تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 364 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Holy Land

پيش فرض

سلام خدمت شما فرق بلوری پلیر ال جی bd670 با bd760 چیه
    با سلام, دوست عزیز من مدلی به نام bd760 ندیدم و شاید منظورت bd690 بوده باشه که با مدل قبلیش یعنی bd670 تو چند تا از امکانات اضافی تفاوت دارن و در کارایی زیاد فرقی ندارن!
    اما اگه منظورت s760 باشه که قضیه به کلی فرق می کنه چون s760 محصول sony هستش نه lg و bd690 یا حتی bd670 خیلی از s760 sony سرترن!
    اما تفاوت های دو مدل ال جی یعنی bd670 و bd690 :
    مهمترین تفاوت این دو مدل داشتن حافظه ی 250GB ای bd690 هستش که با این وضعیت قیمت هارد یک مزیت بسیار زیاد به حساب میاد.
    این 2 مدل هیچ اختلافی در زمینه پخش فرمت های مختلف ندارن و چند تا امکانات اضافی تو bd690 هستش که پایین بهش اشاره میکنم:
    DLNA - Screen Saver Mode - Zoom - Marker/Search - Resume Play - Lock (Parental Control) - Search (Fwd/Rev) - Repeat - Repeat A-B - Wireless Networking Access
    Wi-Fi® Certified -
    در آخر تصمیم با خودتون و با توجه به بودجه ای که دارین میتونین یکی از مدل هارو انتخاب کنید و مطمئن باشید که هر دو این مدل ها از بهترین دستگاه های موجود در بازار هستند.

2. این کاربر از Mr.Oo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قابلیت انطباق تلویزیون رو کسی دقیقا میدونه چیه؟
    فرقش با فرکانس تلویزیون چیه؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

قابلیت انطباق تلویزیون رو کسی دقیقا میدونه چیه؟
    فرقش با فرکانس تلویزیون چیه؟

فرکانس واقعی سخت افزاری بوده و توی LED ها به صورت 50/60، 100/120 و 200/240 هرتز هست ولی قابلیت انطباق یا Motion Rate یا TruMotion و ... قابلیت نرم افزاری هست که توسط موتور پردازش تصویر تلویزیون ایجاد میشه و باعث بهبود فرکانس واقعی میشه که ممکنه حتی تا 4 برابر فرکانس واقعی هم بشه.

5. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام

من بودجه ام حدودآ 1800 هست. قسط خرید یه تلویزیون LED 3D 46 اینچ از بانه دارم. (تلویزیون قبلیم سامسونگ D550 بود.)
    متاسفانه تفاوت قیمت سامسونگ بانه با تهران خیلی کمه. بنابراین قصد خرید LG دارم.
    تواین تاپیک اونقدر نظرات عجیب (در زمان پخش فوتبال و هاله و کش اومدن تصویر و ... ) راجع به این تلویزیونها خصوصاْ مدل مورد نظرم 47LW4500 خوندم که واقعا گیج شدم.
    حالا به نظر شما این مدل 4500 رو بگیرم یا برم سراغ سری 6 و 42 اینچ مدل 6100 به بالا
    با تشکر
    lm7 نمی تونی بگیری؟ ببین 47 چنده این حوبه حالا که تا اونجا رفتی همینو بگیر.

7. این کاربر از thinker-mos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوال دیگه..
    آیا من میتونم بجای مانیتور کامپیوتر ، از تلویزیون استفاده کنم؟موارد استفادش هم برا دیدن فیلم و بازی کردن و.... هست.
    از نظر سرعت و کیفیت ، اگه بخوام همچین کاری کنم ، به مشکل بر نمیخورم؟
    اصلا این کار شدنیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یه سوال دیگه..
    آیا من میتونم بجای مانیتور کامپیوتر ، از تلویزیون استفاده کنم؟موارد استفادش هم برا دیدن فیلم و بازی کردن و.... هست.
    از نظر سرعت و کیفیت ، اگه بخوام همچین کاری کنم ، به مشکل بر نمیخورم؟
    اصلا این کار شدنیه؟
    بله میشه و اگر pc شما خروجی HDMI داشته باشه که دیگه بهتر. دقت کنید تلویزیون برای اینکه به عنوان مانیتور هم استفاده بشه نباید پلاسما باشه چون ممکنه تصاویر ثابت باعث جاافتادگی روی صفحه بشه.

10. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..
    منظورتون اینکه که کارت گرافیک کامپیوترم باید hdmi داشته باشه درسته؟
    الان بهترین راه همینه دیگه ؟ یعنی با استفاده از تکنولوژی hdmi ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..
    منظورتون اینکه که کارت گرافیک کامپیوترم باید hdmi داشته باشه درسته؟
    الان بهترین راه همینه دیگه ؟ یعنی با استفاده از تکنولوژی hdmi ؟
    بله منظورم همینه. خوبیه HDMI اینه که هم صدا و هم تصویر فول اچ دی و حتی سه بعدی رو از طریقش میشه منتقل کرد.

13. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان،
    ما یه 42lm62000 خریدیم، خودم باز کرده و نصبش کردم ( مسئول گارانتی آشناست و واسم مشکلی پیش نمیاد)
    بعد از سرچ هم کلی کانال دیجیتال و آنالوگ پیدا کردم، منتها مشکلم اینه که الان 6-7تا کانال دیجیتال رو با کیفیت خوب دارم ( شما ifilm بازار presstv و ...)
    اما کانال های 1 و 2 و3 و ... رو خیلی سخت دیجیتال میگیره و بیشتر اوقات میزنه no signal )
    میخواستم بدونم نصاب که میاد، آیا تنظیم های خاصی انجام میده؟ یا کلا دیجیتال اینجوریه...

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان،
    ما یه 42lm62000 خریدیم، خودم باز کرده و نصبش کردم ( مسئول گارانتی آشناست و واسم مشکلی پیش نمیاد)
    بعد از سرچ هم کلی کانال دیجیتال و آنالوگ پیدا کردم، منتها مشکلم اینه که الان 6-7تا کانال دیجیتال رو با کیفیت خوب دارم ( شما ifilm بازار presstv و ...)
    اما کانال های 1 و 2 و3 و ... رو خیلی سخت دیجیتال میگیره و بیشتر اوقات میزنه no signal )
    میخواستم بدونم نصاب که میاد، آیا تنظیم های خاصی انجام میده؟ یا کلا دیجیتال اینجوریه...
    ممکنه تو سرچ اتوماتیک سیگنال ضعیف رو انتخاب کرده و سیگنال قوی رو نمی گیره. اگر تهرانی با سرچ دستی تو کانال های دیجیتال، کانال های 37 و 43 رو اضافه کن که سیگنال قوی تری دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •