سلام دوستان . دیروز رفتم جمهوری دنبال این HiFi Rack . مدلایی که بود رو کلا از دو سه مدلش خوشم اومد که هر کدوم یک عیب و ایرادی داشت . مثلا بعضیاش فاصله طبقه ها قابل تنظیم نبود . یا تعداد طبقه هاش برای من کافی نبود . اونی که مد نظر من هستش میخوام حد اقل 4 تا طبقه داشته باشه . 2 تا آمپ دارم + یدونه دک کاست پلیر + رادیو . ----- و dvd پلیر و HD پلیر + هارد ها و ps3 رو هم میتونم بزارم زیر میز تلویزیون . جای خاصی هستش که تنوع جنس هاش تو این Rack ها زیاد و خوب باشه ؟ لطفا اگه جایی رو میدونید معرفی کنید ممنون میشم .
رفتم این اسپیکر های جامو رو دیدم . کیفیت ساخت و ظاهرش که خوب بود . 426 رو وصل کرد و یک تست گرفت . صدای شفاف و خوبی داشت . اما بیسش نسبت به اسپیکر های خودم کمتر بود . این اسپیکر های من بیسش پر تر و قوی تر از این جامو هستش که منطقی هم هستش چون ووفر هاش حد اقل دو سه برابر جامو هستش . اما در کل بدم نیومد ازش . حالا به نظر شما میتونم فقط سنتر و سراند بگیرم با همین اسپیکر های خودم ست کنم .چیز خوبی از آب در میاد یا نه ؟ بعد اگه راضی نشدم یک جفت اسپیکر جدید بگیرم ؟ این جامو هارو تکی هم میفروشن ؟ مثلا 606 رو فقط دو تا اسپیکر اصلیشو بفروشن ؟
راستی طرف میگفت این جامو ها رو با انکیو ست کنی خیلی خوب میشه ! حالا دیگه راست و دروغشو نمیدونم من ! ممکنه هم چون طرف تو آمپ های رنج قیمت 300 تا 500 فقط انکیو داشت اینو میگفته ! البته آمپ های مارک های دیگه هم داشت که گرون بودند خیلی و این جامو ها مناسب ست کردن با اون آمپ های حرفه ای نیست .
از دوستانی که جامو 426 یا 606 دارند میشه لطفه بگید که به چه آمپی ست کردید و نتیجه چطور بوده ؟
با تشکر از همه دوستان
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
eloy جان شما حتما یه سر به Opeth بزن ! ضرر نمیکنی
.gif)