خوبه دله من خنک میشه
سرعته من که از اینی که هست کمتر نمیشه
همون روزی 1.3 گیگ هست
بچه ها صبانت دارن نصفه منم ماهیانه نمیدن شبا تو 3-4 ساعت 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنن
اینم زندگیه ما داریم؟!
خوبه دله من خنک میشه
سرعته من که از اینی که هست کمتر نمیشه
همون روزی 1.3 گیگ هست
بچه ها صبانت دارن نصفه منم ماهیانه نمیدن شبا تو 3-4 ساعت 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنن
اینم زندگیه ما داریم؟!
خدا رو شکر یه دانبود 500 مگی از قبل برا امروز آماده کرده بودم . دانلود مشکلی نداشت ولی هیچ صفحه ای کامل باز نمیشد .
ای بابا
زدنمون بچه ها
از یه ساعت پیش یاهو مسنجر قطع شده
زنگیدم پشتیبانی گفتم چه شده گفتند مخابرات شده
ولی باز فعلا اوضاع خوبه فقط یاهو مسنجر تلفات داده تا این لحظه
ایرانسل هم وصل نمیشه
میگم کیفیت سرویسم رفته بالا نگو داریوش مشکل پیدا کرده![]()
قضیه چیه ؟ 4 شنبه سوری که تموم شد....الان موبایلای این منطقه ما هم قطعه همشون....
قضیه همون چهار نفریه که داریوش و لشگریان همراهش از پسشون برنمیان![]()
عجبا
باز این برادر rebellious شروع کرد
بابا من با کسی کار ندارم هر چی میخوای ببری ببر اینترنت رو با خودت نبر( شاعر موتقی گفته این عبارت رو)
عجیبه ابن minilyric ام هم دیگه از دیروز نمیتونه وصل شه ولی با یورفریدام وصلش میکنم میگیره
نکنه اونم مثله last.fm زدن ترکوندن؟
شما استفاده نمیکنید؟
دوستان من یه ماهی میشه از داتک adsl 256 گرفتم تو محدوده کلانتری، تقریبا سرویس خوبه فقط یه مشکل داره به اسکایپ وصل نمیشه، حتی وب سایتشو باز میکنه ولی خود مسنجر وصل نمیشه ، برای همه اینطوریه یا محدوده ایه؟
-سوال دیگم در مورد روتر هست، اگه به اینجا مربوط نمیشه لطف کنید یه لینکی چیزی بذارید به تاپیک مربوطه، خلاصش اینه که مودم adsl به روتر اکسس پوینت وصل نمیشه شرحشو پایین نوشتم( جدی شرمندم که طولانی شد بذارید به پای بی سوادیم)
-ممودم tp td-8817 از خود شرکت گرفتم یه روتر d-link dir600 هم از قبل داشتم، چون هیچ آشنایی با adsl نداشتم واسه نصب یکی از همون شرکت اومد از من گلابی تر! گفتم میخوام به access point وصل کنم گفت میذاره رو bridge ولی گفت بلد نیست به ac وصل کنه، زنگ زدم شرکت گفتن هیچ راهنمایی در مورد ac نمیکنن!! خودم باهاش ور رفتم ولی تو حالت bridge که مودمو به پورت wan روتر وصل میکردم و تو روتر یه کانکشن pppoe میساختم روتر به نت وصل نمیشد، به توصیه یکی رنج ip مودمو به رنج ip روتر نزدیک کردم (192.168.0.1 و 0.2) ولی بازم نشد تا اینکه خودم مودمو رو حالت always connected گذاشتمو وصلش کردم به یکی از 4تا پورت لن روتر که درست شد یجورایی ولی الان اصلا stable نیست وقتی لپ تاپم رو روشن خاموش میکنم یه موقع هایی dns از روتر میگیره که تو نت نمیره باید یه بار وای فای رو روشن خاموش کنم انقدر باهاش ور برم تا دوباره از مودم آی پی و dns بگیره
بازم ممنونم و شرمنده
اقا این جوری نمیشه ها اا ا ا ا![]()
موضع خودتون رو مشخص کنید
بالاخره شما با مایین یا با این جماعت ریش و پشمی...؟؟؟؟![]()
کی چی کوجا؟
من؟
اسلام گفته محاسن ایز گود
من با اسلاممخودمم دارم مقادیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)