سلام.
نه حالت ژله ای نداره.البته اینقدر ها هم بی کیفیت و بی دوام نیستا.من فقط کلی توضیح دادم واسه اینکه اگر خواستی بخری با یک دید بازتر بخری.
سلام.
نه حالت ژله ای نداره.البته اینقدر ها هم بی کیفیت و بی دوام نیستا.من فقط کلی توضیح دادم واسه اینکه اگر خواستی بخری با یک دید بازتر بخری.
mer30.من می خوام بخرم حتما.اگه ممکنه قیمت 8گیگ بدون گارانتیشو بهم بدید.بعدشم توی جعبش چه چیزایی باید باشه ؟ کدوم رنگش بهتره به نظر شما؟
سلام
یه املاتور جاوا واسه پاکت پی سی میخواستم که شبیه 5800 باشه
هستش یا نه ؟
چرا تو امينا همه ي sms هايي كه از يه نفر مياد به صورت يك sms نشون داده مي شه؟
این خصوصیت وین موبایله... میشه با یه برنامه خیلی کم حجم از این حالت درش آورد ولی توصیه میکنم به همین حالت عادت کنی... محاسن زیادی داره.. مثلا اینکه کمک میکنه که اشتباه اس ام اس نزنی... دیگه اینکه کمک میکنه زود اس ام اس بزنی چون نیازی نیست هی شماره رو وارد کنی یا reply کنی... دیگه اینکه فعلا همین.. سلامت باشی![]()
چکار کنم که سدای اسپیکر گوشی هنگام مکالمه کم تر بشه.. وقتی روی پایین ترین حد هم که میذارم باز هم همه اونایی که تو اتاق هستن میشنون...........![]()
اخه خيليها ميگفتند كه اين مشكل قابل حل هست
بعدشم در امنيا بار اول هم سوال پرسيده نميشه
مثلا در x1 بار اول سوال پرسيده ميشه و بعد پين كد و ..
بار دوم و به بعدش بدون سوال هست
در حالي كه در امنيا از همون اولش سوالي پرسيده نميشه
يعني امنيت گوشي در حد صفر
هر كسي ميتونه با برنامه هاي هك در صورت روشن بودن گوشي به گوشي نفوذ كنه ...
ويندوز موبايل خيلي وسيع تر از اين چيزهاست
بايد راهي وجود داشته باشه
صداي مكالمه در عده اي از گوشيهاي سامسونگ اينطوري هستند
و كاريش هم نميشه كرد
حتس u600 هم خودم ديده ام كه اينطوريه
آخه یه دستور توی ریجیستری هست فکر کنم که بشه صداشو کم کرد.. من بلد نیستم... کسی میدونه بگه لطفا.. آمارم تو خونه غلط میشه با این وضع![]()
دوست عزیز امنیا گوشی خوبیه و میتونه انتخاب خوبی باشه... انتخاب منم امنیا بود و پشیمون نیستم.. ولی دیدم کسایی رو که پشیمون شدن از خریدن امنیا به دلایل مختلف.. همونطور که آریا گفت باید با دید باز انتخاب کنی... چون شما تا همین چند روز پیش بین امنیا و 5800 شک داشتی فکر کنم اگه با تامل بیشتر انتخاب کنی بهتره.. عجله نکن.. اکسپریا رو هم ببین.. 5800 رو هم بیشتر ببین.. امنیا رو هم ببین.. بچه های کلوپ اکسپریا میتونن کمک خوبی باشن.. من خودم 3 ماه گریه همه بچه های فروم رو در اوردم تا انتخاب کردم..سوالی داشتی در خدمتم و همونطور که گفتم 5800 و امنیا جفتش تو دستمه![]()
Last edited by Amin.M.1986; 01-07-2009 at 19:53.
.
(اخه به چند دلیل من میخوام ppc بگیرم.اول اینکه می خوام حتما تاچ باشه چون 3 ساله دائم تاچ دستمه و عادت کردم(p990,p910).بازیو نرم افزار واسش زیاد باشه.واسه موزیکم خوب باشه.خزم نباشه محیطشم قابل تغییر باشه. اول رفتم سمت 5800 چون دیگه از محیط SE خسته شده بودم.تازه غیر از اون دیگه مدل گوشیم خیلی قدیمی شده بود.بعد دیدم همه شاکین که ای بابا این 5800 که ngage هم نداره.دوربینشم که افتضاحه.تاچشم که ضعیفه نسبتا.symbyan هست ولی چه فایده باید 60 سال صبر کنی تا برنامه هاش زباد شن. ngage هم که معلوم نیست اصلا بیاد واسش یا نه! پس این گوشی رسما mp3 player هست فقط! ظاهرا نوکیا داده بیرون واسه دست گرمی که n97 رو بدون تجربه نزده باشه.
بعد یکی از بچه ها i900 رو پیشنهاد کرد منم رفتم دنبالش دیدم این خیلی خداست.تقریبا همه ام ازش راضین.می خوام بدونم از هر لحاظ راضیم میکنه؟ تاچ - بازی - موزیک -سرعت -برنامه های زیاد...؟
sms هم زیاد میزنم.اینکه قلم باهاش نیست sms زدن باهاش راحته؟ اگه هر چیزشو با 5800 مقایسه کنی بهم بگی لطف بزرگی کردی.)
اینارو 2 صفحه پیش زدم ولی جواب ندادی.البته چنتا از بچه ها جواب دادنولی شما چون جفت گوشیا دستتته حتما جوابای بهتریم می تونی بمن بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)