تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 507 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

این یکی از تجربیات یکی از دختران فامیله...با نامزدتون همونطور رفتار کنید که با غریبه ها رفتار میکنید...منظورش این بود که تا وقتی با طرف نامزد هستید هیچی مشخص نیست...پس سعی کنید همه موارد شرعی و عرفی و اخلاقی رو رعایت کنید..حتی از بازگو کردن مسائل خانوادگی و شخصی تا حدودی بپرهیزید

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موقع خوندن کتاب ازین گیره ها استفاده کنین تا خیالتون راحت شه.
    سر هر صفحه ای که دوست دارین کتاب باز میمونه و هی ورق نمیخوره:|
    Last edited by caca_caca888; 15-04-2013 at 21:33. دليل: در جواب دوستان عکس اضافه شد...مرسی

3. 14 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورتان کدام گیره کاغذهاست؟
    اگر منظورتان گیره کاغذهای معمولی است که بیشتر به درد ثابت کردن برگه کلاسور می‌خورد تا یک کتاب 200 - 300 صفحه‌ایی!

5. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

این یکی از تجربیات یکی از دختران فامیله...با نامزدتون همونطور رفتار کنید که با غریبه ها رفتار میکنید...منظورش این بود که تا وقتی با طرف نامزد هستید هیچی مشخص نیست...پس سعی کنید همه موارد شرعی و عرفی و اخلاقی رو رعایت کنید..حتی از بازگو کردن مسائل خانوادگی و شخصی تا حدودی بپرهیزید
    همین بازگو نکردن مسائل خانوادگی و شخصی در دوران نامزدی باعث طلاق در سال های آتی میشه ، منابع فارسی رو که قبول ندارید ، این از منابع خارجی :
    fiancée or fiancé, respectively (from the French word fiancer). The duration of the courtship varies vastly

معنی کلیش یعنی دوران نامزدی یه دوران عاشقانه ی متفاوت هست ، حالا نمیخوایم با این ذهن های بسته مثل خارجیا عاشقانه باشه !! اما همه ی مسائل باید در دوران نامزدی بیان بشه ، به شخصه شاهد رابطه هایی بودم که به خاطر بیان نشدن همه چیز از هم پاشید
    اصلا کلمه ی نامزد یعنی به نام طرف زده شدی ! باید صادق باشی !

دوستان لطفا سعی کنید تجربیاتی رو بیان کنید که محدود به اقلیت جامعه نباشه و جز موارد نادر نباشه !

پ ن : نقل قول نکنید جواب نمیدم

7. 10 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    یک تجربه ای که من زیاد باهاش برخورد کردم اینه که سعی کنید کمتر به راز های اطرافتون گوش کنید

مثلا یکی از دوستان صمیمی و نزدیک شما میاد یک حرفی بهتون بزنه قبلش میگه این یک رازه و هیچ کس نباید بدونه و شما هم میگی باشه و بگو
    اینجا وقتی شما این موضوع رو میدونید خب قول دادید به کسی نگید و این کار رو هم می کنید ولی فردا دوستتون میاد میگه ازت انتظار نداشتم با فلانی بودم و حرف میزدیم دیدم از اون راز مطلع هستش
    و رفتی گذاشتی کف دستش.

در حالی که اصلا شما هیچ حرفی به کسی نگفتید اما حالا هی بیا بگو یارو رو قانع کن که چیزی نگفتی مگه قبول می کنه.
    بنابراین یکی از روش هایی که من خودم هم تصمیم گرفتم از این به بعد برای این موراد اجرا کنم اینه که سعی کنم خیلی خیلی کم به این موارد گوش کنم و وقتی دوستم یا پسرخاله پسرعمو از فامیل هر کی اومد و خواست حرفی بزنه و قبلش بگه یک رازه یا یک حرفیه که کسی نباید بدونه بین خودمون بمونه ، سریع بهش میگم اقا به من نگو این حرف رو به من نزن
    اگه رازه و اگه خصوصیه تو دل خودت نگه دارش ، رک هم باید بگیم و احتمالا فرد ناراحت شد توضیح بدیم چون این حرکت باعث جلوگیری از ناراحتی های بعدی میشه
    البته هستن دوستانی که به ادم اعتماد دارن و قبول میکنن که که ادم چیزی نگفته ولی خب ته دل ادم یک جوری احساس خاصی به وجود میاد که انگار فرد از ته دل راضی نیست و اون ذهنیت ادم رو اذیت میکنه
    شاید این یک مورد کوچیک به نظر برسه ولی برخی اوقات رعایت کردنش خیلی بهمون در ارامش زندگی کردن کمک میکنه
    Last edited by Layken; 16-04-2013 at 00:59.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

توی این فصل که هوا مشخص نیست اگر برای سفرهای یک روزه بیرون شهری میروید حتما چادر ضد اب همراهتون ببرید.
    ما رفتیم دماوند توی 1 روز 3 دفعه تگرگ شدید گرفت 3 دفعه هم افتاب شدید شد.(اگر چادر نبرده بودیم نرفته باید برمیگشتیم)

10. 10 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دیگر کمک بخواه اما آویزون‌‌شان نشو!

(روی کمک دیگران همیشه حساب نکن!)

12. 10 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اگر مشغول قدم زدن در پیاده روی خیابانی هستید که ناگهان یک موتوری از پشت سرتان بوق زد و به نحوه راه رفتنتان ایراد گرفت، تعجب نکنید/ اینجا ایران است!

14. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر می‌خواهید ماشین‌تان را بفروشید آنرا در روزنامه آگهی نکنید بلکه در بنگاه بگذارید!

افرادی که به تازگی با آن‌ها آشنا شده‌اید را به خانه راه ندهید (فقط افراد شناخته شده و کاملاً مورد اعتماد را به خانه راه بدهید)

(ماه قبل یک خلبان و همسرش در تهران به خاطر این‌که خودروی مدل بالای‌شان را در روزنامه آگهی کرده بودند و مشتری را به خانه خودشان راه داده بودند به دست مشتری به قتل رسیدند) (طرف به قصد سرقت و به بهانه خرید خودرو وارد خانه آن ها شده بود اما دست به قتل زده بود)
    منبع خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

همیشه سعی کنید درس هایی که معلم یا استاد میگه رو در یک ورق یادداشت نکنید و هرجور که شده در یک دفتر بنویسید، چون ممکنه اون ورق گم بشه

18. 11 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •