تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 674 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هیچ کس حرف درست حسابی نمیزنه فقط میگه خوب بود بد بود.
    یه کلمه بگین بازی اومده؟
    اگه اومده چطوریه؟
    کامله؟
    آدم دیوونه میشه به خدا!!
    یه کلمه پست میدن Pes 2011 خداست!
    -----------
    درضمن دوستان اگه دقت کنین همه رفتن بازی کنن. این تاپیک و اون تاپیک خالیه. پرنده پر نمیزنه!!!
    منم مثل شما همین تایپیک رو خوندم و این اطلاعات رو از دوستان گرفتم
    بازی به هر زبای بگی اومده جز اینگلیسی
    نسخه انگلیسی منتشر شد اما کنامی ازینکار منصرف شد( اینطور که گفته شده نسخه اینگلیسی مشکل داشته) افرادی که درحال دانلود بودن دانلودشون نصفه مونده و فایل گزارش رو از دانلود نیمه کاره استخراج کردن میچسبونن به نسخه های المانی و...
    این مطلب چند جا گفته شده حالا یا شایعه یا درست اینجوری شده که یه عده با جایگزین کردن فایلها یه نسخه بازی واسه خودشون به اینگلیسی ساختن و زود تر از سایت کنامی منتشر کردن برای همین هر جا میرید مثل همین دانلود ها تاکید میکنن که این نسخه اینگلیسیه یه وضعییتی شده بیا و ببین

2. 2 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به نظر من كه از نسخه 2010 بهتر شده....نحوه پاس دادن و حركت هاي پا به توپ طبيعي تر شده....ولي هنوز باگ هايي داره كه در حين بازي كردن متوجه ميشي...رو افسايد گيري ها زياد سخت گيري كردن.....قسمت بيكام لجند پيشرفت خوبي داشتن و جذاب تر شده...تو قسمت مستر هم نسبت به قبلي بهتره....اما تو قسمت گيم پلن بازي كه بايد تيم رو به زمين بفرستي به نظر من چيزهاي تزييني اضافه كردن...مثلا ميتوني مشخص كني تو تك تك دقايق بازي تيمت چه تاكتيك هايي رو استفاده كنه...مثلا از دقيقه 1 تا 30 سانتر بلند و 30 تا 45 حمله....و همينطور براي نيمه دوم هم همين....كه به نظر من زياد كاربردي نيست و اگه جاي اين ها رو صحنه هاي بازيكن ها بعد خطا يا كارت زرد و يا اعتراض موقع تعويض كار ميكردن بازي جذاب تر ميشد...منوي قشنگي داره و گرافيك و چهره بازيكن ها هم طبيعي تره....زمين ها همون زمين هاي نسخه 2010 هستن اما يه سري زمين اضافه شده و نكته جالب كه باعث ميشه اين تكراري بودن زمين به چشم نياد تغيير دادن زاويه دوربين نمايش بازي هست كه شبيه فيفا شده....در مورد داوري هم بايد بگم كه هنوز هند رو نياوردن . رو درگيري هاي بدني زود سوت ميزنه و خطا ميگيره كه يه كم اذست ميكنه....ولي داوريش از نسخه 10 خيلي سرتر هست و از اين نظر خيالتون راحت باشه....و اين بود تحليل من از اين بازي

4. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اينارو يادم رفت بگم....كرنر هاش بهتر شده و به واقعيت نزديك تر هستند و وقتي با يك بازيكن تكنيكي مثل مس يا رونالدو يا ناني ميخواي تو عرض حركت كني به راحتي بهت اجازه حركت نميدن و اجازه شوت زدن هم نميدن و بايد خيلي حرفه اي كار كنيد كه از رو حركات تو عرض به گل برسيد...مثل قبل همه شوت ها به چهار چوب نميره...يعني خيلي كم به سمت چهارچوب ميره...من كه 2روز هست كه اين بازي رو بازي ميكنم تو يك بازي نتونستم بيشتر از 2گل بزنم...موقع ضد حمله تو 10 اگه يادتون بياد 2مدافع وسط به سمت شما نميومدن و فقط به سنت عقب ميدويدن تا وقتي به قوس محوطه جريمه ميرسيدي ميومدن رو پات ولي تو11 اينطوري نيس...همون اول ضد حمله سعي ميكنن كه توپ رو ازت بگيرن و مدافع بعدي سريع مهاجم ديگه رو ميگيره و فضاي خالي رو پر ميكنه كه اين نياز به خلاقيت گيمر داره كه بتونه موقعيت خلق كنه....اما يه چيز ديگه كه من رو خيلي اذيت ميكنه اينه كه وقتي مثلا اسكولز يا ژاوي وسط زمين صاحب توپ هستند مهاجم هايي مثل روني و مسي يا ويا كه همه از فرارهاي تو عمق اينها به وجد ميان به جاي فرار تو عمق به سمت اين بازيكن ها ميان و رو بازي مستقيم و پاس هاي تو عمق هوايي مهاجم ها ضعيف هستند و هر چقدر ساپورت رنج رو هم كم كنيد تاثيري نداره....اينه كه از پاس هاي قطري وسط زمين كمتر ميتونيد نتيجه بگيريد...اگه بازم نكته اي يادم تومد ميگم خدمتتون....يا علي

6. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من كه از نسخه 2010 بهتر شده....نحوه پاس دادن و حركت هاي پا به توپ طبيعي تر شده....ولي هنوز باگ هايي داره كه در حين بازي كردن متوجه ميشي...رو افسايد گيري ها زياد سخت گيري كردن.....قسمت بيكام لجند پيشرفت خوبي داشتن و جذاب تر شده...تو قسمت مستر هم نسبت به قبلي بهتره....اما تو قسمت گيم پلن بازي كه بايد تيم رو به زمين بفرستي به نظر من چيزهاي تزييني اضافه كردن...مثلا ميتوني مشخص كني تو تك تك دقايق بازي تيمت چه تاكتيك هايي رو استفاده كنه...مثلا از دقيقه 1 تا 30 سانتر بلند و 30 تا 45 حمله....و همينطور براي نيمه دوم هم همين....كه به نظر من زياد كاربردي نيست و اگه جاي اين ها رو صحنه هاي بازيكن ها بعد خطا يا كارت زرد و يا اعتراض موقع تعويض كار ميكردن بازي جذاب تر ميشد...منوي قشنگي داره و گرافيك و چهره بازيكن ها هم طبيعي تره....زمين ها همون زمين هاي نسخه 2010 هستن اما يه سري زمين اضافه شده و نكته جالب كه باعث ميشه اين تكراري بودن زمين به چشم نياد تغيير دادن زاويه دوربين نمايش بازي هست كه شبيه فيفا شده....در مورد داوري هم بايد بگم كه هنوز هند رو نياوردن . رو درگيري هاي بدني زود سوت ميزنه و خطا ميگيره كه يه كم اذست ميكنه....ولي داوريش از نسخه 10 خيلي سرتر هست و از اين نظر خيالتون راحت باشه....و اين بود تحليل من از اين بازي
    شما اصل بازی رو گرفتی ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بله..........

9. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

صلوات...

پس بالاخره یکی بازی رو کامل انجام داده . آقا یه تبریک جانانه خدمت شما عرض می کنم

امیدوارم دیگران رو بی بهره نزارید

11. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

انگلیسیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من امروز با دوستم رفتم پاساژ صدف بازی برای XBOX با زبان انگلیسی و کامل اومده بود

که دوستم خرید الان رفته خونه امتحانش کنه اگه فهمیدم واقعا کامل هست خبرش رو بهتون میدم.

دوستان زبان بازی ایتالیایی بودو احتمالا هم دستکاری شده.

در یک کلام انداخته

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من يكي از دوستانم لوازم كامپيوتري داره يه نسخه اورد اول خودش نصب كرد بعد هم من....بله...انگليسي هست

15. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان نمیشه این بازی رو یکی مثل PES2010 که 20 مگ شده بود کم حجم کنه

که ما هم استفاده کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •