تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 472 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یک ماهی میشه که EF7 مالتی پیکس دوگانه رو تحویل گرفتم . الان کارکردش 1500 هست. به خاطر اطلاع دوستان مشکلاتشو میگم. تمام این مشکلات رو زمان تحویل داشت :

1. ماشین از روی گاز روی بنزین با کلید نمیره !! نمایندگی پایلوت گاز فارس (شیراز) بردم اول گفتن نرم افزاریه. ورژن رو آپدیت کردن نشد. گفتن شاید سخت افزاریه با نبود. نهایت رسیدن به اینکه شاید از دگمه هست و چون نیست توی شیراز فعلا امداد زدن بیاد ببینیم واقعا از اونه ....!!!!!!!!!!!!!1
    2. روغن ریزی زیر ماشین که از کاسه نمد گیربکس بود که تعویض شد با گارانتی
    3. صدای هرزگرد ماشین که امداد زدن اومد تعویض کردن 55 هم گرفتن !!! اونم بابت عوض کردن تسمه که نمیدونم به چه ذلیل اونو دیگه عوض کردن و 35 تومان دستمزد !!!!!!!!!!

در کل ماشینای ملی که از استانداردای روز دنیا دورن . لا اقل حالا که چوبله دارن به ملت اینا رو قالب می کنن لطف کنن ماشین رو سالم بدن به مردم !!!!!!!!!!!!!! (منظورم کل ماشیناست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    دوستان دو تا سوال داشتم اگر پاسخ بدین ممنون می شم،
    1-اگر بشه و مشکلاتش حل بشه هفته آینده می خوام باهاش برم مسافرت، تو جاده می تونم کولر بگیرم یا نه؟
    2- سوال بعدیم اینه که برای اینکه رنگ بدنه ماشین به خاطر برخورد حشرات آسیب وارد نشه چیکار باید بکنم؟ آیا اصلا راهی داره؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود
    دوستان دو تا سوال داشتم اگر پاسخ بدین ممنون می شم،
    1-اگر بشه و مشکلاتش حل بشه هفته آینده می خوام باهاش برم مسافرت، تو جاده می تونم کولر بگیرم یا نه؟
    2- سوال بعدیم اینه که برای اینکه رنگ بدنه ماشین به خاطر برخورد حشرات آسیب وارد نشه چیکار باید بکنم؟ آیا اصلا راهی داره؟
    بله کولر بگیرید ولی اگه بار ماشینتون زیاد هست و زیاد کولر میگیرید بهتره با بنزین برید
    برای برخورد حشرات هم میتونید موقتا پشه بند جلوی خودروتون سوار کنید و بعد بازش کنید

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

چون بیشتر نمایندگیهای ایران خودرو تعمیر EF7 را انجام نمیدن یا درست سر در نمیارن. اگر دوستان به نمایندگیهایی مراجعه کردن که کارشون خوب بوده لطفا کد نمایندگی را اینجا اعلام کنن تا دوستان دیگه برای پیدا کردن عیب ماشینشون کمتر به دردسر بیفتن و هی از یه نمایندگی به یکی دیگه مراجعه نکنن. با تشکر.
    سلام من ساکن تهرانم ولی ماشینم رو از کاشان تحویل گرفتم. تا حالا یکبار هم تهران نمایندگی نبردم و همیشه کاشان بردم. کارشون تا الان راضی کننده بوده.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

متوجه نشدم، یعنی سورن هست ماشین شما، چون نوشتین ELX پس سورن هستی، اگه آره من همچین جعبه ای ندارم!!!؟؟؟
    واسه یکشنبه هفته آینده دوباره نمایندگی 1069 وقت گرفتم، روغن ریزی و مشکل درگیری دائمی موتور چراغ های جلو و صدای دنده ها
    راستی یک چیزی کیلومتر شمارم هم از کار افتاده
    عجب دردسری برای خودم درست کردم
    سلام
    نه سمند LX هست و E اشتباه تايپي است .

نشتي روغن مورد حادي نيست كه قابل برطرف شدن نباشه ، شما هرنمايندگي كه ببريد سيني زير رو كه باز كنه كاملا مشخصه كه نشتي از كجاست و به راحتي حل ميشه .
    موتور چراغهاي جلو رو هم بگو برات تعويضش كنه جزو گارانتيه .
    بگو برنامه نرم افزارتو يه بار آپ ديت كنه ان شا... حل ميشه .

پنج شنبه ماشينو بردم گارانتي براي رفع نشتي واسكازين از سنسور كيلومتر شمار :
    قطعه پلاستيكي رو بازكرد و دورش تفلون پيچيد و بست سر جاش و گفتش كه بجاي اين يه قطعه فابريك بايد بسته بشه كه برام درخواستشو گذاشت توي سيستمشون و گفت هفته آينده كه قطعش رسيد بيا برات عوضش كنم تا اصولي رفع ايراد بشه .
    10چوب ازم گرفت و گفتش تعويض قطعه جديد كه سفارش داده برام رايگانه و جزو گارانتي .
    تموم "اي اف سون هاي" سال 93 اين مشكل رو دارند

7. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

امروز صبح گذاشتمش نمایندگی مرکزی شرق، برای دومین بار تو حدود دو ماه از تحویلش، امیدوارم مشکلاتش رو حل کنن، کسی اونجا آشنا نداره سفارش ما رو بکنه، چون آخر هفته می خوام اگه عمری باقی باشه بعد از 4 سال از تهران خارج شم و برم مسافرت
    من فکر کردم خیلی زود رفتم ساعت 6:15 6 یا 7 ماشین تو صف بودن، بعد از من 30 تائی ماشین اومد، خلاصه که الان خسته ام سر کار به درد نخورم

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

بي خيالش دوست عزيز
    همه اينا براتون خاطره ميشه و ان شا... ايرادات ماشينت هم برطرف ميشه و يه مسافرت به يادماندني باهاش ميري .
    من ماشينم 1000تا كار كرده بود يه سفر800كيلومتري باحال باهاش رفتم و يبارهم به خاطر سرعت بالا (130) جريمه شدم .
    كلا زياد سخت نگير وسعي كن با ماشينت خوش بگذروني و از سواريش لذت ببري/

10. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بي خيالش دوست عزيز
    همه اينا براتون خاطره ميشه و ان شا... ايرادات ماشينت هم برطرف ميشه و يه مسافرت به يادماندني باهاش ميري .
    من ماشينم 1000تا كار كرده بود يه سفر800كيلومتري باحال باهاش رفتم و يبارهم به خاطر سرعت بالا (130) جريمه شدم .
    كلا زياد سخت نگير وسعي كن با ماشينت خوش بگذروني و از سواريش لذت ببري/
    خیلی مردی
    سپاس به خاطر روحیه دادنت، چی بگم و چه می شه کرد، امیدوارم که درست بشه و دیگه اذیت نکنه

12. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تو خیابان ستارخان که ef7 بنزینی 2 ایر بگ بخرم داشتم تقاضا نامه اش را پر میکردم که با صدای زیاد یک سورن ودود وحشتناک که در جلوی نمایندگی حرکت میکد به بیرون از نمایندگی رفتم . سورن ef7 سفیدی بود که صاحبش ناراحت به من گفت ، نخریا. گفت فقط دو هفته به خاطر خالی کردن باطری ماشین خوابیده بوده. الان هم اومده روغن عوض کنه که با تعویض روغن اینجوری شده گفت 10 روزه میخواد ردش کنه تا میفهمن ef7 هست همه فرار مکنن گفت فقط lx سال بگیر. والا من گیر کردم .حالا که فعلا منصرف شدم. اگر هم بگیرم ux7 میگرم. گفتم با شما در جریان بزارم. برای صاحب سورن بسیار ناراحت شدم. خدایش این چه کیفیتی که به ما ارایه میدن.یعنی با 30 میلیون تومن هیچ انتخابی نداری واقعا مسخرس.
    خیلی برای خودم متاسف شدم.

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تو خیابان ستارخان که ef7 بنزینی 2 ایر بگ بخرم داشتم تقاضا نامه اش را پر میکردم که با صدای زیاد یک سورن ودود وحشتناک که در جلوی نمایندگی حرکت میکد به بیرون از نمایندگی رفتم . سورن ef7 سفیدی بود که صاحبش ناراحت به من گفت ، نخریا. گفت فقط دو هفته به خاطر خالی کردن باطری ماشین خوابیده بوده. الان هم اومده روغن عوض کنه که با تعویض روغن اینجوری شده گفت 10 روزه میخواد ردش کنه تا میفهمن ef7 هست همه فرار مکنن گفت فقط lx سال بگیر. والا من گیر کردم .حالا که فعلا منصرف شدم. اگر هم بگیرم ux7 میگرم. گفتم با شما در جریان بزارم. برای صاحب سورن بسیار ناراحت شدم. خدایش این چه کیفیتی که به ما ارایه میدن.یعنی با 30 میلیون تومن هیچ انتخابی نداری واقعا مسخرس.
    خیلی برای خودم متاسف شدم.
    والا همه بهم قبل از خرید همین حرف رو میگفتن که نخریاااا! ولی خدا رو شکر الآن بعد از خرید شدیداً ازش راضیم.

15. این کاربر از rahman4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •