تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 314 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از کجا فهمیدی فنت سوخته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من وبم کار نمیکنه یه بارم برنامه CyberLink YouCam رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم وبم کار نمیکنه
    این ارورر رو میده :
    Warning
    No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

دوستان من وبم کار نمیکنه یه بارم برنامه CyberLink YouCam رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم وبم کار نمیکنه
    این ارورر رو میده :
    Warning

No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.

درایورش رو دوباره نصب کن

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

با چه برنامه ای چک میکنی من با battery chek خود hpتو برنامه hp support assistant
    من با این برنامه چک کردم ولی هیچ درصدی نشون نمیده فقط در قسمت status نوشته ok
    کجاس این درصد؟

3. این کاربر از iOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

[QUOTE=iOS;6922460]درایورش رو دوباره نصب کن[COLOR="Silver"]

[درایورش کجاست که دوباره نصب کنم
    توی سایت HP که نیست فقط برنامه CyberLink YouCam رو گداشته !

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینم یه لینکی که توصیه های قشنگی رو درباره نگهداری باتری کرده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه سایت خوبی! مرسی پسر. بسی استفاده بردیم. خیلی خوب بود. راهنماییهای خوبی کرده.

داره خودمونی میشه cs16's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    hungary

پيش فرض

از کجا فهمیدی فنت سوخته؟
    لبتاپ بازه الان جلوم و دارم با اون تایپ میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

لبتاپ بازه الان جلوم و دارم با اون تایپ میکنم
    یعنی الان دل و روده لپتاپت جلو چشماته؟ فنش نمیچرخه؟ حتی وقتی یه بازی اجرا میکنی؟ خب چرا بازش کردی؟ اگه قرار باشه فنش عوض بشه خب میبردی گارانتی دیگه درسته گارنتی hp توی ایران چرته و اصلی وجود نداره، اما خب اونا به هرحال قطعه رو دارن دیگه. بهتر از اینه که بخوای خودت بری از بیرون بخری و خودت وصلش کنی که
    راستی توروخدا یه عکس از برد لپتاپت بگیر بذار اینجا. خیلی دوست دارم بدونم توی لپتاپم چه شکلیه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درایورش رو دوباره نصب کن

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

من با این برنامه چک کردم ولی هیچ درصدی نشون نمیده فقط در قسمت status نوشته ok
    کجاس این درصد؟
    وقتی رفتی قسمت لب تاپ برو تو قسمت setting سمت چپ پایین قسمت setting هست بعد بزار رو advance جزییات بیشتری بهت نشون میده

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    hungary

پيش فرض

یعنی الان دل و روده لپتاپت جلو چشماته؟ فنش نمیچرخه؟ حتی وقتی یه بازی اجرا میکنی؟ خب چرا بازش کردی؟ اگه قرار باشه فنش عوض بشه خب میبردی گارانتی دیگه درسته گارنتی hp توی ایران چرته و اصلی وجود نداره، اما خب اونا به هرحال قطعه رو دارن دیگه. بهتر از اینه که بخوای خودت بری از بیرون بخری و خودت وصلش کنی که
    راستی توروخدا یه عکس از برد لپتاپت بگیر بذار اینجا. خیلی دوست دارم بدونم توی لپتاپم چه شکلیه.
    زمانی که خراب شد داشتم اسلاید هیستو histology میدیدم برا امتهان فرداش نمیشد وایسم بره گارانت اصلا ایران نیستم 10 روز ام تول میکشه اینجا الان هم هرجا دنباله فن ام پیدا نمیشه . اره کاور لپتاپ بازه الان ون نداره کلا کلاک سیستم رو اوردم پایین و یادش بخیر یه کولر پد داشتم فن اش رو دراوردم گزاشتم کنارش دما سیستم تو کارای معمولی 50 ههه هه هه هه

عکس ام میگیرم میزارم

10. 2 کاربر از cs16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اوه راست میگی، اصلا حواسم نبود "محل سکونتت" رو ببینم کارای معمولی مثلا چه کارایی؟ آخه من الان که فقط فایرفاکس بازه دمای سی پی یوم 47-48 است. الان گیج شدم یعنی دمای سیستم من پایینه یا مال شما؟ یا اصلا منظورتون اینه که دمای سیستمتون بالاست متوجه نشدم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    hungary

پيش فرض

اوه راست میگی، اصلا حواسم نبود "محل سکونتت" رو ببینم کارای معمولی مثلا چه کارایی؟ آخه من الان که فقط فایرفاکس بازه دمای سی پی یوم 47-48 است. الان گیج شدم یعنی دمای سیستم من پایینه یا مال شما؟ یا اصلا منظورتون اینه که دمای سیستمتون بالاست متوجه نشدم
    مثلا فیلم اهنگ یا همین اینترنت

دما 50

بازی که نمیشه کرد لپتاپ ذوب میشه

گرافیک و گزاشتم اینتل % استفاده از سی پی یو 5%

13. این کاربر از cs16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •