتی را از این بابت ایجاد کردند. البته این مشکل با تلاش ماموران انتظامی و خراست ورزشگاه خیلی زود حل شد اما هر طور بود خود را به جمع کسانی رساندند که مثل علی پروین ، مشقتیان ، آشتیانی ، حمید درخشان و سعید ترابی از مهمانان ویژه بازی بودند ، رساندند و بازی را تماشا کردند. پرسپولیس تا اواسط نیمه دوم بازی را 2 بر یک از حریف پیش بود.

12. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اولین برد مانوئل با پرسپولیس

پرسپولیس نخستین بردش با مربی جدید پرتغالی جشن گرفت.

به گزارش خبرآنلاین ؛ در بازی دوستانه پرسپولیس که با حضور چشمگیر طرفدارانش در ورزشگاه درفشی فر با فولاد خوزستان برگزار شد ، بازیکنان مربی پرتغالی توانستند با نتیجه 2 بر یک از سد شاگردان حسین فرکی بگذرند در این بازی جواد کاظمیان و محمد فاضی برای پرسپولیس گل زدند و تک گل فولاد را هم ساسان انصاری به ثمر رساند. این اولین برد خوزه مانوئل در دومین بازی دوستانه اش در مقام مربی پرسپولیس است. این بازی بیش از 5 هزار تماشاگر را به ورزشگاه 1500 نفره درفشی فر کشانده بود که همین اتفاق مشکلاتی را ایجاد کرد.

14. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض ايمون‌زايد: به خاطر هواداران در پرسپوليس ماندم

ورزش 3 :مهاجم ليبيايي الاصل تيم فوتبال پرسپوليس که براي تماشاي ديدار تدارکاتي پرسپوليس مقابل فولاد به ورزشگاه درفشي فر آمده بود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خيلي خوشحالم که مي توانم يک سال ديگر کنار پرسپوليس باشم. الان هم از نظر بدني شرايط خوبي دارم.

وي ادامه داد: در ابتداي مذاکراتم با پرسپوليس مشکلات کوچکي وجود داشت که نتوانستيم برسر آنها توافق کنيم. پيش از اينکه از ايران بروم توافق نامه اي امضا کرديم که باشگاه پرسپوليس پس از مدتي برخي شرايط آن را تغيير داد.

زايد در پاسخ به اين سوال که آيا به خاطر مراسم عروسي خواهرش ديرتر از موعد مقرر به ايران بازگشته است؟ گفت: تاخير من به خاطر اين موضوع نبود در توافقي که در باشگاه انجام داده بودم قرار ما اين بود که بعد از مراسم عروسي خواهرم و پايان ماه ژوئن به ايران بازگردم. اما بخاطر اختلافات کوچکي که پيش آمد باشگاه توافق نامه را زيرپا گذاشت و من به همين خاطر کمي ديرتر به ايران آمدم.

مهاجم پرسپوليس درباره اين صحبت رويانيان که گفته بود "من با زايد تلفني صحبت کردم و به او گفتم Good night، اما زايد تلفن را قطع کرد" بيان کرد: اصلا به اين صورت نبود و تنها يک سوء تفاهم شده بود و من متوجه نشدم که چه کسي آن طرف خط است. خيلي خوشحالم که بار ديگر در پرسپوليس هستم اگر بخواهم صادق باشم بايد بگويم حضور من در اينجا دو دليل اصلي دارد که نخستين دليل هواداران خوب پرسپوليس است و دليل دوم هم شخص رويانيان که به من کمک زيادي کرد.

ايمون زايد در پايان عنوان کرد: تابحال در عمر فوتبالي ام نديده بودم که در يک بازي تمريني اين همه تماشاگر به ورزشگاه بيايند. مي توانم بگويم که هواداران پرسپوليس بهترين در دنيا هستم.

16. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ثبت قرارداد "قاتلِ استقلال" با پرسپولیس!

Last edited by Alinho; 13-07-2012 at 00:51.

18. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •