من از سرور خود Code masters دانلود می کنم و تا حالا چند بار قطع کردم و resume کردم.
مشکلی نداشتم.سرعت هم خوبه.
من از سرور خود Code masters دانلود می کنم و تا حالا چند بار قطع کردم و resume کردم.
مشکلی نداشتم.سرعت هم خوبه.
لینک لطفا....
من نگفتم از لحاظ سرعت مشکل دارن. همشون به غیر از اون لینک تورنت سرعتشون عالیه و حداکثر پهنای باند رو اشغال می کنن.
مشکل اینجاست که توی دوبار تلاش من یک دفعه سرعت صفر میشه و مجبوری resume کنی و بعدش ارور میده که اگه احتمال داره فایلتون خراب یشه.
بهر حال من لینک های رپیدشیر رو پیدا کردم و شروع به دانلود کردم. این راه برای من مطمئن تره.
اینم لینک رپیدشیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mhv_kntu; 09-07-2009 at 00:17.
راستی اگه از رپیدشیر دانلود کردن براتون سخته از این سایت برای مستقیم کردن لینک رپیدشیر استفاده کنین:
یذره آموزش برای اونایی که بلد نیستن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول لینک فایل رپیدشیر خودتون رو تو قسمت link to Transload کپی می کنید و روی Transload File کلیک می کنید.
بعد یه صفحه جدید باز میشه و فایل شما شروع به آپلود شدن از طریق این سرور غیرقانونی میشه.
بعد از اتمام آپلود یک لینک مستقیم مخصوص این فایل به شما داده میشه برای دانلود و فقط 30 دقیقه برای شروع دانلود وقت دارید.بعد از 30 دقیقه لینک پاک میشه.
اگه سرور شلوغ بود از طریق لینک های پایین صفحه به سرورهای دیگه برین.
در هر لحظه فقط یک فایل رو می تونه برای شما مستقیم کنه. پس چند تا فایل رو باهم نمی تونین مستقیم کنین.
از این سرور می تونین برای داتلود از سایت های معروف دیگه هم استفاده کنین .فقط حواستون باشه که این کار غیر قانونی!!
من تا حالا هر چی حجم بالا دان کردم مخصوصا بازی مشکل دار بوده حالا فیلم زیاد مهم نیست بد دانلود بشه
هر چی لینک هر چی رو رپید میخواد به من اطلاع بده
این جملت رو متوجه نمیشم!!؟هر چی لینک هر چی رو رپید میخواد به من اطلاع بده
لینک رپیدشیر رو هم که بالا دادم .
آموزش دانلودش هم که تو پست بعدش دادم.
دیگه مشکلی نیست. من الان دومین part رو شروع به دانلود کردم.
archlord کارت گرافیک بالا میخواد؟عجب سایت خفنی داره
شایا را دارم دان میکنم 85% هستم![]()
مجموعه 5 تا آپدیت با هم فقط 3.5 مگابایت!
یعنی میشه یه روزی اینا به عقلشون برسه برای این بازی connection setting درست کنن .من بدونه دردسر بازی رو بالا بیارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)