تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 628 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه mj_free's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بین این 3 تا که گفتم 2360 اما سونی سریه Z و S هستند که با توجه به قیمتشون 2360 مناسب تره مثلا S 111 FM 2.26 Corei5 3M 430M 4 DDR3 500 SATA GMA Intel DVD-RW 13.3 Bright LED 7H 1.5 W,BT ,FP CHI
    هست که قیمت بیشتر داره و از ASUS هم U30JC که هر 2 گرانترند

خوب گرافیک هم اگه مهم نیست در خرید 2360 شک نکن
    سریه CW مناسبند اما صفحه لمسی و FP که شما میخوای ندارند اگه FP میخوای حتما HP بگیر

---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------

اینکه طبیعیه اجرا میشه روان اما خرید 320 آینده نگری بهتره و وقتی با همون بودجه میشه 320 خرید پس....
    ممنون از راحنماييتون
    دوست عزيز 310 با 320 فقط يك سطح تفاوت داره يا تفاوت بيشتره.
    از طرفي هم 3500 fingerprint داره و خوشگل تره.
    انتخاب من بين 5741g و vostro 3500 و cw21fx ان شا الله خواهد بود.
    سوني هم طرفدار زياد داره اما چرا كسي به اون صورت اينجا پيشنهاد نميكنه؟
    خلاصه محتاج راحنمايي ها و حمايت هاي شما هستم هرچند كه تا الان كلي منو خجالت دادين
    Last edited by mj_free; 16-08-2010 at 04:30.

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزيز 310 با 320 فقط يك سطح تفاوت داره يا تفاوت بيشتره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آقا من میخوام واسه یکی 5010 بخرم. فروشنده با گارانتی زیگورات میده 770 خوبه یا گرونه؟ آپشنش هم اینه:
    ci3 2.26
    ram 4g
    hdd 320
    ati5470

فقط اینکه این لپ تاپ مودم dial up نداره . مدل مشابهی نیست که مودم هم داشته باشه؟ چون این دوستم adsl نداره مودم external هم یکم گرونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام...
    فكر كنم جاي برخي از سوالاتم اينجا نباشه... اگر اينطوره ببخشيد ولي نمي دونستم كجا مطرح كنم...
    1- مي خواستم بدونم عمر مفيد حدودي نوت بوكهايي كه قيمتشون حدودا 1 ميليون تومان باشه حدودا چقدره؟
    2- من تحقيقاتي كه كردم به اين مدل لپتاپ رسيدم كه مدلش Acer 5741G هست. من هدفم از استفاده از نوت بوك استفاده از برنامه هاي گرافيكي مثل 3D Max و ... هست و كمي هم انجام بازي و انجام كارهاي دانشجويي و انجام تحقيقات... ولي شنيدم كه اين نوت بوك زبان عربي و انگليسي داره و نمي دونم اگر اينو بخرم اگر بخوام فارسي تايپ كنم از كجا جاي صحيح حروف را پيدا كنم؟
    3- ميشه لطفا مدل هاي مختلف ديگه اي را معرفي كنيد كه عمر مفيد بالايي داشته باشه و زياد سنگين نباشه كه راحت بشه حملش كرد و اينكه در ايران نمايندگي و پشتيباني معتبري داشته باشه كه وقتي به مشكل بر خورد بشه بهش مراجعه كرد....؟( با جستجو در بين مدلهاي مختلف در اين سايت واقعا سر در گم شدم )( لطفا مدل سخت افزارهاي نوت بوك پيشنهادي رو هم در صورت امكان ذكر كنيد و مدل پيشنهادي كارت گرافيكش حداقل 1ْGB باشه... )
    4- منظور از اين كانفيگ كه مي گن مثلا اين سرب نوت بوك كانفيگ هاي مختلف داره، چيه؟
    و اينكه ميگن نوت بوكها به افزايش درجه ي حرارت مقاوم هستند درسته؟

پيشاپيش از راهنماييتون و اين سايت پر محتوا ممنونم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستي ببخشيد يادم رفت بالا بگم....... داشتن مودم هم مهمه...Acer 5741G مودم هم داره؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

امروز رفتم بازار قیمت لپ تاپ بیخودی به شدت رفته بالا از 10 تا 60 تومن رو هر کدوم اومده بهتره فعلا دست نگه داریم تا اینا آدم بشن
    سیستم قیمت گذاریشون واقعا چرنده خاک بر سرا به جای اینکه به قیمت خریدشون نگاه کنن قیمتای روز شرکتی که ازش خریدنو مبنی قرار میدن بعدشم همش میگن بازار خرابه آخه با این سیستم قیمت گذاری حقتونه کسی ازتون خرید نکنه

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

امروز رفتم بازار قیمت لپ تاپ بیخودی به شدت رفته بالا از 10 تا 60 تومن رو هر کدوم اومده بهتره فعلا دست نگه داریم تا اینا آدم بشن
    سیستم قیمت گذاریشون واقعا چرنده خاک بر سرا به جای اینکه به قیمت خریدشون نگاه کنن قیمتای روز شرکتی که ازش خریدنو مبنی قرار میدن بعدشم همش میگن بازار خرابه آخه با این سیستم قیمت گذاری حقتونه کسی ازتون خرید نکنه
    ميگن دلار گرون شده درنتيجه قيمتها هم كشيده بالا

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام...
    فكر كنم جاي برخي از سوالاتم اينجا نباشه... اگر اينطوره ببخشيد ولي نمي دونستم كجا مطرح كنم...
    1- مي خواستم بدونم عمر مفيد حدودي نوت بوكهايي كه قيمتشون حدودا 1 ميليون تومان باشه حدودا چقدره؟
    2- من تحقيقاتي كه كردم به اين مدل لپتاپ رسيدم كه مدلش Acer 5741G هست. من هدفم از استفاده از نوت بوك استفاده از برنامه هاي گرافيكي مثل 3D Max و ... هست و كمي هم انجام بازي و انجام كارهاي دانشجويي و انجام تحقيقات... ولي شنيدم كه اين نوت بوك زبان عربي و انگليسي داره و نمي دونم اگر اينو بخرم اگر بخوام فارسي تايپ كنم از كجا جاي صحيح حروف را پيدا كنم؟
    3- ميشه لطفا مدل هاي مختلف ديگه اي را معرفي كنيد كه عمر مفيد بالايي داشته باشه و زياد سنگين نباشه كه راحت بشه حملش كرد و اينكه در ايران نمايندگي و پشتيباني معتبري داشته باشه كه وقتي به مشكل بر خورد بشه بهش مراجعه كرد....؟( با جستجو در بين مدلهاي مختلف در اين سايت واقعا سر در گم شدم )( لطفا مدل سخت افزارهاي نوت بوك پيشنهادي رو هم در صورت امكان ذكر كنيد و مدل پيشنهادي كارت گرافيكش حداقل 1ْGB باشه... )
    4- منظور از اين كانفيگ كه مي گن مثلا اين سرب نوت بوك كانفيگ هاي مختلف داره، چيه؟
    و اينكه ميگن نوت بوكها به افزايش درجه ي حرارت مقاوم هستند درسته؟

پيشاپيش از راهنماييتون و اين سايت پر محتوا ممنونم...
    سلام،
    1. نمی دونم. بستگی داره چطوری ازش نگه داری کنی.
    2. من خودم 3D کار نمی کنم. اما نصب کردم برا دوستم. ظاهرا که خوبه در حد خودش. تا حالا هم که همه بازی ها رو جواب داده، اما زود داغ میشه. عربی-فارسی هم اکثر حروف که فرقی ندارند، اون 3-4 تا رو هم پیدا و عادت می کنی.
    3. توی این رده، توی همین فروم که بخونی، Dell 5010 و MSI که مدلشو یادم رفته، ASUS k52.
    راستش باید برا کانفیگ ها جستجو کنی.
    اکثرا Core i5 430-450 هستند، با گرافیک 1GB، حالا یا GF 320M و یا ATi 5470.
    4. مثلا ممکنه با CPU Core i3 و یا مقدار هارد متفاوت، و یا گرافیک متفاوت باشند.
    برا حرارت هم باید از کول پد استفاده کنی.
    5. نه معمول هیچ کدوم مودم ندارند. اما کارت شبکه دارند. باید مودم اکسترنال بگیری.

برا جستجوی کانفیگ ها به سایت های نمایندگی ها مثل سازگار، زیگورات، امرتات، شیراز-لپتاپ، و ... مراجعه کن

موفق باشی

9. 2 کاربر از Nikola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام...
    Asus k52 موقع بازي زياد داغ نمي كنه كه به جاي Acer 5741G بگيرم؟

داره خودمونی میشه alisoofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان دیروز یه نوت بوک GIGABYTE مدل M1305 دیدم که انقدر زیبا بود نتونستم راحت از کنارش بگذرم.کسی راجع به این برند اطلاعاتی داره.کیفیتش چطوره؟

12. این کاربر از alisoofi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •