تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 1185 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

CK man =45 با تخفیف

بیک شماره داره ولی من یادم نیست شمارشو.آخه حدوده 10 ساله پیش داشتم.فکر کنم شماره 2 باشه.

اینم هالستونه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    made in u.s.a

دقیق نمیتونم توصیفش کنم.ولی نته غالبش رو ادویه جات بود.جالبه میگن گرمه ولی انگار خنک بود(احتمالا تو

توهم بودم.آخه یارو اومد 500 تومن یدفعه هر چی ادکنه شاخ بود خرید.)

پریزدنت از امپر رو هم تست کن.خیلی بویه ادویه میده.شاید خوشت اومد.ولی هالستونه خداییش بوش خوبه و اصلا

اذیت نمیکنه.قیمتش هم قبلا 24 میگفت که ایندفعه 32 میگفت.

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

خب مطمئنا فرق دارن.من اونو تست نکردم.شما هم اینو

ولی خب ممکنه شباهتایه ریزی داشته باشن.من از رویه تشبیهه شما اینجوری گفتم.
    اون که گفتی 500 تومن جنس خریده چه ادکلنای تاپی برداشت برد؟
    والا هالستون رو تو تهران اصلا سابقه برخورد باهاش تو هیچ مغازه ای نداشتم...باید ازشون بپرسم....امپر که میگی بوی ادویه میده منظورت مشکی اولیشه یا اون مدل قرمزش که اسپرته؟؟
    یادمه مشکیش بوش خنک و نیمچه مرکباتی بود و قرمزش تقریبا به ادویه میزد حالا منظور شما کدوم بوده؟

2. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

علی جان اون سفارش امارات چی جوریه؟ چون من از این عربی یا دارم (مارو از این که هستیم نگران تر نکن )

آخه امارات هم تو عطر و ادوکلن جایی یه ها...

4. 4 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این هم زحمتش رو بکشید ممنون
    ( یه 5 میل ازش گرفتم و استفاده میکنم البته EDT میخوام یه 100 ازش بگیرم )

تق هرمس بوش تلخ و خاصه.ولی کپیش داره زیاد میشه.با اینکه با اصلی خیلی فرق داره ولی به نظرم این قیمت

براش خیلی زیاده.تو اون رنجه قیمت چیزایه خیلی بهتری میشه یافت.من خودم توالتش رو تست کردم.نمیدونم

پرفیومش چجوریه.

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

اون که گفتی 500 تومن جنس خریده چه ادکلنای تاپی برداشت برد؟
    والا هالستون رو تو تهران اصلا سابقه برخورد باهاش تو هیچ مغازه ای نداشتم...باید ازشون بپرسم....امپر که میگی بوی ادویه میده منظورت مشکی اولیشه یا اون مدل قرمزش که اسپرته؟؟
    یادمه مشکیش بوش خنک و نیمچه مرکباتی بود و قرمزش تقریبا به ادویه میزد حالا منظور شما کدوم بوده؟
    اینارو یادمه:

1)بلو شنل

2)آزارو دسی بل

3)لجند مونت بلک

4)اکسپشنال مونت بلک

5)آرمانی کد

6)کنت کول بلک

دیگه یادم نمیاد..البته منظورم از تاپ.تاپ هایه مغازه این طرف بودها؟

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

علی جان اون سفارش امارات چی جوریه؟ چون من از این عربی یا دارم (مارو از این که هستیم نگران تر نکن )

آخه امارات هم تو عطر و ادوکلن جایی یه ها...
    والا دانهیل و ووده خودم هم اینجوریه.پشتشون عربی نوشته.در واقع اینا اصل هستن ولی جنسه درجه یک

نیستن.همین.

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تق هرمس بوش تلخ و خاصه.ولی کپیش داره زیاد میشه.با اینکه با اصلی خیلی فرق داره ولی به نظرم این قیمت

براش خیلی زیاده.تو اون رنجه قیمت چیزایه خیلی بهتری میشه یافت.من خودم توالتش رو تست کردم.نمیدونم

پرفیومش چجوریه.

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

اینارو یادمه:

1)بلو شنل

2)آزارو دسی بل

3)لجند مونت بلک

4)اکسپشنال مونت بلک

5)آرمانی کد

6)کنت کول بلک

دیگه یادم نمیاد..البته منظورم از تاپ.تاپ هایه مغازه این طرف بودها؟

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

والا دانهیل و ووده خودم هم اینجوریه.پشتشون عربی نوشته.در واقع اینا اصل هستن ولی جنسه درجه یک

نیستن.همین.
    اگه منظورت درباره این قضیه عربی نوشتن رو جعبه ادکلن همون عبارت معروف "لاستعمال خارجی فقط" هستش که خب اینو رو همه ادکلنای مارکای معروف که تو ایران هست نوشته و این اصلا ارتباطی با اصل یا غیر اصل بودن نداره...بلکه قضیه اش ازین قراره که اولا ادکلنای توی ایران 90 درصدشون حتی اونایی هم که یک شرکت واردات انحصاریشونو تو ایران در دست گرفته مثل همین شرکت "فرکیش" توسط واردکننده هایی وارد میشن که برای این که قیمت ادکلن همین استاندارد خاصی که الان حدودا تو ایران داره بمونه از امارات کاراشونو وارد میکنن که مجبور نشن قیمت بالا ارئه بدن...نکته دوم اینه که اگه میگید امارات تبدیل به قطب عطر و ادکلن تو منطقه ما شده پس حتما این شرکتا معروف فرانسوی و اروپایی توش سرمایه گذاری کلان میکنن که تبدیل به قطب میشه و در نتیجه این شرکت ها برای مصرف کننده های خودشون تو خاور میانه میان محصولات ویژه با قیمت پایین تر ارائه میدن و پشتشت هم عربی اون عبارت رو چاپ میکنن...پس نه تنها این نکته منفی به شمار نمیاد بلکه لاعث میشه که قیمت حتی از قیمت جهانی پایینتر بیافته...کیفیتش هم والا اولا هممون تو ایران چه اونی که تو اراکه چه اونی که تو الهیه تهران خونه داره هممون داریم همین جنس رو استفاده میکنیم و هر کسی هم که از خارج کاری رو خریده و در ایران هم همون محصول رو خریده هیچ تفاوتی میان کیفیت این محصولات ندیده من جمله خودم که کار CK MAn رو خواهرم از Sephora پاریس برام خرید و بعد هم از فروشگاه های عطر فروشی میثم خریدم وهیچ تفاوتی نه در زمینه موندگاری نه بو و نه کیفیت بینشون نبود...تازه اونی که تو فرانسه گرفته شده بود قیمتش 110 تومن آب خورده بود اونی که تو ایران بود 50 تومن و تنها فرقش این بود که محصول ویژه خاور میانه بود که از امارات وارد شده بود

8. 7 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من رو لوازم آرایشی فرقی ندیدم... البته کلا بحث رو وِلِش (مثه این که تو چین هم این جوریه، ما با این چینی یا زیاد در

ارتباطیم )

من اینو صبح دیدم رفتم تو این جا مطرح کردم: (خودتون ببینین)

کد:
    اونی که Amin-EDP نوشته (چون تو لینک مستقیم ،حرف فارسی داشت هی قاطی میشد حروفش!!)

نظرتشونو گفتن اونوری ها که آدمای با نمک هم توشون هست !

10. 5 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اگه منظورت درباره این قضیه عربی نوشتن رو جعبه ادکلن همون عبارت معروف "لاستعمال خارجی فقط" هستش که خب اینو رو همه ادکلنای مارکای معروف که تو ایران هست نوشته و این اصلا ارتباطی با اصل یا غیر اصل بودن نداره...بلکه قضیه اش ازین قراره که اولا ادکلنای توی ایران 90 درصدشون حتی اونایی هم که یک شرکت واردات انحصاریشونو تو ایران در دست گرفته مثل همین شرکت "فرکیش" توسط واردکننده هایی وارد میشن که برای این که قیمت ادکلن همین استاندارد خاصی که الان حدودا تو ایران داره بمونه از امارات کاراشونو وارد میکنن که مجبور نشن قیمت بالا ارئه بدن...نکته دوم اینه که اگه میگید امارات تبدیل به قطب عطر و ادکلن تو منطقه ما شده پس حتما این شرکتا معروف فرانسوی و اروپایی توش سرمایه گذاری کلان میکنن که تبدیل به قطب میشه و در نتیجه این شرکت ها برای مصرف کننده های خودشون تو خاور میانه میان محصولات ویژه با قیمت پایین تر ارائه میدن و پشتشت هم عربی اون عبارت رو چاپ میکنن...پس نه تنها این نکته منفی به شمار نمیاد بلکه لاعث میشه که قیمت حتی از قیمت جهانی پایینتر بیافته...کیفیتش هم والا اولا هممون تو ایران چه اونی که تو اراکه چه اونی که تو الهیه تهران خونه داره هممون داریم همین جنس رو استفاده میکنیم و هر کسی هم که از خارج کاری رو خریده و در ایران هم همون محصول رو خریده هیچ تفاوتی میان کیفیت این محصولات ندیده من جمله خودم که کار CK MAn رو خواهرم از Sephora پاریس برام خرید و بعد هم از فروشگاه های عطر فروشی میثم خریدم وهیچ تفاوتی نه در زمینه موندگاری نه بو و نه کیفیت بینشون نبود...تازه اونی که تو فرانسه گرفته شده بود قیمتش 110 تومن آب خورده بود اونی که تو ایران بود 50 تومن و تنها فرقش این بود که محصول ویژه خاور میانه بود که از امارات وارد شده بود

حرفاتونو قبول دارم.ولی متاسفانه اینهایی که عربی پشتشون نوشته ماندگاری اون یکی ها رو نداره.در مورده دانهیل

دقیقا اینو دیدم.

من تا حالا سه تا کلوین خریدم.هیچ کدوم عربی پشتشون نزده.مگه ماله شما زده؟

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من رو لوازم آرایشی فرقی ندیدم... البته کلا بحث رو وِلِش (مثه این که تو چین هم این جوریه، ما با این چینی یا زیاد در

ارتباطیم )

کد:
    اونی که Amin-EDP نوشته (چون تو لینک مستقیم ،حرف فارسی داشت هی قاطی میشد حروفش!!)

دیروز که tsar رو دیدم مشکوک شدم.دیدم که تو شیشه هایه قدیمی داره میفروشه.در صورتی که شیشه هایه

جدیدش فرق کرده.پشتش هم عربی زده بود.من اصلیه شیشه قدیمیش رو هفته پیش یجا دیده بودم.خیلی فرق

داشت.ولی بوش همون بود.

14. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ارتباطیم )

کد:

کلا ملت اونجا جواب درست و درمونی بهت ندادن اما تو این لینک باز جوابای بهتری دادن که تقریبا همون جوابی هست که من بالاتر گفتم:

کد:

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

حرفاتونو قبول دارم.ولی متاسفانه اینهایی که عربی پشتشون نوشته ماندگاری اون یکی ها رو نداره.در مورده دانهیل

دقیقا اینو دیدم.

من تا حالا سه تا کلوین خریدم.هیچ کدوم عربی پشتشون نزده.مگه ماله شما زده؟

مگه من گفتم پشتش عربی نوشته شده بود؟؟؟والا اگرم نوشته شده بود یادم نمیاد چون پاییز سال 87 خریدم...اما همون طور که گفتم از ایران خریدم و قیمتش هم نصف قیمت اونی که از فرانسه برام اومده بود افتاد...البته اونی که از فرانسه اومده بود یه کاور اسپشیال مخملی روش داشت که اینایی که تو ایران فروخته میشه مسما ندارن

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

البته شما فکر کنم یه کم زیادی ارزون خریدیا چون من اون موقع قیمتش حالا 50 تومنم برام نیافتاد بلکه الان از خواهرم پرسید نزدیک 80 تومن اون موقع گرفتیم...شایدم البته به خطر این بوده که اون موقع تازه لانچ شده بود تو بازار و الان با گذشت زمان ارزونتر شده

16. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بین دانهیل دیزایز و هات واتر کدوم انتخاب بهتریه ؟ این 2تا رو مقایسه میکنن و توصیف

18. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کلا ملت اونجا جواب درست و درمونی بهت ندادن اما تو این لینک باز جوابای بهتری دادن که تقریبا همون جوابی هست که من بالاتر گفتم:

کد:
    ---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

مگه من گفتم پشتش عربی نوشته شده بود؟؟؟والا اگرم نوشته شده بود یادم نمیاد چون پاییز سال 87 خریدم...اما همون طور که گفتم از ایران خریدم و قیمتش هم نصف قیمت اونی که از فرانسه برام اومده بود افتاد...البته اونی که از فرانسه اومده بود یه کاور اسپشیال مخملی روش داشت که اینایی که تو ایران فروخته میشه مسما ندارن

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

البته شما فکر کنم یه کم زیادی ارزون خریدیا چون من اون موقع قیمتش حالا 50 تومنم برام نیافتاد بلکه الان از خواهرم پرسید نزدیک 80 تومن اون موقع گرفتیم...شایدم البته به خطر این بوده که اون موقع تازه لانچ شده بود تو بازار و الان با گذشت زمان ارزونتر شده
    نمیدونم اینجوری برداشت کردم.معذرت میخوام

ارزون نخریدم.تازه قبلا 40 تومن بوده.همینو دارم میگم دیگه.بحث اینجاست که هیچکدوم نمیتونیم بگیم درجه یک هست.

یکی از اقوام رفته بود از نمایندگی دیور تو پاریس چند تا ادلکن خریده بود که همگی چند برابر ایران قیمت داشتن.ولی

به نظرم ماندگاری اونا بیشتر بود.بسته بندی هم که کلا فرق میکنه.راست میگی.

الان وود رو مقایسه میکنم یا دانهیل رو هیچکدوم کیفیت ساخته خوبی ندارن.وود که شیشه اش لق میزنه.دانهیل هم شیشه ی درجه یک نیست.

یه زمانی اشانتیون میخریم.یکی از اشانیتونایه مورده علاقم فارنهایت بود.اون موقع خیلی کم میزدم ولی کله خونه رو

بو ور میداشت و تا چند ساعت بوش رو حس میکردم.ولی الان چند ساله هر چی اشنتیون خریدم تو مایه های آب ول

بوده.به نظرم دسته بچه هایه خودی تو کاره.
    Last edited by cyber861; 01-12-2011 at 19:22.

20. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •