تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 1049 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان . دیروز رفتم جمهوری دنبال این HiFi Rack . مدلایی که بود رو کلا از دو سه مدلش خوشم اومد که هر کدوم یک عیب و ایرادی داشت . مثلا بعضیاش فاصله طبقه ها قابل تنظیم نبود . یا تعداد طبقه هاش برای من کافی نبود . اونی که مد نظر من هستش میخوام حد اقل 4 تا طبقه داشته باشه . 2 تا آمپ دارم + یدونه دک کاست پلیر + رادیو . ----- و dvd پلیر و HD پلیر + هارد ها و ps3 رو هم میتونم بزارم زیر میز تلویزیون . جای خاصی هستش که تنوع جنس هاش تو این Rack ها زیاد و خوب باشه ؟ لطفا اگه جایی رو میدونید معرفی کنید ممنون میشم .
    رفتم این اسپیکر های جامو رو دیدم . کیفیت ساخت و ظاهرش که خوب بود . 426 رو وصل کرد و یک تست گرفت . صدای شفاف و خوبی داشت . اما بیسش نسبت به اسپیکر های خودم کمتر بود . این اسپیکر های من بیسش پر تر و قوی تر از این جامو هستش که منطقی هم هستش چون ووفر هاش حد اقل دو سه برابر جامو هستش . اما در کل بدم نیومد ازش . حالا به نظر شما میتونم فقط سنتر و سراند بگیرم با همین اسپیکر های خودم ست کنم .چیز خوبی از آب در میاد یا نه ؟ بعد اگه راضی نشدم یک جفت اسپیکر جدید بگیرم ؟ این جامو هارو تکی هم میفروشن ؟ مثلا 606 رو فقط دو تا اسپیکر اصلیشو بفروشن ؟
    راستی طرف میگفت این جامو ها رو با انکیو ست کنی خیلی خوب میشه ! حالا دیگه راست و دروغشو نمیدونم من ! ممکنه هم چون طرف تو آمپ های رنج قیمت 300 تا 500 فقط انکیو داشت اینو میگفته ! البته آمپ های مارک های دیگه هم داشت که گرون بودند خیلی و این جامو ها مناسب ست کردن با اون آمپ های حرفه ای نیست .
    از دوستانی که جامو 426 یا 606 دارند میشه لطفه بگید که به چه آمپی ست کردید و نتیجه چطور بوده ؟
    با تشکر از همه دوستان

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------

eloy جان شما حتما یه سر به Opeth بزن ! ضرر نمیکنی
    من قبلا به opeth سر زدم آخه این گروه هم یه جورایی مربوط به زمان ما پیرمردها میشه !
    اگه می خوای فعلا ست سراند و سنتر بگیری چرا این پکیج های اونکیو ( 5300 و 6300 یا یه چیزایی شبیه به اینا اسمشه) رو یه امتحان نمی کنی؟ یه مدلشو تو شرکا داشت 570 می گفت . ازش تعریف زیاد خوندم اما امتحان نکردم خودم . یه ست سراند خالی( بدون آمپ) هم نمایندگی یاماها داشت 250 تومن که باید بری تست بگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم سینمای خانگی بخرم البته فعلا بیپول شدم چون در حال خرید v20 هستم
    برای همین میخوام بصورت مقطعی خرید کنم پلیر دارم و کل بودججه من هم فعلا بدون پلیر 350 هستش
    راهنماییی دوستان را میخواهم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قبلا به opeth سر زدم آخه این گروه هم یه جورایی مربوط به زمان ما پیرمردها میشه !
    اگه می خوای فعلا ست سراند و سنتر بگیری چرا این پکیج های اونکیو ( 5300 و 6300 یا یه چیزایی شبیه به اینا اسمشه) رو یه امتحان نمی کنی؟ یه مدلشو تو شرکا داشت 570 می گفت . ازش تعریف زیاد خوندم اما امتحان نکردم خودم . یه ست سراند خالی( بدون آمپ) هم نمایندگی یاماها داشت 250 تومن که باید بری تست بگیری
    سلام . این انکیو سنتر با دوتا سراند هاش 570 تومن بود ؟ این که خیلی زیاده ! اگه این حدود بخوام بگیرم باز جامو 426 رو ترجیح میدم . اما این یاماها که گفتی قیمتش خوبه . مدلشو یادت نیست چی بود که یک سرچی بکنم ؟ از دوستان مثل رایان پژمان و بقیه دوستان عزیز به نظرتون این کار من درسته ؟ که ست سراند بگیرم با این باند های سونی ست کنم ؟ اگه اشکالی نداره تا همون 250 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ یا اینکه به نظرتون بهتره فعلا صبر کنم و بعدا یک ست کامل مثل 606 یا 426 بگیرم ؟ البته اگه هم هرچیزی بخوام بگیرم احتمالا میشه اوایل تابستون سال دیگه . یعنی اصلا عجله ای برای خرید ندارم فعلا.

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان از این نوع آنتن برای گیرنده دیجیتال استفاده کرده اید ؟ آیا پیشنهاد می دهید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان !
    به نظرتون کدوم یکی از این ست ها از نظر کیفیت ساخت ، کیفیت و شفافیت صدا برای ست کردن با پایونیر 819 بهتر هستش ؟ اگه شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید و به چه دلیلی ؟ با توجه به اینکه از نظر قیمت هم تقریبا یکی هستند . با تشکر از همه شما دوستان .

• monitor audio BR6 + BR1 + BR LCR

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    BR1 رو میشه به جای سراند ها استفاده کرد ؟ و BR LCR رو به جای سنتر ؟

• Jamo S 606 HCS 3

کد:

6. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان !
    به نظرتون کدوم یکی از این ست ها از نظر کیفیت ساخت ، کیفیت و شفافیت صدا برای ست کردن با پایونیر 819 بهتر هستش ؟ اگه شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید و به چه دلیلی ؟ با توجه به اینکه از نظر قیمت هم تقریبا یکی هستند . با تشکر از همه شما دوستان .

کد:

کد:

کد:

• Jamo S 606 HCS 3
    کد:

با سلام

ممنون از ایده ای که دادی....
    من حرفه ای نیستم، اما همین جوری که یه نگاهی به مشخصات اینها انداختم، به نظر میاد بهتره BR2 رو با BR5 ست کنی.... چون دامنه فرکانس هاشون و توان هندلینگ RMS شون به هم نزدیکتره... من خودم صدای مانیتور ادیو رو به جامو ترجیح می دم.... اما ظاهرا خوبی جامو 606 اینه که می تونی براش ساب نخری... در مورد مانیتور آدیو مطمئن نیستم... اگر دوستان با تجربه و وارد هم نظر بدن که خیلی خوب می شه...

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چه تفاوتی بین مدل 121 و 111 ایکس ویژن است؟ دوستانی که این مدل ها رو دارند راضیند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من صدای BR6 رو چک کردم... صداش بد نیست در مورد ساب هم فکر نکنم خیلی ضرورتی داشته باشه... اما از یه چیزیه این BR6 خوشم اومد این بود که حجم و سایز نسبتا خوبی داره خیلی غول پیکر نیست که آدم برای جا کردنش با مشکل مواجه بشه.

10. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام . این انکیو سنتر با دوتا سراند هاش 570 تومن بود ؟ این که خیلی زیاده ! اگه این حدود بخوام بگیرم باز جامو 426 رو ترجیح میدم . اما این یاماها که گفتی قیمتش خوبه . مدلشو یادت نیست چی بود که یک سرچی بکنم ؟ از دوستان مثل رایان پژمان و بقیه دوستان عزیز به نظرتون این کار من درسته ؟ که ست سراند بگیرم با این باند های سونی ست کنم ؟ اگه اشکالی نداره تا همون 250 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ یا اینکه به نظرتون بهتره فعلا صبر کنم و بعدا یک ست کامل مثل 606 یا 426 بگیرم ؟ البته اگه هم هرچیزی بخوام بگیرم احتمالا میشه اوایل تابستون سال دیگه . یعنی اصلا عجله ای برای خرید ندارم فعلا.
    این قیمتی که دوستمون فرمودند قیمت پکیج کامل اونکیو هستش.
    به نظر من این اشتباهه که شما بخوای سنتر و سراند از یک برند دیگه تهیه کنید چون بهرحال سبک صداش با بلندگوهای شما و محدوده فرکانسیش و ... متفاوت هست و به نظرم چیز جالبی از آب در نمیاد.
    شما صبر کنید و هروقت که پول به اندازه کافی داشتید یه پکیج کامل تهیه کنید مناسب با سلیقتون.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

سلام دوستان !

کد:

کد:

کد:

• Jamo S 606 HCS 3
    کد:

من خودم با توجه به اینکه صدای جفتشن رو شنیدم صدای جامو رو ترجیح میدم.به نظرم صدای گرم تری نسبت به BR6 داره.

12. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    میخواستم سینمای خانگی بخرم البته فعلا بیپول شدم چون در حال خرید v20 هستم
    برای همین میخوام بصورت مقطعی خرید کنم پلیر دارم و کل بودججه من هم فعلا بدون پلیر 350 هستش
    راهنماییی دوستان را میخواهم
    با تشکر
    با این بودجه سینمای جالبی نمیشه پیشنهاد داد.اگر یه سینمای معمولی بخواید می تونم تو این رنج پیشنهادی بدم.ولی برای یه سینمای تقریسبا خوب شما باید حداقل 400 داشته باشید.مثلا 282 پایونیر 420 تومن فکر کنم قیمتشه و سینمای خوبیه تو قیمت خودش.

14. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •