تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 277 از 1042 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

آره یه گیگ هست 12 تومن یا 10 تومن دقیق نمیدونم یعنی میگی برم بخرمش می ارزه دیگه

بعد مودم خوب هم بهم بگین

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آره یه گیگ هست 12 تومن یا 10 تومن دقیق نمیدونم یعنی میگی برم بخرمش می ارزه دیگه

بعد مودم خوب هم بهم بگین
    asus am602

بخر.اگه استفادت زیاد نیست.فوقش بعدا حجم میخری

3. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا متاسفانه شانس وقتی بیاد گندش بیاد یکی یکی نمیاد دوتا دوتا میاد
    داداشم من اگه دیش داشتم که دیگه اصلا سراغ دی اس ال نمیرفتم مشکل اینجاست خونه نیمزارن (( رسیورم داره خاک میخوره )) قضیه اینترنت ماهواره ای سالهاست توی گوش منه ولی نمیشه از دست اون اومدیم سراغ دی اس ال اونم که نیمشه تو دیگه فکرشو بکن من اینجا چیکار میکنم .........................خداااااااااا ااااااااااا
    خونه نمیذارن دیگه یعنی چی ؟!!! برای استفاده از اینترنت میخوای دیگه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه عزیزم مشکل اینه که نمیشه دیگه من یکی از بازماندگان شکاف نسلها هستم
    متاسفانه مادرم نمیدونه بخوام یه دیش هوا کنم باید کلی جواب پس بدم اینجا زیاد امنیت نیست ما یه دونه آقا بزرگ داریم که هرچی بگه باید بگیم چشم تا وقتی خودم مستقل بشم حداقل تا شش ماه دیگه رو میدونم که نمیشه دیش بزارم بعد از اون هم با خداست
    داداش صحبت رو بیار روی اینترنت کابلی من ببین میشه یا نه توی خارج اینترنت کابلی هست منم توی یه دونه آگهی بود خوندم با کابل اینترنت را تجربه کنید متاسفانه اسم و آأرسش رو یادمرفته وقتی دنبال ای دی اس ال بودم سرچ میکردم توی گوگل دیدمش کاش نگاش میکردم
    من همون یه دونه رو دیدم. please help me im very alone

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام به همگی

اول از همه من یه عذر خواهی بکنم بابت این کوت طولانی ، من به دلیل پاره ای مشکلات ، باید بعضی از شب ها رو خونه خاله ام باشم ، ایشون نت که سهله ، پی سی هم ندارن برای همین من چندین ساعتی که نیستم ، مجبورم بعدا کوت کنم ، و شرمنده

آخوند جون
    آقا شما میگی چیکار کنیم درخواست خط جدید بدیم میگه نمیشه
    میگیم پی سی ام رو بردار میگه نمیشه
    به نظرت با داد و فریاد کردن راه درست میشه ؟؟؟ حالا شکایت و فرم سایت مخابرات رو پر کنیم و سند کنیم آخرش چی میشه به نظرت چیزی حل میشه وقتی یارو میگه نه (( مرغ یه پا داره )) شانس گوهمون هم یه پارتی توی این مخابرات نداریم همیشه هم کارمون پیش مخابرات لنگ بوده حالا نظرت چیه اصلا اگه میدونی اینجوری میشه خودت ردیفش کن یه شبرینی تپل هم مهمون منی خوبه ؟؟
    راستی این که فرصت هم ندارم نیگا کنم دلیلش سرعت کم اینترنته خوب میدونی که من دایال آپ دارم فقط به درد چت میخوره دهن صاف مکینه چهارتا پیج رو باز میکنه واسه همینه نمیتونم بین این همه تاپیک بگردم علافی زیاد + پول تلفن اینها ست
    آقا من همین الان متنشو پر کردم به درک ببینیم چی میشه
    نوشتم من سرویس ای دی اس ال میخوام متاسافنه خط مربوطه پی سی ام هستش چندبار رفتم به مرکز هربار وعده میدن برای برداشتن این خط ولی متسافانه همکاری نمیکنن میخواستم لطف کنین پیگیری کنین !!
    آخوند فقط یه چیزی صاحب خط اردبیله هاااا از اون ترکهای تیزه بفهمه پوستمونو میکنه !!!! قضیه تو آستین رفتن و اینها نشه ؟؟؟
    من به اندازه کافی با این یارو درگیری دارم ولی این مدل دیگه خیلی سخته میترسم خطر مطری نداره ؟؟؟؟

اقا متاسفانه شانس وقتی بیاد گندش بیاد یکی یکی نمیاد دوتا دوتا میاد
    داداشم من اگه دیش داشتم که دیگه اصلا سراغ دی اس ال نمیرفتم مشکل اینجاست خونه نیمزارن (( رسیورم داره خاک میخوره )) قضیه اینترنت ماهواره ای سالهاست توی گوش منه ولی نمیشه از دست اون اومدیم سراغ دی اس ال اونم که نیمشه تو دیگه فکرشو بکن من اینجا چیکار میکنم .........................خداااااااااا ااااااااااا
    متاسفانه مادرم نمیدونه بخوام یه دیش هوا کنم باید کلی جواب پس بدم اینجا زیاد امنیت نیست ما یه دونه آقا بزرگ داریم که هرچی بگه باید بگیم چشم تا وقتی خودم مستقل بشم حداقل تا شش ماه دیگه رو میدونم که نمیشه دیش بزارم بعد از اون هم با خداست
    داداش صحبت رو بیار روی اینترنت کابلی من ببین میشه یا نه توی خارج اینترنت کابلی هست منم توی یه دونه آگهی بود خوندم با کابل اینترنت را تجربه کنید متاسفانه اسم و آأرسش رو یادمرفته وقتی دنبال ای دی اس ال بودم سرچ میکردم توی گوگل دیدمش کاش نگاش میکردم
    1 _ عذر شما رو قبول دارم در مورد وبگردی ، اما دیگه 3 سفحه باز کردن که کاری نداره ، وقت و هزینه بذار ، ان شاالله که اوکی بشه بره این قضیه
    2 _ شما در خواست خط جدید رو به کی می دی ؟ به مرکز ، اوکی ؟ شکایت کجا میره ، می ره بازرسی مخابرات ، یعنی به مرکز هیچ ربطی نداره ، داره ها ، ولی دیگه تو طرف حساب مرکز نیستی ، مرکز رو می اندازی به جون بازرسی ، و بالعکس ، اگه جواب داد که هیچ اگه نه ، هر از چند گاهی این کار رو تکرار می کنی تا جواب بده ، باید حوصله به خرج بدی
    اگه هم خیال می کنی فایده نداره ، باید بگم که تا اینجای کار ، توی پی تی ، و از دوستان خودم _ 5 _ 6 نفری هستیم که این کا رو به نتیجه رسوندیم ... ، نمی گم 100% اوکی هست ، اما انجام بده ، 60% می شه ، ان شاالله
    3 _ خیالت تخت ، صاحاب خط که اومد ، دعات هم می کنه که Pcm رو جمع کردی ..
    4 _ من جایی ندیدم نت کابلی بدن اگه دیدی سلام من رو هم برسون بهشون اون جا بلاد کفره که نت کابلی می دن ، لابد خوب نیست که به ما نمی دن دیگه
    ( به قول یکی از دوستان ، ببینید اقتصاد ما رو ، اقتصاد آمریکا رو هم ببنیید ، حالا هی بگید اقتصاد ما بده ، ببیند اقتصاد آمریکا خراب شد رفت : دی )
    5 _ حالا در مورد Edsl درسته که بحث ممنوعه ، اما از حق نگذریم ، خیلی مالی هم نیست ( تو ایران ) که دارین براش سر و دست می شکونید ( غیر از آفلاین اش که بحث فرق فوکوله ) Edsl آنلاین به علت عدم وجود نمایندگی مستقیم تو ایران ، سرویس های گرون ، و همه چی به نفع شرکته ، اصلا خوب نیست ، با کمی سرچ متوجه می شید .بگذریم ( اگه موردی هست تو پروفایل بحث کنیم بیتره )
    6 _ من هم فکر می کردم که هر چی بزرگ تر ها بگن ، دلیل نمی شه که بگیم چشم ، اما به احترام باید این کار رو بکنیم ، یا قانع شون کنیم ، یا صبر کنیم ، این بهترین کاره ، شکستن دل بزرگ تر ، اصلا آخر و عاقبت خیر به همراه نداره ، دیدم که می گم ، مشکل شما هم نیست فقط ، مشکل من هم هست ، اما مطمئن باش نتیجه این صبر رو می بینی ...

نمی خواستم نصیحت کنم ، ببخشید

یا حق

7. 3 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی آخوند جون
    پس با این حساب ما باید هچنان منتظر باشیم
    آخه بدبختی هم میدونی کجاست من یه پام تو هواست یه پارم رو زمین هستش
    تا مرداد ما اینجا هستیم بعد از اون معلوم نیس کجا بریم اینه که میخوام زیاد خودمو درگیر نکنم در واقع همون پا درهوا بودن قضیه است
    هیچیش معلوم نیست
    یه دل میگه بریم شکایت کنیم میگیریم شیش مناه لذتشو میبریم
    یه دلمون هم میگه نه بیخال باش تو یه چک میل که بیشتر نداری (( دیگه دارم قانع میکنم خودمو ، توهم میدم میگم نه بخیال فکر کن همه جا دایال آپه )) توهم رو حال میکنی
    یعنی میای توی چمران چشمات میفته به بیلبورد شاتل باید چشماتو ببندی اینها همش توهمه رامتین بخواب دی اس ال هنوز به ایران نیومده )) همه مشکلشون مثه توئه
    فعلا داریم خودمون رو گول میزنیم اگه درست که هیچ ما که شکایتمونو کردیم اگه هم درست نشد به درک با همین دایال آپ حال میکنیم بالاخره سرعت دو سه کیلوبایت هم واسه خودش سرعتیه ) هه هه
    اگه درست نشد که اینم مثه یه معضل دیگه من خوشحالم که کمکم کردید و تونستم بهترین سرویس رو انتخاب کنم چون واقع اون موقع سر در گم بودم این همه شرکت بود و من هیچ کدومش رو نمیدونستم چی به چیه شماها به من لطف کردید ازتون سپاسگذارم.
    پیگیر شکایت میشیم ببینیم چیکار میکنن درست شد نشد هم به تخ $%$%#^ م

9. 2 کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

4 _ من جایی ندیدم نت کابلی بدن اگه دیدی سلام من رو هم برسون بهشون اون جا بلاد کفره که نت کابلی می دن ، لابد خوب نیست که به ما نمی دن دیگه
    ( به قول یکی از دوستان ، ببینید اقتصاد ما رو ، اقتصاد آمریکا رو هم ببنیید ، حالا هی بگید اقتصاد ما بده ، ببیند اقتصاد آمریکا خراب شد رفت : دی )
    5 _ حالا در مورد Edsl درسته که بحث ممنوعه ، اما از حق نگذریم ، خیلی مالی هم نیست ( تو ایران ) که دارین براش سر و دست می شکونید ( غیر از آفلاین اش که بحث فرق فوکوله ) Edsl آنلاین به علت عدم وجود نمایندگی مستقیم تو ایران ، سرویس های گرون ، و همه چی به نفع شرکته ، اصلا خوب نیست ، با کمی سرچ متوجه می شید .بگذریم ( اگه موردی هست تو پروفایل بحث کنیم بیتره )
    6 _ من هم فکر می کردم که هر چی بزرگ تر ها بگن ، دلیل نمی شه که بگیم چشم ، اما به احترام باید این کار رو بکنیم ، یا قانع شون کنیم ، یا صبر کنیم ، این بهترین کاره ، شکستن دل بزرگ تر ، اصلا آخر و عاقبت خیر به همراه نداره ، دیدم که می گم ، مشکل شما هم نیست فقط ، مشکل من هم هست ، اما مطمئن باش نتیجه این صبر رو می بینی ...
    ما که اصلا اقتصاد نداریم که خراب بشه !

نه بابا کی سر و دست شکست ؟ من دیدم این بنده خدا خیلی با مشکل مواجه شده ، گفتم به هر حال این راه میتونه تا حدی نیازهات رو برطرف کنه :

فوقش اینه که تا زمانی که بتونی از امکانات ADSL استفاده کنی ، یه کارت --- میگیری ، با همون دانلود Offline میتونی نیازهات رو تا حدی جبران کنی ، حداقل مسائل مربوط به دانلود رو ، بدون اینکه یک ریال پول بدی ، برای دانلود Offline باید فقط هزینه کارت --- و دیش رو باید پرداخت کنی ، سرعت دانلود هم نسبت به ADSL ایران خیلی بالاتره .

همینطور میتونی از همون طریق از اینترنت استفاده کنی (در این حالت باید هزینه پرداخت کنی ) ولی به هر حال نگران نباش ، کار نشد نداره .
    بیشتر هم بحثم روی Offline بود ، در مورد Online کاملا موافقم تو ایران اصلا به پای ADSL نمیرسه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خواهش میکنم به خاطر مشکل پیش اومده که تا حدودی به من ربط داره و مقصر اصلیش آقای مخابرات هست بین خودتون دعوا راه نندازین
    توی تاپیک مشکلات پی سی ام که آخوند عزیز مدیریتش رو میکرد خوندم یه آقایی از تبریز همین مشکل رو داشت و راسم یه نفر رو برده بود و قضیه ردست شده بود شانس من همین امشب رییس حراست یه خراب شده ای مهمونمون بود خواستم قضیه رو بگم بره پیگیری کنه شانس تخ#$^$%^می ما دیدین که این حزبلی ها هم خودشونو چه جوری میگیرن (( باید دو رکعت نماز مصلحتی میخوندم شاید افاقه میکرد )) فایده ای نداشت به پسرش گفتم همچین مشکلی پیش اومده گفت بابام میتونه بره جلو ولی مشکل اینجاست که نمیتونه (( نیست پسر خودش هم خنگ میزنه )) گفتم بخیال خودم یه جورایی حلش میکنم ....حالم گرفته هیچ راهی نیست فعلا هم که یارو بازرسه زنگ نزده اعصابم بیشتر داره خورد میشه کاش میشد آخوند میگه که 6-7 نفر توی همین سایت قضیه مشابه داشتن و حل شده واسم دعا کنین ببینین میشه یا نه فوقش هم نشد که دیگه باید با این دایال آپ بسازیم دیش هم که تعطیله ......خداااااااااااااااااا :(

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

کسی خبر نداره برای پیش شماره 3356 ( دیالمه ) کجا سرویس میدن؟؟
    هر سایتی سر زدم خبری نیود!!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همگی

اول از همه من یه عذر خواهی بکنم بابت این کوت طولانی ، من به دلیل پاره ای مشکلات ، باید بعضی از شب ها رو خونه خاله ام باشم ، ایشون نت که سهله ، پی سی هم ندارن برای همین من چندین ساعتی که نیستم ، مجبورم بعدا کوت کنم ، و شرمنده

1 _ عذر شما رو قبول دارم در مورد وبگردی ، اما دیگه 3 سفحه باز کردن که کاری نداره ، وقت و هزینه بذار ، ان شاالله که اوکی بشه بره این قضیه
    2 _ شما در خواست خط جدید رو به کی می دی ؟ به مرکز ، اوکی ؟ شکایت کجا میره ، می ره بازرسی مخابرات ، یعنی به مرکز هیچ ربطی نداره ، داره ها ، ولی دیگه تو طرف حساب مرکز نیستی ، مرکز رو می اندازی به جون بازرسی ، و بالعکس ، اگه جواب داد که هیچ اگه نه ، هر از چند گاهی این کار رو تکرار می کنی تا جواب بده ، باید حوصله به خرج بدی
    اگه هم خیال می کنی فایده نداره ، باید بگم که تا اینجای کار ، توی پی تی ، و از دوستان خودم _ 5 _ 6 نفری هستیم که این کا رو به نتیجه رسوندیم ... ، نمی گم 100% اوکی هست ، اما انجام بده ، 60% می شه ، ان شاالله
    3 _ خیالت تخت ، صاحاب خط که اومد ، دعات هم می کنه که pcm رو جمع کردی ..
    5 _ حالا در مورد edsl درسته که بحث ممنوعه ، اما از حق نگذریم ، خیلی مالی هم نیست ( تو ایران ) که دارین براش سر و دست می شکونید ( غیر از آفلاین اش که بحث فرق فوکوله ) edsl آنلاین به علت عدم وجود نمایندگی مستقیم تو ایران ، سرویس های گرون ، و همه چی به نفع شرکته ، اصلا خوب نیست ، با کمی سرچ متوجه می شید .بگذریم ( اگه موردی هست تو پروفایل بحث کنیم بیتره )

نمی خواستم نصیحت کنم ، ببخشید

یا حق

این مورد تا انجا که من یادمه روی بستر ارتباطات تلویزیون کابلی عرضه میشه.
    تنها جایی هم که یادمه زیر ساخت های تلویزیون کابلی رو داشتن تو اکباتان بود که موقع ساخت اتصالات و تجهزاتش رو گذاشتن ولی بعد از انقلاب چون تلویزون تحت نظر دولت شد پروژه هاش خوابید... اگر راه می افتاد خود شرکت های کابلی اینترنت رو هم روش ارائه می کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •