سلام شما از سمت راست که دکمه ها فعاله هر کدوم رو سه چهار باز بزن (اولی رو سه چهار بار بزن بعد برو دومی) بعد از این کار اون دوتا کلید سمت چپ هم باز میشن
سلام شما از سمت راست که دکمه ها فعاله هر کدوم رو سه چهار باز بزن (اولی رو سه چهار بار بزن بعد برو دومی) بعد از این کار اون دوتا کلید سمت چپ هم باز میشن
دمت گرم داداش
حالا چرا دوستان چندی پیش...گفته (نوشته)
بودن که نمیدونم با جادو سردش کنی بعد گرمش کنی نور بتابه......قضیه چیه این که زودی حل شد
دستت درد نکنه نکته انحرافی داشت من گفتم شاید مکعبی ...چیزی...میخواد...
مرسی سعید اقا![]()
شرمنده نمیخوام دیگه تو این بازی الاف شم آخه این بازی آدمو کم کم پیر میکنه میخوام سر و تهشو هم بیارم
بازی قشنگ و خوبیه و آدم ازش خسته نمیشه به نظر من اما همین محدودیت وزن و ... کمی اعصاب خورد کن میشه که اون هم با کمک داداشم حلیدم آخه نه که تو خط ترینره رفت واشس پیدا کرد من اول استفاده نمیکردم ترینرو آخه بی مزه میشه اما چون داداشم گفت پیرت میکنه زدم اما حالشو میبرم کلی وزنم بالاست ترینرو میزارم واسه دوستان تا از وزن راحت شن
نحوه استفاده
1.اول ترینر
2.اجرای بازی
3.کلیدهای F
F1 کار نمیکنه ؟!!!!
خون و وزن و افزایش پول و هر چی که برداشتنیه که F6
تعداد رو وارد کنید بعد هر چی رو که میخواهید اضافه کنید بندازید یا استفاده کنید تا به تعدادی که وارد کردید اضاف بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
200کیلوبایت
Last edited by Amir 3d; 31-01-2012 at 00:40.
آقا دوباره باز گیر کردم نمیدونم باگ دارم یا نه اون الدرو بردم جای همون اژی دوستم D: بعد یه خاطراتی رو نشون داد
(یکی بگه چی شده بود داستانشو اگه بلته بگه ما هم بفهمیم ...)
حالا باید اون اژدها پیره رو بکشم از اون قدرت استفاده میکنم (شووتس)
اژدها افکتی میشه میشه حالا بزن و کی نزن هرچی میزنمش خونش کم نمیشه؟؟!!
تومارو باز میکنم بازم نمیشه همش سرگیجه میگیره چیکار کنم..... باگه.....مشکل چیه؟؟؟!!!چجوریه ....چه شکلیه؟؟...D:
سلام دوستان کسی میدونه بازی shout alduin داره یا نه؟
به نظر شما نسبت 2 health و 1 stamina (انتخابی که موقع لول اپ بهمون داده میشه) برای یک 2h warrior خوبه؟ یا تبدیلش کنم به 3 health و 1 stamina ؟
دوستان من توی ماموریت Locate the elder scrole گیر کردم، توی ماموریت میگه که برو winterhold و از اون orc که کتابخونه داره بپرس، وقتی میرم پیشش همه صحبتهایی که میتونم باهاش داشته باشم رو انجام میدم ولی هیچ اتفاقی نمیفته! نه میگه که برو از کس دیگه ای بپرس نه میگه که فلان کارو بکن، کلا هیچی نمیشه! از کس دیگه ای باید بپرسم یا کار دیگه ای باید بکنم؟ ممنون
داداش اون مرحله با این مرحله که شما سوال کردی فرق داره![]()
اینو جواب بدید گیر کردم همون اژدها alduin چطوری نابودش کنم....خونش کم نمیشه اصلا...!!!
اون Shout ای که تازه بدست آوردین (Dragonrend) رو روی الدوئین بزنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)