تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 339 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: هواداران بيايند، اين آخرين بازي من است/ خودم با قريب حرف زدم، اما نيامد/ در شان من نيست از رسولي‌نژاد سوال بپرسم

به دوستاني كه هول شده‌اند و مي‌خواهند به استقلال بيايند بگويم كه اين تيم بدهي دارد، در واقع از قبل اين بدهي را داشته و فردا نگويند بدهي كمر ما را شكست

سايت گل- «دست تك‌تك بچه‌ها را مي‌بوسم كه با اين ناجوانمرد‌ي‌ها دست به دست هم دادند تا استقلال جان بگيرد. ‌اي كاش مي‌توانستم تلاش بچه‌ها را جبران كنم. شما تيمي را در ليگ پيدا نمي‌كنيد كه از يك بازي بين‌المللي به ايران بازگردد و سپس به دورترين نقطه كشور برود.»
    علي فتح‌ا... ‌زاده در حالي اين جملات را به زبان مي‌آورد كه شايعه رفتنش از استقلال هر روز شنيده مي‌شود. او در عين حال همچنان به قهرماني آبي‌ها در ليگ يازدهم اميدوار است: «من به شدت به قهرماني استقلال اميدوارم، قطعا در بازي‌هاي آينده سپاهان و تراكتور‌‌سازي امتياز از دست مي‌دهند.»

مذاكرات رسولي‌نژاد با كاظم اوليايي؛ آيا فتح‌ا... ‌زاده پيرامون اين موضوع با رييس هيات مديره گفت‌وگو كرده است؟ او پاسخ اين سوال را هم داد: «در شان من نيست از رسولي‌نژاد بپرسم كه چه كسي با او ملاقات داشته و چه گفته‌اند. اوليايي از دوستان خوب من است و رسولي‌نژاد هم با هر كسي كه بخواهد مي‌تواند حرف بزند. من تا روزي كه هستم اين تيم را مال خودمان مي‌دانم و براي آن زحمت مي‌كشم و ذره‌اي هم كم نمي‌گذارم. ديروز به بازديد كمپ اختصاصي استقلال رفتم و از اينكه اين كمپ را آماده ديدم لذت بردم. همين كه استقلال صاحب خانه شد به اين قضيه مي‌بالم.»
    فتح‌ا... ‌زاده شفاف‌تر از هر زمان ديگر درباره رفتن حرف مي‌زند. او دلايل خود را بيان مي‌كند: «وقتي يك نفر اين همه تلاش مي‌كند، يك استاديوم را با هزار خون دل مي‌‌سازد و تلاش مي‌كند تا به بار آيد اما حرف از جدايي مي‌زند بدانيد كه شرايط براي ادامه كار مناسب نيست. من شرايط را براي ادامه كارم مناسب نمي‌بينم. من نمي‌توانم كسي را تخريب كنم اما زورم به خودم مي‌رسد. شما فكر مي‌كنيد چرا هوادار به من احترام مي‌گذارد يا طرفدار من است؟ به خاطر اينكه من براي اين تيم زحمت كشيده‌ام. در روزهايي كه كسي حاضر نبود اين پست را قبول كند وارد اين باشگاه شدم و روزي هم كه بروم دعوايي ندارم و عليه هيچ كس مصاحبه نمي‌كنم.»
    چرا فتح‌ا... ‌زاده حرف از جدايي مي‌زند؟ او دلايل خود را واضح‌تر توضيح مي‌دهد: «شرايط مالي بخشي از دلايل جدايي‌ام از استقلال است البته من از شخص عباسي، رييس وزارت ورزش و جوانان تشكر مي‌كنم. آدمي هستم كه دين و ديانتم را به خاطر پست از دست نمي‌دهم. عباسي تاكنون براي كمك به باشگاه استقلال دريغ نكرده و با شرايطي كه خيلي‌ها دوست نداشتند من باشم او ايستاد و تا جايي كه توانست كمكم كرد اما باز هم مي‌گويم ساختار غلط است و آدم‌ها را ناراحت مي‌كند. وقتي ما نمي‌توانيم براي مسائل پيش پا افتاده راه‌حلي پيدا كنيم يعني كه كار عادي شده. چرا بايد سر يكسري مسائل كوچك ساعت‌ها صحبت كنيم؟ اين كار حرفه‌اي نيست. 18 تيم در ليگ برتر تلاش مي‌كنند تا دو جام بگيرند اما استقلال كه يكي از اين جام‌ها را گرفته و مدعي گرفتن جام ديگري هم هست.»
    دليل اينكه قريب مديرعاملي باشگاه استقلال را قبول نكرد چه بود؟ فتح‌ا... ‌زاده در اين باره هم توضيحاتي دارد: «دوستان فكر مي‌كردند قريب به خاطر من اين پست را قبول نكرده است در حالي كه خودم يك ساعت با قريب صحبت ‌كرده و از او خواهش كردم بيايد و حتي گفتم شرايط براي من مهيا نيست و در حال زجر كشيدن هستم اما اگر تو بيايي به تو كمك مي‌كنم ولي متاسفانه او هم كه بچه نيست و مي‌داند و شرايط را مي‌‌بيند وقتي مي‌بيند. كه شرايط براي من مهيا نيست براي او مهيا باشد؟
    من روزي كه به هيات مديره در خصوص تصميمم گفتم از آنها خواستم كه اين قضيه علني نشود و تنها اين را به هيات مديره گفتم تا فرصت داشته باشند مدير بعدي را انتخاب كنند نه اينكه آن را علم كنند. متاسفانه دوستان اين مساله را علني كردند هرچند كه مشكلي نيست و تنها مشكلاتي براي من درست شده است اما من اين تيم را سر و سامان مي‌دهم و مي‌روم اما به دوستاني هم كه هل شده‌اند و مي‌خواهند به استقلال بيايند بگويم كه اين تيم بدهي دارد، در واقع از قبل اين بدهي را داشته و فردا نگويند بدهي كمر ما را شكست.»
    فتح‌ا... ‌زاده با اشاره به بدهي‌هاي باشگاه استقلال حرف‌هايش را پي گرفت: «از همين حالا مي‌گويم كه استقلال بدهي دارد، روزي كه اين تيم را تحويل گرفتم باشگاه 7 ميليارد و نيم بدهي داشت. قرار بود 2/5ميليارد تومان در زمان حضور آقاي سعيد‌لو در ‌سازمان تربيت بدني به استقلال داده شود و در حالي كه همه چيز آماده پرداخت بود سعيد‌لو از ‌سازمان تربيت بدني رفت و اين پول به ما داده نشد كه اگر اين پول را مي‌دادم ميزان بدهي استقلال كمتر از اين مي‌شد و من از خود بدهي به جا نمي‌گذاشتم. در واقع در اين يك سال و نيمي كه در استقلال بودم بدهي از خود به جا نگذاشتم.»
    با اين‌كه اميدها در اين فضا به حداقل مي‌رسد اما فتح‌ا...‌‌زاده همچنان از قهرماني با استقلال حرف مي‌زند! حرف‌هاي او جالب است: «استقلال همچنان در كورس قهرماني است و من به اين بچه‌ها مي‌بالم. آنها با غيرت هستند. برخي از بچه‌ها مقابل شاهين نفس‌شان گرفته بود، اگر خدايي نكرده وسط زمين سكته مي‌كردند چه كسي پاسخگو بود؟ متاسفانه كسي به حرف ما توجه نكرد و براي اينكه تيمي را قهرمان كنند بچه‌هاي مردم را اين‌طور وادار كردند كه بازي كنند اما من از همه بچه‌ها راضي‌ام.»
    فتح‌ا...‌‌زاده حرف‌هاي خود را با پرداختن به اينكه آيا از هيات مديره ناراحت است يا خير پايان داد: «نه هيچ ناراحتي‌ از هيات مديره ندارم و دست آنها درد نكند كه هر روز براي استقلال يك مديرعامل انتخاب مي‌كنند، همين‌كه در مورد مديرعامل آينده استقلال صحبت كردند نشان مي‌دهد كه كارشان را بلدند. من براي استقلال آرزوي موفقيت مي‌كنم و از هواداران خواهش مي‌كنم كه در آخرين بازي خارجي استقلال در تهران كه آخرين حضور من به عنوان مديرعامل اين تيم است استاديوم را لبريز كنند تا با حمايت آنها استقلال به مرحله بعدي صعود كند.»

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان، من کوچیک همتونم هستم ولی نذارید تاپیک تیممون تبدیل به کپی پیست خبرهای خبرگزاری ها بشه:-(

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش تمرین استقلال
    شعار آبی‌ها علیه فرزامی و واکنش جدید هواداران به قلعه‌نویی
    خبرگزاری فارس: هواداران استقلال در جریان امروز این تیم علیه عضو هیئت مدیره این تیم شعار سر دادند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم استقلال در حالی از ساعت 18 امروز در ورزشگاه دستگردی آغاز شد که برخلاف معمول حدود 150 هوادار استقلال با حضور در ورزشگاه، تمرین تیم آبی‌پوش را از نزدیک تماشا کردند.
    این تعداد در حالی امروز در ورزشگاه حاضر بودند که معمولا در تمرینات این فصل آبی‌پوشان هوادارانی به مراتب کمتر از این تعداد در ورزشگاه حاضر می‌شدند و اغلب تعداد آنها به انگشتان دو دست نیز نمی‌رسید.
    کار با توپ، دویدن دور زمین، گرم کردن اختیاری، پاس‌کاری، بازی آقا وسط از مراحل مختلف تمرین امروز آبی پوشان بود و در پایان نیز بازیکنان با توصیه‌های فنی هنکه در نصف زمین فوتبال بازی کردند.

*مجتبی جباری در جریان تمرین امروز استقلال غایب بود.

*ساموئل که در ترافیک مانده بود اواخر تمرین به ورزشگاه دستگردی رسید.

*هواداران به شدت علی فتح‌الله‌زاده را تشویق کرده و با بنری که روی آن "مدیر محبوب ما حاج علی فتح‌الله" نوشته شده بود، حمایت خود از مدیرعامل استقلال را اعلام کردند. زمزمه برکناری فتح‌الله‌زاده از مدیرعاملی استقلال این روزها به گوش می‌رسد.

*در تمرین امروز، هواداران علیه فرزامی، عضو هیئت مدیره استقلال نیز شعار سر داده و خواستار جدایی وی از این تیم شدند.

*در بخش دیگری از تمرین تماشاگران استقلال در حالی علیه امیر قلعه‌نویی، سرمربی تراکتورسازی شعار "قلعه‌نویی نمی‌خواهیم نمی‌خواهیم" سر دادند که در بازی هفته گذشته تراکتورسازی و راه‌آهن در ورزشگاه تختی برای بازگشت وی روزشمار نصب کرده بودند.
    هواداران همچنین به دفعات با شعارهای خود از پرویز مظلومی حمایت کردند.
    تیم فوتبال استقلال در هفته سی و دوم رقابت های لیگ برتر جمعه از ساعت 19:10 در ورزشگاه آزادی به مصاف شهرداری تبریز می‌رود.

6. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام رفقا...
    شانس برای قهرمانی رو روی کاغذ من 20درصد می دونم ولی با توجه به بازی های اخیر سپاهان به خصوص با ملوان و فولاد این 20 درصد رو هم با امیدواری زیاد نوشتم !
    اوضاع تیم داره بهم ریخته تر از قبل می شه ...
    نمی دونم توی این وضعیت این مصاحبه جناب ! فرازمی دیگه چه معنی می ده ... چادر مامانت !!!
    تا وقتی که این دو تیم استقلال و پرسپولیس خصوصی نشند همین اش و همین کاسه ... وزارت هر انسان شریفی!! رو عضو هیت مدیره می کنه .
    اون اقای رسولی نژاد هم که هنوز حذف استقلال از اسیا لیگ 6 رو از یاد نبردیم ... بله جناب!! رسولی نژاد .
    حاجی هم زیاد بدون انتقاد نیست . مدیر قابلی هست به نظرم ولی دو تا ایراد اساسی داره ... یکی اینکه بد بازیکنای خوبه از دست می ده و دوم این که اهل شارلاتان بازی و... اینا نیست که خب توی ایران ثابت شده این کارا از واجبات فوتباله!

در هر صورت امیدوارم اسیا به مرحله بعد صعود کنیم ... لیگ دومی هم خوبه! ... فقط تیم فصل بعد رو کهکشانی که نه زیرزمینی نچینند اقایان !
    پ ن : نود این هفته و صحبت قلعه نویی با عادل رو دیدید؟! ... " ساکت شو " .. " ادبیات من هم مثل برنامته" ...!! به خدا نمی دونم چرا زمان نوجوونی طرفدار این اقا بودم و توی مدرسه با دوستان به خاطر این اقا جر و بحث می کریدم ...

استقلال همیشه استقلاله و طرفدارش باید همیشه طرفدارش باشند .. . فقط خدا کنه سال دیگه این اقا نیاد استقلال .. سخته برام!!

8. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی با توجه به بازی های اخیر سپاهان به خصوص با ملوان و فولاد این 20 درصد رو هم با امیدواری زیاد نوشتم
    اینو خیلی خوب اومدی
    .......

اگه حاجی بره کسی جانشینش نمیشه جز کاظم اولیایی !! فکر نکنم کسی شاهکارش در پاس همدانو یادش رفته باشه.......
    با اومدن اولیایی نیمکت استقلال میرسه به رفیق شیشش امیر قلعه نویی اونم با هزار تا منت و ناز قبول میکنه که بیاد.....
    وقتی اولیایی و قلعه نویی بیان بازیکنای زیر برای مشکل با این دو از استقلال خواهند رفت

1_مجتبی جباری(مشکلش با قلعه نوییو همه میدونن)
    2_حنیف عمرانزاده(از وقتی در پاس همدان بود با اولیایی مشکل پیدا کرد)
    3_مهدی رحمتی(سر قضیه سید جلال با قلعه نویی مشکل پیدا کرده و چند بار اعلام کرده اگه امیر بیاد از استقلال میره)
    4_اندرانیک تیموریان( پارسال با امیر به مشکل خورد دلیلشو نمیدونم اما همون باعث شد تراکتور نمونه و بیاد استقلال)

ما فقط 6 تا بازیکن لیگ برتری میتونیم بگیریم فقط 4 تا سهمیمون برای پر کردن جای اینا از بین میره و فقط 2 بازیکن دیگه میتونیم بگیریم بعد چه جوری اون تیم تقویت میشه؟

6 تا خریدامونم به احتمال زیاد 5 تاشونو مطمئنم اینان
    1_طالبلو
    2_صادقی
    3_اکبرپور
    4_کاظمی
    5_عنایتی
    6_یه مهاجم با خصوصیات توره

10. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اینو خیلی خوب اومدی
    .......

اگه حاجی بره کسی جانشینش نمیشه جز کاظم اولیایی !! فکر نکنم کسی شاهکارش در پاس همدانو یادش رفته باشه.......
    با اومدن اولیایی نیمکت استقلال میرسه به رفیق شیشش امیر قلعه نویی اونم با هزار تا منت و ناز قبول میکنه که بیاد.....
    وقتی اولیایی و قلعه نویی بیان بازیکنای زیر برای مشکل با این دو از استقلال خواهند رفت

1_مجتبی جباری(مشکلش با قلعه نوییو همه میدونن)
    2_حنیف عمرانزاده(از وقتی در پاس همدان بود با اولیایی مشکل پیدا کرد)
    3_مهدی رحمتی(سر قضیه سید جلال با قلعه نویی مشکل پیدا کرده و چند بار اعلام کرده اگه امیر بیاد از استقلال میره)
    4_اندرانیک تیموریان( پارسال با امیر به مشکل خورد دلیلشو نمیدونم اما همون باعث شد تراکتور نمونه و بیاد استقلال)

ما فقط 6 تا بازیکن لیگ برتری میتونیم بگیریم فقط 4 تا سهمیمون برای پر کردن جای اینا از بین میره و فقط 2 بازیکن دیگه میتونیم بگیریم بعد چه جوری اون تیم تقویت میشه؟

6 تا خریدامونم به احتمال زیاد 5 تاشونو مطمئنم اینان
    1_طالبلو
    2_صادقی
    3_اکبرپور
    4_کاظمی
    5_عنایتی
    خدانکنه قلعه نویی برگرده این یعنی بازگشت به عقب به قول معروف درجا زدن!ما احتیاج به علم زور دنیا داریم نه سیستم علی!!!

12. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو خیلی خوب اومدی
    ..........

من پیش بینیتون رو نمی پسندم
    فکر نمیکنم اینقد عملکرد فوتبالی ها معقول و مطابق روابط علی و معلولی باشه که بشه گفت کی چکار میکنه. تو فوتبال ما ثابت شده نه دوستی ها دوام داره نه دشمنی ها. مگه شیث رضایی و علی دایی دشمن خونی هم نبودن. ولی خب کلی با هم کار کردن. درسته آخرش دوباره مشکل پیدا کردن ولی خب اومدن دایی باعث رفتن شیث نشد و ضمنا دایی هم نگفت من بیام باید شیث بره. این البته یه مثال بود. از این مسائل تو فوتبال ما زیاده.

مدیر عامل استقلال برای فصل بعد احتمال اولش قریب دوم حاجی و سوم یه کسیکه تا حالا مدیرعامل استقلال نبوده و کسی هم انتظارش رو نداره ( مثلا امیدوار رضایی )
    سرمربی استقلال: احتمال اول یه سرمربی خارجی دوم امیرخان سوم یه درب و داغون داخلی

تو پست های خیلی قبلتر قبل از اینکه اصولا حاجی حرفی از رفتن بزنه یه دوستی گفته بود که فصل بعد حاجی نمیمونه و متاسفانه نگفته بود علت این پیش بینیش چیه. البته الان متاسفانه اخراج شده و دیگه نمیشه ازش پرسید!

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختصاصی خبرآنلاین/ اولیایی کادرش را برای اداره استقلال معرفی کرد: فاتح تریم + منصوریان - فرهاد مجیدی و حنیف!

کاظم اولیایی و تیم رسانه ای اش تقریبا آماده می شوند تا سال بعد در استقلال باشند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ کاظم اولیایی ، مدیر کهنه کار استقلال که دو دهه ای می شود به دلیل سیاست های ریاضت اقتصادی اش چندان محبوب بازیکنان نیست بعد از جلسه اش با رسولی نژاد ، در وزارت ورزش خود را آماده می کند تا روی صندلی ریاست باشگاه استقلال بنشیند. صندلی ای که 15 سال قبل علی فتح الله زاده از او گرفت و از آن سال به بعد تنها برای یک دوره گذار کوتاه این کرسی به اولیایی رسید. آخرین حضور ورزشی اولیایی انتقال تیم ریشه دار پاس از تهران به همدان بود. تیمی که حالا در دسته اول دست و پا می زند و راهی برای بازگشت به لیگ نیافته است. نزدیکان به اولیایی می گویند مدیر احتمالی فصل بعد آبی ها ، تقریبا برنامه هایش را هم برای اداره تیم اعلام کرده. وعده استخدام یک مربی سرشناس ترکتبار که تقریبا بارها نامش برای حضور در ایران مطرح شده اما پیشنهاد 4.5 میلیون دلاری 3 سال قبلش برای تیم ملی همه را شوکه کرد ، در فهرست لیست فصل بعد اولیایی است. می گویند او قرار است فاتح تریم را به جای مظلومی بیاورد تا در مقابل پرسپولیس که دنیزلی را روی نیمکت دارد ، کم نیاورده باشند.

دستیاران این مربی هم قرار است علیرضا منصوریان و خورشیدی باشند. منصوریان که در پاس هم با اولیایی کار کرد و زحمت سقوط پاس به دسته اول را کشید. منصوریان که محبوبیتی فراوان روی سکوها دارد و با آمدنش به تیم دیگر دغدغه این فصل را هم کادرفنی جدید نخواهد داشت چون لیدرهای طرفدار قلعه نویی هرچقدر هم تعدادشان زیاد باشد ، نیمی از نفوذ و محبوبیت داش علی منصوریان را در سکوهای اثرگذار ورزشگاه ندارند! با این وجود باید دید آیا منصوریان حاضر می شود برای دستیاری تریم ، از تیم ملی امید دل بکند. او اگر این بار از تیم ملی دورشود دیگر کروش تحت هیچ شرایطی اجازه بازگشت به تیم را برایش قائل نمی شود.

این ها گزینه هایی هستند که اولیایی برای آوردن به استقلال در نظر دارد اما با آمدن او حنیف اولین نفری است که رفتنی می شود. این دو از زمان حضور در پاس همدان دعوایی بزرگ داشته اند. غیر از آنها هم با حضور این کادر ، پرونده حضور دوباره مجیدی در تیم بسته می شود چون مجیدی و منصوریان تقریبا سال هاست که خط قرمز یکدیگر هستند. حتی سه سال قبل همزمان با حضور منصوریان در کادرفنی تیم ملی فرهاد مجیدی قید حضور در تیم ملی را در اوج آمادگی زد.

این اتفاقات درحالی می افتد که بسیاری از بازیکنان استقلال هنوز شوک زده از این هستند که چرا مجموعه موفق این فصل شان قرار است دچار این چنین دگرگونی شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن

به نظر میاد اوردن اسم فاتح تریم فقط بازی با اسمها باشه......ولی اگه واقعا بتونه تریمو روی نیمکت استقلال بیاره+علی منصوریان خیلی خوبه و دیگه به نظرم از این بهتر نمیشه ولی این کادر فنیو اگه اولیایی بتونه به استقلال بیاره حاجی هم میتونه......ولی کاظم به هیچ عنوان نمیتونه همین بازیکنارو حفظ کنه چه برسه به خرید ستاره های بیشتر......

15. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رویای قهرمانی، التهاب سقوط در هفته سی‌ودوم لیگ
    پرسپولیس بحران‌زده مقابل قرمزهای مدعی/استقلال و سپاهان به ته جدول رسیدند
    خبرگزاری فارس: در هفته سی و دوم لیگ برتر فوتبال دو تیم‌ اول و دوم جدول به مصاف تیم‌های شانزدهم و هفدهم می‌روند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در هفته سی و دوم دو تیم سپاهان و استقلال تیم‌های اول و دوم جدول لیگ مقابل دو تیم شانزدهم و هفدهم جدول (شهرداری تبریز و شاهین بوشهر) قرار می‌گیرند.
    استقلال و سپاهان در رویای قهرمانی هستند و شهرداری و شاهین در التهاب سقوط. این هفته خیلی از ابهامات جدول لیگ برطرف می‌شود اینکه آبی‌ها همچنان در کورس قهرمانی می‌مانند یا اینکه سپاهان به تنهایی در صدر به انتظار لمس جام قهرمانی خواهد ماند. در این میان نباید از تراکتورسازی هم گذشت، تیمی که هنوز به آینده امیدوار و منتظر لغزش سپاهان و استقلال است.
    نگاهی به 9 بازی این هفته می‌اندازیم.

* سپاهان - شاهین ؛ به دنبال سومین قهرمانی با شکار شاهین
    سپاهان با سه امتیاز بیشتر در صدر جدول قرار گرفته و در صورتی که بتواند این هفته شاهین را شکار کند راه قهرمانی‌اش را هموار خواهد کرد. کرانچار بعد از پیروزی هفته گذشته برابر فولاد و فرار این تیم به سوی قهرمانی گفت 90 درصد قهرمانیم. به این ترتیب بعید نیست آنها جشن قهرمانی‌شان را در کنار زاینده رود بگیرند.
    شاهین هم با وجود داشتن بازیکنان نامدار در خطر سقوط است. این تیم اگر می‌خواهد دومین تیم سقوط کرده به لیگ یک نباشد باید در اصفهان امتیاز بگیرد وگرنه قصه شاهین پرطرفدار و پرحاشیه در لیگ برتر پایان غم انگیزی برای فوتبالدوستان دو آتشه بوشهری خواهد داشت.

* تراکتورسازی - پرسپولیس؛ خروج سرخپوشان تهرانی از بحران یا امیدواری قرمز‌های تبریز؟
    پرسپولیس هفته گذشته با شکست 4 بر 2 برابر سایپا هم طرفداران بی‌شمار و میلیونی‌اش را ناامید کرد و هم حاشیه‌هایش بیشتر از قبل شد. بعد از این باخت رویانیان از پروین خواست دخالت کند ولی دنیزلی اعلام کرد به هیچکس اجازه دخالت در کارش را نمی‌دهد.
    پرسپولیس اگر به دنبال جلب رضایت هواداران دلشکسته‌اش است باید در تبریز بازی خوبی انجام دهد وگرنه در صورت پذیرفتن یک شکست دیگر در وضعیت اضطراری قرار می‌گیرد و شوخی تلخ سقوط به دسته یک کم کم تبدیل به کابوسی برای پرسپولیس و میلیون‌ها هوادارش می‌شود و این تیم برای سقوط نکردن باید در دو هفته پایانی لیگ بجنگد. پرسپولیس در دو هفته اخیر داماش و سایپا را از بحران خارج کرده و باید دید این هفته خودش از بحران خارج می‌شود یا تراکتورسازی را به قهرمانی امیدوار می‌کند.
    قلعه‌نویی و بازیکنان تراکتورسازی بیش از گذشته انگیزه دارند و نمی‌خواهند در تبریز از کورس قهرمانی عقب بمانند. قلعه‌نویی اگر دنیزلی را شکست دهد همچنان به قهرمانی در لیگ امیدوار می‌ماند اما مشخص نیست چه بر سر دنیزلی و پرسپولیس می‌آید. شاید در این بازی مساوی هم نوعی برد خفیف برای پرسپولیسی باشد که در بدترین دوران تاریخی خود قرار دارد.

* داماش گیلان - صبای قم؛ هر دو به دنبال پیروزی!
    داماش که تا قبل از بازی با پرسپولیس در خطر سقوط قرار داشت پس از پیروزی جنجالی در ورزشگاه آزادی برابر پرسپولیس دگرگون شد. داماش اکنون برای رسیدن به پله ششم لیگ مبارزه می‌کند. حریف داماش صبای قم است که اگرچه هوادار ندارد اما شانس زیادی برای آسیایی شدن دارد. ویسی و شاگردانش باید در رشت پیروز شوند تا همچنان در رده چهارم جدول باقی بمانند در غیر این صورت ممکن است در پایان این هفته به رده پنجم سقوط کنند و جای خود را به نفت تهران بدهند. بازی در رشت می‌تواند تماشایی باشد زیرا دو تیم به پیروزی فکر می‌کنند.

* سایپا - ملوان انزلی؛ نبرد دارا و ندار!
    سایپا هفته گذشته بعد از پیروزی شیرین و پرگل مقابل پرسپولیس خود را از منطقه خطر جدا کرد و به رده هفتم رسید و اگر در این هفته بتواند ملوان را شکست دهد و ذوب آهن پیروز نشود می‌تواند به رده ششم برسد. نارنجی‌پوشان در این هفته صاحب مدیرعامل جدیدی به نام حیدری شده‌اند. مدیری که شاید تا آخر فصل دست به تغییری در این باشگاه نزند.
    ملوان اما در رده چهاردهم جدول است و اگر نتواند در کرج از نارنجی‌پوشان امتیاز بگیرد خطر سقوط بیش از گذشته تهدیدش می‌کند. سایپا یکی از تیم‌های متمول و صنعتی لیگ برتر است که مقابل ملوان بی‌پول قرار می‌گیرد. جدال دو تیم نبرد دارا و ندار است.

* فجرسپاسی - ذوب آهن اصفهان؛ جدال مربیان اصفهانی
    فجر هفته گذشته برابر تیم سقوط کرده مس سرچشمه شکست خورد تا مدیران این تیم به جای اینکه از کادر فنی و بازیکنان خود ایراد بگیرند پیش بینی کنند که مس سرچشمه برابر مس کرمان شکست سنگینی می‌خورد تا حداقل تیم دیگر کرمانی به لیگ یک سقوط نکند! با این حال اگر فجر دوست دارد در لیگ برتر بماند بهتر است به جای ایراد و شبهه افکنی در لیگ امتیازهای لازم را در این سه هفته پایانی بگیرد زیرا در آن صورت در لیگ برتر ماندگار خواهد شد و هیچ تبانی و همکاری هم نمی‌تواند این تیم را به لیگ یک بکشاند.
    ذوب آهن کورسویی از امید برای گرفتن سهمیه آسیا دارد و شاگردان ابراهیم‌زاده اگر بتوانند در شیراز پیروز شوند می‌توانند به چهارمی در لیگ برتر و گرفتن سهمیه آسیا امیدوار باشند اتفاقی که اگر بیفتد برای ذوب آهن و فوتبال اصفهان خوب خواهد بود و اصفهانی‌ها دوباره دو تیم در لیگ قهرمانان آسیا خواهند داشت هرچند وضعیت مالی باشگاه ذوب آهن به هیچ عنوان قابل قیاس با سه سال گذشته نیست. یاوری و ابراهیم‌زاده هر دو اصفهانی هستند و نبرد این دو اصفهانی کاربلد دیدنی است، هرچند اهداف آنها متفاوت است.

*مس کرمان - مس سرچشمه؛ دربی کویر با طعم انتقام
    دربی کرمان نه تنها برای مردم این استان که برای سایر تیم‌های انتهای جدولی و در خطر سقوط مهم است. برخی مدعی هستند با توجه به اینکه مس سرچشمه سقوط کرده سعی می‌کند سه امتیاز این مسابقه را به مس کرمان تقدیم کند تا حداقل مس کرمان در لیگ برتر بماند اما مدیران باشگاه مس سرچشمه می‌گویند ما اگرچه فوتبال را در لیگ برتر باخته‌ایم اما اخلاق را نمی‌بازیم ضمن اینکه بازیکنان ما می‌خواهند توهین قاسمپور سرمربی کنونی مس کرمان را بدهند؛ مربی‌ای که پیشنهاد مربیگری مس سرچشمه را قبول نکرد و گفت این تیم بازیکن ندارد!
    مس کرمان اگر نتواند مس سرچشمه را شکست دهد بیش از گذشته در خطر سقوط قرار می‌گیرد. برای مس سرچشمه پیروزی و شکست فرقی ندارد ولی ظاهرا سرچشمه‌‌ای‌ها می‌خواهند انتقام بی‌مهری‌های کرمانی‌ها را در فصلی که گذشت از آنها بگیرند فصلی که تماشاگران کرمانی حمایتی از مس سرچشمه نکردند و در نهایت این تیم در بازی‌های خانگی احساس غربت می‌کرد.

*راه آهن - فولاد خوزستان؛ تقابل بحران‌زده‌ها
    راه آهن بعد از شکست خانگی برابر تراکتورسازی در وضعیت بدی در جدول قرار گرفته و علی دایی اگر می‌خواهد تیمش سقوط نکند باید در این بازی پیروز شود و دیگر بهانه‌ای هم مثل تغییر ورزشگاه خانگی‌‌ از سوی سازمان لیگ ندارد. فولاد خوزستان هم بعد از سه شکست متوالی به تهران می‌آید. شاگردان جلالی برای دفاع از اعتبارشان با تمام توان بازی خواهند کرد تا برای چهارمین بار متوالی در لیگ شکست نخورند. رویارویی دو تیم بحران‌زده در نوع خود جالب توجه است.

*نفت آبادان - نفت تهران؛ دیدار نفتی!
    دربی نفتی لیگ هم می‌تواند دیدنی باشد. نفت تهران اگر در این بازی پیروز شود همچنان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار خواهد بود. نفت آبادان در خانه‌اش در این فصل بیشتر شکست خورده و اکنون نیز فونیکه‌سی بهترین گلزن این تیم هم با سرمربی تیم اختلاف پیدا کرده و این مسایل می‌تواند به سود حسین فرکی و شاگردانش باشد.

*استقلال - شهرداری تبریز؛ استقلال امیدوار می‌ماند؟
    استقلال هفته گذشته دو امتیاز حساس را در بوشهر از دست داد، با این حال این تیم هنوز به قهرمانی در لیگ برتر امیدوار است. اگر استقلال بتواند شهرداری تبریز تیمی که در خطر سقوط است را شکست دهد همچنان در کورس قهرمانی باقی خواهد ماند اما اگر شهرداری استقلال را متوقف کند در آن صورت امیدهای آبی‌ها برای گرفتن دومین جام در این فصل کمرنگ‌ می‌شود.
    جدایی فتح‌الله‌زاده و اختلافش با هیئت مدیره باشگاه استقلال هم این تیم را بیش از گذشته دچار مشکل کرده است و با این حاشیه‌ها باید دید آبی‌ها در خانه چه کار خواهند کرد.

برنامه دیدارهای هفته سی و دوم لیگ برتر فوتبال

پنج‌شنبه 7 اردیبهشت
    تراکتورسازی تبریز - پرسپولیس ساعت 16:30
    سپاهان اصفهان - شاهین بوشهر ساعت 17

جمعه 8 اردیبهشت ساعت 17
    داماش گیلان - صبای قم
    سایپا - ملوان انزلی
    فجرسپاسی - ذوب آهن
    مس کرمان - مس سرچشمه
    راه آهن - فولاد خوزستان
    نفت آبادان - نفت تهران

جمعه ساعت 19:10
    استقلال - شهرداری تبریز
    برای مشاهده جدول رده‌بندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.

در شهرداری تبریز باندبازی نداریم
    عزیزی: شکست استقلال غیرممکن نیست
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: شکست دادن استقلال برای ما کار غیرممکنی نیست.

بیژن عزیزی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار روز جمعه با استقلال گفت: در بازی‌های باقیمانده باید پیروز شویم. به عنوان مربی معتقدم پیروزی باید هدف تیم در همه بازی‌ها باشد نه فقط برای دو بازی مقابل پرسپولیس یا استقلال. تیم باید در تمام مسابقات با هدف برد به میدان برود. در حال حاضر وضعیت شهرداری در جدول به گونه‌ای است که فقط باید پیروز شویم. کار سختی در دیدار با استقلال داریم اما شهرداری پتانسیل برد را دارد.
    وی ادامه داد: تمام تلاش من این است که آرامش را در تیم حکمفرما کنم تا بازیکنان با تمرکز همراه آرامش کار کنند و زیاد نگران نتیجه نباشند و اصول دفاع و حمله را در میدان به خوبی اجرا کنند. بازی با استقلال هم برای ما مثل سایر دیدارهاست و باید پیروز شویم.
    عزیزی در مورد اظهارات مدیرروستا مبنی بر اینکه باندبازی در تیم باعث ناکامی او شد، تصریح کرد: این نظر مدیرروستا است و من در این مورد قضاوتی نمی‌کنم. سعی کردم که چنین فضایی در تیم نباشد و اکنون هم خبری از باند و باندبازی در تیم نیست. در دیدار با نفت آبادان که پیروز شدیم یکدلی و با هم بودن بازیکنان باعث موفقیت‌مان شد زیرا در این دیدار فوق‌العاده نبودیم. نقطه ضعف هم داشتیم اما توانستیم تیم بودن را خوب معنا کنیم. به بازیکنان گفته‌ام ابتدا باید به هم اطمینان داشته باشند و سپس خودشان را باور کنند.
    سرمربی شهرداری تبریز در مورد نقاط ضعف استقلال گفت: استقلال با توجه به اینکه هم در لیگ قهرمانان آسیا و هم در لیگ برتر مسابقه می‌دهد، فرسوده شده است. شاید خستگی و شاید هم دلایل دیگر باعث فرسودگی استقلال شده که نمی‌خواهم به آن دلایل ورود کنم اما نمایشی که من از استقلال در روزهای اخیر دیدم با بازی این تیم در اواسط فصل خیلی تفاوت دارد و استقلال دیگر آن شادابی لازم را ندارد.
    عزیزی در مورد اینکه این فرسودگی و خستگی به سود شهرداری تبریز است، اظهار داشت: دوست نداریم آرزو کنیم حریف مشکل داشته باشد تا ما موفق شویم، می‌خواهیم کار خودمان را انجام دهیم.
    سرمربی شهرداری تبریز در مورد اینکه چند درصد احتمال پیروزی برابر استقلال را می‌دهد،‌ خاطرنشان کرد: نمی‌دانم، 90 دقیقه بازیکنان بر چرخ و فلک احساس و منطق سوار هستند و نمی‌توان پیش‌بینی کرد چه اتفاقی رخ می‌دهد اما شکست استقلال برای ما غیرممکن نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •