سلام دوستان
من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن گوشیم 30.0.011
هستش اما هیچ تغییری من تا حالا ندیدم
فقط ورژن عوض شده همین ( حیف اینقدر منتظرش بودم )
سلام دوستان
من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن گوشیم 30.0.011
هستش اما هیچ تغییری من تا حالا ندیدم
فقط ورژن عوض شده همین ( حیف اینقدر منتظرش بودم )
صبح بخیر
خش افتادن صفحه نمایش گوشی بیشتر از هر چیز به نوع استفاده شما از گوشی و دقت در نگهداری گوشی بستگی داره. یکی گوشی رو میذاره تو جیبش پیش کلیدهاش. یکی می ذاره رو داشبورد ماشین و گوشی میافته و یه خط روش میافته. حتی همون کیفی که تو جعبه سریهای قدیم بود رو من دیدم دست یکی از دوستان. جدا از جنس نامرغوب، لبه های تیزی داشت که با هربار جا زدن یا دراوردن گوشی امکان این بود که به صفحه نمایش کشیده بشه و بهش آسیب برسونه. من هم جایی نخوندم صفحه 5800 ضدخش باشه اما بعید می دونم با استفاده مناسب از قلم، مضراب و ناخنی که تیز نباشه مشکلی براش پیش بیاد. حداقل تو این یک ماهی که من دارم استفاده می کنم کوچکترین نشونه ای از خش ندیدم. ولی برای دوستانی که نگرانند، محافظ ال سی دی روش مناسبیه.
گرچه به دلیل نیاز فشار بیشتر دست برای دریافت تاچ، لذت کار کردن با گوشی کمتر می شه و همچنین قلم به خوبی روش حرکت نمی کنه.
استفاده همیشگی از کیف مناسب هم خیلی کمک می کنه به سالم موندن بدنه و صفحه نمایش گوشی.
ممنون
سلام
چند روز پیش رفته بودم یه مغازه موبایلی می کفت که مشکلات 5800 توی سری های جدید بیشتر شده و خرابیشون هم بیشتره
همچنین میگفت که سرعتشون هم پایین اومده!
نظر شما چیه؟
به نظر خودتون حرفش منطقیه؟
خیر دوست من... هرچی گفته برعکس گفته.
شاید کیفیت ساختش بیاد پایین ولی سرعتش نه.
قابل توجه اونایی که گوشیشو مجاریه :
1- میخواستم بدونم که باتری این گوشی ها کجاییه ؟ چینیه یا مال یه کشور دیگست؟
2- تفاوت خاصی با مدل چینیش داره؟
ممنون میشم
نظر من هم همینه ولی از جنسهای چینی بعید نیست !!
(البته توهین به اجناس چینی مرغوب از جمله 5800 نشه )
این نکته رو هم اضافه کنم کن حدود 6 ماه پیش یه گوشی 6220c چینی خریدم و کاملا هم ازش راضی ام.
Last edited by jaber1361; 28-07-2009 at 11:42.
دوستانی که در مورد LCD مشکل دارن، اگه از محافظ LCD استفاده کنن، هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، اگر هم خش افتاد، راحت با هزینه کمی میتونید عوضش کنید!
این برنامه رو امروز گذاشتم. از لینک زیر میتونید اونو بگیرید:
رامینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یکی از دوستانی که گوشیش مجاریه میشه شماره سریال IMEI رو بزاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)