تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 500 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی سرعت عملکاش سرعت1.4 هم اینقدر بالا باشه.پس همون 1.4 با 2GIG RAM و بگیرم. رم 2gig هم با 4 اونقدری فرق نداره؟؟؟؟؟400تومنشو بذارم جیبم مطمینا . . . . . .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی میتونی بگی فرقشون تو چی محسوسه؟؟ چون من تا حالا زیر2.5 cpuنداشتم خیلی میترسم یه جاهایی کم بیاره
    خواهش!!
    تصمیم با خودته! با این کارایی که شما گفتی میخوای بکنی ۱.۴ و ۱.۶ فرقی نداره.
    ۴۰۰ تومن رو نذار جیبت، ۱۲۰ تومن ش رو بذار کنار برای ارتقای رم به ۴! البته اگه احساس نیاز میکنی.
    اولا اون cpu هایی رو که قبلا داشتین با کانفیگ اپل مقایسه نکنید، اما باید بگم که فرقش میتونه توی کارایی مثل رندر گیری مشخص بشه، یا خیلی ساده تر وقتی که یه ویدیو رو میذارین واسه کانورت شدن ۱.۶ به اندازه ی 2GHz سریعتر عمل میکنه!

دوست عزیز ،

شما مثل اینکه از قیمت Mac Memory در بازار جهانی ، مخصوصا بازار ایران بی اطلاع ید !!!

اول یک سری به بازار بزنید ، بعد این قدر راحت صحبت کنید!

ماژول های 4GB رم های مک هر ماژول 450,000 تومن فروخته میشند!

استفاده از رم های PC در سیستم های MAC : اول حالت Smart Sleep رو از کار می اندازه ، بعد هم خودش به دیار باقی ...!

پردازنده 1.6 با 1.4 تفاوتی نداره ؟

--> این خنده دار ترین حرفی ه که تا حالا شنیدم!

شما که مک بوک ایر رو برای اتوکد تجویز می کنی ، میدونی اصلا اتو کد ، حداقل سخت افزار مورد نیازش چیه ؟ یا اصلا اتو کد چیه ؟

دوست عزیز ، با طناب ایشون به ته چاه نرید! این مدل به هیچ وجه ، قادر به رندر نیست!

با تشکر ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 17-01-2011 at 00:11.

2. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

دوست عزیز ،

شما مثل اینکه از قیمت Mac Memory در بازار جهانی ، مخصوصا بازار ایران بی اطلاع ید !!!

استفاده از رم های PC در سیستم های MAC : اول حالت Smart Sleep رو از کار می اندازه ، بعد هم خودش به دیار باقی ...!

شما که مک بوک ایر رو برای اتوکد تجویز می کنی ، میدونی اصلا اتو کد ، حداقل سخت افزار مورد نیازش چیه ؟ یا اصلا اتو کد چیه ؟

دوست عزیز ، با طناب ایشون به ته چاه نرید! این مدل به هیچ وجه ، قادر به رندر نیست!

با تشکر ،

امید
    امید جان بهتره یکم ملایم تر باشی.
    من از قیمت مک مموری اطلاع دارم اما توی پایتخت راحت گیر نمیاد.
    اگه رمش با باس ۱۰۶۶ باشه و ddr3 مشکلی پیش نمیاد، من خودم دارم الان از ۲ تا رم معمولی ۴ گیگ استفاده میکنم، مشکلی هم ندارم.

اگه با دقت بخونی نوشتم توی کارهایی که شما میخوای بکنی، میشه فرق ۱.۴ و ۱.۶ رو توی بروز کردن اینترنت برای من بگی یا مثلا گوش کردن موزیک.

اصلا در مورد اتوکد من هیچی بلد نیستم و هیچی نمیدونم، ولی سایتش که بلده، اتودسک نوشته که مک بوک ایر رو ساپورت میکنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم لینک.
    Last edited by Shahin_SOURNA; 17-01-2011 at 18:34.

4. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام. دوستان الان مک بوگ ایر mc505 ها چند شد؟ من منتظرم به ۱۳۰۰ برسه.
    به نظرتون پایین تر هم میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز ،

با تشکر ،

امید
    مرسییییییییییی امید جان. حالا فقط بگو شما که واردی 1.4 hdنشون میده؟؟؟؟ اخه atom1.4 که کند نشون میده. اصلا core2dou سریعتر از atom ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟atom با 1.4 با multitaskingسنگینم مشکل داره.2-پس رم اپل ارزش داره فابریک بگم 4 بذارن روش. 3-درنهایت اگه یه1.6 دار پای 1.4 بشینه با مصرف من میفهمه کند شده سیستمش.اخر مشکلات من اینه با چه مصرفی میفهمه سیستم کند شده.کجاها بدرد میخوره1.6 نسبت به 1.4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. سرعت بالا اومدن وخاموش شدن و multitasking سنگین کند میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر خیلی فراوان
    Last edited by nasrimohammad; 19-01-2011 at 18:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام. دوستان الان مک بوگ ایر mc505 ها چند شد؟ من منتظرم به ۱۳۰۰ برسه.
    به نظرتون پایین تر هم میاد؟
    سلام.
    مک بوک ایر مدل MC505 در حدود ۱۴۰۰ هستش، اما قیمتها یک سیر نزولی در پیش گرفته اند و ممکنه که پایین تر از این هم بیاد.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

سلام.
    مک بوک ایر مدل MC505 در حدود ۱۴۰۰ هستش، اما قیمتها یک سیر نزولی در پیش گرفته اند و ممکنه که پایین تر از این هم بیاد.
    موفق باشید
    شوخی میکنی؟من لیسته قیمت از الماس گرفتم از سایتش mc 504 رو زده 2180! حالا چطوری 505 1400؟مطمئنی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

آره عزیزم، ۵۰۵ ۱۱ اینچی ه.
    ۵۰۴ باید هم گرونتر باشه، هم سی پی یوش بالاتره هم 13 اینچی ه هم حافظه اش ۲۵۶ گیگا بایت ه.
    فکر کنم شما تو کانفیگ ها و پارت نامبرها دچار اشتباه شدین.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

آها!مگه اینجور!چون تو لیستی که من دارم 505 نداره!گفتم لابد کانفیگی مابینه 504 و 506 داره!مثه ما بقی مدلها!ممنون!‏
    راستی چه فرقی بین کارت گرافیکه mb 991 و mc 374 وجود داره؟کدوم بهتره؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان بنده قصد خرید یک مک بوک پرو دارم که حداکثر کاری که میخوام باهاش بکنم کار با کرل و فوتوشاپ هست. مدل 374 رو که نگاه میکردم کانفیگ اش فکر کنم جواب کار بنده رو بده و خوب هست و کم هم نیاره اما یک مشورت میخوام بکنم باهاتون من تاحالا با 13 اینچ کار نکردم واقعا در محیط فتوشاپ مخصوصا اذیت نمیکنه؟
    مدل 371 رو هم خیلی خوشم اومد ااما آیا قیمت نزدیک 700 هزار تومان اختلاف برای من نوعی که فقط میخوام در مک بوک کار فتوشاپی + مالتی مدیا انجام بدم چشم گیر هست(سی پی یو core i5 2.44 نسبت به c2d 2.44 و مانیتور 15 اینچ). لطف کنید کمک ام کنید منتظر جواب اتون هست
    در مورد مانیتور خیلی دارم فکر میکنم که واقعا 13 اینچ جواب ام رو میده یا نه! اگر از دسوتان مدل 13 اینچ پرو دارند لطف کنند بنده رو راهنمایی کنند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

آها!مگه اینجور!چون تو لیستی که من دارم 505 نداره!گفتم لابد کانفیگی مابینه 504 و 506 داره!مثه ما بقی مدلها!ممنون!‏
    راستی چه فرقی بین کارت گرافیکه mb 991 و mc 374 وجود داره؟کدوم بهتره؟
    خواهش.
    گرافیک ۳۷۴ جدیدتر و بهتره، البته حافظه ی هر دو شون ۲۵۶ مگابایته ولی GeForce 320M که روی ۳۷۴ هست از 9400 بهتر جواب میده.

13. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •