دوستان فکر می کنید چرا حتی یه دونه عکس هم از نمای موتوری تیبا توی هیچ جا ی سایتها و یا سایت سایپا نمیشه پیدا کرد؟؟؟؟
از نظر ظاهری هم واقعا نمیدونم چرا اینقدر زشته به نظر من
دوستان فکر می کنید چرا حتی یه دونه عکس هم از نمای موتوری تیبا توی هیچ جا ی سایتها و یا سایت سایپا نمیشه پیدا کرد؟؟؟؟
از نظر ظاهری هم واقعا نمیدونم چرا اینقدر زشته به نظر من
لطفا این حرفا رو ول کنید و به این سوال پاسخ بدید.
این جدول ارزشیابی کیفی خودروها خداییش به نمرات منفی فنر بندی .موتور وترمز یه نگاهی بیاندازید بیبینید که تیبا یا 405 کدوم یک نمرات منفی بیشتری کسب کرده اند وتیبا فقط توی تزیینات داخلی وخارجی نمره منفی زیادی کسب کرده ولی توی فنربندی وتعلیق وموتور وترمز امتیاز خوبی به نسبت کسب کرده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز خودرو یه چیز سلیقه ایه و به نظر من ماشین خوب و بد وجود نداره هرکسی به نسبت سلیقه و بودجش سعی میکنه بهترین ماشین رو بخره من خودم دوستی دارم که وضع مالیش هم خوبه ولی پیکان مدل66 خودش رو با کادیلاک هم عوض نمیکنه عاشقشه من خودم با وجود اینکه توانایی خرید ماشین خارجی دارم ولی عاشق سمند ال ایکس خودمم از روزی که از کارخونه گرفتم انگار مثل یه عضو خانواده ام شده این مقدمه رو گفتم که ازتون خواهش کنم بدلیل اینکه یه نفر از یه ماشینی خوشش میاد و یا از یه ماشین بدش میاد بهم نپرین و بدوبیراه نگین حرفتون رو منطقی با دلیل و مدرک بزنین و احساسی برخورد نکنین متاسفانه یکی از عیبهای ما ایرانیها همین برخورد احساسیه مثلا اگر پدر زن یارو پراید داره هیچ کس حق نداره از پراید بد بگه و چون دوست دختر سابقش بنز داره همه بنز سوارا بدن ! و در نهایت همه دوستان به یاد داشته باشن که این فروم یه فضای عمومیه و عده زیادی از اعضا این گفتگوها رو میخونن پس زیاد سخت نگیریم
من فکر کنم با توحه به بودجم و به علت فروش قسطی مناسب حال من فقط به این دلیل مجبور بشم بخرم فقط نمی دونم با ظاهر زشتش چجوری کنار بیام
باهاش کنار میای. مشکلی نیست
از نزدیک قشنه ولی از دور قشنگ نیست
ضمن اینکه عقب ماشین هم اگه طراحی بهتری میداشت راحت تر میشد باهاش کنار اومد
نگران ظاهرش نباش اولا حیوونکی زیاد هم زشت نیست بعدش هم وقتی تعدادش توی خیابونها زیاد بشه قیافه اش واسه مردم طبیعی میشه !
با سلام
از بس که تغییر مدل و برند ماشین تو ایران کمه چشم مردم ایران عادت به دیدن طرح های جدید رو نداره .
مثل تندر مثل 206 sd .یا همین ریو اوایل که اومده بود .همه بدشون می اومد اما حالا...........
احتمالا از پشت پخش باشه یه نگاه بنداز اگر وارد نیستی زیاد دستکاری نکن ممکنه پخشت بسوزه یا برو نمایندگی یا پیش یه تعمیر کار وارد
مرسی از همدردیا تون
یه نکته قوت دیگش هم اینه که سری اول هم جنسش ممکنه بهتر باشه و هم اینکه مطمئنا مثل خیلی ماشینای دیگه قیمتش بزودی بالا میره
فقط یه نکته به نظر شما آیا از پراید خیلی بهتره و در حد 206 حالا یکیم پایین تر هست یا نه
پشیمون نمی شم که این همون پرایده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)