تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 288 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مرسی برادر...امتحان میکنم اگه جواب گرفتم حتما خبر میدم
    و یه سوال دیگه این اتفاق برای ماشین ضرر داره؟
    س.اگه اتصالی باشه برای ماشین ضرر داره و حتی ممکنه باعث اتش سوزی بشه. در صورت خراب بودن دینام و دیر اقدام کردن برای تعمییر دینام فاتحه باتری خونده.
    اللخصوص اگه به قول معروف اتمی باشه.

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

جالبه پرایدی که پارسال این موقع ۶،۸۰۰ بود الان شده ۱۶ و خورده ایی بعد مثلا میخوان چقدر ارزونش کنن؟ از ۱۶ تومن بکننش ۱۴ تومن، خیلی زور داره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    عزیزم دیگه الکی مبالغه نکن پراید بارسال این موقع 9.500 اینا بود

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    پراید مدل 80 دارم چند روزه چراغای بنزین و شارژ باطریش و ترمز دستیش روشن میشه موقعه روشن شدن موتور.
    علتش از چی میتونه باشه؟؟؟
    ممنون
    آقا دینامت شارژ نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باتری اتمیه.سار باتری رو در اوردم ماشین خاموش شد.البته بدون اینکه گاز کوچیکی هم بهش بدم. احتمالا مشکل ازد ینام باشه البته راه دیگه واسه دونستن اشکال از دینام نمیدونم . بازم فردا به باتری ساز نشون بدم

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

باتری اتمیه.سار باتری رو در اوردم ماشین خاموش شد.البته بدون اینکه گاز کوچیکی هم بهش بدم. احتمالا مشکل ازد ینام باشه البته راه دیگه واسه دونستن اشکال از دینام نمیدونم . بازم فردا به باتری ساز نشون بدم
    سلام.راه دیگه استفاده از مولتی متر هست.قبل از روشن کردن ولتاژ بگیر باید بین 12 تا 13باشه.چند دقیقه بعداز روشن کردن باید بین13 تا14.5 باشه.دقت کن باز کردن سر باتری موقع روشن بودن کار صحیحی نیست بخصوص اگه ماشین انزکتوری باشه.

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان واسه 141 بدون سیستم صوتی و ضبط عادی چه باطری پیشنهاد میکنین من به واسطه شغلم کم از ماشین استفاده میکنم و واسه همین ماشین زیاد تو پارکینگ میمونه باطری قبلیم اتمی سپاهان هستش اما 4روز بخوابه از کار میافته و استارت نمیخوره بردم باطری ساز گفت باطریت اونقدری نیست که بخوای تعویضش کنی ولی ضعیف شده بیا 24 ساعت بذارم زیر شارژ خوب میشه به نظر شما جواب میده ؟حالا باطری پیشنهادی شما چیه اگه قیمت هم بدید ممنون میشم...در ضمن این باطری وقتی ازش استفاده میکنم اصلا اینجوری که گفتم نمیشه و راحت استارت میخوره.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان واسه 141 بدون سیستم صوتی و ضبط عادی چه باطری پیشنهاد میکنین من به واسطه شغلم کم از ماشین استفاده میکنم و واسه همین ماشین زیاد تو پارکینگ میمونه باطری قبلیم اتمی سپاهان هستش اما 4روز بخوابه از کار میافته و استارت نمیخوره بردم باطری ساز گفت باطریت اونقدری نیست که بخوای تعویضش کنی ولی ضعیف شده بیا 24 ساعت بذارم زیر شارژ خوب میشه به نظر شما جواب میده ؟حالا باطری پیشنهادی شما چیه اگه قیمت هم بدید ممنون میشم...در ضمن این باطری وقتی ازش استفاده میکنم اصلا اینجوری که گفتم نمیشه و راحت استارت میخوره.
    سلام.سیستم دزدگیر ماشین روخاموش کن(فیوزهای دزگیر رو جدا کن)ضبط ماشین رو هم از برق جدا کن.سوئیچ ماشین بسته باشه.بعد سر منفی باتری رو جدا کن وتو تاریکی با یک سیم نازک بست رو به سر منفی باتری اتصال بده.(محل تماس به نازکیه سر سوزن)اگه برق دزدی داشته باشه جرقه های خیلی کوچک دیده میشه.(راه دیگه استفاده از امپر متر دیجیتال با رنجه میلی امپر)در بعضی از موارد فشنگی صندوق عقب خراب میشه و لامپ صندوق عقب همیشه روشن میمونه.اگه همه چیز درست بود و پارکینگ مطمئنه یک کلید سر راه دزدگیر بزار و تو پارکینگ دزدگیر رو خاموش کن.دزدگیر در مدت طولانی جونه باتری رو میگیره.
    اگه دینام سالم باشه به نظر من تمام باتری های ایرانی نسبت به قیمتشون خوبند.البته باتری باید بالای 60امپر ساعت باشه.من خودم از باتری اسیدی صبا استفاده میکنم.موفق باشی

8. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.سیستم دزدگیر ماشین روخاموش کن(فیوزهای دزگیر رو جدا کن)ضبط ماشین رو هم از برق جدا کن.سوئیچ ماشین بسته باشه.بعد سر منفی باتری رو جدا کن وتو تاریکی با یک سیم نازک بست رو به سر منفی باتری اتصال بده.(محل تماس به نازکیه سر سوزن)اگه برق دزدی داشته باشه جرقه های خیلی کوچک دیده میشه.(راه دیگه استفاده از امپر متر دیجیتال با رنجه میلی امپر)در بعضی از موارد فشنگی صندوق عقب خراب میشه و لامپ صندوق عقب همیشه روشن میمونه.اگه همه چیز درست بود و پارکینگ مطمئنه یک کلید سر راه دزدگیر بزار و تو پارکینگ دزدگیر رو خاموش کن.دزدگیر در مدت طولانی جونه باتری رو میگیره.
    اگه دینام سالم باشه به نظر من تمام باتری های ایرانی نسبت به قیمتشون خوبند.البته باتری باید بالای 60امپر ساعت باشه.من خودم از باتری اسیدی صبا استفاده میکنم.موفق باشی

10. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

سلام
    دیسک چرخهای ماشینم تاب برداشته ترمز میکنم ماشین میلرزه. با تراشکاری و تابگیری درست میشه یا اینکه باید تعویض کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    دیسک چرخهای ماشینم تاب برداشته ترمز میکنم ماشین میلرزه. با تراشکاری و تابگیری درست میشه یا اینکه باید تعویض کنم؟
    سلام.احتمالش خیلی ضعیفه.بهتر میشه ولی فابریکی در نمیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •