آره یه گیگ هست 12 تومن یا 10 تومن دقیق نمیدونم یعنی میگی برم بخرمش می ارزه دیگه
بعد مودم خوب هم بهم بگین
آره یه گیگ هست 12 تومن یا 10 تومن دقیق نمیدونم یعنی میگی برم بخرمش می ارزه دیگه
بعد مودم خوب هم بهم بگین
asus am602
بخر.اگه استفادت زیاد نیست.فوقش بعدا حجم میخری
خونه نمیذارن دیگه یعنی چی ؟!!! برای استفاده از اینترنت میخوای دیگه .
نه عزیزم مشکل اینه که نمیشه دیگه من یکی از بازماندگان شکاف نسلها هستم
متاسفانه مادرم نمیدونه بخوام یه دیش هوا کنم باید کلی جواب پس بدم اینجا زیاد امنیت نیست ما یه دونه آقا بزرگ داریم که هرچی بگه باید بگیم چشم تا وقتی خودم مستقل بشم حداقل تا شش ماه دیگه رو میدونم که نمیشه دیش بزارم بعد از اون هم با خداست
داداش صحبت رو بیار روی اینترنت کابلی من ببین میشه یا نه توی خارج اینترنت کابلی هست منم توی یه دونه آگهی بود خوندم با کابل اینترنت را تجربه کنید متاسفانه اسم و آأرسش رو یادمرفته وقتی دنبال ای دی اس ال بودم سرچ میکردم توی گوگل دیدمش کاش نگاش میکردم
من همون یه دونه رو دیدم. please help me im very alone
سلام به همگی
اول از همه من یه عذر خواهی بکنم بابت این کوت طولانی ، من به دلیل پاره ای مشکلات ، باید بعضی از شب ها رو خونه خاله ام باشم ، ایشون نت که سهله ، پی سی هم ندارن![]()
![]()
برای همین من چندین ساعتی که نیستم ، مجبورم بعدا کوت کنم ، و شرمنده
1 _ عذر شما رو قبول دارم در مورد وبگردی ، اما دیگه 3 سفحه باز کردن که کاری نداره ، وقت و هزینه بذار ، ان شاالله که اوکی بشه بره این قضیه
2 _ شما در خواست خط جدید رو به کی می دی ؟ به مرکز ، اوکی ؟ شکایت کجا میره ، می ره بازرسی مخابرات ، یعنی به مرکز هیچ ربطی نداره ، داره ها ، ولی دیگه تو طرف حساب مرکز نیستی ، مرکز رو می اندازی به جون بازرسی ، و بالعکس ، اگه جواب داد که هیچ اگه نه ، هر از چند گاهی این کار رو تکرار می کنی تا جواب بده ، باید حوصله به خرج بدی
اگه هم خیال می کنی فایده نداره ، باید بگم که تا اینجای کار ، توی پی تی ، و از دوستان خودم _ 5 _ 6 نفری هستیم که این کا رو به نتیجه رسوندیم ... ، نمی گم 100% اوکی هست ، اما انجام بده ، 60% می شه ، ان شاالله
3 _ خیالت تخت ، صاحاب خط که اومد ، دعات هم می کنه که Pcm رو جمع کردی ..
4 _ من جایی ندیدم نت کابلی بدناگه دیدی سلام من رو هم برسون بهشون
اون جا بلاد کفره که نت کابلی می دن ، لابد خوب نیست که به ما نمی دن دیگه
( به قول یکی از دوستان ، ببینید اقتصاد ما رو ، اقتصاد آمریکا رو هم ببنیید ، حالا هی بگید اقتصاد ما بده ، ببیند اقتصاد آمریکا خراب شد رفت![]()
: دی )
5 _ حالا در مورد Edsl درسته که بحث ممنوعه ، اما از حق نگذریم ، خیلی مالی هم نیست ( تو ایران ) که دارین براش سر و دست می شکونید ( غیر از آفلاین اش که بحث فرق فوکوله ) Edsl آنلاین به علت عدم وجود نمایندگی مستقیم تو ایران ، سرویس های گرون ، و همه چی به نفع شرکته ، اصلا خوب نیست ، با کمی سرچ متوجه می شید .بگذریم ( اگه موردی هست تو پروفایل بحث کنیم بیتره)
6 _ من هم فکر می کردم که هر چی بزرگ تر ها بگن ، دلیل نمی شه که بگیم چشم ، اما به احترام باید این کار رو بکنیم ، یا قانع شون کنیم ، یا صبر کنیم ، این بهترین کاره ، شکستن دل بزرگ تر ، اصلا آخر و عاقبت خیر به همراه نداره ، دیدم که می گم ، مشکل شما هم نیست فقط ، مشکل من هم هست ، اما مطمئن باش نتیجه این صبر رو می بینی ...
نمی خواستم نصیحت کنم ، ببخشید
یا حق
مرسی آخوند جون
پس با این حساب ما باید هچنان منتظر باشیم
آخه بدبختی هم میدونی کجاست من یه پام تو هواست یه پارم رو زمین هستش
تا مرداد ما اینجا هستیم بعد از اون معلوم نیس کجا بریم اینه که میخوام زیاد خودمو درگیر نکنم در واقع همون پا درهوا بودن قضیه است
هیچیش معلوم نیست
یه دل میگه بریم شکایت کنیم میگیریم شیش مناه لذتشو میبریم
یه دلمون هم میگه نه بیخال باش تو یه چک میل که بیشتر نداری (( دیگه دارم قانع میکنم خودمو ، توهم میدم میگم نه بخیال فکر کن همه جا دایال آپه)) توهم رو حال میکنی
یعنی میای توی چمران چشمات میفته به بیلبورد شاتل باید چشماتو ببندی اینها همش توهمه رامتین بخواب دی اس ال هنوز به ایران نیومده)) همه مشکلشون مثه توئه
فعلا داریم خودمون رو گول میزنیم اگه درست که هیچ ما که شکایتمونو کردیم اگه هم درست نشد به درک با همین دایال آپ حال میکنیم بالاخره سرعت دو سه کیلوبایت هم واسه خودش سرعتیه) هه هه
اگه درست نشد که اینم مثه یه معضل دیگه من خوشحالم که کمکم کردید و تونستم بهترین سرویس رو انتخاب کنم چون واقع اون موقع سر در گم بودم این همه شرکت بود و من هیچ کدومش رو نمیدونستم چی به چیه شماها به من لطف کردید ازتون سپاسگذارم.
پیگیر شکایت میشیم ببینیم چیکار میکنن درست شد نشد هم به تخ $%$%#^ م![]()
ما که اصلا اقتصاد نداریم که خراب بشه !
نه بابا کی سر و دست شکست ؟ من دیدم این بنده خدا خیلی با مشکل مواجه شده ، گفتم به هر حال این راه میتونه تا حدی نیازهات رو برطرف کنه :
بیشتر هم بحثم روی Offline بود ، در مورد Online کاملا موافقم تو ایران اصلا به پای ADSL نمیرسه .
خواهش میکنم به خاطر مشکل پیش اومده که تا حدودی به من ربط داره و مقصر اصلیش آقای مخابرات هست بین خودتون دعوا راه نندازین
توی تاپیک مشکلات پی سی ام که آخوند عزیز مدیریتش رو میکرد خوندم یه آقایی از تبریز همین مشکل رو داشت و راسم یه نفر رو برده بود و قضیه ردست شده بود شانس من همین امشب رییس حراست یه خراب شده ای مهمونمون بود خواستم قضیه رو بگم بره پیگیری کنه شانس تخ#$^$%^می ما دیدین که این حزبلی ها هم خودشونو چه جوری میگیرن (( باید دو رکعت نماز مصلحتی میخوندم شاید افاقه میکرد )) فایده ای نداشت به پسرش گفتم همچین مشکلی پیش اومده گفت بابام میتونه بره جلو ولی مشکل اینجاست که نمیتونه (( نیست پسر خودش هم خنگ میزنه )) گفتم بخیال خودم یه جورایی حلش میکنم ....حالم گرفته هیچ راهی نیست فعلا هم که یارو بازرسه زنگ نزده اعصابم بیشتر داره خورد میشه کاش میشد آخوند میگه که 6-7 نفر توی همین سایت قضیه مشابه داشتن و حل شده واسم دعا کنین ببینین میشه یا نه فوقش هم نشد که دیگه باید با این دایال آپ بسازیم دیش هم که تعطیله ......خداااااااااااااااااا :(
کسی خبر نداره برای پیش شماره 3356 ( دیالمه ) کجا سرویس میدن؟؟
هر سایتی سر زدم خبری نیود!!
این مورد تا انجا که من یادمه روی بستر ارتباطات تلویزیون کابلی عرضه میشه.4 _ من جایی ندیدم نت کابلی بدناگه دیدی سلام من رو هم برسون بهشون
اون جا بلاد کفره که نت کابلی می دن ، لابد خوب نیست که به ما نمی دن دیگه
( به قول یکی از دوستان ، ببینید اقتصاد ما رو ، اقتصاد آمریکا رو هم ببنیید ، حالا هی بگید اقتصاد ما بده ، ببیند اقتصاد آمریکا خراب شد رفت![]()
: دی )
تنها جایی هم که یادمه زیر ساخت های تلویزیون کابلی رو داشتن تو اکباتان بود که موقع ساخت اتصالات و تجهزاتش رو گذاشتن ولی بعد از انقلاب چون تلویزون تحت نظر دولت شد پروژه هاش خوابید... اگر راه می افتاد خود شرکت های کابلی اینترنت رو هم روش ارائه می کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)