تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 370 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوستان برای جواب دهی
    فقط یک چیز دیگه مانده. این مدلی که گفتم دو نوغ کارت گرافیک داره. یکیش با ظرفیت دو گیگ اما از نوع 540 هست و دیگری 1 گیگ با ظرفیت 550. قیمت هاشون هم خیلی توفیر نداره
    بعضی فروشنده ها می گن این مدل 550 رنج بالاتری داره و تعداد پردازنده هاش از مدل 540 بالاتره و این مهم تره از حافظه کارت گرافیکه! آیا این مطلب درست است؟
    فقط یک چیز دیگه، منظورتون از کانفیگ دقیقا چیه؟
    دوست عزیز حرف فروشنده(ها) کاملا درسته.550 یک گیگ از 540 دو گیگ بهتره ، چون تو پردازش گرافیکی سرعت هسته و فرکانس کاری gpu و چندتا فاکتور دیگه اهمیت داران که 550 از 540 تو این فاکتورها بهتره.حافظه گرافیکی تو پردازش نقشی موثری نداره از طرفی 550 تا 2.7 از رم شیر می کنه پس جای نگرانی برای حافظه گرافیکی نیست و به مشکل بر نمی خوری.سعی کن 550 بگیری چون نسبت به 540 سریع تره. موفق باشی

2. این کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

میشه درباره بدنه P53 یه توضیحی بدید
    دوست عزیز کلا در مورد سری p:
    این سری جزو سری تجاری یا بیزینس اسوس هست با کیفیت بالا(ساخت)
    یه سری ویژگی های خاص و ازمایش های که این شرکت انجام میده:
    drop tested
    hinge tested
    pressure tested panels
    anti-shock hard drive
    durable anti-shock hard drive
    protection with lojack+anti-theft technology
    asus secure delete-permanently erases sensitive data
    و موارد دیگر.
    اگه اطلاعات کاملتری می خایی به ادرس زیر حتما سر بزن(مفیده)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا من كه كم كم دارم ديونه ميشم از بس توي اين مدل ها گشتم ! اين n53sn تا10 مدل داره من كه سر در نميارم ! حالا اين n55sf چيش از 53 بهتره ؟!
    1 مدلش فعلا بیشتر تو ایران نیست
    وزن 200 گرم کمتره
    صفحه کلیدش یه ذره بهتره
    طراحی زیبایی داره
    اسپیکرهاش فوق العاده قوی هستن
    یک ساب ووفر اکسترنال داره
    صفحه نمایشش +HD هست که خیلی بهتر از صفحه نمایش های مدل های هم رده در اغلب برندها هست
    گرافیکش 555 هست
    و ...

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

سلام
    با تشکر از دوستان برای جواب دهی
    فقط یک چیز دیگه مانده. این مدلی که گفتم دو نوغ کارت گرافیک داره. یکیش با ظرفیت دو گیگ اما از نوع 540 هست و دیگری 1 گیگ با ظرفیت 550. قیمت هاشون هم خیلی توفیر نداره
    بعضی فروشنده ها می گن این مدل 550 رنج بالاتری داره و تعداد پردازنده هاش از مدل 540 بالاتره و این مهم تره از حافظه کارت گرافیکه! آیا این مطلب درست است؟
    فقط یک چیز دیگه، منظورتون از کانفیگ دقیقا چیه؟
    100% دنبال 550 باش
    جواب کاملش رو هم که دادن

6. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alex_boobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

سلام دوستان من لب تاپ مو یه 2 هفته ای هست که خریدم وقتی با نرم افزار battery bar تست کردم اول درصد فرسودگی 5.2 بود الان شده 6.6 !!!!!!!با وجود اینکه نتونستم رو این لبتاپ بین گرافیکاش سوئیچ کنم..(فکر نکنم گرافیک اینتل داشته باشه)!!!!!!!!!!!!!!!!! با گرافیک GT 540 حدود 3 ساعتی شارژنگه میداره...حالا این میزان فرسودگی طبیعی هست یا نه؟؟؟؟!!!!!
    مدل لب تاپ :asus k43sv

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شرمنده اخلاق ورزشی همه دوستان
    این مدل N43Sn امکانات مختلفی ازش تو بازار هست. برای همین چند تا سوال:
    1- می ارزه آدم ویندوز اورجینال (Home edition) بخره؟
    2- Bluray ارزش پول دادن داره یا در ایران چیزی به درد بخوری نیست و خیلی کاربرد نداره؟
    یک لپ تاپ می خوام بخرم جماعتی سر کارند!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در پست قبلی دو تا سوال یادم رفت بپرسم:
    1- اگر Bluray باشه امکان رایت دی وی دی یا bluray را هم داره یا دیگه رایت نمی کنه؟
    2- ویندوز هایی که روی همه این لپ تاپ ها وجود داره از نوع Home است و در ایران مدل Ultimate نیست. آیا این ویندوز خوبه؟ شنیدم بعضی وقت ها در اینترنت و شبکه به مشکل می خوره؟ منظورم اینه که می ارزه آدم بدون ویندوز بخره و بعد خودش روش Ultimate کرک شده موجود در ایران را بریزه یا همان اصلیش از نوع Home بهتره؟
    بازم از جوابدهی دوستان کمال تشکر را دارم

10. این کاربر از kamran5974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شرمنده اخلاق ورزشی همه دوستان
    این مدل N43Sn امکانات مختلفی ازش تو بازار هست. برای همین چند تا سوال:
    1- می ارزه آدم ویندوز اورجینال (Home edition) بخره؟
    2- Bluray ارزش پول دادن داره یا در ایران چیزی به درد بخوری نیست و خیلی کاربرد نداره؟
    یک لپ تاپ می خوام بخرم جماعتی سر کارند!!!!
    اگه بودجت میرسه چرا نیارزه؟ !
    به نظر من اگه بلوری داشته باشه خیلی بهتره(واسه آینده می گم که قراره دیسک های بلوری فراگیر بشن...)

1- اگر Bluray باشه امکان رایت دی وی دی یا bluray را هم داره یا دیگه رایت نمی کنه؟
    2- ویندوز هایی که روی همه این لپ تاپ ها وجود داره از نوع Home است و در ایران مدل Ultimate نیست. آیا این ویندوز خوبه؟ شنیدم بعضی وقت ها در اینترنت و شبکه به مشکل می خوره؟ منظورم اینه که می ارزه آدم بدون ویندوز بخره و بعد خودش روش Ultimate کرک شده موجود در ایران را بریزه یا همان اصلیش از نوع Home بهتره؟
    بلوری رام امکان رایت و خواندن دی وی دی رو داره...ولی بلوری رایتر فکر نکنم باشه !

من که هر چی ویندوز دیدم HP بوده....Ultimate اورجینال رو لپ تاپ ندیدم تا حالا... فکر نکم تفاوت چندانی بینشون باشه !

12. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیشب جواب سوالاتتون رو دادم ولی نیومد
    حالا دیگه یه سره توضیح میدم خودتون جواب 4 سوال رو بگیرید
    ببینید خرید بلوری رو لپتاپ های زیر 1.8 صرفه نداره
    چون قدرتشون خیلی کمه و بعضی دی وی دی ها رو نمیتونن خوب پلی کنن
    در ضمن رو مدل های 1.6 به پایین اغلب بلوری هایی هست که فقط میخونه و دی وی دی هم رایت میکنه
    برای داشتن بلوری رایتر حداقل قیمت حدود 1.8 هست واسه لپ تاپ
    فعلا به دلیل قیمت بالای دیسک ها و نبود مورد مصرف خاص خریدش به صرفه نیست
    بعدا اگه فراگیرتر شدن شما یا لپتاپتو عوض کردی یا اگه هم نکردی یه اکسترنالش رو میخری که خیلی هم قویتر کار میکنه و بهتر هم هست

در مورد ویندوز من به دوستانم هم پینهاد کردم Home اصلیشون هم پاک کنن و Ultimate نصب کنن
    چون هم سرعت بوت بالاتری داره هم نرم افزارها رو سریعتر لود میکنه
    هم مولتی تسکینگ بهتری داره
    تازه چند مورد نرم افزار اضافه هم داره
    رو لپ تاپ ها کلا نسخه خانگی نصبه مگه اینکه خو شخص لپ رو کاستوم کنه و بگه آلتیمیت نصب کنن
    به نظر من خرید ویندوز اورجینال به صرفه نیست چون اصلا تفاوت خاصی با کرک شده نداره
    تو اینترنت اصلا به مشکلی نمیخوره سری خانگیش ولی تو شبکه بعضی شبکه های خاص اذیت میکرد که اونم تا حالا که شما این حرفو میزنی من توجه نکرده بودم ممکنه واسه نسخه ویندوز باشه
    ولی فکر هم نکنم مربوط باشه
    به نظر من حتی اگه با نسخه اورجینال هم خریدید بک آپ بگیرید و آلتیمیت نصب کنید به صرفتونه
    نخرید هم که حداقل 60 سود کردید

14. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javadmoloudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به کلیه دوستان عزیز من به تازگی یک لب تاپ asus k53sv خریدم و ویندوز سون 64 بیت را نصب کردم و آبدیت هم کردم امانمی دونم چرا ویندوز ام اکتیو نمی شود هر کاری می کنم من آخرین windows loader 2.7 را هم نصب کردم اما اکتیو نشد خواهش می کنم کمکم کنید باید تنظیمات خاصی راانجام بدم روی PC که سون به راحتی اکتیو می شود اما لب تابم ویندوزش اکتیو نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

16. این کاربر از javadmoloudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام به کلیه دوستان عزیز من به تازگی یک لب تاپ asus k53sv خریدم و ویندوز سون 64 بیت را نصب کردم و آبدیت هم کردم امانمی دونم چرا ویندوز ام اکتیو نمی شود هر کاری می کنم من آخرین windows loader 2.7 را هم نصب کردم اما اکتیو نشد خواهش می کنم کمکم کنید باید تنظیمات خاصی راانجام بدم روی PC که سون به راحتی اکتیو می شود اما لب تابم ویندوزش اکتیو نمیشه خواهش می کنم کمکم کنید!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

18. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •