دست گله همه درد نکنه!!!!!
شرمنده رانندگان عزیز
لینک فایل اجرایی ف***ره
میشه یه لینک دیگه برا دان بذارین.
از لطف همه ممنون.![]()
دست گله همه درد نکنه!!!!!
شرمنده رانندگان عزیز
لینک فایل اجرایی ف***ره
میشه یه لینک دیگه برا دان بذارین.
از لطف همه ممنون.![]()
کسی نیس..........؟؟؟؟؟![]()
سلام
چطوری میشه تو ماشین به آهنگ گوش داد؟
خو قبل اینکه بری تو بازی آهنگ بزار ...![]()
سلام
من نقشه Harry's Map 3.35 for GTS رو دانلود کردم وقتی که فایل هاشو داخل پوشه مد میزارم و بازی اجرا میکنم زمانی که بازی از سیو قبلی لود میشه ارور میده و قطع میشه, بصورت نیو گیم هم همینطور لطفا راهنمایی کنید.
یه سایت خوب برا مدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
عزیز بعضی از مد ها با ورژن های خاصی سازگاری دارن و به ورژن های دیگه نمیخورن و ارور میدن توی بازی
شما باید سعی کنی مد هایی که با ورژن بازیت سازگاری داره رو انتخاب کنی که به مشکل بر نخوری
این سایتی هم که معرفی کردم توی صفحه اول همین تاپیک توی پست اول گذاشتم من
به همراه یه چند تا سایت خوب دیگه برای دانلود مد
شما برای اینکه بتونی داخل بازی آهنگ های خودت رو پخش کنی باید ورژن 1.32 بازی رو داشته باشی که قابلیت ساپورت MP3 رو داشته باشه
بعد میری به این آدرس
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator\Music
موزیک هات رو میریزی توی این فولدر بعد از توی بازی دکمه R رو میزنی و آهنگ هات رو گوش میکنی توی بازی
در غیر این صورت باید همون راهی که دوستمون بالا گفت رو انجام بدی اول موزیک بزار برو توی بازی
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
دوست عزیز
کلا اون فایل اجرایی لینکش پاک شده باید از صفحه اول برش دارم
اینم دوباره برات آپلود کردم فعلا کارت راه بیفته تا توی صفحه اول هم درستش کنم
طبق آموزشی که گذاشتم توی صفحه اول پیش برو که به مشکلی بر نخوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------
عزیز من منظورت رو متوجه نمیشم
ولی به نظرم همه ی گاراژ ها رو بخری 75000 بهتره دیگه
ولی اگه منظورت چیزه دیگه ای هست کامل توضیح بده راهنماییت کنم
درست شد نقشه فیلیپس با ورژن 1.4
ورژن 1.3 رو تو سایت دارین برا دانلود؟
این کرکورژن 1.32 دانلود نمیشه کمک کنید کرک میخوامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کرک مال کدوم ورژنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)