سلام دوستان من میخوام موبایلی بگیرم که cpu قدرتمندی داشته باشه(لگ نداشته باشه) صفحش حدود 4.5 اینچ باشه دوربین و رزولوشن برام مهم نیست محدوده ی قیمتم تا 1.5 میلیون هست شما چه پیشنهادی میکنید؟
سلام دوستان من میخوام موبایلی بگیرم که cpu قدرتمندی داشته باشه(لگ نداشته باشه) صفحش حدود 4.5 اینچ باشه دوربین و رزولوشن برام مهم نیست محدوده ی قیمتم تا 1.5 میلیون هست شما چه پیشنهادی میکنید؟
عزیزم دیگه تو کیفیت ساخت HTC نسبت به سونی و سامسونگ که شکی نیست!![]()
Google LG Nexus 4نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰
LG Optimus G E975نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG Nexus 4
Samsung Galaxy S III
HTC One X Plus
one x plus
Sony Xperia ZLنوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با نظر این دوستمون موافقم.
شخصا با گوشیای سامسونگ، سونی، ال جی و اچ تی سی کار کردم.
از نظر کیفیت ساخت گوشیای اچ تی سی به طرز محسوسی کیفیت بهتری داشتن و موقعی که گوشیو دست میگرفتی، حس بهتری داشتن.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
Galaxy S lllنوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nexus 4
Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
دوستان ممنونم به خاطر کمکی که کردید.
به نظرم htc one plus از همه بهتره و قیمتش یکم گرونتر هست....
یه چیزی که هست من تا حالا تجربه ی htc نداشتم میخواستم بدونم گارانتی اصلی htc چی هست و شما پیشنهاد میکنید از کجا بگیرم؟
گارنتی آرین ماله اچ تی سیهنوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)