مورینیو: رئال مثل فیلی است که خوابیده
![]()
سایت گل- رئال مادرید شنبه شب توانست تا با نتیجه 0-2 از سد ارکولس عبور کند و در جریان این بازی بود که تعدادی از ستاره های کلیدی اش را برای دیدار 4شنبه شب مقابل لیون حفظ گرد.
در پایان این مسابقه ژوزه مورینیو به خبرنگاران گفت:« از عملکرد مشترک بنزما و آدبایور واقعا راضی هستم.آنها فرم و ساختار متفاوتی به تیم داده است و فلسفه دیگری درغیاب کریس رقم زده اند. تیم ما تیم متفاوتی است که از نظر گروهی خیلی خوب کار می کند. بنزما گلهای خیلی خوبی به ثمر می رساند و آدبایور به شدت برای تیم تلاش می کند.»
آقای خاص ادامه داد:« از بازی تیمم پس از نیمه اولی که چندان از آن رضایت نداشتم، راضی بودم. بازیهای پیش و پس از یک بازی سرنوشت ساز، بازیهای سخت و پیچیده ای خواهند بود. تمرکزت کمتر است و از مصدومیت بازیکنان می ترسی. من در بین دو نیمه با بازیکنان صحبت کردم و اوضاع بهتر شد. این بازی برای بردی پرگل نبود و ما با آرامش به پیروزی رسیدیم.»
مورینیو اولین کسی بود که از هواداران حاضر در برنابئو درخواست کرد تا در روز چهارشنبه در صدد حمایت از تیم بربیایند:« بحث این است که آیا با یازده بازیکن بازی می کنیم یا با 12 نفر.با حضور هواداران در برنابئو کار آسان تر می شود. آنها باید تصمیم بگیرند که چه کسانی بازی کنند.اگر می خواهند که ما بیش از پیش قوی تر شویم، باید به حمایت ما بیایند.روشن است که من در تمام تیمهای دنیا کار نکرده ام ولی در تیمهای بزرگ ایتالیا، انگلیس و پرتغال بوده ام. رئال مادرید بزرگترین تیم دنیاست ولی درحال حاضر درخواب است؛ مثل فیلی که خوابیده و قدرت او زمانی مشخص می شود که از خواب بیدار می شود.»
آقای خاص در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که صحبتهای پرس راشنیده است ؛ صحبتهایی که طی آن پرس عملا به حمایت از مربی پرتغالی تیمش پرداخته. مورینیو در این رابطه گفت:« سخنرانی پادشاه فلورنتینو می تواند برای آینده مهم باشد. باید این صحبتهارا بخوانم و گوش کنم؛چون وقتی در اردوی تیم بودم این حرفها را با تمرکز گوش نکردم. در روز بازی نمی خواهم روزنامه یا وب سایتی بخواهم.به من گفتند که بعد از فیلم «سخنرانی پادشاه»، ما هم یک پادشاه به نام فلورنتینو داریم.اگر این مسیری است که برایم توضیح داده اید، می تواند برای آینده رئال مهم باشد.»
مورینیو ادامه داد:« یک تیم بزرگ به یک مربی بزرگ نیاز دارد. ولی مربیان بزرگ،وقتی بزرگند که تیم بزرگی پشتشان باشد. حمایت رئیس باشگاه، به عنوان بزرگترین مسئول باشگاه از تو، همیشه برای من امری مهم و مقدس است. کسی که این حس را نداشته باشد، فرزند خلفی نیست .»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید