تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 481 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه rezabargh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    كوير

پيش فرض

جميعا سلام
    1.امشب ويوازو شهرمون قيمت كردم(فول 320) خواستم ببينم اختلاف قيمت با علادين چقدره؟ مي صرفه 100 كيلومتر راه بكوبم برم تهران
    2.دوستاني كه اين گوشيو دارن و ميگن صداي اسپيكرش كمه و تو جاهاي شلوغ شنيده نميشه ميشه بگن ويبرش چه جوريه قوي هست به اندازه كافي؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام تو خونه اگه لب تاپ دارین یا وایرلس خلاصه هرچی که دارین میخایین با گوشی به اینترنت وصل بشین برین تو کنترل پنل تو ویندوز سون که اینطوریه چون من سون دارم ولی xp هم شبیه این هستش .

تو کنترل پنل تو network And sharing center برین تو change adapter settings بعد تو اونجا اگه از دیال آپ استفاده میکنید یا هر چیه دیگه کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنید . راست کلیک بزنید و properties رو بزنین بعد برین تو sharing و اونو فعال کنید

تو xp هم برین تو منویی که کانکشن ها رو نشون میده اسمش یادم رفته بعد تو اونجا اگه از دیال آپ استفاده میکنید یا هر چیه دیگه کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنید . راست کلیک بزنید و properties رو بزنین بعد برین تو sharing و اونو فعال کنید

تشکر=اگه مفید بود
    اینایی که شما گفتین احتمالا برای افرادی ممکنه کاربرد داشته باشه که یک اتصال اینترنت مثلا دیال آپ دارند. وگرنه در صورت وجود روتر که این روزها معمولا با خود مودمهای ِDSL و هابهای وایرلس یکجا میاد روتر قضیه IP دهی و ارتباط چند دستگاه با یک کانکشن را حل می کند.

باعرض خسته نباشيد به دلسوزاي فوروم ويواز يه سري باگ يا به نوعي ضعف رو تودوهفته كار با گوشي ديدم:

1.سرعت گوشي اصلا درحدواندازه ي سخت افزار وحشتناك گوشي نيست كه البته شايد باآپديتاي جديد حل بشه
    2.گاهي اوقات توعكسبرداري واقعا اذيت ميكنه و رم گوشي پرميشه كه اصلا برام قابل قبول نيست
    3.گاهي اوقات توفيلم برداري تيك ميزنه كه به خدا ديوونه كنندست
    4.فيلم برداريشم خودم با ساتيو مقايسه كردم خيلي سرتر نبود
    5.عكس برداريش توي شب واقعا افتضاخه
    6.از وقتي اين گوشي روگرفتم قعطي طي مكالمه هام خيلي زياد شده كه توگوشي هاي قبليم اين مشكلو نداشتم
    7.هنوز هك هم كه نشده وبه اختمال بسسسسسسيار زياد حالا حالا ها هم هك نشه چون كسي دنبالش نيست
    8.كدك هاي پخش فيلم هم كه هيچي
    9.قاب پشت گوشي لغ ميزنه كه اعتراف ميكنم همچين چيزي رو ديگه به عمرم تو هيچ گوشي اي نديده بودم
    10.اثرانگشت هم كه همش روي گوشي مي افته واسه خودش اعصاب خورد كنه
    11.حساسيت تاچش هم از5530 كمتره چه برسه بهx6(خداييش خودم چك كردم كه ميگم)
    شما ميگين با چيه اين گوشي حال كنم
    البته خدا شاهده قصد جانبداري ازنوكيا يا ساير برندها روهم ندارم چون واقعا بااين معضلات درگيرم و به خاطر اين گوشي از x6نوكيا گذشتم اما به شخصه درحال حاضرنميگم پشيمونم ولي راضي هم نيستم .دوستان كارشناس اگه ميخوان نظري بدن دقيق و واقع بينانه وبدون هيچ گونه جانبداري از هيچ برندي باشه
    ممنون
    اگر چه ویواز آخر گوشیها نیست ولی با توجه به قیمتش خیلی مناسب است. البته یک گوشی مثل ویواز برای هرکسی نیست و استفاده کننده از ان باید حداقلی از تجربه های نرم افزاری و کار با سیستم عامل و نصب و رفع عیب و غیره را بداند. وگرنه به دردسر می افتد. بسیاری از مشکلات این گوشی اغلب در اثر نصب برنامه های ناسازگار یا اجرای همزمان برنامه های سنگین و پرحجم است که باعث قفل سی پی یو و سرریز شدن حافظه می‌شوند.
    در مورد لقی در و اثر انگشت و غیره هم من شخصا مشکلی ندیده ام. برعکس از لحاظ محکمی هم خیلی محکم است هرچند به قیافه این گوشی نمی آید که اینقدر مقاوم باشد. تا به حال این گوشی چند بار از دستم رها شده و یا روی آسفالت افتاده یا روی موزائیک که هر بار گفته ام گوشی تمام شد رفت ولی اثری که به چشم بیاید یا مهم باشد برجای نمانده و همچنان گوشی پس از حدود 4 ماه نو و تمیز است با اینکه کیف چرمیش را گم کردم و بدون کیف دستم است.

3. این کاربر از golkoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arta2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اینایی که شما گفتین احتمالا برای افرادی ممکنه کاربرد داشته باشه که یک اتصال اینترنت مثلا دیال آپ دارند. وگرنه در صورت وجود روتر که این روزها معمولا با خود مودمهای ِDSL و هابهای وایرلس یکجا میاد روتر قضیه IP دهی و ارتباط چند دستگاه با یک کانکشن را حل می کند.
    دوست عزیز ایشون هم گفتند که به وایرلس خونه وصل میشم و به اینترنت نمیره چگونگی تنظیمات برایه وصل شدن رو نپرسیدن که.

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

سلام

من امروز گوشیمو دیدم که اون پلاستیک کنار گوشی (جای شارژ) کنده شده و پیداش نکردم آیا از اونا تو بازار هست ؟

و اگه از اونا پیدا کردم باید گوشی باز بشه ؟

ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    من با ویواز به وایرلس دانشگاه وصل می شم و کار می کنه ولی به وایرلس خونه اگرچه وصل می شه ولی صفحه باز نمی کنه هیچ جایی واسه تنضیمات دستی نداره ظاهرا.می شه کاریش کرد؟
    ممنون
    در تنظیمات مودم یه جایی هست باید pppoe انتخاب کنید
    باعرض خسته نباشيد به دلسوزاي فوروم ويواز يه سري باگ يا به نوعي ضعف رو تودوهفته كار با گوشي ديدم:

1.سرعت گوشي اصلا درحدواندازه ي سخت افزار وحشتناك گوشي نيست كه البته شايد باآپديتاي جديد حل بشه
    2.گاهي اوقات توعكسبرداري واقعا اذيت ميكنه و رم گوشي پرميشه كه اصلا برام قابل قبول نيست
    3.گاهي اوقات توفيلم برداري تيك ميزنه كه به خدا ديوونه كنندست
    4.فيلم برداريشم خودم با ساتيو مقايسه كردم خيلي سرتر نبود
    5.عكس برداريش توي شب واقعا افتضاخه
    6.از وقتي اين گوشي روگرفتم قعطي طي مكالمه هام خيلي زياد شده كه توگوشي هاي قبليم اين مشكلو نداشتم
    7.هنوز هك هم كه نشده وبه اختمال بسسسسسسيار زياد حالا حالا ها هم هك نشه چون كسي دنبالش نيست
    8.كدك هاي پخش فيلم هم كه هيچي
    9.قاب پشت گوشي لغ ميزنه كه اعتراف ميكنم همچين چيزي رو ديگه به عمرم تو هيچ گوشي اي نديده بودم
    10.اثرانگشت هم كه همش روي گوشي مي افته واسه خودش اعصاب خورد كنه
    11.حساسيت تاچش هم از5530 كمتره چه برسه بهx6(خداييش خودم چك كردم كه ميگم)
    شما ميگين با چيه اين گوشي حال كنم
    البته خدا شاهده قصد جانبداري ازنوكيا يا ساير برندها روهم ندارم چون واقعا بااين معضلات درگيرم و به خاطر اين گوشي از x6نوكيا گذشتم اما به شخصه درحال حاضرنميگم پشيمونم ولي راضي هم نيستم .دوستان كارشناس اگه ميخوان نظري بدن دقيق و واقع بينانه وبدون هيچ گونه جانبداري از هيچ برندي باشه
    ممنون
    من هم نظرهای خودم را میگم
    1- تائید نمیشه
    2- تائید میشه اما مشکلی هست که 1 بار در ماه سر ادم میاد
    3- همش گاهی اوقات درسته ؟ پس مشکلساز نیست در ضمن بعد از اپدیت بهتر میشه
    4- شاید شما به حدی تجربه ندارین که کیفیت این دو فیلمها را تشخصی بدین
    5- بله در جاهای تاریک و دورتر از 1.5 متر
    6- تائی نمیشه
    7- این مشکل مخصوص ویواز نیست بلکه اکثر گوشیهای جدید هــک نمیشند
    8- خب اینم ایراده درسته
    9- اینم درسته اما طوری نیست که در کارهای عادی لق بزنه منظور اینکه اگه خودت عمدا با دستت تست کنی لق زدنش معلوم میشه
    10- اینم که اکثر گوشیها اینطوری هستند و ویواز هم همینطوره
    11- 5530 تست نکردم ولی از 5800 کمی بهتره

کلام آخر
    دوست عزیز هر کسی از گوشی انتظاراتی داره
    من الان اگه x6 بدند عوض نمیکنم با ویواز
    به هر حال ویواز هم با توجه به قیمتش گزینه خوبی میباشد
    و از این 11 موردی که اشاره کردین بیشتر از نصفش ایراد نیست
    تو بازار هم هر گوشی بخری کامل نیست و نسبت به خودش ایراداتی داره
    سلام

من ایرانسل دارم میخواتم بدونم چطوری میتونم از طریق gprs ایرانسل تو کامپیوتر اینترنت برم یعنی چطور تو ویواز میشه گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد و تو کامپیوتر اینترنت رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟
    برنامه پی سی سویت را نصب کن
    بنده سابقا (3 ماه پیش) اینترنت سیمکارت همراه اولمو فعال کردم
    بعد هی هر رزو یکی دو بار ، بدون اینکه خودم از اینترنت استفاده کنم، آیکون E رو کنار آنتن گوشیم می بینم که نشون می ده یکی (برنامه ای یا ...) از اینترنت استفاده می کنه
    یه کم اعصاب خورد کنه . آیا راهی به ذهنتون می رسه که کلا اینترنت رو توو ویواز غیر فعال کنم
    همه منوها و تنظیمات اینترنت و ... رو هم رفتم حتی گوشی رو هم ریست کردم یه بار ولی حل نشد که نشد
    آیا همراه اول می تونه قطعش کنه؟
    اون علامت ادجهست
    یعنی هر جا اون علامتe بیاد اون جا سرعتش کمی بیشتره
    الان رو گوشی خودم هم این علامت هست و از اینترنت هم استفاده ای نمیکنم
    دوست عزیز ایشون هم گفتند که به وایرلس خونه وصل میشم و به اینترنت نمیره چگونگی تنظیمات برایه وصل شدن رو نپرسیدن که.

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

سلام

من امروز گوشیمو دیدم که اون پلاستیک کنار گوشی (جای شارژ) کنده شده و پیداش نکردم آیا از اونا تو بازار هست ؟

و اگه از اونا پیدا کردم باید گوشی باز بشه ؟

ممنون
    بعید میدونم پیدا بشه

6. 4 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نام خدا
    من هم 2 روز پیش این گوشی عالی رو گرفتم واقعا که حرف نداره

راستی دوستان کسی divx player خوب برای vivaz سراغ نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون علامت ادجهست
    یعنی هر جا اون علامتe بیاد اون جا سرعتش کمی بیشتره
    الان رو گوشی خودم هم این علامت هست و از اینترنت هم استفاده ای نمیکنم

ممنون
    می شه لطفا منبع مطلب رو ذکر کنید؟
    مثلا از چه کتاب یا سایتی ؟ آخه می خوام ببینم سایر علامت هایی که گاها کنار آنتن ظاهر می شه به چه معنی هستش.
    بعد منظورتون از ادجهست چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arta2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ادج هست=EDGE

EDGE :

مخفف کلمه Enhanced Data rates for Global Evolution می باشد . این تکنولوژی به طور مشترک توسط مجامع جهانی GSM و TDMA معرفی شده است و امکان انتقال صوت ، دیتا و تصویر با سرعت 384 کیلوبیت در ثانیه را در تلفن های همراه مهیا می سازد (عملا سریعترین سیستم انتقال داده در سرویس های مخابراتی) . EDGE بر پایه استاندارد های GSM بنا نهاده شده و از شیوه های تقسیم بندی پهنای باند در TDMA بهره می گیرد .

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ویواز تا 16 گیگ مموری ساپورت میکنه ؟ این ساپورت مموری نرم افزاری هست یا سخت افزاری ؟ یعنی منظورم اینه که ممکنه با آپدیت تا 32 هم ساپورت کنه ؟

11. این کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovepedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    DASHTEH KAVIR

پيش فرض

سلام . بالای صفحه کنار انتن یه پاکت نامه هی چشمک میزنه میگه حافظه مخاطبین سیم کارته پره در حالیکه خالیه. مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

باعرض تشکرازدوستایی که محترمانهفقط نظرشونو گفتن ممنونم البته تو مقایسم اصلا حرفی از5800 نزدم چون درحدی نیست که با ویوازمقایسه بشه والبته گوشی قبلیم 5800 با فریمورپورت شده ان 97 می نی بود دوستان خواهشا ملاک معلومات افراد رابراساس سابقشون تو این فوروم ندونن
    یه سوالم ازدوستان دارم برای آپدیت گوشی بهتره از باکس (اس ای تولز)استفاده کنیم یا با آپدیتور خود سونی اریکسون آپ کنیم یا فرقی نداره چون ازیه تعمیرکارشنیدم گفت با آپدیت کردن بدون باکس گوشی فلش نمیشه اما با باکس فلش (ای ریز)هم میشه

و می خواستم بدونم این فایل جی دی اف اس برای فلش ویواز چه کاربردی داره چون من مشکل پریدن اپراتور رو باگوشیم دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •