خوب اون سخت افزاری که میگید نمیشناسه میتونید برید از Device Manager ببینید کدومش نصب نشده.
خوب اون سخت افزاری که میگید نمیشناسه میتونید برید از Device Manager ببینید کدومش نصب نشده.
من همه سخت افزارهامو نصب کردم. درضمن من اگه 24 ساعتم بازی کنم مشکلی پیش نمیاد فقط و فقط وقتی تو خود ویندوز هستم هنگ می کنه :(
Last edited by Reshadgp; 25-11-2009 at 15:22.
سلام چند تا مشکل داره"
یا اینکه دمای کیست بالا هست کیس را بزار در دمای پایین/
میتونه مشکل ویروس باشه.
با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن سیستم را.
در غیر این صورت ویندوز را پاک کن دوباره نصب کن.
موفق باشید
نه عزیزم.ویندوز نصب کردن که کاری نداره.دی وی دی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟مشکل صفحه ابی دیگه چیه"؟
اقایان
دوستان
بزرگواران
من به یه مشکل عجیب و غریب بر خوردم
چند روز پیش که روی سیستمم ویندوز 7 نصب کردم این سیستم ریتینگ ویندوز کار میکرد
اما الان که بعد از نصب xp ویندوز 7 رو نصب کردم توی اون قسمت امتیاز دهی ارور میده
نه سخت افزاری رو اضافه کردم و نه کم کردم
تمام درایور هام رو مثل همیشه نصب کردم
ولی با اینکه با جنذ تا دی وی دی ویندوز از چند تا شرکت هم تمتحان کردم هنوز این مشکل رو دارم
با تشکر از بابت لطف و راهنماییتون![]()
یه سوال از کاربران گرامی که ویندوز 64 بیتی seven رو نصب کردن
آیا روی این ویندوز توانسته اند برنامه TOp secret نسخه فونیکس محصول نوین پندار رو نصب کنن یا خیر؟
پس میتونه مشکل از دی وی دی ویندوز باشه/
با یکی دیگه امتحان کن.
منظور از صفحه آبی هم یه صفحه هست که با کمی کردن با ویندوز بالا میاد.
موفق باشید
دوستان آیا ویندوز 7 نسخه نهایی نهایی نهاییش اومده یا نه هنوز و اگه اومده از کدوم شرکت بگیرم خوبه و کرک هم کامل شده یا نه ؟
هم آنتی ویروس دارم که آپدیته هم اینکه فن توی کیسم زیاد دارم. میگم دیگه 24 ساعتم بازی کنم هنگ نمی کنه ولی تو ویندوز که چرخ می زنم هنگ می کنه
یکی دوبارم هارد رو از اول پارتیشن بندی کردم ولی نمیشه لامسب :((
می تونه ایراد از هارد باشه؟ یعنی هاردم با این سیستم عامل مشکل داشته باشه؟
آره اومده و برای خریدش شرکت هم لازم نیست, همشهری برو پاساژ سهند بگو ویندوز 7 اورجینال 22 اکتبر میخوام!
به احتمال زیاد بله میتونه از ناسازگار نبودنش باشه که یه مشکله نادره که خیلی کمک پیدا میشه!نوشته شده توسط Reshadgp
اسم هاردتون چیه!
و همینطور CPU؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)