تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 311 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام به دوستان ..
    یه سوال دارم ..
    کسی می دونه چجوری می شه این بازی رو سه نفره بازی کرد؟با سه تا دسته .

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به دوستان ..
    یه سوال دارم ..
    کسی می دونه چجوری می شه این بازی رو سه نفره بازی کرد؟با سه تا دسته .
    سه تا دسته رو به کنسول وصل می کنی ... بعد تو قسمت Select Sides هر دسته رو به سمت یک تیم می بری ... بعدش بازی می کنی ..

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    دوستان من یادتون میاد؟ منی که میگفتم فیفا چی داره که این همه واسش سرو دست میشکونین؟! بهترین فوتبالی که تا به حال تو عمرم بازی کردم همین فیفا11 هست! اصلا قابل مقایسه نیست با ساکر و از دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن..به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)

فقط چند نکته هست که ازار میده : یکی موقع تعویض کردن که یه نفر دیگه رو نشون میده... یا تصویر هی بریده میشه( موقع تغییر دوربین مثلا موقعی که داور کارت میده) یکی دیگه گرافیک بازی که باید بیشتر کار بشه روی بازیکنا و بعضی از چیزها ( بازیکنا همشون کول دارن اندازه رونی کلمن!) این یکیم بگم دیگه چیزی نمیمونه: اگه دوربین رو هم طوری درست کنن که به فوتبال واقعی نزدیکتر بشه دیگه هیچ اشکالی نداره........ در پایان اینها باعث نمیشن تا حتی 15 % لذت بازی از بین بره....

خدا کنه ساله بعد فیفا از اینی که هست خیلی بهتر بشه که دیگه طرفداراش منفجر میشن..!

4. 4 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    دوستان من یادتون میاد؟ منی که میگفتم فیفا چی داره که این همه واسش سرو دست میشکونین؟! بهترین فوتبالی که تا به حال تو عمرم بازی کردم همین فیفا11 هست! اصلا قابل مقایسه نیست با ساکر و از دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن..به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)
    خـوبـه شـما قبـول کـردی و بـازی رو امـتحان کـردی و خـوشـت اومــد و تفـاوت هـا رو دیـدی؛ مـن تـو دانشـگامـون هر چـی سعـی کردم با دلیـل و منطـق حالـیهِ مـلـت کنم که Fifa فرســنگ ها از Pes بهـتره نشــد!

6. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خـوبـه شـما قبـول کـردی و بـازی رو امـتحان کـردی و خـوشـت اومــد و تفـاوت هـا رو دیـدی؛ مـن تـو دانشـگامـون هر چـی سعـی کردم با دلیـل و منطـق حالـیهِ مـلـت کنم که Fifa فرســنگ ها از Pes بهـتره نشــد!
    منطق ؟!!!

من دوتا از دوستامو بردم کلوپ با X360 نشستیم FIFA 11 بازی کردیم
    آخرش هم همشون میگفتم PES بهتره.خیلی عجیب بود..
    ===============================

ببخشید یه سوال هم داشتم
    کسی به حرکات Fake Drag Back و Stop And Go تسلط داره مارو راهنمایی کنه ؟

ممنون

8. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

. HORROR
    به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)
    خوشحالم كه خوشت اومد ...

در مورد قسمت بولد شده هم بگم ديگه الان مريض فيفا شدي :دي ... منم اين همه گيم دارم فقط فيفا بازي ميكنم

عزيز جان با 2 ساعت تو كلوپ بازي كردن كه كسي متوجه نميشه تفاوت رو ... شما 3 روز فقط طول ميكشه شرايط اون گيم قبلي رو فراموش كني و تازه يه چيزايي از فيفا رو ياد بگيري ...

از همين دوستمون HORROR بپرسيد ببينيد چقدر طول كشيده تا به اون لحظه ي لذت بردن برسه ...

تازه اينها همه يه طرف وقتي رو حالت دستي بازي ميكني اصلا همين فيفا تبديل ميشه به نهايت بازي !! اين حالت دستي رو همه چيز تاثير داره ...

مثلا باشگاه ازت مي خواد جزو 2 تا تيم بالاي جدول بشي اما شما پنچم ميشي ولي نگهتون ميدارن ... چون ديدن خوب كار كرديد با توجه به مهره هاتون ... ولي مثلا فصل آينده اون بودجه ي نقل و انتقالتون رو كم ميكنن ... شايد حتي نصف كنند ...
    رو حالت دستي و تو كرير موفقيت بيشتر = بودجه ي بيشتر ...

10. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

ما هم با تمرین بسیار حالت دستی را در فیفا 11 فرا گرفتیم و بزودی کری یر مود رو شروع می کنیم.
    در آخرین بازی تونستم در یک بازی دوستانه روی لجندری آرسنال رو 3 بر 0 با تاتنهام شکست بدم.در صد پاسهای صحیح 85%.البته شوت رو روی semi میذارم.
    در حالت دستی درصد بیشر گلها رو از طریق سانتر و ضربات سر بدست میارم.چون توی عمق نمیشه به اون صورت مانور داد.
    مطمئنم توی کری یر مود داستان فرق میکنه و بازیها خیلی سخت تر از این میشن.

حسین شما بیشترین درصد پاسهای صحیحتون در یک بازی چقدر بوده؟
    ^
    روستر رو هم آپدیت کردم.جالبه تمام نقل و انتقالات + شماره صحیح پیراهن ها + فورمیشن جدید تیمها مثلا آرسنال با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنه و یورو و کوشیلنی مدافعان وسط هستن ویلشر هم توی ترکیب ثابته+ ریتینگ بعضی از بازیکنا هم تغییر کرده.

12. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستان توی این اپدیت جدیده چهره ی جدید هم اضافه شده یا نه ؟

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان توی این اپدیت جدیده چهره ی جدید هم اضافه شده یا نه ؟
    خیر هر چی بازیکن اضافه شده بدون مینی فیس هستند.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام

فقط چند نکته هست که ازار میده : یکی موقع تعویض کردن که یه نفر دیگه رو نشون میده... یا تصویر هی بریده میشه( موقع تغییر دوربین مثلا موقعی که داور کارت میده) یکی دیگه گرافیک بازی که باید بیشتر کار بشه روی بازیکنا و بعضی از چیزها ( بازیکنا همشون کول دارن اندازه رونی کلمن!) این یکیم بگم دیگه چیزی نمیمونه: اگه دوربین رو هم طوری درست کنن که به فوتبال واقعی نزدیکتر بشه دیگه هیچ اشکالی نداره........ در پایان اینها باعث نمیشن تا حتی 15 % لذت بازی از بین بره....

خدا کنه ساله بعد فیفا از اینی که هست خیلی بهتر بشه که دیگه طرفداراش منفجر میشن..!

منطق ؟!!!

===============================

ببخشید یه سوال هم داشتم
    کسی به حرکات Fake Drag Back و Stop And Go تسلط داره مارو راهنمایی کنه ؟

ممنون

بابا باز خوبه دوستای شما تنها با یکبار بازی کردن بازی قانع نشدن , نمیدونید بعضی از این گیمرای تالار گفتگوی تخصصی و رسمی فیفا چقدر حال و هف شنبن , من توی یکی از پستها نوشتم که فیفا تقریبا یک بازی شبیه سازه و pes بیشتر آرکید و فانه تا شبیه ساز اینو که نوشتم وای مثل مور و ملخ ریختن سرم که این چه حرفیه تو زدی استغفار کن یکی میگفت این پستی که من دادم خنده دار ترین پستیه که توی این چند سال اخیر خونده یکی میگفت دقیقا داری برعکس میگی و در واقع این فیفاست که آرکیده و pes یک بازی شبیه سازه . حالا مگه میشه اینارو قانع کرد عملا کچلم کردن .
    قرار شده چون بحث خیلی مفصله کم کم و به مرور زمان ابعاد مختلف این دو بازیو بررسی کنیم تا نهایتا ببینیم این فیفاست که آرکید و فانه یا pes . نامردا تنها گیرم آوردن اونم کجا توی تالار تخصصی فیفا که هزاران نفر فیفا باز عضوشن .

ما هم با تمرین بسیار حالت دستی را در فیفا 11 فرا گرفتیم و بزودی کری یر مود رو شروع می کنیم.
    در آخرین بازی تونستم در یک بازی دوستانه روی لجندری آرسنال رو 3 بر 0 با تاتنهام شکست بدم.در صد پاسهای صحیح 85%.البته شوت رو روی semi میذارم.
    در حالت دستی درصد بیشر گلها رو از طریق سانتر و ضربات سر بدست میارم.چون توی عمق نمیشه به اون صورت مانور داد.
    مطمئنم توی کری یر مود داستان فرق میکنه و بازیها خیلی سخت تر از این میشن.

حسین شما بیشترین درصد پاسهای صحیحتون در یک بازی چقدر بوده؟
    ^
    روستر رو هم آپدیت کردم.جالبه تمام نقل و انتقالات + شماره صحیح پیراهن ها + فورمیشن جدید تیمها مثلا آرسنال با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنه و یورو و کوشیلنی مدافعان وسط هستن ویلشر هم توی ترکیب ثابته+ ریتینگ بعضی از بازیکنا هم تغییر کرده.
    امین جان من کلا از دکمه های پرسینگ برای توپ گیری استفاده نمیکنم وگرنه این امکانو دارم که بتونم بازیهای بیشتریو ببرم . یک قرار با خودم گذاشتم که از دکمه های پرس یک و دو نفره مطلقا استفاده نکنم . البته در عوض من شوتو در حالت کمکی قرار دادم .
    واقعا عالیه که توی یک زمان کوتاه تونستی به این حد از مهارت برسی که درصد پاسهای درستت به 85 درصد برسه هرچند که توی کری یر مود همونطوریکه خودت گفتی قضیه یک کم فرق میکنه .
    من معمولا حدود 72-73 درصد پاسام درسته البته چون شروع مجددام با دروازه بان بصورت کوتاه نیست و با شوت دروازه بان بازیو شروع میکنم درصد دقت پاسها یکی دو درصد کمتر میشه . در واقع اگه شروع مجددها رو هم پاس کوتاه بدم بطور میانگین درصد پاسهای درستم به حدود 75 درصد میرسه . رکورد درصد پاسهای درستم هم 81 درصده که دوبار این رکوردو بجا گذاشتم و کمترین مقدار هم 64 درصد بوده .
    من الان اواخر فصل دوم هستم و با تیم سویا بین رتبه های پنجم تا هفتم توی جدول بالا و پایین میرم . توی جام حذفی تا نیمه نهایی رفتم که اونجا رئال با خاک یکسانم کرد نتیجشو نمیگم :43:.
    توی لیگ اروپا هم تا یک شونزدهم بالا اومدم الان خوردم به من سیتی . بازی بسیار مشکلیه بعید میدونم بتونم از پس این تیم بر بیام برام دعا کنید .
    Last edited by 4039; 11-03-2011 at 19:59.

17. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •