سلام بچه ها من ديروز يه كابل USB on the go - گوشي n8 گرفتم 8 تومن گوشه هاشم سوهان زدم و زدم به گوشي و باهاش كار كردم... پيشنهاد مي كنم شما هم بگيرين...
آموزششم يكي از بچه ها گذاشته بود كه دوباره براتون ميذارم.
![]()
سلام بچه ها من ديروز يه كابل USB on the go - گوشي n8 گرفتم 8 تومن گوشه هاشم سوهان زدم و زدم به گوشي و باهاش كار كردم... پيشنهاد مي كنم شما هم بگيرين...
آموزششم يكي از بچه ها گذاشته بود كه دوباره براتون ميذارم.
![]()
فلش که وصل کردین سرعت انتقال فایل هاش خوب بود ؟
سلام. کسی میتونه بگه ایرادایی که تو htc sensation هست در مقایسه با galaxy 2 چی هست؟ یعنی چرا یک نفر نباید sensation بخره وقت ی همه ویژگیشون یکیه؟
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
این داستان زردی چیه؟ مال من سالمه.کجاش باید زرد شه دقیقا؟
با گارانتی اصل کی به بازار می آید قیمتش هم چند است؟
وحيد جان خيلی وقت هستش پارس مايکروتل داده بيرون قيمت هم 920،30 هستش
نور صفحه را تا اخرین حد پایین بیارید بعد /notification bar را بیارید ( حرکت انگشت از بالای صفحه به پایین ) نباید در پایین صفحه سمت چپ ناحیه زرد یا خاکستری موجود باشه.
سلام خسته نباشيد . من رام madmack-1.5 را نصب كردم به همام روشي كه در بالا گفته بوديد . تمامي مراحل به درستي انجتم ميشه ولي وقتي بوت ميشه صفحه تماس اضطراري بالا مياد . لطفا ميشه بگيد اشگال كار كجاست . گوشي گالاكسي اس 2 . ممنون
سلام نينجا . من تمامي مراحل نصب رام را براي گوشي گالاكسي اس 2 انجام ميدم بخوبي نصب ميشه ولي صفحه تماس اضطراري بالا مياد مشكل چيه ممنون .
رام madmack 1.5
اقا چرا اطلاعات غلط میدی؟؟
من خودم دنبالش هستم با گارنتی اصل امروز به 4 تا نمایندگی پارس که تو سایتش شمارش رو نوشته زنگ زدم
2 تا برداشتن یکی گفت 2-3 هفته دیگه میارن و الان در بازار موجود نیست یکی دیگه گفت 3-4 هفته دیگه وارد میشه
قیمتش هم 840 تومن هست.
بعد از خودش در مورد این گلکسی های که تو بازار هست پرسیدم گفت ما اصلا به شما ضمانت نمیکنیم که اصل باشن تو بازاری ها...
حالا دیگه خودم موندم واقعا اینا که میگن 3-4 هفته پس تا 1 ماه دیگه هم وارد تهران نمیشه گلکسی اس 2 با گارنتی پارس مایکروتل
مایکروتل یکسری به قیمت 930 تومن وارد کرد و مثل اینکه فعلا تموم کرده و میخواد دوباره وارد بکنه و ایندفعه معلوم نیست که چه قیمتی باشه چون قیمت بدون گارانتی الان به 730 رسیده و اگر مایکروتل بخواد دوباره 930 تومن قیمت گذاری کنه خیلی اختلاف ایجاد میشه !
گوشی ها هم اصل و غیر اصل ندارن و همشون کیفیتشون یکی هست. این کره ای و چینی و اینا و تفاوت قیمتشون کلاه برداری بیش نیست ! , فقط زمان خرید گوشی بدون گارانتی باید تو فاکتور این شرط رو بکنید که آنلاک فکتوری باشه و لاک نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)