تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 283 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب امین مگه خودش تو تنظیماتش Indent نداره؟
    حالا اگرم نداشته باشه مگه با سلکت کردن دستورات داخل تابع و زدن کلید تب (که تو مک نمیدونم اسم کلیدش چیه)‌جلو نمیره؟؟

قیمت دلار هم که داره میاد پایین ٰ امروز رئیس بانک مرکزی گفت نرخ دلار تک رقمی میشه و شنبه میشه 1230 تومن
    1 ماه بود پایین بالا میشد در حالی که میتونستن همینکارو اون اولش کنن ولی نمیکردن

حالا از اینا گذشته جشنواره فیلم فجر فیلم "هیوگو" عمو مارتین اسکورسیری رو آوارده که قراراه سه بعدی پخش بشه ه تو 11 تا بخش نامزد اسکار شده، که من فلک زده میخوام برم ببینم ولی نامردا میگن باید بلیط هر 5تا فیلم رو بگیری که میشه 50 تومن :\

باز اینا هم گذشته امتحانات چی میگن

2. 2 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای ایندنت کردن متن کافیه بیشتر از یک سطر رو سلکت کنی بعدش تب بزنی تا همه رو با هم ببره جلو. شیفت+تب هم برعکسشه. npp فرمت نمیکنه برای همین تب ها رو به اسپیس تبدیل نمیکنه ولی توی بقیه ide ها که امکان فرمت سورس دارند میشه مشخص کرد که تب بزاره یا اسپیس

برای انتخاب کدهای داخل تابع توی npp چیزی ندیدم. ولی توی اکلیپس همچین امکانی هست. alt+shift+UP که بزنی level به level انتخاب متنش رو بیشتر میکنه. البته بعضی پلاگینهاش این امکان رو ندارند مثلاً برای css آپتانا که امتحان کردم نداشت ولی زند استودیو برای css و js همچین امکانی داره

به نظرم کوچ کن به یه ide پیشرفته تر که راحتتر بتونی کار کنی. npp ادیتور خوبیه ولی بیشتر برای کارهای دم دستی خوبه. وقتی قضیه پروژه ای میشه یه مقدار کم میاره

4. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

خوب امین مگه خودش تو تنظیماتش Indent نداره؟
    حالا اگرم نداشته باشه مگه با سلکت کردن دستورات داخل تابع و زدن کلید تب (که تو مک نمیدونم اسم کلیدش چیه)‌جلو نمیره؟؟
    برای ایندنت کردن متن کافیه بیشتر از یک سطر رو سلکت کنی بعدش تب بزنی تا همه رو با هم ببره جلو. شیفت+تب هم برعکسشه. npp فرمت نمیکنه برای همین تب ها رو به اسپیس تبدیل نمیکنه ولی توی بقیه ide ها که امکان فرمت سورس دارند میشه مشخص کرد که تب بزاره یا اسپیس
    کل سوال من به همین مورد ختم میشد! من بلد نبودم چطوری این سوالو بمطرحم
    برای انتخاب کدهای داخل تابع توی npp چیزی ندیدم. ولی توی اکلیپس همچین امکانی هست. alt+shift+UP که بزنی level به level انتخاب متنش رو بیشتر میکنه. البته بعضی پلاگینهاش این امکان رو ندارند مثلاً برای css آپتانا که امتحان کردم نداشت ولی زند استودیو برای css و js همچین امکانی داره

به نظرم کوچ کن به یه ide پیشرفته تر که راحتتر بتونی کار کنی. npp ادیتور خوبیه ولی بیشتر برای کارهای دم دستی خوبه. وقتی قضیه پروژه ای میشه یه مقدار کم میاره
    نه دیگه من اونقدرا هم پیشرفته نمی عملم! نمیتونم با اکلیپس مچ بشم نمیدونم، امکاناتش محشره ولی نمیدونم چرا؟!
    این npp اگه یه project explorer میداشت، محشر میشد حداقل برای من تو پروژه ها هم جواب میداد

حالا از اینا گذشته جشنواره فیلم فجر فیلم "هیوگو" عمو مارتین اسکورسیری رو آوارده که قراراه سه بعدی پخش بشه ه تو 11 تا بخش نامزد اسکار شده، که من فلک زده میخوام برم ببینم ولی نامردا میگن باید بلیط هر 5تا فیلم رو بگیری که میشه 50 تومن :\
    خدا این SOPA رو لعنت کنه من الان هیچی نمیتونم از فایل سونیک فایل دانلود کنم! کلی فیلم، موزیک و ... اینا جمع کرده بود برای خودم که بعدن سره فرصت بشینم لیچ کنم و دانلود کنم. از شانس ما هم که اینطوری شد

6. 3 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه چیز خیلی خفن من گیر اوردم تو ویندوز سون:
    این کلید ها رو همزمان بزنید:
    Start+L

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه چیز خیلی خفن من گیر اوردم تو ویندوز سون:
    این کلید ها رو همزمان بزنید:
    Start+L

حالا منم اینجارو گذاشتم تو اشتراک هی ایمیل میاد بهم
    دوست عزیز این ترفندها جاش اینجا نیست ها

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.....
    اگر امکانش هست،یه خورده به من مشورت بدین!!!
    یکی از دوستانم که یه شرکت کامپیوتری راه اندازی کردنن،کارهای تبلیغاتی دو نماینده ی استانی رو گرفتن....
    از من خواستن که تو کار طراحی وب سایت ها باهاشون همکاری کنم...(دو تا سایت فعلا!! ممکنه دوتای دیگه هم اضافه بشه...)

مخواستم بدونم که نظر دوستان اینه که برای سیستم سایت ها،برم سراغ پی اچ پی ها یا دات نت نیوک؟!؟)
    راستش من و اون دوستم که کار رو بهم داده،از امکانات دات نت نیوک خوشمون اومده و ممکنه بخوایم همکاری های خیلی بیشتری در این مورد داشته باشیم در مورد سایت های اینجوری و ......

مسئله ی دوم اینه که به نظرتون،قالبی که برا یه همچین سایتی استفاده میشه،چه شکل و شمایلی باید داشته باشه؟! منظور گرافیک نیست...منظور اینه که چه جور امکاناتی باید داشته باشه...اصولا یه سایت شلوغ و پر از اطلاعات یا یه سایت با یه بنر گنده و چشم نواز و دو ستون که یکیش مطالب و عکس ها رو پوشش میده و یکیش ستون انتخاب دسته های مختلف و نظر سنجی و اطلاعات و ....؟!!!!

مسئله ی سوم من اینه که از لحاظ قیمتی چجوری باید باهاشون حساب کنم؟ 500-600 یا بیشتر یا کمتر؟!(مخصوصا اینکه دارم از سی ام اس اماده استفاده میکنم!).....

اگر دوستان در مورد قالب ایده ای یا لینکی دارن لطف کنن راهنمایی کنن....

دلیل اینکه چنین کاری رو گرفتم و ایده ای ندارم هم این نیست که علم ندارم! به مسایل برنامه نویسی چه وب و چه دکستاپ!! کاملا واقفم و مشکلی ندارم....مشکلی که کمرم رو شیکسته اینه که سلیقه ندارم که چیزی رو زیبا کنم....یا ترسی دارم که نمی تونم ایده ای بدم برای ظاهر یه کاری....و نیاز دارم که یه نفر بهم بگم این چیز خاص رو اینجوری کن و تحویلم بده!!!!
    این تیکه رو برای این گفتم که گاهی احساس میکنم یه اوسکولی اومده یه کاری رو گرفته یه پول گنده یا کم هم داره میگیره بدون اینکه هیچ ایده ای داشته باشه داره چیکار میکنه و فقط ماست مالی میکنه....ولی ما با مشتری کاملا طی کردیم که قیمت ها رو 2.5 میگیریم برا طراحی هاشون چون سیستم هایی که استفاده میکنیم،از پیش امادست!!! و اگه براشون بنویسیم،تا 5 و اینا میره قیمت ها.....

دوستان لطفا راهنمایی کنین! چه ایده ی قالب نهایی...چه حد و حدود قیمت ها...چون زیاد به بازار کار اشنایی ندارم

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

در مورد CMS دات نت نیوک بد نیست ولی از نظر کامیونیتی بری طرف جوملا و وردپرس هم سمپل برای قالب بیشتره هم افزونه هاشون و راهنما و این چیزها برای توسعه . من یه بار رفتم برای DNN افزونه و اینها نوشتم و خریدم حتا اما زیاد کاربرپسند نیست (با این که از ساختارش خوشم اومد)
    برای طرح مخصوصا شرکت های تبلیغاتی به نظر من تا جایی که میشه متن رو کم کنین. صفحه خلوت و به اصطلاح Clean باشه خیلی جذاب تره تا یه صفحه شلوغ.
    از سایت های حرفه ای برای Inspiration هم استفاده بشه همیشه خوبه .

قیمت هم برای همکار بد نیست ولی عموما دو سه برابر همین قیمت باید باشه قیمت مشتری . باز هم به کیفیت خروجی بستگی داره.
    زیرا() طراحی سایت فقط نصب سی ام اس و طراحی قالب نیست. من اگه فقط یه قالب طراحی کنم نصف همین قیمت شما رو میگیرم امات قبول مسئولیت و نگه داری و پشتیبانی و دیتا entry با این قیمت ها نمیصرفه. وقتی که روش خواهید گذاشت رو تصور کنین .

11. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون.....
    واقعا که با راه اندازی این لامصب مشکل دارم من!!!! به نظر خودم هم تو اینترنت هنوز لینوکس و دنیای مربوطه حرف اول و اخر رو میزنن!!!! خودم دوست داشتم از جوملا استفاده کنم ولی خوب....این دوستان سعی دارن از دات نت نیوک استفاده کنن...
    تو ایران،سایت های دولتی بزرگ و خفن با این سیستم طراحی شدن ظاهرا!!سایت های استانی ما هم که کلا با این سیستم طراحی شدن و جالبه که دوستی برای نصب همین سیستم و راه اندازیش(بدون پشتیبانی و ....) زیر 5 میلیون کار نکرده!!!!

پروفشنال Web Design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Phpstorm

پيش فرض

سلام
    ما هم توی بحث را بدید

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه دیگه من اونقدرا هم پیشرفته نمی عملم! نمیتونم با اکلیپس مچ بشم نمیدونم، امکاناتش محشره ولی نمیدونم چرا؟!
    این npp اگه یه project explorer میداشت، محشر میشد حداقل برای من تو پروژه ها هم جواب میداد
    خوب حالا خود اکلیپس نه ولی فکر کنم از آپتانا بیشتر خوشت بیادا. گمونم خودت هم یه زمانی توی انجمن معرفیش کرده بودی
    از گروه برنامه نویسیشون خوشم اومده. یه دونه باگ ریپوزت کردم سه روزه فیکس کردن

راستی npp بنده خدا هم project explorer داره ها! فقط فکر میکنم توی نسخه ANSI باشه. نمیدونم پلاگین جداش هم برای utf-8 هست یا نه.

خدا این SOPA رو لعنت کنه من الان هیچی نمیتونم از فایل سونیک فایل دانلود کنم! کلی فیلم، موزیک و ... اینا جمع کرده بود برای خودم که بعدن سره فرصت بشینم لیچ کنم و دانلود کنم. از شانس ما هم که اینطوری شد
    sopa که فکر کنم منتفی شد. این تعطیلی آپلود سنترا کار fbi بوده
    خدا لعنتشون کنه که دانلود ما رو هم بریدن. همش هفته ای دو سه تا فایل دانلود میکردم ولی همین دو سه تاهم الان دردسر شده برام. دوباره راه میافتن انشالله

15. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •