تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 1291 اولاول ... 1772272672732742752762772782792802812873273777771277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میشه یکی از دوستان در این مورد هم نظر بده؟

الان 4 روز هست که ارتباط من خیلی نوسان داره
    من باب idm دانلود میکنم و وقتیکه فایلها رو به صورت یک تکه دانلود میکنم سرعتم شدیدا پایین میاد ولی وقتی که دانلودها رو مثلا 4 یا 8 تکه انجام میدم سرعتم میره بالاتر ولی قبلا اصلا اینطوری نبود.
    معمولا شبها از ساعت 2-3 به بعد سرعت به حالت عادی برمیکرده
    من خودم فکر میکنم که ایرانسل پهنای باند رو بین من و یه نفر یا چند نفر دیگه شیر کرده و بخاطر همین سرعتم انقدر پایین اومده و وقتی که طرف شبها مودمش رو خاموش میکنه سرعت من خوب میشه

آیا چنین چیزی ممکنه؟؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میشه یکی از دوستان در این مورد هم نظر بده؟

الان 4 روز هست که ارتباط من خیلی نوسان داره
    من باب idm دانلود میکنم و وقتیکه فایلها رو به صورت یک تکه دانلود میکنم سرعتم شدیدا پایین میاد ولی وقتی که دانلودها رو مثلا 4 یا 8 تکه انجام میدم سرعتم میره بالاتر ولی قبلا اصلا اینطوری نبود.
    معمولا شبها از ساعت 2-3 به بعد سرعت به حالت عادی برمیکرده
    من خودم فکر میکنم که ایرانسل پهنای باند رو بین من و یه نفر یا چند نفر دیگه شیر کرده و بخاطر همین سرعتم انقدر پایین اومده و وقتی که طرف شبها مودمش رو خاموش میکنه سرعت من خوب میشه

آیا چنین چیزی ممکنه؟؟
    بعید نیست این کار رو کرده باشه ولی الان سرعتت چنده؟ اگر حدود 100 کیلوبایت هست که هیچ ولی اگر از 100 کیلوبایت پایین تر هست زنگ بزن به ایرانسل و موضوع رو بگو و اگر ترتیب اثر ندادن میتونی شکایت کنی ازشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فعلا از دیشب سرعتش بد نیست
    فعلا حدود 110 کیلوبایته!

باید ببینم که تا آخر شب چطور پیش میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان چرا نمي گيد آخه ! بنده چون فعلا به وايرلس داخلي نيازي ندارم و از ترس اينكه همسايگان زرنگ سوء استفاده نكنند رفتم تنظيمات مودم و تيك Enable wirless رو برداشتم و... زياد خيالم راحت نبود ولي وقتي امروز داشتم جمال مودم رو تماشا مي كردم يك قسمت Wlan ديدم كه تو تا بريدگي با فاصله از هم هست و وقتي بين اين رو كه يك مقداربرآمده بود فشار دادم ديدم يك دكمه مخفي هست و براي خاموش و روشن كردن وايرلس هست ،‌از همون روز اول اگر مي گفتيد كه چنين دكمه اي رو مدل هاي BM635 هم وجود داره ديگه و من اين هم تنظيمات رو بهم نمي ريختم (البته شايد شما گفتيد و من حواسم نبوده)فكر مي كردم فقط اين مودم واي فاي هاي جديد اين دكمه خاموش كردن وايرلس رو داره ،نگو اين قبلي ها هم داره
    در ضمن يك سوال :
    تفاوت خاموش كردن وايرلس با دكمه روي مودم و خاموش كردن با برداشتن تيك Enable wlan در تنظيمات در چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان چرا نمي گيد آخه ! بنده چون فعلا به وايرلس داخلي نيازي ندارم و از ترس اينكه همسايگان زرنگ سوء استفاده نكنند رفتم تنظيمات مودم و تيك Enable wirless رو برداشتم و... زياد خيالم راحت نبود ولي وقتي امروز داشتم جمال مودم رو تماشا مي كردم يك قسمت Wlan ديدم كه تو تا بريدگي با فاصله از هم هست و وقتي بين اين رو كه يك مقداربرآمده بود فشار دادم ديدم يك دكمه مخفي هست و براي خاموش و روشن كردن وايرلس هست ،‌از همون روز اول اگر مي گفتيد كه چنين دكمه اي رو مدل هاي BM635 هم وجود داره ديگه و من اين هم تنظيمات رو بهم نمي ريختم (البته شايد شما گفتيد و من حواسم نبوده)فكر مي كردم فقط اين مودم واي فاي هاي جديد اين دكمه خاموش كردن وايرلس رو داره ،نگو اين قبلي ها هم داره
    در ضمن يك سوال :
    تفاوت خاموش كردن وايرلس با دكمه روي مودم و خاموش كردن با برداشتن تيك Enable wlan در تنظيمات در چيه؟

درود دوست عزیز..
    تفاوتی ندارتد.. این دکمه برای دسترسی سریع تر به خاموش و یا روشن کردن وای فای است..

6. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه نفر راهنمائي كنه لطفا"
    من 22 روز پيش براي وايمكس ايرانسل ثبت نام كردم و بعد از 2 روز sms اومد كه پول رو به حساب بريزيد و من هم همين كارو كردم . الان 20 روز از پرداخت پول ميگذره ولي هيچ خبري نيست. تماس گرفتم بعد از 15 دقيقه پشت خط بودن گفتند با شما تماس گرفته خواهد شد..... من موندم چكار كنم. كسي تجربه اي تو اين مورد داره ؟ بايد چكار كرد ؟ علت تاخيرشون چيه؟

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تجربه که منم تقریبا همین بلا فعلا سرم اومده من الان 14 روزه که حسابم منجمد شده برای تعویض مودم هر چی هم زنگ می زنم می گن باید صبر کنی که باهاتون تماس بگیرن فعلا که خبری نشده

اگه کسی می دونه علت این تاخیر ها چیه بگه ما هم بدونیم همون اول که وایمکس رو گرفتم امروز پول رو ریختم فرداش اومدن مودم رو نصب کردن ولی الان 14 روزه ما رو الاف کردن

شما وقتی پول رو ریختی یه اس ام اس از طرف ایرانسل اومد که تایید کنه پول شما ریخته شده ؟
    Last edited by T_E_X_A_S; 28-02-2011 at 11:43.

9. این کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من قصد دارم از سریس 1 مگ وایمکس ایرانسل استفاده کنم . در حال حاضر از سرویس 128 نامحدود سپنتا (ADSL) استفاده می کنم اما به علت نیاز به سرعت بالا و معقول تر بودن قیمت های وایمکس در سرعت های بالای 512 قصد دارم از این سرویس استفاده کنم . حال از دوستانی که از این سرویس استفاده می کنند و تجربه کافی در استفاده از این سرویس را دارند خواهش می کنم به سؤالات زیر پاسخ دهند:
    1) آیا سرعت دانلود بالای 100 کیلوبایت است ؟
    2) آیا با استفاده از این سرویس دست کم 90 کیلوبایت می تونم از تورنت دانلود کنم ؟
    3) آیا V*P*N بر روی این سرویس جواب می دهد؟
    4) اگر به صورت مستقیم از طریق نمایندگی اقدام کنم حداکثر چند روز طول می کشد تا سرویس وصل شود؟
    5) آیا اگر ارتباط من با اینترنت قطع شد ، مودم wifi قابلیت اتصال خودکار ( همانند حالت ppoe در ADSL) را دارد؟
    6) برد مودم وایفای چقدر است ؟ (3 طبقه را جواب می دهد؟)
    7) کلاً در ماه تا چند گیگ می تونم دانلود داشته باشم ؟ ( قبل از اینکه گیر بدن؟)

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

يه نفر راهنمائي كنه لطفا"
    من 22 روز پيش براي وايمكس ايرانسل ثبت نام كردم و بعد از 2 روز sms اومد كه پول رو به حساب بريزيد و من هم همين كارو كردم . الان 20 روز از پرداخت پول ميگذره ولي هيچ خبري نيست. تماس گرفتم بعد از 15 دقيقه پشت خط بودن گفتند با شما تماس گرفته خواهد شد..... من موندم چكار كنم. كسي تجربه اي تو اين مورد داره ؟ بايد چكار كرد ؟ علت تاخيرشون چيه؟
    شما همون موقع که 2 3 روز گذشت و زنگ نزدن میبایست هی زنگ میزدین ولی حالا هم دیر نشده از امروز به بعد هر روز زنگ بزنید و موی دماغشون بشید مطمئن باش جواب میگیری
    تجربه که منم تقریبا همین بلا فعلا سرم اومده من الان 14 روزه که حسابم منجمد شده برای تعویض مودم هر چی هم زنگ می زنم می گن باید صبر کنی که باهاتون تماس بگیرن فعلا که خبری نشده

اگه کسی می دونه علت این تاخیر ها چیه بگه ما هم بدونیم همون اول که وایمکس رو گرفتم امروز پول رو ریختم فرداش اومدن مودم رو نصب کردن ولی الان 14 روزه ما رو الاف کردن

شما وقتی پول رو ریختی یه اس ام اس از طرف ایرانسل اومد که تایید کنه پول شما ریخته شده ؟
    این تاخیر ها به خاطر اینه که الان هیچی مودم ندارن و فکر نکنم تا قبل از عید هم مودم بیارن بنابراین یا باید کله قندی به صورت امانی بگیری یا کلا کله قندی بگیر اگر نمیخوای صبر کنی

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

با سلام خدمت دوستان
    من قصد دارم از سریس 1 مگ وایمکس ایرانسل استفاده کنم . در حال حاضر از سرویس 128 نامحدود سپنتا (ADSL) استفاده می کنم اما به علت نیاز به سرعت بالا و معقول تر بودن قیمت های وایمکس در سرعت های بالای 512 قصد دارم از این سرویس استفاده کنم . حال از دوستانی که از این سرویس استفاده می کنند و تجربه کافی در استفاده از این سرویس را دارند خواهش می کنم به سؤالات زیر پاسخ دهند:
    1) آیا سرعت دانلود بالای 100 کیلوبایت است ؟
    2) آیا با استفاده از این سرویس دست کم 90 کیلوبایت می تونم از تورنت دانلود کنم ؟
    3) آیا V*P*N بر روی این سرویس جواب می دهد؟
    4) اگر به صورت مستقیم از طریق نمایندگی اقدام کنم حداکثر چند روز طول می کشد تا سرویس وصل شود؟
    5) آیا اگر ارتباط من با اینترنت قطع شد ، مودم wifi قابلیت اتصال خودکار ( همانند حالت ppoe در ADSL) را دارد؟
    6) برد مودم وایفای چقدر است ؟ (3 طبقه را جواب می دهد؟)
    7) کلاً در ماه تا چند گیگ می تونم دانلود داشته باشم ؟ ( قبل از اینکه گیر بدن؟)
    1-بله یکی از دوستان که 1 مگ داره سرعتش به طور میانگین 130 هست و پایین تر از 100 نمیاد خودم هم 512 دارم و سرعتم از 60 پایین تر نمیاد
    2-اگر تورنت سید بالا داشته باشه با حداکثر سرعت میگیری , خودم هم اکثرا تورنت دانلود میکنم
    3-بله
    4-به نظر من اینترنتی بهتره هم سریع تره و هم این که دیگه نمیخواد برین نمایندگی ولی معلوم نیست واسه یکی از دوستام همون فرداش اومدن ولی واسه یکی دیگه بعد از 2 هفته اومده
    5-بله
    6-حدود 50 متر هست بله جواب میده ولی بازم به نوع دیوار ها و مصالح ساختمان بستگی داره
    7-با سرویس 1 مگ اگر 30 روز و 24 ساعت روشن باشه حدود 330 گیگ دانلود میشه ولی محض احتیاط سعی کنین به 300 گیگ نرسه (حتی اگر 299 هم بشه اشکال نداره)

12. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تقریبا 10 روز هست ثبت نام کردم روز اول یک SMS اومد که 28 روز محلت دارید پرداخت کنید روز بعد SMS اومد که ظرف 2 روز پرداخت نکنید حاسبتون بسته میشه...!
    چون که داخل E-Mail گفتند که حتما باید باهاتون تماس گرفته بشه تا پول رو واریز کنید منم هنوز پول رو واریز نگرفتم...تماسی هم تا امروز با بنده گرفته نشده..!! بعد از 10 روز..!

چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •