فتحاللهزاده: هواداران بيايند، اين آخرين بازي من است/ خودم با قريب حرف زدم، اما نيامد/ در شان من نيست از رسولينژاد سوال بپرسم
به دوستاني كه هول شدهاند و ميخواهند به استقلال بيايند بگويم كه اين تيم بدهي دارد، در واقع از قبل اين بدهي را داشته و فردا نگويند بدهي كمر ما را شكست

سايت گل- «دست تكتك بچهها را ميبوسم كه با اين ناجوانمرديها دست به دست هم دادند تا استقلال جان بگيرد. اي كاش ميتوانستم تلاش بچهها را جبران كنم. شما تيمي را در ليگ پيدا نميكنيد كه از يك بازي بينالمللي به ايران بازگردد و سپس به دورترين نقطه كشور برود.»
علي فتحا... زاده در حالي اين جملات را به زبان ميآورد كه شايعه رفتنش از استقلال هر روز شنيده ميشود. او در عين حال همچنان به قهرماني آبيها در ليگ يازدهم اميدوار است: «من به شدت به قهرماني استقلال اميدوارم، قطعا در بازيهاي آينده سپاهان و تراكتورسازي امتياز از دست ميدهند.»
مذاكرات رسولينژاد با كاظم اوليايي؛ آيا فتحا... زاده پيرامون اين موضوع با رييس هيات مديره گفتوگو كرده است؟ او پاسخ اين سوال را هم داد: «در شان من نيست از رسولينژاد بپرسم كه چه كسي با او ملاقات داشته و چه گفتهاند. اوليايي از دوستان خوب من است و رسولينژاد هم با هر كسي كه بخواهد ميتواند حرف بزند. من تا روزي كه هستم اين تيم را مال خودمان ميدانم و براي آن زحمت ميكشم و ذرهاي هم كم نميگذارم. ديروز به بازديد كمپ اختصاصي استقلال رفتم و از اينكه اين كمپ را آماده ديدم لذت بردم. همين كه استقلال صاحب خانه شد به اين قضيه ميبالم.»
فتحا... زاده شفافتر از هر زمان ديگر درباره رفتن حرف ميزند. او دلايل خود را بيان ميكند: «وقتي يك نفر اين همه تلاش ميكند، يك استاديوم را با هزار خون دل ميسازد و تلاش ميكند تا به بار آيد اما حرف از جدايي ميزند بدانيد كه شرايط براي ادامه كار مناسب نيست. من شرايط را براي ادامه كارم مناسب نميبينم. من نميتوانم كسي را تخريب كنم اما زورم به خودم ميرسد. شما فكر ميكنيد چرا هوادار به من احترام ميگذارد يا طرفدار من است؟ به خاطر اينكه من براي اين تيم زحمت كشيدهام. در روزهايي كه كسي حاضر نبود اين پست را قبول كند وارد اين باشگاه شدم و روزي هم كه بروم دعوايي ندارم و عليه هيچ كس مصاحبه نميكنم.»
چرا فتحا... زاده حرف از جدايي ميزند؟ او دلايل خود را واضحتر توضيح ميدهد: «شرايط مالي بخشي از دلايل جداييام از استقلال است البته من از شخص عباسي، رييس وزارت ورزش و جوانان تشكر ميكنم. آدمي هستم كه دين و ديانتم را به خاطر پست از دست نميدهم. عباسي تاكنون براي كمك به باشگاه استقلال دريغ نكرده و با شرايطي كه خيليها دوست نداشتند من باشم او ايستاد و تا جايي كه توانست كمكم كرد اما باز هم ميگويم ساختار غلط است و آدمها را ناراحت ميكند. وقتي ما نميتوانيم براي مسائل پيش پا افتاده راهحلي پيدا كنيم يعني كه كار عادي شده. چرا بايد سر يكسري مسائل كوچك ساعتها صحبت كنيم؟ اين كار حرفهاي نيست. 18 تيم در ليگ برتر تلاش ميكنند تا دو جام بگيرند اما استقلال كه يكي از اين جامها را گرفته و مدعي گرفتن جام ديگري هم هست.»
دليل اينكه قريب مديرعاملي باشگاه استقلال را قبول نكرد چه بود؟ فتحا... زاده در اين باره هم توضيحاتي دارد: «دوستان فكر ميكردند قريب به خاطر من اين پست را قبول نكرده است در حالي كه خودم يك ساعت با قريب صحبت كرده و از او خواهش كردم بيايد و حتي گفتم شرايط براي من مهيا نيست و در حال زجر كشيدن هستم اما اگر تو بيايي به تو كمك ميكنم ولي متاسفانه او هم كه بچه نيست و ميداند و شرايط را ميبيند وقتي ميبيند. كه شرايط براي من مهيا نيست براي او مهيا باشد؟
من روزي كه به هيات مديره در خصوص تصميمم گفتم از آنها خواستم كه اين قضيه علني نشود و تنها اين را به هيات مديره گفتم تا فرصت داشته باشند مدير بعدي را انتخاب كنند نه اينكه آن را علم كنند. متاسفانه دوستان اين مساله را علني كردند هرچند كه مشكلي نيست و تنها مشكلاتي براي من درست شده است اما من اين تيم را سر و سامان ميدهم و ميروم اما به دوستاني هم كه هل شدهاند و ميخواهند به استقلال بيايند بگويم كه اين تيم بدهي دارد، در واقع از قبل اين بدهي را داشته و فردا نگويند بدهي كمر ما را شكست.»
فتحا... زاده با اشاره به بدهيهاي باشگاه استقلال حرفهايش را پي گرفت: «از همين حالا ميگويم كه استقلال بدهي دارد، روزي كه اين تيم را تحويل گرفتم باشگاه 7 ميليارد و نيم بدهي داشت. قرار بود 2/5ميليارد تومان در زمان حضور آقاي سعيدلو در سازمان تربيت بدني به استقلال داده شود و در حالي كه همه چيز آماده پرداخت بود سعيدلو از سازمان تربيت بدني رفت و اين پول به ما داده نشد كه اگر اين پول را ميدادم ميزان بدهي استقلال كمتر از اين ميشد و من از خود بدهي به جا نميگذاشتم. در واقع در اين يك سال و نيمي كه در استقلال بودم بدهي از خود به جا نگذاشتم.»
با اينكه اميدها در اين فضا به حداقل ميرسد اما فتحا...زاده همچنان از قهرماني با استقلال حرف ميزند! حرفهاي او جالب است: «استقلال همچنان در كورس قهرماني است و من به اين بچهها ميبالم. آنها با غيرت هستند. برخي از بچهها مقابل شاهين نفسشان گرفته بود، اگر خدايي نكرده وسط زمين سكته ميكردند چه كسي پاسخگو بود؟ متاسفانه كسي به حرف ما توجه نكرد و براي اينكه تيمي را قهرمان كنند بچههاي مردم را اينطور وادار كردند كه بازي كنند اما من از همه بچهها راضيام.»
فتحا...زاده حرفهاي خود را با پرداختن به اينكه آيا از هيات مديره ناراحت است يا خير پايان داد: «نه هيچ ناراحتي از هيات مديره ندارم و دست آنها درد نكند كه هر روز براي استقلال يك مديرعامل انتخاب ميكنند، همينكه در مورد مديرعامل آينده استقلال صحبت كردند نشان ميدهد كه كارشان را بلدند. من براي استقلال آرزوي موفقيت ميكنم و از هواداران خواهش ميكنم كه در آخرين بازي خارجي استقلال در تهران كه آخرين حضور من به عنوان مديرعامل اين تيم است استاديوم را لبريز كنند تا با حمايت آنها استقلال به مرحله بعدي صعود كند.»