تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 1024 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه setayesh_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام ستایش جان برنامه ی منم 12 ساعته اولش سخته سریع عادت میکنی،مطمئن باش

اولین کاری که میکنی بشین حساب کن ببین چه ساعتی باید بیدار شی که بتونی 12 ساعت رو
    بدون فشردگی زیاد تو طول روز بخونی یه ساعتی میشه دیگه،مثلا من 5صبح بیدار میشم

بعد از فرداش شروع کن راس اون ساعت بیدار شدن حتی ممکنه روزهای اول از وقتی بیدار شدی تا 5
    ساعت بعدش هیچی نتونی بخونی حالا خسته ای خوابت میاد عادت نداری،ولی نکته ی مهم اینه که
    تحت هیچ شرایطی اون ساعت بیداری رو تغییر نده که مثلا یه روز 5 یه روز 6 یه روز7 اینجوری فقط خودتو خسته میکنی و نمیذاری بدنت عادت کنه

بعد هم با چند روز درس خوندن دستت میاد که چه ساعاتی بازدهی بیشتری داری و چه ساعاتی وقت تلف شده
    یا خوندن برات سخت تره بعدش ساعات بیشتر مطالعت رو میبری اون تایمی که سر حال تری

در ضمن با توجه به همه ی اینا کم کم برنامت رو میتونی به خوبی شکل بدی مثلا میبینی صبح که از خواب پا میشی حوصله ی اختصاصی خوندن و فهمیدن نداری یه عمومی میخونی. همینطور اخر شب که برای دوره ی
    مباحث روز و حفظ لغت و خوندن املا ی کلمات راحت تره هم انرژی کمتری می بره هم راحت تر کنار میای میتونی
    راه بری رو تختت بشینی ... اینجوری درس خوندن میشه یه جوری زمینه ی زندگیت و خیلی راحت باهاش کنار میای تا حالا شده صبح از خواب بلند شی بگی من امروز باید ناهار بخورم باید شام بخورم؟ نه، چون اون یه امر
    طبیعیه که ناخود اگاه انجام میدی درس خوندن هم باید همینطور شه و وقتی صبح بلند شدی به این فکر کنی
    که من باید ناهار بخورم(!) باید یه ساعت تفریح کنم(!) چرا؟ چون اون ناخوداگاه ِ اون الویت ِ شده درس خوندن.

ستایش جان ببخشید اگه زیاد شد و به دردت نمیخوره ،چون ابراز ناراحتی کرده بودی میخواستم یه کاری بکنم
    بازم خودت بهترین تصمیم ها رو میتونی برای خودت بگیری
    مرسی عزیزم لطف کردین خیلی بدردم خورد
    ولی خیلی طول میکشه درس خوندن برام عادت شه
    مثلا من قبل 9 صبح عمرا نمیتونم بیدار شم موقع مدرسه هم زنگ اول همش خواب بودم ولی مشاورم از 7 واسم برنامه ریزی کرده
    اقا به زور میگه 7 باید بیدارشی
    خودم خیلی دلم میخواد زود پا شم از خواب ولی هر کار میکنم نمیشه:(
    خیلی این عذابم میده
    تازه بیشتر از 12.30 هم دیگه نمیتونم بخونم تا ساعت 2 همینطوری الکی تو تخت بیدارم
    مشکلم ساعت خوابمه اگه بتونم ردیفش کنم عالی میشه:(

2. 4 کاربر از setayesh_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی ولی خیلی سخته
    مشاوره هم رفتم گفت چون الان داری شروع میکنیو دیره روزی 12 ساعت گذاشت :(
    بعد سه ماه بخور بخواب سخته خوب
    بنظر من تعداد ساعت اهمیت چندانی نداره.نگاه نکنین رتبه های خوب بیشتریا میگن روزی 12 ساعت یا بالاتر. کافی آخر هرروز از مطالعتون راضی باشین . من خودم الان روزی 5 ساعت میخونم آخرشم راضیم چون حس میکنم که به اهدافی که اون روز واسه خودم تعیین کردم رسیدم . البته هرچی به زمان کنکور نزدیک تر بشیم اهداف بزرگتر میشن واسه همینه که خود به خود ساعت مطالعه به 12 ساعت میرسه . اگه بخواین بی هدف فقط 12 ساعت درس بخونین موقع خوندن همش ساعت رو نگاه میکنین و خدا خدا میکنین زودتر امروزم تموم شه و به هدفتون (که همون پر شدن 12 ساعته) برسین در صورتی که این 12 ساعت جز خستگی نتیجه بزرگ دیگه ای براتون نداره!

4. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز 3 تا آزمون جامع بعد از عید سنجش رو ثبت نام کردم

شما ثبت نام کردین؟
    خیلی دلم میخواد ثبت نام بکنم ولی دوتاش قبل امتحانای ترم دوم ِ درسته؟ واسه همین فکر کنم
    فقط به ارمون سومش برسم :(

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اره میدونم خیلی زیاده
    ولی چی کارش کنم؟
    برنامه ریزی کرده واسم

سلام . من سال دومی هستم . از شنبه شروع کردم . البته قبلش روزی 1 ساعت بیشتر نمی خوندم
    من با برنامه گزینه 2 پیش میرم تا خودم رو به آزمون 1 آبان برسونم . ( البته بیشتر از بودجه بندی آزمون اول میخام بخونم )
    به نظر من 12 ساعت نه تها خوب نیست بلکه خیلی خیلی بده . من الان روزی 5 ساعت دارم . تو این 5 ساعت هم تمرکز بالایی دارم هم خسته نمیشم . تو عمرم هم روزی بیشتر از 7 نخوندم . پارسال هم با اینکه خیلی دیر برای کنکور شروع کردم و روزی 5 ساعت نهایتا7 ساعت میخوندم رتبم بد نشد .
    به شما هم پیشنهاد میکنم که با همین 5ساعت بیا جلو و اصلا با برامه مشاورت پیش نرو چون واقعا ضرر میکنی ( هم روحی و هم جسمی )

آقا پیمان
    اون دوستم که گفتم بهمن شروع کرده درصداش رو پرسیدم .
    ادبیات 68
    عربی 41
    معارف 69
    زبان 60
    ریاضی49
    فیزیک 55
    شیمی 80

رتبه در منطقه 2 2012
    مهندسی شیمی دانشگاه تهران
    معدل کتبی : 13:23

7. 5 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بنظر من تعداد ساعت اهمیت چندانی نداره.نگاه نکنین رتبه های خوب بیشتریا میگن روزی 12 ساعت یا بالاتر. کافی آخر هرروز از مطالعتون راضی باشین . من خودم الان روزی 5 ساعت میخونم آخرشم راضیم چون حس میکنم که به اهدافی که اون روز واسه خودم تعیین کردم رسیدم . البته هرچی به زمان کنکور نزدیک تر بشیم اهداف بزرگتر میشن واسه همینه که خود به خود ساعت مطالعه به 12 ساعت میرسه . اگه بخواین بی هدف فقط 12 ساعت درس بخونین موقع خوندن همش ساعت رو نگاه میکنین و خدا خدا میکنین زودتر امروزم تموم شه و به هدفتون (که همون پر شدن 12 ساعته) برسین در صورتی که این 12 ساعت جز خستگی نتیجه بزرگ دیگه ای براتون نداره!
    اره خوب منم همینطوریم
    بیشتر به نوع خوندنم و اون چیزی که امروز خوندم توجه میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام . من سال دومی هستم . از شنبه شروع کردم . البته قبلش روزی 1 ساعت بیشتر نمی خوندم
    من با برنامه گزینه 2 پیش میرم تا خودم رو به آزمون 1 آبان برسونم . ( البته بیشتر از بودجه بندی آزمون اول میخام بخونم )
    به نظر من 12 ساعت نه تها خوب نیست بلکه خیلی خیلی بده . من الان روزی 5 ساعت دارم . تو این 5 ساعت هم تمرکز بالایی دارم هم خسته نمیشم . تو عمرم هم روزی بیشتر از 7 نخوندم . پارسال هم با اینکه خیلی دیر برای کنکور شروع کردم و روزی 5 ساعت نهایتا7 ساعت میخوندم رتبم بد نشد .
    به شما هم پیشنهاد میکنم که با همین 5ساعت بیا جلو و اصلا با برامه مشاورت پیش نرو چون واقعا ضرر میکنی ( هم روحی و هم جسمی )

آقا پیمان
    ادبیات 68
    عربی 41
    معارف 69
    زبان 60
    ریاضی49
    فیزیک 55
    شیمی 80

رتبه در منطقه 2 2012
    من خودمم تا حالا بیشتر از 7 ساعت درس نخوندم:d
    12 ساعت رو هم الان واسه این گذاشت که میخوام تا اخر اذر یه دور تموم کنم
    شاید از اون موقع یخورده کم کنه ساعتو

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

اره میدونم خیلی زیاده
    ولی چی کارش کنم؟
    برنامه ریزی کرده واسم
    ستايش خانم! اينو مطمئن باشين كه به ساعت نيست! مهم نيست كه شما 14 ساعت بخوني 7 ساعت بخوني 2 ساعت بخوني يا 24 ساعت!
    مهم اينه كه خوندنت مفيد باشه و چيز ياد بگيري!
    اگه شما 12 ساعت بخوني ولي 6 ساعتش برات مفيد باشه ، فايده اي نداره ، وقتتو تلف كردي!
    اگه ميدوني 12 ساعتت بيشترش مفيده ، خوب مشكلي نيست! اگه نه به مشاورت بگو ،‌ حتما برنامتو عوض ميكنه!
    البته بعد عيد شما بايد بتوني 10 ساعت به بالا درس بخوني مخصوصا خرداد
    ولي چون شما تازه شروع كردي يه كم برات سخته ...

11. 2 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی دلم میخواد ثبت نام بکنم ولی دوتاش قبل امتحانای ترم دوم ِ درسته؟ واسه همین فکر کنم
    فقط به ارمون سومش برسم :(
    تاریخ آزموناش ایناس:

1- آزمون اول روز جمعه 20/1/89

2- آزمون دوم روز جمعه 17/2/89

3- آزمون سوم روز جمعه 7/3/89

آقا پیمان
    ادبیات 68
    عربی 41
    معارف 69
    زبان 60
    ریاضی49
    فیزیک 55
    شیمی 80

رتبه در منطقه 2 2012
    مرسی لطف کردی

یعنی با 2012 هم میشه مهندسی شیمی دانشگاه تهران قبول شد؟ فکر نمیکردم بشه.
    Last edited by timsar jackson; 29-09-2009 at 16:39.

13. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من امروز 3 تا آزمون جامع بعد از عید سنجش رو ثبت نام کردم

شما ثبت نام کردین؟
    منم يكشنبه ثبت نام كردم ولي كاش نمي كردم چون مودممو كلا از كار انداخته بودم به خاطر ثبت نام مجبور شدم دوباره راش بندازم و بشه روز از نو روزي از نو(از 1 شنبه تا امروز دقيقا 2.5 ساعت اينترنت بودم)....من خيال دارم فقط جامع آخرو كه با قلم چي نمي افته برم ولي همشو ثبت نام كردم چون ممكنه تلاش هاي بقيه نتيجه بده و هفته هايي كه سنجش هست قلم چي رو 5 شنبه بعد از ظهر بديم اون وقت منم شركت مي كنم البته همون طور كه گفتم هدفم شركت تو آخرين آزمون جامع هست فعلا!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

چند روز قبل نه تا اسفند ميتونيد
    آزمون های جامع قلمچی چطور؟میشه چند روز قبل ثبت نام کرد یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •