تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 428 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه mehrdad_mvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساختش که خیلی راحته ولی اول به من بگو شما بلدی من توصضیح بدم روش اعمال کنی/؟
    بلدم.
    اگه میشه کمکم کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

البته یه اسمی داشت این دوربین که الان یادم رفت . یه راه خیلی ساده تر بدون برنامه نویسی داره که به قول tovamohamad اسپیرینی و من نخواهم گفت .یک دفعه فردا پس فردا میان به من اعتراض می کنن می گن روش های غلط و غیر استاندارد رو داری پخش می کنی .نگاه کن دوربینی که شما داری واسه این اسکورفین استفاده میکنی . هیچ ربطی به دوربین اصلی نداره . مختصات اون طوری داده شده که هر وقت قسمت شلیک رو با ماوس کامپیوتر خودت تکون میدی دوربین خودت با توجه به مختصات جدیدی که این لوله شلیک داره تکون می خوره . من خودم قبلا این کار رو تست کردم . ولی یه پیشنهاد اگه انریل اسکریپت بلدی برو داکیومنت دوربین ها رو توی UDN بخون این رو اونجا خیلی خوب توضیح داده . وگرنه اگه من هرچی پیش روی بخوام بکنم متوجه نمیشی.

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

دوستان یه وب سایت جدید واسه کسانی که فعلا دسترسی به ویدئو ها ندارن .

سایتش مال سازنده های the ball بد توضیح نداده . تازه بعضی از استاندارد های واسه ساخت بازی رو هم اونجا گفته که به درد بازی سازان و طراحان مرحله می خوره .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا وقتی که یه استاتیک مش رو بصورت
    CanBecomeDynamic =True
    قرار میدم. و بعد از اجرا و برخورد با جسم اون جسم پرتاب یا حرکت میکنه ولی برای بار دوم این اتفاق نمیوفته؟

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

باید با notepad کار کنی
    البته یه سری برنامه هم هست که میشه ازش استفاده کرد که من اسماشون رو بلد نیستم و خیلی نمیشناسمشون.
    فقط میدونم برنامه ای مخصوص برای Unrealscript نداریم فعلا!

باز پیگیر جواب بچه های با تجربه تر مثل حسن و محمد عزیز باش!
    با هر نوع ادیتور متنی میشه کد هارو ادیت کرد
    بهترین برنامش Visual Studio هست که کد نویسی رو راحت میکنه و خیلی ادیتور قوی هست و با وجودش نیازی به ادیتور دیگه ای نداری
    برای Unreal Script هم یه ادیتور هایی از طرف یوزر ها ساخته شده که به دلیل اینکه کارایی لازم رو ندارن ازشون استفاده نمیشه

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم این بود که توی پست بنویسه لینکه چیه!

به هر حال من بازم نفهمیدم لینکه چیه و باید تو صفحات قبل دنبال چی بگردم؟

ولی بازم ممنون که پست فرستادی
    لینک دیگه ای از

http://www.gamersyde.com/stream_unreal_engine_3_under_the_hood-20088_en.html
    هست . وقتی برید تو این لینک هم میتونید فیلم رو ببینید هم دانلود کنید . شما بزن فیلم رو برای نمایش اگه IDM داشته باشی بالای فیلم پیغام میده که فیلم در حال پخش رو دانلود کنید با یه آیکن کوچیک بالای صفحه پخش فیلم .

با این روش حجم فیلم های دانلودی کمتر میشه مثلا فیلم 200 مگی رو با کیفیت پایین میگیری 15 مگ .

7. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

Light Shaft

یه سری توضیحات کوچیک راجب این سیستم و نحوه استفاده از این سیستم براتو می دم .
    این یه سیستم . نه بیشتر میشه گفت یه افکت تصویری جدید توی UDK که از دو ورژن سه ورژن قبل به صورت رسمی معرفی شده و توی نور پردازی جذاب بازی بسیار کمک به سازندگان بازی می کنه . که با این سیستم میشه به راحتی مثلا یه افکت طوع خورشید یه پخش شدن پرتو های خورشید و این چیزا رو ساخت که نمونه های اون رو توی مپ های همراه udk دیدید . همون مپ day and night .
    تصویر پایینی مربوط به تنظیماتیه که خود اپیک نشون داده . که باید گزینه Enable light shaft ت وش فعال باشه .

یه نکته مهم این وسط هست که light که شما میسازید حتما باید دینامیک باشه .یعنی باید تیک تصویر زید حتما توی زده باشه چون در غیر اینصورت اجرا بشو نیست .

توی این حالت ما دو نوع Light shaft داریم . یکی وقتی ما رو به نور واستیم نمایش داده میشه . دومی از راه دور هم میشه دیدش ولی با شدت زیاد که خیلی جالب میشه . دیگه اطلاع رسانی تا همین جا . سوالی هست من جواب میدم.

9. 4 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان عزیز یه سؤال برام پیش اومده :
    من یه دوربین Side - Scrolling ساختم و میخوام هدف پلیر ماوس باشه یعنی هر جا که ماوس بود به سمت اون اسلحه رو گرفته باشه و وقتی شلیک میکنیم ، تیر ها از اونجایی که ماوس هست بگذره

یه چیزی تو مایه های عکس بالا یعنی اگه ماوس رو بالا گرفتی به سمت بالا شلیک کنه ، پایین گرفتی ، پایینی شلیک کنه

برای اینکار باید چیکار کنم ؟

ویرایش : یه سؤال دیگه هم دارم : برای شبیه سازی حرکت توپ و کنترل اون توی UDK باید چیکار کرد ؟
    Last edited by saeed_cpu_full; 11-04-2011 at 20:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یادته من قبلا یه بازی داشتم میساختم دو بعدی که منحل شد .؟ تاپیکش هم توی سایت بود " ساخت یک بازی کامل با udk " توی اون بازی از این دوربین استفاده کردم کدش اینجاست اگه با نمونه کد کارت حل نشد بگو توضیح بدم چه جوریه . این کد تمام این چیزی رو که می خوای انجام میده .
    http://up.--------.com/images/z365x268udnwmueocir.rar

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

دومی:راه واسه این کار زیاد داره . ولی یه سوال می کنم تا واسه دومی به نتیجه برسیم . این راه منه .
    شما تا به حال دیدین یه ماشین رو واسه UDK چه طوری میسازن ؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

[SIZE=5][B]Light Shaft

توی این حالت ما دو نوع Light shaft داریم . یکی وقتی ما رو به نور واستیم نمایش داده میشه . دومی از راه دور هم میشه دیدش ولی با شدت زیاد که خیلی جالب میشه . دیگه اطلاع رسانی تا همین جا . سوالی هست من جواب میدم.
    [/RIGHT]
    نوع اول که استاده
    انجام شده

اما نوع دومی که از راه دور مشخص شه چطوریه ؟
    من نتونستم اینو بسازم !

:-؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    نسخه april هم منتشر شد:
    لینک دانلود:
    [
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از mehrdad_mvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •