وحید خودت که خوب میدونی شوخی میکنم .
وحید گلها رو به ترتیب کیا زدن ؟ چطوری گل زدی ؟
.
.
.
بچه ها یه کم در مورد بازیتون توضیح بدین آخه این چه وضعشه فقط نتیجه رو میزارین ! بقیه رو نمیدونم اما خوندن جزئیات بازی برای من خیلی جالبه .
وحید خودت که خوب میدونی شوخی میکنم .
.
.
.
بچه ها یه کم در مورد بازیتون توضیح بدین آخه این چه وضعشه فقط نتیجه رو میزارین ! بقیه رو نمیدونم اما خوندن جزئیات بازی برای من خیلی جالبه .
Last edited by 4039; 06-03-2010 at 17:42.
حسین کاش زودتر میگفتی آخه من حافظه خوبی ندارموحید خودت که خوب میدونی شوخی میکنم .
هر جفت گلهای منو لمپارد زد. این لمپارد برای خودش واقعا یه تیمه. فکر کنم اوایل بازی بودش که یه گل زدم که لمپارد ریباندو گل کرد. بعدش با اخراج بازیکنم تیمم بهم ریخت و همون نیمه اول دو تا گل خوردم. آخرای نیمه اول هم با پاسی خوبی که آگئرو از گوشه سمت چپ داد لمپارد توپو در محطه جریمه گل کرد.
کلا تیم خیلی خوبی دارم با اینکه تعداد بازیکنانم کم هستش ولی چون چلسی رو خیلی خوب می شناسم و زیاد باهاش بازی کردم مشکلی نیستش. از الان مواظب باشید چون تیم من خطرناک هستش![]()
Last edited by vahidgame; 06-03-2010 at 17:53.
من هم بازي هام رو انجام دادم و از اونها لذت بردم
حالا هم ميرم آبنبات چوبيم رو بخورم ...
بازي با وردربرمن رو حقم بود باخت و زياد خوب بازي نكردم
بازي با ---- رو بد شانسي آوردم و ميتونستم ببرم ولي حيف شد ...
گل هاي منو
يكي تورس زد و اون يكي رو جرارد با شوت از راه دور
بازي با من سيتي هم خوب بازي كردم ولي باختم
آما رو نگاه كنين ميبينين كه حقم باخت نبوده ولي به هر حال لذت بردم
![]()
عیب نداره شهاب جان من هفته پنجم یک چند واحد به قدرت تیمت اضافه میکنم انصاف نیست بقیه بچه ها سن و سالشون خیلی بیشتر از تو هستش .
حالا چرا سیو بازیو نذاشتی؟
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )بایرن مونیخ 3 -------------------------------------- آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال 0 -------------------------------------- اینتر میلان 2
چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2
لیورپول 0 ------------------------------------------- وردربرمن 2
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید 1 --------------------------------------- آ.اس رم 0
آرسنال 2 ------------------------------------------ میلان 2-------- فرم ترکیب من برای این بازی:
کد:منچستر 1 ----------------------------------------- مارسی 1
http://www.multiupload.com/E8RQ8Y7O8V
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )میلان ----------------------------------------- بایرن مونیخ
یوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
لیون 3 ------------------------------------------- لیورپول 2
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ
مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
چلسی --------------------------------------- یوونتوس
اینتر ------------------------------------------- میلان
من سیتی 3 ------------------------------------ لیورپول 2
بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
رم --------------------------------------------- لیون
گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
رئال ------------------------------------------- والنسیا
شهاب فرم ترکیب تیمت برای تمام بازیها همینه ؟ من اینو توی پست اول گذاشتم تا اگه زمانی نبودی و تیمت مهمان بود بچه ها همین فرم رو برای تیمت لود کنن .
من فرم ترکیب تیمها رو توی پست اول قرار میدم تا در صورتیکه یکی از بچه ها نبود و تیمش بازی داشت حریف که میزبانه همین فرم رو براش لود کنه .
Last edited by 4039; 06-03-2010 at 20:29.
سلام حسین جام من میخوام بازی هفته چهرم رو بازی کنم میتونم الان
سلام
شهاب چند تا بازیشو انجام داده اما فراموش کرده سیو بازیها رو بزاره یه کم صبر کن احتمالا یه سر به سایت میزنه منبراش پیام خصوصی میزارم .
منم هستم !
حسین می بینم که صفحه اول تاپیکو ویرایش کردی. توضیحاتت عالی بود.دستت درد نکنه. فکر کنم با توضیحاتی که دادی تعداد افراد متقاضی برای دوره بعد خیلی زیاد بشه که باید یه فکری کرد چون ممکنه خیلی ها که دوست دارن شرکت کنن از این مسابقات محروم بشن. اگر یه نفر هم در کنار تو بتونه بازیهارو مدیریت کنه فکر کنم بشه دو تا لیگ درست کرد. حالا باید دید چی میشه.
راستی منم آپشن فایلو بهت داده بودم.توی پست اول بذارش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)