س.اگه اتصالی باشه برای ماشین ضرر داره و حتی ممکنه باعث اتش سوزی بشه. در صورت خراب بودن دینام و دیر اقدام کردن برای تعمییر دینام فاتحه باتری خونده.
اللخصوص اگه به قول معروف اتمی باشه.
س.اگه اتصالی باشه برای ماشین ضرر داره و حتی ممکنه باعث اتش سوزی بشه. در صورت خراب بودن دینام و دیر اقدام کردن برای تعمییر دینام فاتحه باتری خونده.
اللخصوص اگه به قول معروف اتمی باشه.
عزیزم دیگه الکی مبالغه نکن پراید بارسال این موقع 9.500 اینا بود
آقا دینامت شارژ نمیکنه
باتری اتمیه.سار باتری رو در اوردم ماشین خاموش شد.البته بدون اینکه گاز کوچیکی هم بهش بدم. احتمالا مشکل ازد ینام باشه البته راه دیگه واسه دونستن اشکال از دینام نمیدونم . بازم فردا به باتری ساز نشون بدم
سلام.راه دیگه استفاده از مولتی متر هست.قبل از روشن کردن ولتاژ بگیر باید بین 12 تا 13باشه.چند دقیقه بعداز روشن کردن باید بین13 تا14.5 باشه.دقت کن باز کردن سر باتری موقع روشن بودن کار صحیحی نیست بخصوص اگه ماشین انزکتوری باشه.
سلام دوستان واسه 141 بدون سیستم صوتی و ضبط عادی چه باطری پیشنهاد میکنین من به واسطه شغلم کم از ماشین استفاده میکنم و واسه همین ماشین زیاد تو پارکینگ میمونه باطری قبلیم اتمی سپاهان هستش اما 4روز بخوابه از کار میافته و استارت نمیخوره بردم باطری ساز گفت باطریت اونقدری نیست که بخوای تعویضش کنی ولی ضعیف شده بیا 24 ساعت بذارم زیر شارژ خوب میشه به نظر شما جواب میده ؟حالا باطری پیشنهادی شما چیه اگه قیمت هم بدید ممنون میشم...در ضمن این باطری وقتی ازش استفاده میکنم اصلا اینجوری که گفتم نمیشه و راحت استارت میخوره.
سلام.سیستم دزدگیر ماشین روخاموش کن(فیوزهای دزگیر رو جدا کن)ضبط ماشین رو هم از برق جدا کن.سوئیچ ماشین بسته باشه.بعد سر منفی باتری رو جدا کن وتو تاریکی با یک سیم نازک بست رو به سر منفی باتری اتصال بده.(محل تماس به نازکیه سر سوزن)اگه برق دزدی داشته باشه جرقه های خیلی کوچک دیده میشه.(راه دیگه استفاده از امپر متر دیجیتال با رنجه میلی امپر)در بعضی از موارد فشنگی صندوق عقب خراب میشه و لامپ صندوق عقب همیشه روشن میمونه.اگه همه چیز درست بود و پارکینگ مطمئنه یک کلید سر راه دزدگیر بزار و تو پارکینگ دزدگیر رو خاموش کن.دزدگیر در مدت طولانی جونه باتری رو میگیره.
اگه دینام سالم باشه به نظر من تمام باتری های ایرانی نسبت به قیمتشون خوبند.البته باتری باید بالای 60امپر ساعت باشه.من خودم از باتری اسیدی صبا استفاده میکنم.موفق باشی
سلام.سیستم دزدگیر ماشین روخاموش کن(فیوزهای دزگیر رو جدا کن)ضبط ماشین رو هم از برق جدا کن.سوئیچ ماشین بسته باشه.بعد سر منفی باتری رو جدا کن وتو تاریکی با یک سیم نازک بست رو به سر منفی باتری اتصال بده.(محل تماس به نازکیه سر سوزن)اگه برق دزدی داشته باشه جرقه های خیلی کوچک دیده میشه.(راه دیگه استفاده از امپر متر دیجیتال با رنجه میلی امپر)در بعضی از موارد فشنگی صندوق عقب خراب میشه و لامپ صندوق عقب همیشه روشن میمونه.اگه همه چیز درست بود و پارکینگ مطمئنه یک کلید سر راه دزدگیر بزار و تو پارکینگ دزدگیر رو خاموش کن.دزدگیر در مدت طولانی جونه باتری رو میگیره.
اگه دینام سالم باشه به نظر من تمام باتری های ایرانی نسبت به قیمتشون خوبند.البته باتری باید بالای 60امپر ساعت باشه.من خودم از باتری اسیدی صبا استفاده میکنم.موفق باشی
سلام
دیسک چرخهای ماشینم تاب برداشته ترمز میکنم ماشین میلرزه. با تراشکاری و تابگیری درست میشه یا اینکه باید تعویض کنم؟
سلام.احتمالش خیلی ضعیفه.بهتر میشه ولی فابریکی در نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)