سلام.
همونطور که میدونید دو راه برای ارسال مخربها و برنامه های مشکوک وجود داره.
1-از طریق لینک مخصوص
2-از طریق محیط آنتی ویروس
================
در روش اول میتونیم از لینک زیر یک یا چند مخرب رو برای آنالیز ارسال کنیم.
امکان فشرده کردن مخربها و ارسال گروهی هم وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محدودیت ها :
حداکثر تعداد فایلها : 9 عدد
حداکثر سایز فایل فشرده : 20 مگابایت
روش دوم از طریق Community Watch انجام میشه.پس این ویژگی باید فعال باشه.
فایلهایی که به عنوان مخرب شناسایی میشن معمولا برای ارسال آماده شده و در لیست Norton Community Watch قرار میگیرن.
فایلهایی که توسط Reputation Scan شناسایی میشن از این دسته هستن چون احتمال اشتباه در این موارد بیشتره.
در شکل بالا در بخش Status وضعیت گزارشها مشخص شده.
عبارت Pending نشان دهنده آن است که فایل منتظر ارسال میباشد.
عبارت Submitted بیانگر آن است که گزارش ارسال شده.
زمان ارسال بستگی به اوقات بیکاری سیستم داره و به صورت اتوماتیک انجام میشه اما میشه به صورت دستی هم اینکارو انجام داد !
برای درک بهتر مطلب من یک مثال آماده کردم.
در این مثال من یک فایل سالم رو انتخاب کردم که Download Insight اونو به اشتباه حذف کرده و به لیست قرنطینه اضافه شده !
(یادمون باشه که از طریق لیست قرنطینه میتونیم فایلی رو به صورت دستی قرنطینه و ارسال کنیم)
همین فایل به لیست Norton Community Watch هم اضافه شده تا ارسال و آنالیز بشه.
نکته : فایلهایی که به صورت دستی قرنطینه میشن ، به لیست Norton Community Watch اضافه نمیشن.
در این حالت باید گزینه Restore & Options رو انتخاب کرده و از اونجا گزینه Submit رو بزنیم تا به لیست Norton Community Watch اضافه بشن.
فایل من در وضعیت انتظار (Pending) قرار داره و من میخوام هر چه زودتر ارسالش کنم!
ابتدا پنجره اصلی نورتون رو باز میکنیم و از منوی بالای صفحه گزینه Performance رو انتخاب میکنیم.
از بخش Performance گزینه Norton Tasks رو انتخاب میکنیم تا پنجره مربوطه باز بشه.
سپس روی علامت Norton Community Watch کلیک میکنیم و منتظر میمونیم تا کارش تموم بشه.
حالا اگر به لیست Norton Community Watch نگاهی دوباره بندازیم می بینیم که فایل ما ارسال شده.
اگر موردی باقی مانده بود که هنوز ارسال نشده باید به دفعات این کارو انجام بدیم.