سلام رایان جان
والا من فعلا چند تا گزینه برای خودم در نظر گرفتم که هرکدوم یه سری مزایا و معایبی داره !
گزینه اولم اینه که دوباره برم یدونه PS3 بخرم !! ولی بودجه برای مدل ه*ک شده ندارم و فقط میتونم اریجینال بخرم که اینجوری قیمت بازی ها بالا در میاد برام (البته نه اونجوری خوره بازی هستم و نه وقتشو دارم که بشینم انواع بازی ها رو بازی کنم! ماکزیمم یه فیفا یا گرن توریسمو بازی کنم ! )
گزینه بعدی اینه که برم یدونه XBOX بگیرم که بازیها چون کپی هستش برام ارزون در میاد اما اینجوری دیگه بلوری پلیر ندارم و ضمنا یدونه Logitech G25 دارم که از اونم نمیتونم روی XBOX استفاده کنم و اصلا هم دلم نمیاد این G25 رو بفروشمش بره ! چون واقعا لذتی که GranTurismo با این ست فرمون داره رو با هیچی نمیشه عوض کرد !! (هرچند الانم چون خونمون خیلی کوچیکه عیال نمیزاره فرمون و PlaySeat که خودم براش ساختم رو بیارم تو خونه !! ) اینجوری هم باید پول Xbox بدم هم یدونه بلوری پلیر بخرم که باز قیمتش برام بالا در میاد اما مزیتش ارزون بودن بازیهاشه و عیبش همون داستان G25.
گزینه آخر هم اینه که فعلا دست نگه دارم تا ژانویه و PS4 بخرم !!! اینجوری هم بلوری پلیر دارم هم میتونم از G25 استفاده کنم و تنها عیبش قیمت بالای بازی ها هستش. یا وقتی PS4 بیاد قیمت PS3 افت میکنه و ممکنه ه*کر های عزیز !! بتونن کارای جدیدی بکنن و اونموقع یدونه PS3 بگیرم !!
حالا فعلا هنوز با خودم درگیرم ببینم چه تصمیمی میگیرم !!
راستی رایان جان فکر میکنی الان قیمت اون DVD player من (pipneer 420) دست دوم چند باشه ؟ ضمن اینکه کیلومترش خیلی کمه ! مال یه خانوم دکتر بوده باهاش میرفته مطب و میومده !!![]()