تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 892 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2190 اچ پی کارت خوان دارد؟
    اگه دارد ممکنه بگید کجای دستگاه هست؟
    روی خود دستگاه این رو زده
    Digital Media Reader - 5 in 1
    دقیقآ سمت چپ دستگاه درSide سمت CPU زیر درگاه Express.

2. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    آقای وایومن و سایر دوستانی که رو asus n61 کار کردند. دو تا سوال داشتم.
    1- در این مدت که با این لپ تاپ کار کردید از لحاظ چینش صفحه کلید، قدرت اسپیکرها، صدای فن و ... چه نظری دارید؟
    2- آیا مدلی را بین asus سراغ دارید تو همین رنج که علاوه بر usb 3.0 دارای Blueray هم باشه؟

4. این کاربر از mbmb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    1- در این مدت که با این لپ تاپ کار کردید از لحاظ چینش صفحه کلید، قدرت اسپیکرها، صدای فن و ... چه نظری دارید؟
    2- آیا مدلی را بین asus سراغ دارید تو همین رنج که علاوه بر usb 3.0 دارای Blueray هم باشه؟

ببینید دوست عزیز مدل لپ تاپ من N61jq نیست.البته از سری N61 است.شما اگر مدل N61jq-jx014v رو خریداری کنی علاوه بر USB 3.0،بلوری هم داره.ولی مدل لپ تاپ من بلوری نداره.الان تقریبآ یک هفته ای است که با این مدل کار میکنم،صدای فن که اینقدر کمه اصلآ شنیده نمیشه،قدرت اسپیکرها خوبه و در کل من شخصآ خیلی ازش راضیم.واقعآ لپ تاپ خوبیه،فوق العاده اس.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه persianphonix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    بنظرتون کدوم یکی از این دوتا بهتره

HP Pavilion DV6-2100

نوت بوک اچ پی سری DV6، مدل دیگری از سری پاویلیون hp می باشد. این لپ تاپ نیز از رده ی نوت بوک های 15.6 اینچی می باشد که به علت مجهز بودن به نمایشگر بزرگ برای کار طولانی مدت، کارهای گرافیکی و بازی مناسب است. به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد. ظاهر زیبای مشکی رنگ و متالیک این نوت بوک چشم هر بیننده ای را خیره می سازد، بعلاوه ی اینکه دارای نقوش زیبایی نیز بر روی بدنه می باشد. چنین نقوشی را در بعضی دیگر مدل های این شرکت نیز می توان مشاهده کرد.

مشخصات کلی:
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.1 کیلوگرم
    پردازنده:
    Intel 720QM 1.6 GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    4 GB DDR2
    هارد دیسک:
    500 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک:
    Nvidia GeForce GT230 DDR3 1024 MB UpTo 3072 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" - Bright LCD
    امکانات:
    DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - iLink - WiFi - VGA Port - HDMI
    سایر مشخصات:
    باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
    نام ها ديگر :
    HP Pavilion DV6 2000
    1220,000 تومن

Dell Studio 1558-A

این مدل لپ تاپ را برای افرادی که به دنبال یک نوت بوک با کیفیت، خوش ساخت و نیز با امکانات و قابلیت های بالا هستند توصیه می کنیم. این ویژگی ها برای انجام کارهای گرافیکی، بازی، تدوین فیلم و سایر کارهای حرفه ای می تواند مناسب باشد.

مشخصات کلی:
    لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
    پردازنده:
    Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه:
    4 GB DDR3
    هارد دیسک:
    500 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک:
    ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
    صفحه نمایش:
    15.6" - Bright LCD
    امکانات:
    DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات:
    باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
    1240000 تومان

دوستانی که با این دو مدل کار کردن لطفا نظرشون رو بگن با توجه به قیمت هردوی این مدلها که در یک رنج هستن کدوم رو بگیرم که بعدا پشیمون نشم اگه مدل دیگه ای هم با همین مشخصات و قیمت سراغ دارید اعلام کنید
    سپاس

8. این کاربر از persianphonix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینجا یعنی کسی نیست که بدونه نمایندگی فروش سونی وایو و ایسوس تو دبی کجاشه؟؟؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    بنظرتون کدوم یکی از این دوتا بهتره

HP Pavilion DV6-2100

1220,000 تومن

Dell Studio 1558-A

بستگی به کاربرد شما داره ، مدل HP زیبا تر هست ، کیفیت صدای بالاتری داره ، کارت گرافیک به مراتب قدرتمند تر هست.
    مدل دل کلاسیک تر هست ، اثر انگشت روش بیشتر می مونه ، کیفیت صفحه نمایش آن نسبت به مدل HP بهتر هست.

11. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    - چینش صفحه کلید خوبه، اما عالی نیست! یعنی میتوانست بهتر کار کند..
    به عنوان مثال من شخصا با arrow key ها خیلی راحت نیستم، گاهی با num pad قاطی میکنم و یا اینکه فانکشن‏ها در بالا و مثلا دکمه‏ی del شاید اگر کمی بزرگتر بود بهتر بود!

- صدای فن خیلی خوب کنترل شده، به طوری که در حالتی که cpu usage بالا نباشه تقریبا بی‏صداست.

- شفافیت اسپیکر خیلی خوبه، قدرتش هم متوسط ه.

- همین مدل هر دو را دارد (usb 3 و blu-ray )، کانفیگ سازگار..

----------

در کل دستگاه خیلی خوبیه، و نسبت به قیمتش تقریبا بدون رقیبه!
    من شخصا با قیمت F115 هم مشکل نداشتم اما این مدل رو ترجیح دادم، چون برتری محسوس lcd ئه سونی به کارم نمیاد، و کلا اگر کار مهمی داشته باشم همین رو هم به lcd 20 اینچ خودم وصل میکنم و اینکه اصولا با lcd ئه glossy مشکل دارم :|

13. 3 کاربر از IT World بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ببینید دوست عزیز مدل لپ تاپ من N61jq نیست.البته از سری N61 است.شما اگر مدل N61jq-jx014v رو خریداری کنی علاوه بر USB 3.0،بلوری هم داره.ولی مدل لپ تاپ من بلوری نداره.الان تقریبآ یک هفته ای است که با این مدل کار میکنم،صدای فن که اینقدر کمه اصلآ شنیده نمیشه،قدرت اسپیکرها خوبه و در کل من شخصآ خیلی ازش راضیم.واقعآ لپ تاپ خوبیه،فوق العاده اس.
    سلام
    از کجا می تونم با قیمت مناسب و مطمئن این مدل N61jq-jx014v را در تهران تهیه کنم؟
    اگر امکان اعلان عمومی نیست لطفا آدرس را برایم با پیام خصوصی بفرستید.
    ممنون

داره خودمونی میشه persianphonix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بستگی به کاربرد شما داره ، مدل HP زیبا تر هست ، کیفیت صدای بالاتری داره ، کارت گرافیک به مراتب قدرتمند تر هست.
    مدل دل کلاسیک تر هست ، اثر انگشت روش بیشتر می مونه ، کیفیت صفحه نمایش آن نسبت به مدل HP بهتر هست.
    عزیز ممنون از پاسختون
    راستش واسه کار بخصوصی نمیخوام ولی یه چیزی میخوام که تا دو سه سال دیگه سرپا باشه و ارزششو داشته باشه . توی سایت دیجی کالا یه نفر این نظر رو داده :
    سلام.من هر جا ميرم چرا بهم ميگن نخر چون بردهاي سري studio مشکل دارن در کل ميگن dell نخر sony بخر،ميگن از هر 10 تا مارک dell به تعداد 4تاش بر ميگرده ولي sony نه ولي خودم 1557 دوست دارم ولي ميترسم بگيرم
    بنظرتون چقدر واقعیت داره این اظهار نظر در مورد سری استودیو
    ولی دل امکانات بیشتری داره از قبیل باتری 9 سلولی - وزن سبکتر حدود یک کیلو - مودم اکسترنال + موس لپتابی
    حالا اگه مثلا مدل اف سونی رو با همین مشخصات دل بخوایم بگیریم حدود دو میلیون در میاد

16. این کاربر از persianphonix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه لپ تاپ ميخوام که براي کاراي گرافيکي استفاده کنم . با فتوشاپ و محصولات ادوبي زياد کار ميکنم و گاهي هم کاراي سه بعدي . برندش hp يا sony يا dell باشه . تا 1200000 هم ميتونم هزينه کنم .فکر کنم روزي 10- 12 ساعت باهاش کار کنم . فاکتورهايي که برام اهميت داره :
    1- ترجيحا مانيتورش 15 کمتر نباشه .
    2- مشکل داغ شدن و صداي فن و از اين جور حرفا نداشته باشه . به خاطر گرما اذيتمون نکنه
    3- سيستم عاملش به هيچ وجه ويستا نباشه . سون خوبه ....
    4- کلا اذيتم نکنه . توي اين مدت هي سروکارم با گارانتي و تعميرات چي نباشه ..
    من مدل هاي hp رو ميپسندم ولي ميگن اين برند مشکل گرما داره. در مورد dell هم ميگن جديدا سروکارش زياد با تعميرات ميافته و خرابي زياد داره. اين Dell-Studio-1558-A مدل رو دوست دارم . کانفيگش خوبه به نظرم، برد اين سري ها آيا مشکل داره يا اين شايعه​ست؟
    ممنون ميشه يه راهنمايي کامل کنيد که من چه برندي و چه مدلي بخرم که کارمو را بندازه ، خرکار باشه و اذيتم نکنه .
    ممنونم
    Last edited by Vespoher; 24-04-2010 at 13:47.

18. این کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •