تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 4105 اولاول ... 1772272672732742752762772782792802812873273777771277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتها خیلی از جاهایی که امریه میپذیرند، باهاتون شرط میکنند که کسری خدمت و اینجور چیزها نداشته باشین. البته بعضی جاها هم این شرط رو ندارند.
    متين جان يعني اين به سياست اون سازمان بر ميگرده يا يه قانونه؟؟؟؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پدر من اراکیه . . . .نترس جای خنکیه . . . چون کوهستانیه . . . . نسبت به نهران که . . . . بهشته . . . . شباش کمی خنک . . . نصف شبا سرد . . . . اول صبح یخ . . . . طوری که لحاف لازم میشی . . . . . ایشالله میری میفهمی. .. . . . . مردمشم بد نیستن . . .. کمی اگه بدونن اونجایی نیستی کرایه 200 تومنی تبدیل به 1000 تومن میشه . . . . . از اونجاییکه فارس هستن مشکلی نداری . . . . (اینو ازین بابت گفتم چون مثلا توی تبریز اگه فارسی حرف بزنی بهت یه جور دیگه مینگرن!!!) شما هم مالک اشتری؟؟!!
    دستت درد نکنه . از کجا میدونی فارسم؟ آره منم مالک اشترم . یعنی انقد خنکه ؟ خدا رو شکر. البته تبریزم اونجوری که گفتی نیست . من خودم فارسم ولی چون اصالتا (3 نسل پیش) تبریزی هستم (فامیلیم هم کاملا تبریزیه) هر جا میرفتم اول فامیلیم رو میگفتم ، بیشتر تحویل میگرفتن . ولی در کل یه عده ی کمی تو آذربایجان به این چیزا اهمیت میدن که باعث میشه همه فکر کنن میرن اونطرفا قریبن . در صورتی که در کل اینجوری نیست .

3. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام سربازهای عزیز و دوست داشتنی
    دوستان من اول تیر اعزامم ، اموزشی افتادم جهرم ، نیروی انتظامی . تو این 10 روزه باقی مونده میشه به سپاه یا ارتش ، انتقال داده بشم . آخه وضعیت نیرو انتظامی در خوش بینانه ترین حالت هم گویا ملال آوره .
    مسئله بعدی اینه که برای کسر خدمت بعد از آموزشی هم میشه اقدام کرد (مثلا جبهه پدر و ... )
    به واسطه داشتن مدرک لیسانس و دیگه اینکه بعد اموزشی تو شهر خودم خدمت خواهم کرد(بوشهر) ایا ساعات خدمتم مثل ساعت اداریه یا باز هم به شرایط یگان خدمتیم بستگی داره ؟؟؟
    و سوال اخر اینکه اموزشی 2 ماه تمامه یا 45 روز ؟؟؟؟
    سپاس

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدي تهران چه عذاب آوره خدمتش ها.
    بابا اينجا ما خيلي از اين چيزا رو نداريم.
    كل آماده باشي كه خورديم فك كنم 4-5 بار بيشتر نبود.
    با همه ي اون آماده باشا من در مجموع ميشه گفت فقط 10 بار بعد از تايم اداري (ساعت 2) رفتم سر يگان.
    هفته اي حداقل يه بارم مرخصي ساعتي از 12 تا 2 ميگرفتم و ساعت 12 ميرفتم بيرون از يگان.
    پنج شنبه هم كه خودش تا 12 هستش كار.
    مني كه ديپلم هستم ميام خونه بعد از تايم اداري ! فك كنم به شدت كم سابقه باشه اين!
    تازه كادريامونم تقريباً همشون به جز يكي دو نفر كه اونا هم كاره اي نيستن با هم رفيقيم و شوخي صكصي با هم داريم.
    بساط صبحونه تا ساعت 9 پهنه و بعد از اونم بيشتر اوقات بيكاريم و يا خوابيم يا اينكه به نوبت با سربازا جيم ميزنيم ميايم تو خيابون.
    هر وقت هم حوصلمون سر رفت مخ يكي از كادريا (البته يه سرباز راننده هم داريم) كه راننده هستش رو ميزنيم و ميريم اينور اونور.
    كلاً فك كنم اونقدر سختي كه تو آموزشي كشيدم و پام به خاطرش اينجوري شد و عمل كردم تو خدمت برام تلافي شد.
    راستي امروزم رفتم و يه هفته ديگه هم بهم مرخصي داد حاجي.
    4 ماه ديگه مونده به هر زوري باشه تمومش ميكنم.

راستي مرخصي براي ما ماهي 3/5 روز هستش. يعني من كه بايد 15 ماه خدمت كنم تو يگان 52/5 روز مرخصي دارم كه با تشويقي كه سردار داده روي هم رفته 56 روز مرخصي دارم.
    فقط يه اشتباه كه كردم اين بود كه با اين 6 روزي كه اين هفته ميام مرخصي روي هم رفته 22 روز مرخصي استفاده كردم.
    يعني 4 ماه خدمت دارم و 34 روز استحقاقي طلب دارم. نميدونم بتونم و اينكه ميدن همش رو كه برم يا نه!
    34 روز مرخصي + روزهاي تعطيل +‌روزهاي جمعه اگه شاملم بشه فك كنم چيزي حدود دو ماه از اين 4 ماه رو خونه باشم.

بچه خدمتيام چند روز پيش رفتن آموزشي!!
    مهدي چقدر ديگه خدمت داري؟
    پسر تو مطمئنی داری خدمت می کنی؟؟
    واقعا برو خدارو شکر کن....خدمت نیست اینی که داری میگی؟؟ کجا هستی تو؟؟ بگو ماهم انتقالی بگیریم بیایم اونجا!؟!!؟؟
    خوب تهران خدمتش سخته دیگه ناسلامتی پایتخته این مملکت دوست داشتنیه دیگه!!!!!!!!!

من پایه خدمتیم اردی 89 هست.....چون لیسانسه هستم 17 ماه تمام خدمت میکنم
    کسری که نداریم!!!!!
    اضاف مضاف هم که تا الان خدارو شکر چیزی نداشتیم!!!
    با این حساب اگه خدا بخواد تا آخر برج 6 خدمت دارم و اول مهر میرم برای تصویه!!!!
    بهدشم اینکه حدود 20 روز هنوز استحقاق دارم....برنامه ریزی کردم که 10 روزش رو اول ماه رمضان مرخصی بگیرم چون این مدت بازرسها پر میشن و بهترین راه جیم زدن مرخصیه!!
    10 روز باقی مانده هم میزارم برای پایان دوره!!!

6. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام سربازهای عزیز و دوست داشتنی
    دوستان من اول تیر اعزامم ، اموزشی افتادم جهرم ، نیروی انتظامی . تو این 10 روزه باقی مونده میشه به سپاه یا ارتش ، انتقال داده بشم . آخه وضعیت نیرو انتظامی در خوش بینانه ترین حالت هم گویا ملال آوره .
    مسئله بعدی اینه که برای کسر خدمت بعد از آموزشی هم میشه اقدام کرد (مثلا جبهه پدر و ... )
    به واسطه داشتن مدرک لیسانس و دیگه اینکه بعد اموزشی تو شهر خودم خدمت خواهم کرد(بوشهر) ایا ساعات خدمتم مثل ساعت اداریه یا باز هم به شرایط یگان خدمتیم بستگی داره ؟؟؟
    و سوال اخر اینکه اموزشی 2 ماه تمامه یا 45 روز ؟؟؟؟
    سپاس
    نه دیگه نمیشه انتقال داد......
    برای کسر خدمت هروقت میتونی اقدام کنی...بعد آموزشی هم میشه ولی بهت توصیه میکنم هرچه سریعتر بری دنبالش چون دیدم کسایی که برای همین کسری مجبور شده بودن کلی اینور و اونور برن و کلی اذیت شده بودن....آخرش هم کسری نتونستن بگیرن!!

بعد آموزشی شما را توی شهری میندازن که نیرو نیاز داشته باشن......ربطی به مدرکتون نداره!!!

پاسخ بقیه سوالتت هم اینجا بخون با توجه به اینکه نیروی انتظامی هستی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یا سلام دوستان لطفا به دقت به این سوال جواب بدید
    من متولد 12 تیر ماه سال 71 هستم یعنی هنوز 18 سال تمامم نشده. پارسال کنکور دادم قبول نشدم امسال میخوام بدم ولی تا حالا برای سربازی اقدام نکردم تا اینکه امروز یکی از دوستان گفت چون باید تا آخر سال 89 اقدام میکردی و دفترچه پست میکردی دیگه امسال دانشگاه هم قبول شی غیبت خوردی و نمیتونی بری. میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره و اگه من همین حالا دفترچه پست کنم میتونم امسال برم دانشگاه یا نه ؟
    با تشکر فراوان.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یا سلام دوستان لطفا به دقت به این سوال جواب بدید
    من متولد 12 تیر ماه سال 71 هستم یعنی هنوز 18 سال تمامم نشده. پارسال کنکور دادم قبول نشدم امسال میخوام بدم ولی تا حالا برای سربازی اقدام نکردم تا اینکه امروز یکی از دوستان گفت چون باید تا آخر سال 89 اقدام میکردی و دفترچه پست میکردی دیگه امسال دانشگاه هم قبول شی غیبت خوردی و نمیتونی بری. میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره و اگه من همین حالا دفترچه پست کنم میتونم امسال برم دانشگاه یا نه ؟
    با تشکر فراوان.
    مطمئن نیستم ولی احتمال میدم بتونی یه بار دیگه هم شرکت کنی...
    برو از نزدیکترین مرکز پلیس+10 بپرس خیالت راحت میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بعد آموزشی شما را توی شهری میندازن که نیرو نیاز داشته باشن......ربطی به مدرکتون نداره!!!
    دوست عزیز منظور من از لیسانس مدت زمان خدمت در طول شبانه روز بود نه محل خدمت ، که البته بعد از مراجعه به اون پستتون کاملا روشن شدیم

ولی سوال آخری بی جواب موند ...مدت اموزشی 2 ماهه تمامه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوست عزیز منظور من از لیسانس مدت زمان خدمت در طول شبانه روز بود نه محل خدمت ، که البته بعد از مراجعه به اون پستتون کاملا روشن شدیم

ولی سوال آخری بی جواب موند ...مدت اموزشی 2 ماهه تمامه ؟؟؟؟
    مدت آموزشی 2 ماه تمام است..بدون مرخصی!!!
    البته همونطور که گفتم اکثر پادگانها میان دوره و پایان دوره میدن و در ضمن گاها مرخصی آخر هفته میدن....ولی خوب بعضی از پادگانها شدیدا مقرراتی هستن و به هیچ وجه مرخصی نمیدن!!

13. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان میشه یه بار چیزایی که خودشون میدن بنویسید؟
    آیا چیزی میدن که این وسایل یا لباس و پوتینو تو اون بذاریم مثل ساک؟

15. این کاربر از ar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •