ارزش چند بار بازی کردنو داره؟!!!...بیخیال بابا...از بازی فقط بوی سیاست بلند میشه...بازی که هدفش چیز دیگه ای هست بازی نمیشه به نظر من....
ارزش چند بار بازی کردنو داره؟!!!...بیخیال بابا...از بازی فقط بوی سیاست بلند میشه...بازی که هدفش چیز دیگه ای هست بازی نمیشه به نظر من....
شدیدا موافقم .
من با BF3 یه جنگ واقعی رو حس کردم مخصوصا رو Hard گیم پلی بازی رو هم به گیم پلی COD ترجیح میدم ، نور پردازی و صداگذاری بازی هم فوق العاده است .
عجب شاهکاری بود من تا حالا چهار بار از اول تا اخرش رفتم . پنج بار دیگه جا داره.
اینا انقدر که می گن بازی ضد ایرانیه چون سواد درس حسابی ندارن نمی فهمن برادرا! تروریست اصلی روسیه تو بازی و ایران به رهبری فرخ فقط حمال روس هاست و ایران هیچ غلطی نتونسته بکنه به جز اینکه برای سلیمان روس کار کنه .
خب دوست عزیز فکر میکنید COD سیاسی نیست فکر میکنید بی هدف ساخته شده من چیزی از سیاست سرم نمیشه و نمیخوام بشه ولی مطمئنم اونم سیاسیه و بی هدف ساخته نشده فقط اونجا طرف حساب روس ها هستن اینجا ماییم + روس ها .
به طور جد میگم!، واقعا بازی بازی مزخرفی بود!!! در مقابل MOH و COd هیچ حرفی واسه گفتن نداشت!!
حتی حاضر نشدن یه تحقیق کوچولو راجع به این مملکت انجام بدن و بعد این دری وری رو یسازن! توی کشورای عربی سربازا فارسی صحبت می کنن! و توی تهران اسم تمام برج ها و نوشته های روی در و دریوار عربی نوشته شده!!!
به نظرم این بازی از لحاظ گیم هیچ چیز خاصی نداره، والا ماکه گرافیک خاصی رو هم ازش ندیدیم نمیدونم چرا دوستان هی میگن این بازی عنده گرافیکه!
BF3 فقط و فقط توو یه چیز موفق بوده، اونم رسیدن به اهداف سیاسیشه، چون کاملا تونست توو کل دنیا چیزی که میخوان رو برای مردم جا بندازن و عادیش کنن، اونم چیزی نیست جز حمله به ایران!....
دقیقا باهات موافقم دوست من...اینا هیچ اطلاعی از ایران و ایرانی ندارن اومدن بازی بر ضد ما ساختن...کلا امریکاییا دیگه عادتشون شده تو بازی ها زور نمایی کنن.چرا فقط تو دنیای مجازی به ما حمله میکنن؟!تو دنیای واقعی چرا حمله نمیکنن؟!!معلومه دیگه.چون از ما میترسن...چون میدونن ایران حسین فهمیده زیاد داره...فقط خواستن کشورای دیگرو بر علیه ما در بیارن...در ضمن گرافیکشم بالاس چون باید حداقل از این راه طرفداراشو برای رسیدن به اهداف این بازی جمع میکرد...همون هدفی که شما بهش اشاره کردی
لطفا دوباره این بحث دموده رو اینجا توی تاپیک بتل راه نندازید خیلی واضح مشخصه که خیلی ها سعی در خراب کردن
این بازی و حتی تاپیک اون رو دارن..
هر کسی ازاده نظر خودش رو بگه ولی نه اینکه خصومت شخصیش رو بیان کنه
توی تمام دنیا و همه ی سایتهای نقد بازی این بازی رو یکی از بهترین بازی ها دوسنتن حالا اقایون بدون هیچ اساس و مدرک
و علمی نسبت به بازی و همینجور از سر لج بودن با بازی و بدون نقد کردن اون و حتی بیان کردن مشکل اون بازی رو مسخره و
سیاسی تلقی میکنن..
این تاپیک اصلا به سیاست مربوط نمیشه و فقط مربوط به تبادل نظر و نقد این بازیه و جای این حرفا نیست..
نمونه کامل یک فن و تعصب نسبت به بازی رو میشه در شما دید..به طور جد میگم!، واقعا بازی بازی مزخرفی بود!!! در مقابل MOH و COd هیچ حرفی واسه گفتن نداشت!!
Last edited by majid322; 19-11-2011 at 12:36.
اخه میدونی چیه دوست عزیز...بحث codباbf3 کاملا فرق داره...بحث ایران با روس هم کاملا فرق داره...یعنی ما با روس ها در یه سطحیم؟!bf3 اومده در کمال ترس این بازیرو ساخته که فقط فشار روانی روی ایران به خصوص قشر گیمر ایران وارد کنه...اینا فقط این بازیرو ساختن تا من و شما رو به جون هم بندازن...اونا همینو میخواستن
Last edited by $360$; 19-11-2011 at 12:47.
لطفا دوباره این بحث دموده رو اینجا توی تاپیک بتل راه نندازید خیلی واضح مشخصه که خیلی ها سعی در خراب کردن
این بازی و حتی تاپیک اون رو دارن..
هر کسی ازاده نظر خودش رو بگه ولی نه اینکه خصومت شخصیش رو بیان کنه
توی تمام دنیا و همه ی سایتهای نقد بازی این بازی رو یکی از بهترین بازی ها دوسنتن حالا اقایون بدون هیچ اساس و مدرک
و علمی نسبت به بازی و همینجور از سر لج بودن با بازی و بدون نقد کردن اون و حتی بیان کردن مشکل اون بازی رو مسخره و
سیاسی تلقی میکنن..
این تاپیک اصلا به سیاست مربوط نمیشه و فقط مربوط به تبادل نظر و نقد این بازیه و جای این حرفا نیست..
داداش بنده نه از روی تعصب نطر میدم نه با این بازی لج دارم(خدمتت عرض کنم که یکی از طرفدارای جدیه این بازی هستم).به نطر میاد خودتون نسبت به این بازی از روی فن بازی نطر میدید...همین که میگید بازی سیاسی نیست مشخصه که...............
Last edited by $360$; 19-11-2011 at 12:53.
عجببببببببببببببببببببب!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)