از کجا فهمیدی فنت سوخته؟
از کجا فهمیدی فنت سوخته؟
درایورش رو دوباره نصب کن
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
من با این برنامه چک کردم ولی هیچ درصدی نشون نمیده فقط در قسمت status نوشته ok
کجاس این درصد؟
[QUOTE=iOS;6922460]درایورش رو دوباره نصب کن[COLOR="Silver"]
[درایورش کجاست که دوباره نصب کنم
توی سایت HP که نیست فقط برنامه CyberLink YouCam رو گداشته !
چه سایت خوبی! مرسی پسر. بسی استفاده بردیم. خیلی خوب بود. راهنماییهای خوبی کرده.![]()
لبتاپ بازه الان جلوم و دارم با اون تایپ میکنم![]()
یعنی الان دل و روده لپتاپت جلو چشماته؟ فنش نمیچرخه؟ حتی وقتی یه بازی اجرا میکنی؟خب چرا بازش کردی؟ اگه قرار باشه فنش عوض بشه خب میبردی گارانتی دیگه
درسته گارنتی hp توی ایران چرته و اصلی وجود نداره، اما خب اونا به هرحال قطعه رو دارن دیگه. بهتر از اینه که بخوای خودت بری از بیرون بخری و خودت وصلش کنی که
راستی توروخدا یه عکس از برد لپتاپت بگیر بذار اینجا. خیلی دوست دارم بدونم توی لپتاپم چه شکلیه.![]()
وقتی رفتی قسمت لب تاپ برو تو قسمت setting سمت چپ پایین قسمت setting هست بعد بزار رو advance جزییات بیشتری بهت نشون میده![]()
زمانی که خراب شد داشتم اسلاید هیستو histology میدیدم برا امتهان فرداش نمیشد وایسم بره گارانت اصلا ایران نیستم 10 روز ام تول میکشه اینجا الان هم هرجا دنباله فن ام پیدا نمیشه . اره کاور لپتاپ بازه الان ون نداره کلا کلاک سیستم رو اوردم پایین و یادش بخیر یه کولر پد داشتم فن اش رو دراوردم گزاشتم کنارش دما سیستم تو کارای معمولی 50 ههه هه هه هه
عکس ام میگیرم میزارم
اوه راست میگی، اصلا حواسم نبود "محل سکونتت" رو ببینمکارای معمولی مثلا چه کارایی؟ آخه من الان که فقط فایرفاکس بازه دمای سی پی یوم 47-48 است. الان گیج شدم
یعنی دمای سیستم من پایینه یا مال شما؟ یا اصلا منظورتون اینه که دمای سیستمتون بالاست
متوجه نشدم
مثلا فیلم اهنگ یا همین اینترنت
دما 50
بازی که نمیشه کرد لپتاپ ذوب میشه
گرافیک و گزاشتم اینتل % استفاده از سی پی یو 5%![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)