تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 277 از 515 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام ... میخوام نظر همرو نسبت به این روشهای خوندن رو بدونم

من ریاضیم ...

1- در هر روز 5 درس رو مطالعه کنیم ... 2 درس عمومی و 3 تخصصی که 3 درس تخصصی ثابت هست هرروز .. ولی درسهای عمومی رو یک درمیان ... یعنی مثلا شنبه ادبیات و زبان و یکشنبه معارف و عربی و باز دوباره دوشنبه ادبیات و زبان و ...

2- اینکه هر روز 1 درس بخونیم ... مثلا شنبه سرتاسر (7 ساعت) ادبیات . یکشنبه مثلا فزیک دوشنبه شیمی و....

ممنون میشم همه نظرشون رو بگن تا حداقل امسال دانشگاه مورد علاقمو بتونم بیارم و مثل پارسال آزادی نشم

سلام . من خودم وقتی کنکور دادم . از روش اول استفاده کردم . البته من هیچ وقت تو یه روز زبان انگلیسی رو با عربی نخوندم چون خسته کننده بود . اگه بتونی هر روز شیمی و فیزیک و ریاضی رو بخونی خیلی عالیه اما یه چیزی سعی کن هر روز وقتی میخوای ریاضی بخونی 1 کتاب رو بخونی مثلا نشین 3 هفته دیفرانسیل نخون . یه روز دیف بخون یه روز هندسه یه روز جبر .
    موفق باشی

2. 3 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ... میخوام نظر همرو نسبت به این روشهای خوندن رو بدونم

من ریاضیم ...

1- در هر روز 5 درس رو مطالعه کنیم ... 2 درس عمومی و 3 تخصصی که 3 درس تخصصی ثابت هست هرروز .. ولی درسهای عمومی رو یک درمیان ... یعنی مثلا شنبه ادبیات و زبان و یکشنبه معارف و عربی و باز دوباره دوشنبه ادبیات و زبان و ...

2- اینکه هر روز 1 درس بخونیم ... مثلا شنبه سرتاسر (7 ساعت) ادبیات . یکشنبه مثلا فزیک دوشنبه شیمی و....

ممنون میشم همه نظرشون رو بگن تا حداقل امسال دانشگاه مورد علاقمو بتونم بیارم و مثل پارسال آزادی نشم
    سلام 200 % روش اول هم بازده ان بیشتره و هم باعث میشه فراموش کردن مطالب به حداقل برسه روش دوم راسه شبه امتحانه

4. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام یه مشکلی دارم هر کی هر چی به ذهنش برسه بگه لطفا

مشکلم تو تست زدنه
    راستش دو-سه روز پیش قصد کردم که تستای درس فیزیک پیش و پایه رو قسمت قسمت کنم تا راحت تر بزنم.
    چون کتاب تست من گاجه و ستاره داره(واسه 3 سال پیش) سوالای غیر تکراری رو ستاره دار کرده(حدود دو سوم تستاش)از بین ستاره دارا
    حدود 30 تست- 30تست جدا کردم و میزنمش (هر روز 1 قسمت از پیش و 1 قسمت از پایه)
    مشکلم اینجاست که جواب تستا رو بعد از حل کردن هر یه دونه نگاه کنم یا اینکه بعد از حل کردن هر 30 تست؟؟؟؟؟
    بعدشم خیلی طول میکشه که بزنمشون(واسه 30 تا تقریبا یک و نیم ساعت)
    روش اول که زمان بره و روش دومم که باعث میشه جوابای درستمو از پاسخ تشریحی نگاه نکنم.
    اگه بخوام هر دو رو عملی کنم هم که بید کل روزم رو واسه تستای 2 درس بزارم.
    خواهش میکنم کمکم کنید.
    ممنون

راستی بااین عدسی ها چکار کنم ماشالله خیلی چپندر قیچیه
    ممنون
    Last edited by spider_man5225; 10-02-2011 at 13:52.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکلم تو تست زدنه
    راستش دو-سه روز پیش قصد کردم که تستای درسا رو قسمت قسمت کنم تا راحت تر بزنم.
    چون کتاب تست من گاجه و ستاره داره(واسه 3 سال پیش) سوالای غیر تکراری رو ستاره دار کرده(حدود دو سوم تستاش)از بین ستاره دارا
    مشکلم اینجاست که جواب تستا رو بعد از حل کردن هر یه دونه نگاه کنم یا اینکه بعد از حل کردن هر 30 تست؟؟؟؟؟
    روش اول که زمان بره و روش دومم که باعث میشه جوابای درستمو از پاسخ تشریحی نگاه نکنم.
    خواهش میکنم کمکم کنید.
    ممنون

ممنون
    البته تعیین نکردین برای چه درسی ولی خب باید درمورد ریاضی و فیزیک باشه
    یه نکته اینه که حتما لازم نیست برای یه درس چندهزار تست بزنید پس نگران نباشید که با این وضعیت ممکنه تعداد کمی تست بزنید
    این روش که از هر مبحث یه سری تستا رو انتخاب کردی کار خوبیه حتما که نباید تمام تستهای یه کتاب رو زد در مورد اینکه جوابها رو چه طور نگاه کنی بهتر یک بار تمام تستا رو بزنی و بعد جواب هاشو نگاه کنی انسجام کاریت بیشتر میشه ضمنا دلیل نداره جوابای درستت رو نگاه نکنی یه نگاه گذرا به جواب تشریحی بنداز و ببین نکته ای داشته که مثلا باعث کوتاه تر شدن راه حل بشه و چیزای دیگه

در کل به نظر من اگه بتونی طوری برنامه بریزی که بتونی به تمام مباحث مورد نظرت برسی این مشکل زمانی که گفتی زیاد مهم نیست به هر حال هرکس شیوه ای برای درس خوندن داره ولی اگر در زمان آزمون دادن هم کمبود وقت داری اونجاست که مشکلت جدی میشه

اگه مشکلت رو درباره عدسی ها بیشتر توضیح بدی شاید بتونم راهنماییت کنم

7. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

در کل به نظر من اگه بتونی طوری برنامه بریزی که بتونی به تمام مباحث مورد نظرت برسی این مشکل زمانی که گفتی زیاد مهم نیست به هر حال هرکس شیوه ای برای درس خوندن داره ولی اگر در زمان آزمون دادن هم کمبود وقت داری اونجاست که مشکلت جدی میشه
    راستش وقتی یکی یکی بزنم احساس میکنم که خوب اون مبحث رو یاد گرفتم ولی وقتی همه رو با هم میزنم زیاد احساس تسلط نمیکم

راستش آره تو آزمونا هم خیلی وقت کم میارم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستش وقتی یکی یکی بزنم احساس میکنم که خوب اون مبحث رو یاد گرفتم ولی وقتی همه رو با هم میزنم زیاد احساس تسلط نمیکم

راستش آره تو آزمونا هم خیلی وقت کم میارم
    خب احتمالا این احساس، احساس اشتباهیه چون شما یکی یکی جوابا رو نگاه میکنی و فکر میکنی یاد گرفتی بهترین زمان سنجش آموخته ها آزمونای آزمایشه اگه اونجا هم نتیجه مطلوبی بگیری اونوقته که می تونی بگی مبحث رو خوب یاد گرفتی
    پیشنهاد من همونه که 30-40 تا تست رو زنی و بعد جواباش رو نگاه کنی ضمنا اگه مثلا تو این تعداد تست نتونی به 15-20 تست یا بیشتر ( با فرض اینکه تست ها متنوع باشه آسون متوسط و سخت) جواب بدی این به این معنیه که هنوز درس رو یاد نگرفتی و باید به جزوه و کتاب و تمرینات کتاب مراجعه کنی و موقع تست زدن هم از تستای آسون شروع کنی که دستت روون بشه

در مورد کمبود وقت یکی از روش ها تکنیک ضربدر منفی هست که تو پست زیر توضیح دادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

مشکلم تو تست زدنه
    راستش دو-سه روز پیش قصد کردم که تستای درس فیزیک پیش و پایه رو قسمت قسمت کنم تا راحت تر بزنم.
    خواهش میکنم کمکم کنید.
    ممنون

ممنون
    سلام هم استاني عزيز (گلستان)
    منم تست ها رو در25 تست در 35 دقيقه حل ميكنم مثلا بحث سقوط آزاد 1تست مفاهيم اوليه سقوط آزاد و......از وقتي از هر مبحث از 25 تست حداقل 5 تست مفهوم بقيه فرموله -
    حالا اول مفهوم ها راميزني بعد سوالات فرمولي كه 3 جوراند -ساده-متوسط-خيلي سخت
    كه خيلي سخت حدود20% سوالات يعني 80%متوسط به پايينه
    مثل كنكور امسال كه يك دانش آموز آماده 60 درصد سوالات ميزد. خب امسال سخت بود....
    بعد حل 25 تست اوناي كه جواب درست دادي ولش -غلط رو با خودكار قرمز ضرب ميزني بعد دوباره از پاسخنامه حل مكني.
    به صورت تست توجه كن مثلا در سقوط آزاد ميگه وقتي سرعت جسم 15 متر بر ثانيه در چند متري مبدا /نقط پرتابه/اوجه/زمينه و....... و از تكنيك ضرب منفي كه دوستان اشاره كرددند.

عدسي ها

1تست شكست نور
    1تست عدس ها

توان عدسي پاي ثابت سوال كنكور بوده سعي كن
    تصوير حقيقي در عدسي واگرا
    ****************** همگرا
    جابجاي جسم وتصويرش در عدسي ها
    طرز تشكيل تصوير در ميكروسكپ
    **************** تلسكوپ نجومي
    سعي كن با آينه ها مقايسه كنييييييييييييييييييييي
    سعي كن بدون نوشتن فرمول حل كنييييييييييييييييي-
    سعي كن ذهني حل كنييييييييييييييييييييييي ي- بعضي از اعداد معروف اند مثل كوژ f=20 d=5
    دوكاو f=25 d=-4
    اگه مشكلت حل نشد بگو!

12. 2 کاربر از mannan sen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

از همه ممنون بابت جوابا ... به قول یکی از دوستان : ما را خاک نمودید!

حالا که بحث تست شد ، من وقتی تست میزنم اگه 2 - 3 تا تست رو نتونم یزنم مثلا از 30 تا ... احساس میکنم چیزی یاد نگرفتم از اون بحث ... وگرنه باید همه رو میزدم ...

طرز فکر درستیه؟
    Last edited by babak_gww; 10-02-2011 at 15:33.

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

*از دوستان كنكوري سال قبل* براي 100 شيمي چه چوري بخونم
    قلمچي رو80 ميزنم - كنكور89 هم 65 زدم پيش 2 رو نخونده بودم (تابستان) يعني 8 تست
    كمكم كنيدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد !

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

بحث زبان فارسي 8 تست ادبيات -
    كتاب نشر الگو كافيه - ايات گاچ جه جوريه؟

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از همه ممنون بابت جوابا ... به قول یکی از دوستان : ما را خاک نمودید!

حالا که بحث تست شد ، من وقتی تست میزنم اگه 2 - 3 تا تست رو نتونم یزنم مثلا از 30 تا ... احساس میکنم چیزی یاد نگرفتم از اون بحث ... وگرنه باید همه رو میزدم ...

طرز فکر درستیه؟
    فکر نمی کنم درست باشه ....
    به نظر من درصد 100 مال دانش آموز قوی و باتلاش وبا استعداد و.... و خوش شانس هست
    خیلی سخت میشه تصور کرد به همه تستای یک مبحث یا یک درس و یا اصلا یه سری تست همین طوری درست جواب داد وقتی از 30 تا تست به 2-3 تا نمی تونی جواب بدی خب معلومه که توانایی ات در حد 90% هست که با توجه به شرایط فعلی کنکور فوق العاده عالیه

16. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •