تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 295 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دارا جان شما هم به درد من دچار شدی.البته من چندماه پیش اینکارو کردم.
    من پیشنهادم مدل BDP-150 پایونیر با حدود قیمت 500 تومن.یا اگر دستت بازتر هستش مدل BDP-450 پایونیر(خودم این مدل گرفتم) با حدود قیمت 700 تومن.
    مدل 450 که من دارم رنگهارو خیلی دقیق تر نسبت به PS3 پخش میکنه ولی در مورد مدل 150 زیاد اطلاعات ندارم ولی اینو می دونم که مدار تصویرش با 450 متفاوته.
    اگر هم بخوای کمتر هزینه کنی که باید بری سراغ کره ای ها که البته من زیاد پیشنهاد نمی کنم.

سلام رایان جان
    والا من فعلا چند تا گزینه برای خودم در نظر گرفتم که هرکدوم یه سری مزایا و معایبی داره !
    گزینه اولم اینه که دوباره برم یدونه PS3 بخرم !! ولی بودجه برای مدل ه*ک شده ندارم و فقط میتونم اریجینال بخرم که اینجوری قیمت بازی ها بالا در میاد برام (البته نه اونجوری خوره بازی هستم و نه وقتشو دارم که بشینم انواع بازی ها رو بازی کنم! ماکزیمم یه فیفا یا گرن توریسمو بازی کنم ! )
    گزینه بعدی اینه که برم یدونه XBOX بگیرم که بازیها چون کپی هستش برام ارزون در میاد اما اینجوری دیگه بلوری پلیر ندارم و ضمنا یدونه Logitech G25 دارم که از اونم نمیتونم روی XBOX استفاده کنم و اصلا هم دلم نمیاد این G25 رو بفروشمش بره ! چون واقعا لذتی که GranTurismo با این ست فرمون داره رو با هیچی نمیشه عوض کرد !! (هرچند الانم چون خونمون خیلی کوچیکه عیال نمیزاره فرمون و PlaySeat که خودم براش ساختم رو بیارم تو خونه !! ) اینجوری هم باید پول Xbox بدم هم یدونه بلوری پلیر بخرم که باز قیمتش برام بالا در میاد اما مزیتش ارزون بودن بازیهاشه و عیبش همون داستان G25.
    گزینه آخر هم اینه که فعلا دست نگه دارم تا ژانویه و PS4 بخرم !!! اینجوری هم بلوری پلیر دارم هم میتونم از G25 استفاده کنم و تنها عیبش قیمت بالای بازی ها هستش. یا وقتی PS4 بیاد قیمت PS3 افت میکنه و ممکنه ه*کر های عزیز !! بتونن کارای جدیدی بکنن و اونموقع یدونه PS3 بگیرم !!
    حالا فعلا هنوز با خودم درگیرم ببینم چه تصمیمی میگیرم !!
    راستی رایان جان فکر میکنی الان قیمت اون DVD player من (pipneer 420) دست دوم چند باشه ؟ ضمن اینکه کیلومترش خیلی کمه ! مال یه خانوم دکتر بوده باهاش میرفته مطب و میومده !!
    Last edited by dara_az; 08-07-2013 at 07:02.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام رایان جان
    والا من فعلا چند تا گزینه برای خودم در نظر گرفتم که هرکدوم یه سری مزایا و معایبی داره !
    گزینه اولم اینه که دوباره برم یدونه PS3 بخرم !! ولی بودجه برای مدل ه*ک شده ندارم و فقط میتونم اریجینال بخرم که اینجوری قیمت بازی ها بالا در میاد برام (البته نه اونجوری خوره بازی هستم و نه وقتشو دارم که بشینم انواع بازی ها رو بازی کنم! ماکزیمم یه فیفا یا گرن توریسمو بازی کنم ! )
    گزینه بعدی اینه که برم یدونه XBOX بگیرم که بازیها چون کپی هستش برام ارزون در میاد اما اینجوری دیگه بلوری پلیر ندارم و ضمنا یدونه Logitech G25 دارم که از اونم نمیتونم روی XBOX استفاده کنم و اصلا هم دلم نمیاد این G25 رو بفروشمش بره ! چون واقعا لذتی که GranTurismo با این ست فرمون داره رو با هیچی نمیشه عوض کرد !! (هرچند الانم چون خونمون خیلی کوچیکه عیال نمیزاره فرمون و PlaySeat که خودم براش ساختم رو بیارم تو خونه !! ) اینجوری هم باید پول Xbox بدم هم یدونه بلوری پلیر بخرم که باز قیمتش برام بالا در میاد اما مزیتش ارزون بودن بازیهاشه و عیبش همون داستان G25.
    گزینه آخر هم اینه که فعلا دست نگه دارم تا ژانویه و PS4 بخرم !!! اینجوری هم بلوری پلیر دارم هم میتونم از G25 استفاده کنم و تنها عیبش قیمت بالای بازی ها هستش. یا وقتی PS4 بیاد قیمت PS3 افت میکنه و ممکنه ه*کر های عزیز !! بتونن کارای جدیدی بکنن و اونموقع یدونه PS3 بگیرم !!
    حالا فعلا هنوز با خودم درگیرم ببینم چه تصمیمی میگیرم !!
    راستی رایان جان فکر میکنی الان قیمت اون DVD player من (pipneer 420) دست دوم چند باشه ؟ ضمن اینکه کیلومترش خیلی کمه ! مال یه خانوم دکتر بوده باهاش میرفته مطب و میومده !!
    اینجور که معلومه سر چندراهی گیر کردی خفن.
    پیشهاد بنده حقیر:یه xbox بخر با یه بلوری پلیر.به چند دلیل یکی اینه هکرها بعد از این همه سال هنوز نتوستن استفاده راحت از این دستگاه رو مهیا بسازن چه برسه به PS4 که تازه میخواد بیاد و هنوز راه درازی در پیش داره.وقتی هم PS4 بیاد باز هم این PS3 دردسر داره.کلا کنسول پر دردسریه.من خودم الان XBOX دارم،به نسبت PS3 فوق العاده کنسول خوش ساخت تر(از نظر بنده)و هم واسه ما ایرانی ها فوق العاده کنسول بی دردسریه.حالا قضیه G25 جداست که من بدلیل عدم تجربه نظری در موردش ندارم.
    پلیر 420 هم پلیر خیلی خوبیه.باید به طالبش بفروشی.اگه طالبش باشه حدود 200 می تونی بفروشیش.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجور که معلومه سر چندراهی گیر کردی خفن.
    پیشهاد بنده حقیر:یه xbox بخر با یه بلوری پلیر.به چند دلیل یکی اینه هکرها بعد از این همه سال هنوز نتوستن استفاده راحت از این دستگاه رو مهیا بسازن چه برسه به PS4 که تازه میخواد بیاد و هنوز راه درازی در پیش داره.وقتی هم PS4 بیاد باز هم این PS3 دردسر داره.کلا کنسول پر دردسریه.من خودم الان XBOX دارم،به نسبت PS3 فوق العاده کنسول خوش ساخت تر(از نظر بنده)و هم واسه ما ایرانی ها فوق العاده کنسول بی دردسریه.حالا قضیه G25 جداست که من بدلیل عدم تجربه نظری در موردش ندارم.
    پلیر 420 هم پلیر خیلی خوبیه.باید به طالبش بفروشی.اگه طالبش باشه حدود 200 می تونی بفروشیش.
    آره بدجوری گیر کردم !!!
    اتفاقا خودم با این پیشنهادت بیشتر موافقم ! اما هرکاری میکنم و هرجور با خودم کلنجار میرم نمیتون از این G25 و Gran Turismo دل بکنم !!! وقتی باهاش رانندگی میکنی دیوونه میشی انقدر که طبیعیه !! اگه این فرمون رو نداشتم تاحالا حتما یه Xbox با بلوری پلیر خریده بودم !!
    حالا شاید صبر کنم تا PS4 بیاد ببینم اونموقع چی میشه ! یا PS4 بگیرم یا اینکه چون بعد از اومدن نسل جدید ساپورت نرم افزاری نسل قبل کمتر میشه شاید یه بلاهایی سر PS3 آوردن و دوباره رو بیارم به PS3 !! نمیدونم والا ! فعلا که حسابی دارم گیج میزنم و نمیدونم چیکار کنم !!
    یه سوال دیگه اینکه بلوری پلیر ها میتونن DVD های کپی رو هم پخش کنن یا نه ؟ و اینکه مثل DVD پلیر های تو ایران که اکثرا قفلشو باز میکنند Region Free میشن یا نه ؟ چون من معدود بلوری هام هر کدومشون از یه ور دنیا اومده ! اما PS3 همشو بدون مشکل پخش میکرد.
    بازم ممنون از راهنماییهات

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بله کپی می تونند پخش می کنند.
    در مورد فری شدنشون اطلاعی ندارم.با نمایندگی مربوطه مشورت کن.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    http://www.kadooskala.ir/

پيش فرض

مدل bd 760 چه جوری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.بلو ری پلیر با کیفیت پخش خوب که همه فرمت هارو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه چی پیشنهاد میکنید.سامسونگ 5900- BD یا پایونیر BDP-150 چطورند؟ میخوام یه جوری باشه که بعد از یکسال کار کردن با دستگاه یک دیسک که یک کم خط و خش داره رو بخونه و با کیفیت اولش پخش کنه. ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان قصد خرید یه وسیله دارم که فقط دو چیزش برام مهمه
    1 : full hd که این روزا تقریبا همشون این خصوصیت رو دارن
    2 : پخش فرمت mkv

بیرون رفتم چند مدل گیرنده دیجیتال و چند مدل دی وی دی پلیر قیمت کردم قیمتاش کم بود نسبتا
    شما پیشنهاد میکنید کدوم رو بخرم؟
    dvd player یا گیرنده دیجیتال؟
    چون خود فروشنده ها هم با قطعیت نمیگفتن که گیرنده ها mkv پخش میکنن یا نه
    اما دی وی دی ها روشون نوشته بود
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان قصد خرید یه وسیله دارم که فقط دو چیزش برام مهمه
    1 : full hd که این روزا تقریبا همشون این خصوصیت رو دارن
    2 : پخش فرمت mkv

بیرون رفتم چند مدل گیرنده دیجیتال و چند مدل دی وی دی پلیر قیمت کردم قیمتاش کم بود نسبتا
    شما پیشنهاد میکنید کدوم رو بخرم؟
    dvd player یا گیرنده دیجیتال؟
    چون خود فروشنده ها هم با قطعیت نمیگفتن که گیرنده ها mkv پخش میکنن یا نه
    اما دی وی دی ها روشون نوشته بود
    ممنون
    گیرنده ها تو پخش mkv بهتر از دی وی دی پلیر ها عمل می کنند مخصوصا تو ساپورت زیرنویس فارسی

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

گیرنده ها تو پخش mkv بهتر از دی وی دی پلیر ها عمل می کنند مخصوصا تو ساپورت زیرنویس فارسی
    ممنون
    به جز زیر نویس گیرنده ها برتری خاصی نسبت به dvd player ها ندارن؟
    بهتر عمل کردن منظور چیه؟

داره خودمونی میشه ezrail2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا بی لُغز
    بی قیف و قپی

بهترین blu ray player واسه خرید رو بهم معرفی کنید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •