دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
برای این منظور به این پست
دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
برای این منظور به این پست
سلام آقای متین پور عزیز. میخواستم بدونم در مورد مشکل بنده راهکاری پیدا نکردید؟؟(مشکل فارسی کردن تلوزیون ماهواره دار ال جی مدل LN540V )من الان بیشتر از دو ماهه که منتظر خبر شما هستم.همانطور که قبلا گفتم منوی مخفی تلویزیون رو با کنترل دست ساز و با کلیه روش هایی که قبلا راجع بهشون صحبت کردیم باز کردم و لی منوی مخفی این تلویزیون ها مانند سایر مدل های ال جی نیست بلکه گزینه های منوی مخفیشون مثل لوکال ست در سامسونگ ها بسته است و قابل جابجایی نیست. آیا هنوز کدی برای باز کردن این گزینه ها پیدا نکردید ؟؟>>!!
من هنوز منتظر خبر شما هستم ، ایشاا... خوش خبر باشید
ممنون
دوست عزیز
همانطور که قبلا هم گفتم در این رابطه چون به این سیستم دسترسی ندارم نمی توانم کاری برای شما انجام دهم و در سایتهای خارجی هم بجز همان روشهای که قبلا توضیح دادم چیزی پیدا نکردم.
سلام جناب متین پور .
خدمت شما عرض شود که ما یک tv lcd سامسونگ مدل LA32B570 داریم که تقریبا دو هفته ای است که مشکل دار شده است .
مشکل این است که TV وقتی که روشن هست به یکباره خاموش می شود و پس از تقریبا 15 مین یا بیشتر دوباره خودبخود روشن می شود ( البته زمان خاموش و روشن بودن متفاوت است: 10 مین بعضی وقتها نیم ساعت ..)
بنا به توصیه یکی از دوستان مین بورد lcd را تعویض کردم ( البته قبل از تعویض مین بورد از روی حس کنجکاوی وارد منوی کد سرویس شده و این گزینه را رویت کردم ) :
TYPE : 32A6AF0C و MODEL : LB530 و TUNER : SEMCON و CH TABLE : TSE و LOCAL SET : IRAN و LANGGUGE : PERSIA و PDP : P55A_50SP
بعد از نصب مین بورد جدید بروی TV ، وارد منوی کد سرویس شده و این گزینه را مشاهده کردم :
TYPE : 37L6AF1C و MODEL : LB550 و TUNER : SEMCON و CH TABLE : SDMA و LOCAL SET : IRAN و LANGGUGE : PERSIA و PDP : P55A_50SP
با توجه به اینکه دستگاه من 32 بود ، آمدم TYPE مین بورد را از 37 به 32 تغییر دادم یعنی 32A6AF0C ، درکمال تعجب مشاهده کردم بعد از حدود 2 ساعت تلویزیون خاموش شد و باز 5 دقیقه دیگر خاموش و الی آخر ..
بلافاصله دوباره تنظیمات را به حالت 37 یعنی 37L6AF1C بازگرداندم ، دیدم که دیگر دستگاه خاموش نکرد . امروز که خونه بودم کلا tv روشن بود (به مدت 5 ساعت و حتی بیشتر) و اصلا با این پیکربندی دیگر خاموش نکرده است .
این شرح ماوقع بود حال نظر کارشناسی شما :
سئوال : آیا مین بود قدیمی من از نظر سخت افزاری مشکل دار است ویا اینکه فقط از نظر پیکربندی دستکاری شده بود که خاموش و روشن می کرد
البته جناب متین پور باید عرض کنم که با نصب مین بورد جدید و عدم خاموشی ، اما کیفیت و یا بهتر بگویم رنگ و کنتراست ... مین بورد قبلی انگار بهتر از مین بورد جدید بود . نمی دانم شاید می بایست بورد جدید از نظر TYPE و MODEL ... دوباره تنظیم شود . واگر احتیاج به پیکربندی خاصی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید !
Last edited by yousef82; 18-10-2014 at 08:37.
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما همان la32b570 و نام گذاری اصلی آن همان la32b530 است که شما در منوی مخفی رویت کردید. بله سخت افزاری شما مشگل داشته و باید آی سی eeprom آن یکبار ریست می شده و سپس مجدداً برنامه ریزی می شده که کاری تخصصی است .
و اینکه شما مین برد را به مدل بالاتری تعویض کردید مشگلی بوجود نمی آید چون مین برد شما از یک ورژن است و با پنلتان وپاور سوپلایتان سازگار است و نیازی نیست و نبوده تا شما آن را دستکاری کنید چون در مواقع آلان شما دیگر مدل مین بردتان la37b550 با تمام خصوصیات آن مدل است
با سپاس از شما جناب متین پور
من حتی قبل از تعویض مین بورد قدیمی ، بنا به آموزش های ریست آی سی eeprom درسایت ، اقدام کردم (البته با احتیاط کامل) :
tv خاموش (البته نه از برق کشیده بلکه با کنترل خاموش) ---> با یک سیم مفتولی پایه های 5 و 8 آی سی را اتصال داده --> tv روشن ( به مدت 20 ثانیه مفتول درهمان وضعیت ، البته باید بگم که دراین حالت پنل tv روشن می شد ! ) ---> مفتول آزاد --> دوباره tv خاموش و روشن : که با این عملیات اصلا آی سی ریست نمی شد .
لطفا بفرمایید اشکال کار من درکجاست . درضمن لطفا ببینید من آی سی را به درستی پیدا کرده ام که با فلش قرمز رنگ مشخص شده است ! تصویر فایل پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی نهایت سپاس گزارم جناب متین پور.شما بی نظیرید.از پاسخگویی خوبتون بسیار ممنونم... انشا... همیشه موفق باشید.همچنان کنارتون هستیمم و از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
دوست عزیز
اگر این مین بورد ی که عکس آن را گذاشتید همان مین برد اولتان است که مشخصات آن با مین برد جدیدتان یکی است و شما باید اطلاعات مین برد جدید را در مین برد قدیمی وارد می کردید یعنی همان TYPE : 37L6AF1C و MODEL : LB550 و در ضمن نیازی به باز کردن پشت تلویزیون نبود از همان منوی مخفی هم می شد eeprom را ریست کرد.
نوشته های روی مین بورد واضع نیست ولی فکر کنم شما آی سی را درست انتخاب نکردید.
Last edited by matinpour; 18-10-2014 at 20:23.
سلام آقای متین پور . وقت بخیر
کاملا ، ولی tv که 32 اینچ است پس چرا 37L6AF1C می بایست انتخاب شود ؟
درست است از منوی مخفی هم می شود reset factory کرد ، من انجام دادم اما تاثیری نداشت .
درمورد آی سی هم ، من نزدیکترین به cp را انتخاب کردم (اعداد 5 رقمی هم که باید کنار آی سی باشند چندان واضح نیست ولی دو تا آی سی 8 پایه که بیشتر نداریم ؛ به نظر شما آی سی 1 باید ریست شود یا آی سی 2 (طبق فایل پیوست)
درضمن روال ریست کردن آی سی من که دربالا گفتم درست بوده به نظر شما ؟
با سپاس از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
باید کنار یا اطراف آن مثل عکس زیر این مشخصات را دارا باشد.
در ضمن ریست فاکتوری را نگفتم ریست eeprom را گفتم.
و شما پایه ها را درست انجام دادید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)