والا پودمانی اگه میخای بری اونم از نوعه کارشناسی تو مرداد یا بهمن باید گوش بزنگ باشی
ولی ترمی بهتره![]()
والا پودمانی اگه میخای بری اونم از نوعه کارشناسی تو مرداد یا بهمن باید گوش بزنگ باشی
ولی ترمی بهتره![]()
دوستان کسی اطلاع نداره که تا کی وقت داره کد رشته محل انتخابی را ویرایش کرد؟
من الان ترم 2 آی سی تی گرایش دیتا هستم دفترچه گرفته بودم که محل دانشگاه را عوض کن که منصرف شدم حالا میخوام اگه بشه گرایشم را عوض کنم
کسی از دروس تخصصی گرایش بهره برداری از سیستم های مخابراتی - گرایش مخابرات سیار - گرایش مخابرات نوری رشته ICT اطلاعی داره و سختی دروس تخصصی اش
تو سایت علمی کاربردی برو یه دونه فایل پی دی اف هست اونو دانلود کنداخلش مواد درسی هر رشته ایی و ضریب و بقیه ماجرا هست
![]()
اون که فسیله
این خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی کاردانیش دوره ترمی برای مهرماه موقعش کی هست؟
سلام
ثبت نام برای مهر ماهش تموم شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوره های بعد هم دیگه بر اساس معدل شد و کنکورش برداشته شد /برای کاردانی و کارشناسی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر برزویی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی كاربردی با اعلام این خبر اظهار داشت : نظام پودمانی به نظام پودمانی واقعی كه از ابتدا هدف اصلی دانشگاه جامع علمی كاربردی بوده ، تبدیل خواهد شد و به عبارتی فرد یك پودمان مرتبط و هدفمند را تحصیل می كند و در پایان ، گواهی پودمان مربوطه را دریافت می كند.
دکتر برزویی در ادامه خاطر نشان كرد: از مهرماه امسال پذیرش دوره های كاردانی و كارشناسی ترمی دانشگاه جامع علمی كاربردی بدون آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی و معدل دیپلم، خواهد بود.
وی با بیان اینكه این نوع پذیرش در دو نیم سال مهر و بهمن ماه انجام خواهد شد، گفت : در نظام پودمانی جدید نیز پذیرش بر اساس كنكور نیست و فرد هر زمانی می تواند یك پودمان تحصیلی را در یك مركز و پودمان دیگر را در زمان دیگر و در مكان دیگری بگذراند و با گذراندن تمام پودمان ها طی فرایندی ، امكان تجمیع تمام پودمان ها وجود دارد.
اگه اینجوری باشه خیلی خوب میشه که یه پودمانو یه جا برداری یکیو یه جا دیگه.
سلام
من شنیدم که علمی کاربردی بدون کنکور شده
من چند وقت پیش تصمیم گرفتم برم علمی کابردی ولی وقتی تصمیم گرفتم که ثبت نامش تموم شده بود
اینجورم متوجه شدم که برای رشته و دانشگاهش باید دفترچه رو پر میکردی
یعنی الان هیچ راهی نیست که من ورودیه مهر بشم؟
باید تا بهمن متظر بمونم ..یا سال بعد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)